Влез

View Full Version : хора помогнете

great_mari
09-03-2007, 19:41
здр от днеска хода с едно момче - и двамата мн сех аресваме обаче той го е супер срам.дори го беше срам да ме заговори/преди тва само си бяхме писали по чатовете и само на снимки се бяхме виждали/,както и да е - накрая ме заговори ала бала и тръгнахме и кат си тругвах аз той остана с другите аз го гушкам и тъкмо да го целуна за чао и майак звъни да се пребирам и той горкичкия после го глеам кат домат червен :-k що така низнам и в крайна сметка си останахме само с гушкането де :mrgreen: попринцип другите ми казаха че не бил такъв ама неска го фана яко срам и нз ся кво да праа - не ща да го е срам и да не мое 1 дума да обели като хората :? :-s хах само къф смях беше - другите го донесоха на ръце до мен само и само да ми каже нещо щот го е срам и 1 думичка не обелва :smt005 :smt005 :smt005 опитах се аз да го заговора той кат зе да ги смъмря тама некви и аз се отказах та ся кво да праа ама иначе съм луда по него :smt007 любов от пръв поглед...

_Ana_Carenina_
09-03-2007, 19:47
амии накарай го да се отпусне по някакъв начин-поговорете си и ако попринцип не е такъв полека лека нещата ще потръгнат! :)

09-03-2007, 19:47
axaxaxax ;] sladur + sladurana = sladurska rabota

FiRe_LaDy
09-03-2007, 19:49
Еми нищо не може да направиш.И аз съм си срамежлива попринцип,ама чак толкова.Все пак това не можеш да го промениш .... той сам ще свикне,ще се отпусне и след време няма да е така.

great_mari
09-03-2007, 19:51
ахам оки миси на сички за огооворите :smt004 :smt016

ZaHaRcHe
09-03-2007, 20:58
kaji mu da odari 200 vodka i glei kak nqma da mu mlykne ustata
axax