PDA

View Full Version : Ей,ПОМАГАЙТЕ спешно е ,моля ви!!!

Veno0m
09-03-2007, 19:42
Много силно се нуждая от съвет!Значи...имам един приятел,който аз много обичам(само като приятел),той е страшно умен,сладък,добър и изобщо...супер е!Той ме харесва,иска да сме гаджета...Но проблема е,че аз неискам да сме гаджета и да има любов между нас(искам да сме просто приятели,много добри приятели!).С него съм ходила преди около година,тогава го харесвах за гадже.Сега той ми предложи отново,много иска да излизаме и да сме гаджета,но аз му отказах,по простата причина,че просто неискам да има между нас нищо повече от приятелство... :( А и като гаджета много не се получава между нас.От 5 дни не сме говорили защото той ми каза,че неиска да ме познава повече :( Страшно много си го обичам като френд и ми е мъчно за него ;( А и след 3 дни има рожден ден :( Помогнете мии,моля ви!Немога просто така да забравя за него.Дайте съвет,как да си върна приятелството му... :(( защото неискам да съм скарана точно с него.Има малко труден характер... и немога да се справя самичка :( Помогнете ми!!!!Как да си върна приятелството с него?Много ще съм ви благодарна... :cry: :cry: :cry:

_Ana_Carenina_
09-03-2007, 19:45
обясни му всичко ,което мислиш и чувстваш,а ако ти е истински приятел и ти обича ще те разбере ! :-)

FiRe_LaDy
09-03-2007, 19:46
Каквото да казваш - личи си че си объркана и че и ти имаш чувства към него.Просто му се обади и го покани да излезете да поговорите .... кажи му това,което мислиш.Обясни му защо не искаш да си с него(което ме съмнява да е така) и дано те разбере.

MajeStic
09-03-2007, 19:49
той ми каза,че неиска да ме познава повече
Значи през цялото това време той не ти е бил приятел, а просто е очаквал нещо от теб. Някак си обясни му, че е много по-добре да сте си приятели отколкото гаджета. Аз преди бях гадже с едно момиче и сега нещата вървят супер сладко като сме само приятели! Как да си го върнеш... освен, ако самия той не осъзнае, че така е по-добре... няма как. И аз много скоро ще изпитам нещо подобно на твоето място :) Може и аз да дойда да напиша някоя тема така, че събирай опит да ми помагаш после:) Успех муцуна:)

Phenomenon
09-03-2007, 19:57
Във всички случаи...You're screwed ! ;)
Най добре го заеби..на пича ще му е кофти известно време ама ще му мине...няма как да сте си приятели след като той те харесва...а щом не искаш да сте гаджета няма мсисъл да му даваш илюзии...

Veno0m
09-03-2007, 19:58
Не иска да ме разбере,като му кажа,че искам да сме САМО ПРИЯТЕЛИ и че така ще е по-добре... Много ми е мъчноо :cry:

MostHated
09-03-2007, 20:08
Не иска да ме разбере,като му кажа,че искам да сме САМО ПРИЯТЕЛИ и че така ще е по-добре... Много ми е мъчноо :cry:

Кажи му вичко и ако не те разбере му тегли майните!

=)
09-03-2007, 20:08
Абе така като се замисля ако ти нямаш приятел защо не му дадеш втори шанс ? ей така просто - можеби ще се получат този път нещата а той си е научил грешките от предният път-дай му шанс не му прецаквай живота ако пак не върви той ще знае вече и няма да иска да сте двойка а само приятели. Успех :wink:

09-03-2007, 20:11
искам да сме само приятели

=

Махай се, от тук гаден селянин, не те харесвам и не искам да те виждам повече

Поне така възприемат повечето хора

MajeStic
09-03-2007, 20:11

А! Ето това е перфектния отговор 8)

Veno0m
09-03-2007, 20:22
Хмм...добре.Утре ще му кажа точно какво чувствам,че най-искрено искам да сме приятели за да не си усложняваме живота и да но ме разбере,ако НЕ - ще забравя за него,колкоото и да е трудно! :cry:

rashito0o
09-03-2007, 20:24

съгласно съм с тех :)

sladko_dete
09-03-2007, 20:35

съгласно съм с тех :)
+1

ZaHaRcHe
09-03-2007, 20:35
mi... malko trudno e da ste pak fr tyi kato toi mn te haresva i te iska pove4e za gadje otkolkoto za priqtelka ..no trqbva da go razbere6 po4aikai sedmica dve da se otalojat ne6ta6ta i se opitai do govori6 pak s nego

yuyuto
09-03-2007, 20:51
Абе така като се замисля ако ти нямаш приятел защо не му дадеш втори шанс ? ей така просто - можеби ще се получат този път нещата а той си е научил грешките от предният път-дай му шанс не му прецаквай живота ако пак не върви той ще знае вече и няма да иска да сте двойка а само приятели. Успех :wink:
Подкрепям! Пък и всички знаят,че между бивши гаджета приятелство не се получава!Дай му втори шанс! И от мен успех! \:D/

koalka
09-04-2007, 07:42
Ядосан е и сърдит, защото чувствата ви не са взаимни.Обвинява те теб, защото е заслепен, а това всъщност въобще не зависи от теб.Опитай се да се сдобрите, въпреки че той трябва да го направи и, ако не иска-това ти е негов проблем.А и вие не може да сте приятели вече, той изпитва нещо повече към теб.Не знам как го виждаш, но аз въобще не го виждам(приятелство между вас).Може би е добра идея да си останете просто добри познати и нищо повече.Няма как да стане.
Какъв втори шанс ви гони пък вас?Тя не го харесва, единствено може от ситуацията нараненият да е той.Това,че казва, че е мил и добър е различно от това да изпитва някакви чувства.Ясно ви е казала, че иска да са си просто приятели. #-o

hforce
09-04-2007, 07:48
ne moje6 da si go vurne6 kato priqtel kvoto i da pravi6

sasha_90
09-04-2007, 08:17
Кажи му това,което каза и на нас.А иначе можеш да го изненадаш приятно за РД-то му.

Veno0m
09-04-2007, 08:21
Явно трябва да се примиря с мислълта,че няма да бъдем дори приятели.Мерси на всички ви за съветите!А иначе как да го изненадам за рд-то му?Дайте още един съвет,плс! [-o<

sasha_90
09-04-2007, 08:24
Явно трябва да се примиря с мислълта,че няма да бъдем дори приятели.Мерси на всички ви за съветите!А иначе как да го изненадам за рд-то му?Дайе още един съвет,плс! [-o<
Нз ти трябва да знаеш какво харесва и кое ще го зарадва.

neverand
09-04-2007, 08:49
Няма оправия,дори да си го върнеш като приятел,той пак ще те иска и ще бъде влюбен в тебе :) Приятелството е само успокоение за тебе,но не и за него.

etka
09-04-2007, 08:51
pri mrn be6e absoliutno su6tata situaciq!no az mu kazah vsi4ko koeto mislq!toi go prie mn dobre , v momenta hodi s druga i otnovo sme nai dobri priqteli!

09-04-2007, 09:00
Те хоата преди мен са казали квото е трябвало..ама аз пак да кажа.Подобна ситуация се получи и в мойта компания.. Момчето харесваше момичето (а те бяха най-добри приятели) ..обаче като си поговорихме,стигнахме до решението. те да си останат само приятели.По-добре е..щото представи си,че скъсате (тва рано или късно ше стане) и после кво.. много ше ви е странно.Има два варианта или да си останеш приятелка с него или да спрете да си говорите.Става много сложно ..тъй,че просто му обясни как се чувстваш и колко много го цениш като приятел.Ако не те разбере ..тегло му майната,както казаха. :wink: Успех..дано се оправите;]