View Full Version : Бахти живота ....
Здравейте на всички , не искам да ви занимавам с мойте глупости , но мисля , че като го споделя с толкова много хора ще ми падне огромна тежест от мен.Значи на 15 години сам , преди време се преместих от голям град в малак и кво да ви кажа ужас е ..... .Не ми варви и в юбовта бахти- преди 5 седмици се зарибих с мойта най-добра приятелка забивах я хубаво харесвахмесе , нооо... нищо , преди 2 месеца бях луд по 1 момиче , забих я и пак нищо :smt010 и кво да ви кажа за мен живота без момичета е нищо , сейноче човек без кислород(а по принцип не сам някой грозник мн момичета ме харесваха но тогава бях по-малак и кво разбирах аз от любов).Направо кво да ви кажа :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 Мерси че поне прочетохте мнението ми и , и се извинявам че ви занимавам с глупостите ми и че ви загубих времето , но все пак благодаря.
Това мен ме интересува, защото? (моля допълни)
Още от начало написах "не искам да ви занимавам с мойте глупости , но мисля , че като го споделя с толкова много хора ще ми падне огромна тежест от мен" , но ако си неграмотен и неможеш да четеш аз не сам ти виновен
Да аз съм неграмотен. Ти, обаче, си хлапе. Продължава да не ми дреме за проблемите ти.
sladko_dete
09-03-2007, 20:38
Ей, за къде бързаш? На 15 си :-) Живота е пред теб, това са ти най - хубавите години, не ги пропилявай в самосъжаление, подходящата все ще се появи, горе главата
ZaHaRcHe
09-03-2007, 20:39
of da ti imam problemite.....ujsTTT
ПОМОЩ ЖИВОТА Е СКАПАН. Щом ти е толкоз скапан живота, пич, все някъде наблизо ще има мост.
MajeStic
09-03-2007, 20:41
но тогава бях по-малак и кво разбирах аз от любов
А сега какво си Pro-life? :P
Той е на ПЕТНАДЕСЕТ ГОДИНИ. Това е цял живот за някой видове чайки. Много опит е натрупал.
Всеки , който мисли да пише бесмислени коментари да се откаже ПРОСТО СПОДЕЛЯМ не са ми претрябвали мненията на някой безмозачен човек!!!!!!!!!
MajeStic
09-03-2007, 20:44
Той е на ПЕТНАДЕСЕТ ГОДИНИ. Това е цял живот за някой видове чайки. Много опит е натрупал.
Всеки , който мисли да пише бесмислени коментари да се откаже ПРОСТО СПОДЕЛЯМ не са ми претрябвали мненията на някой безмозачен човек!!!!!!!!!
А какво разбираш от любов сега Pro?
`Just_Love`U
09-03-2007, 20:44
Темата ебавка ли е или........?щото не ми се вярва да си на 15 [-X
P.S. Бъркаш отбора майна......... :mrgreen:
Не темата не е ебавка ваобще , що кав ти е проблема защо пак да не ти се варва , че сам на 15 а ве бахти тупите животни сте ве
Темата ебавка ли е или........?щото не ми се вярва да си на 15 [-X
P.S. Бъркаш отбора майна......... :mrgreen:
А? "Майна" ли е наистина? :-s Че и без това нещо ми напомня на един друг на тая възраст... :smt017
Не темата не е ебавка ваобще , що кав ти е проблема защо пак да не ти се варва , че сам на 15 а ве бахти тупите животни сте веВЕЧЕ ВЯРВАМ. Макар,че вероятно няма диплома за завършен 5-ти клас. (о боже той ме нарече неграмотен) отивам да си срежа вените. Живота е гаден
OMG колко болни хора има на този свят , но какво да се прави няма да трагна да споря с теб , то си личи кой е по-интелигеннтния .... [-X
леле почти кат моя ник :-D
Не темата не е ебавка ваобще , що кав ти е проблема защо пак да не ти се варва , че сам на 15 а ве бахти тупите животни сте веВЕЧЕ ВЯРВАМ. Макар,че вероятно няма диплома за завършен 5-ти клас. (о боже той ме нарече неграмотен) отивам да си срежа вените. Живота е гаден
Не забравяй преди това да дезинфекцираш със спирт :-D Ама то...за к'во ти е...нали ще умираш :smt017 ](*,)
OMG колко болни хора има на този свят , но какво да се прави няма да трагна да споря с теб , то си личи кой е по-интелигеннтния .... [-X
Спорим ли? Момент, в спора няма ли аргументи? Ами позиции? О, твойта е добре опровергана. Още ли спорим?
:smt017 :smt018 :smt021 :-k #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o толкозли е оглупял този народ
Понеже теб те нямаше в раздела, дори се усъмних, че може и да си ти :lol:
w0sh написа:
TuZAra написа:
Не темата не е ебавка ваобще , що кав ти е проблема защо пак да не ти се варва , че сам на 15 а ве бахти тупите животни сте ве
ВЕЧЕ ВЯРВАМ. Макар,че вероятно няма диплома за завършен 5-ти клас. (о боже той ме нарече неграмотен) отивам да си срежа вените. Живота е гаден
Не забравяй преди това да дезинфекцираш със спирт Ама то...за к'во ти е...нали ще умираш Brick wall Ето един човек който ме разбира или понеаз така си мисля =D> [-o<
Бай Гроздан
09-03-2007, 20:55
забелязах :shock: бати крадеца на тоя човек му липсва оригиналност :shock:
w0sh написа:
TuZAra написа:
ВЕЧЕ ВЯРВАМ. Макар,че вероятно няма диплома за завършен 5-ти клас. (о боже той ме нарече неграмотен) отивам да си срежа вените. Живота е гаден
Не забравяй преди това да дезинфекцираш със спирт Ама то...за к'во ти е...нали ще умираш Brick wall Ето един човек който ме разбира или понеаз така си мисля =D> [-o<
Грешно си мислиш ми се струва. Човеко интелект.
:smt097 :smt097 :smt097 :smt097 :smt097 :smt097 :smt097 :smt097 :smt097 :smt097 :smt097 :smt097 :smt097
:smt097 :smt097 :smt097 :smt097 :smt097 :smt097 :smt097 :smt097 :smt097 :smt097 :smt097 :smt097 :smt097
Това бше доказателство, колко по-гениален ум има той в свравнение с моя. Когато Емотконите говорят и боговте мълчат.
Понеже теб те нямаше в раздела, дори се усъмних, че може и да си ти :lol: абе не съм аз :lol: не четах проблема на тва момче ама не ми се вижда толкова важен като мойте теми... пак и кат го гледам колко е културен....
Значи на човек му писва от такива , като теб и край не пиши повече от твойте безсмислени мнения , мога и без тях !
Бай Гроздан
09-03-2007, 21:00
Значи на човек му писва от такива , като теб и край не пиши повече от твойте безсмислени мнения , мога и без тях !
уош слушай го че ше земе да те бие :-$
уош слушай го че ше земе да те бие :-$
Въх страх ме е!!! МАМООО!!! Оо
Модераторите тук не си варшат работата !!!Спама вече маий не е проблем а ?
Понеже теб те нямаше в раздела, дори се усъмних, че може и да си ти :lol: да бе и аз за миг си помислих че може да си ти :smt012 омг ужас
Спама е традиция в късните часове. осбено за шматки като нас.
Модераторите тук не си варшат работата !!!Спама вече маий не е проблем а ?леле колко мъка има по тоя свят....
леле колко мъка има по тоя свят....Личи ти , че си с децки ак1л :lol: :lol: :lol: ПОРАСНИ ''не става само с ядене трябва и ак1лллллллллллллллллллллл ''
Как ГРАМОТНИТЕ ХОРА четат цифрата едно в дума?
леле колко мъка има по тоя свят....Лици ти , че си с децки ак1л :lol: :lol: :lol: ПОРАСНИ ''не става само с ядене трябва и ак1лллллллллллллллллллллл ''май някой не различава "ц" и "ч" ...аз ся ше пробвам само с ядене и мускули пак за акъла после ше мислим :-D
Майко хахахахахаха.Кво бе БАЛГАРИНО ти , като си пишеш в скайпа или нещо др не използваш ли цифри майко ето колко ти е АК1ЛА , пак и слагането на 1 вместо ъ е моя запазена марка , т1пак
Бай Гроздан
09-03-2007, 21:11
1 вместо ъ е моя запазена марка , т1пак
имам чувството че слушам момиче... "моя запазена мярка е да слагам Ф место в..." :-k
Майко хахахахахаха.Кво бе БАЛГАРИНО ти , като си пишеш в скайпа или нещо др не използваш ли цифри майко ето колко ти е АК1ЛА , пак и слагането на 1 вместо ъ е моя запазена марка , т1пакха и като ти е запазена марка тва значи че никой др не може да го пише ли ](*,) кой бил тъпак...скоро не е имало такъв индивид
Майко хахахахахаха.Кво бе БАЛГАРИНО ти , като си пишеш в скайпа или нещо др не използваш ли цифри майко ето колко ти е АК1ЛА , пак и слагането на 1 вместо ъ е моя запазена марка , т1пак
Аха запазена марка е.
Сигурно ти е запазена марка и да живееш в Балгария.
И съм много горд, че скайп ползвам предимно за разговори.
Чувствам се тъп и нареден. Но освен това съм НЕГРАМОТЕН!!
Хора много сте зле чесно [-X [-X [-X
Майко хахахахахаха.Кво бе БАЛГАРИНО ти , като си пишеш в скайпа или нещо др не използваш ли цифри майко ето колко ти е АК1ЛА , пак и слагането на 1 вместо ъ е моя запазена марка , т1пакей тъпан май ти не си "БАЛГАРИНО" явно не си ходил на училище щом не знаеш как се пише наща родина...пък тва да пишеш 1 вместо "ъ" е много глупаво или ти искаш да си ГЪЗар? Ми почни тогава да пишеш и '"ф" вместо "в"...
Ми '' ГЪЗар'' сам си WE някав проблем ?
Хора много сте зле чесно [-X [-X [-X
Такава мъдрост от 15 годишно момче.
Горкия аз на 15 не бях толкоз голям пич. напълно чесТен съм
Ми '' ГЪЗар'' сам си WE някав проблем ?хаха да не искаш да ме биеш ся а? :twisted:
ей тъпан май ти не си "БАЛГАРИНО...От кога изречението почвало с малка буква ц ц ц ц ц ц ц ц ц
`Just_Love`U
09-03-2007, 21:16
Оффф съжалявам, обърках тоя Tuzara или къвто е там с Tuzaro и затожа питах дали темата е ебавка и че е объркал отбора :roll: :smt019
[quote]ей тъпан май ти не си "БАЛГАРИНО...[?quote]От кога изречението почвало с малка буква ц ц ц ц ц ц ц ц ц
ХАХАХАХАХАХ за кви глупости се хваща нашия. Мале дребнаво просто поколение. Пич направи услуга на обществото и прекрати живота си болезнено. Ще удвоиш средното АйКю на нацията.
[quote]ей тъпан май ти не си "БАЛГАРИНО...[?quote]От кога изречението почвало с малка буква ц ц ц ц ц ц ц ц ц
И ОТКОГА няма препинателни знаци? :P
Хайде само да не започваме темата кой бил грамотен и кой - не, става ли? :roll:
TuZAra написа:
хаха да не искаш да ме биеш ся а? Twisted EvilНякав проблем имаш ли WE.Ако не си еби п*тката май*а
Оффф съжалявам, обърках тоя Tuzara или къвто е там с Tuzaro и затожа питах дали темата е ебавка и че е объркал отбора :roll: :smt019 нали знаеш че мойте проблеми са много по големи :-D Пък и никога няма да сменя любимия отбор :wink:
TuZAra написа:
хаха да не искаш да ме биеш ся а? Twisted EvilНякав проблем имаш ли WE.Ако не си еби п*тката май*а
Къде отиде културното момче от първия пост.
Урок номер 1. Хора които успяват да излязат от културните норми дори по интернет ,след като са ги ядосали, са с тежки умствени ТРАВМИ.
пффф ебахти просташката тема нищо не зацепих и мн мразя самохвалковци аз съм готин аз съм еди си къв [-X [-X
TuZAra написа:
хаха да не искаш да ме биеш ся а? Twisted EvilНякав проблем имаш ли WE.Ако не си еби п*тката май*ада бе имам проблеми с некви малки педофилчета ама кво да се прави секи избира какъв да е :-({|=
[quote="TuZAra"]
Цитат:
ей тъпан май ти не си "БАЛГАРИНО...[?quote]От кога изречението почвало с малка буква ц ц ц ц ц ц ц ц ц
ХАХАХАХАХАХ за кви глупости се хваща нашия. Мале дребнаво просто поколение. Пич направи услуга на обществото и прекрати живота си болезнено. Ще удвоиш средното АйКю на нацията.Ха ти парво почна с тези дреболий бе т1пак
Бай Гроздан
09-03-2007, 21:22
[quote=TuZAra]
Цитат:
ей тъпан май ти не си "БАЛГАРИНО...[?quote]От кога изречението почвало с малка буква ц ц ц ц ц ц ц ц ц
ХАХАХАХАХАХ за кви глупости се хваща нашия. Мале дребнаво просто поколение. Пич направи услуга на обществото и прекрати живота си болезнено. Ще удвоиш средното АйКю на нацията.Ха ти парво почна с тези дреболий бе т1пак
незнам ама за мене да пишеш България с А не е дреболия :?
[quote=TuZAra]
Цитат:
Да 100% така стана. Аз съм неграмотен, моето мнение по тези въпроси не засяга ваше интелигнетно величество.
Как ГРАМОТНИТЕ ХОРА четат цифрата едно в дума?Биш ето да видиш колко си прост да ти еба майката бе боклук майкати е с психични отклонения .
Как ГРАМОТНИТЕ ХОРА четат цифрата едно в дума?Виш ето да видиш колко си прост да ти е** майката бе боклук майкати е с психични отклонения .
Как ГРАМОТНИТЕ ХОРА четат цифрата едно в дума?Биш ето да видиш колко си прост да ти е** майката бе боклук майкати е с психични отклонения .ти от каде си майна?
Още от начало написах "не искам да ви занимавам с мойте глупости , но мисля , че като го споделя с толкова много хора ще ми падне огромна тежест от мен" , но ако си неграмотен и неможеш да четеш аз не сам ти виновен
Това е 2-рия ти пост в тази тема. Интересно ми е кой използва думата неграмотен. И защо ли се хванах за нея? (имаш право на 3 подсказки)
Да спрем до тук а ???Че не ми се занимава с теб!
`Just_Love`U
09-03-2007, 21:27
Еееееееее жалко тъкмо щях да ти кажа да дойдеш на мач на Ботев др седмица.
Изчакай, не си си изхабил подсказките.....
Бай Гроздан
09-03-2007, 21:28
много лесно се предаваш а?! :lol: ...лайно недосрано :::
ти от каде си майна? ''Tи от каде си майна?'' така е правилно.А колкото до вапроса Плевен. Що ще дойдеш с 10 черни джипа да ме биеш ли ве???- хахахах
Не му падай на нивото с тез цинизми.
Бай Гроздан
09-03-2007, 21:30
Не му падай на нивото с тез цинизми.
:smt005 добре де просто исках да разбера как е да се чувстваш като утрепка ама май не се получи :?
TuZAra написа:
много лесно се предаваш а?! Laughing ...лайно недосрано WhistleХахахахах не че се предавам ве улигофренпросто не ми се занимава с такива боклуци като теб дет само осират форумите и незнаят за к'во са живи.OMG пресмял се х1рбел на щ1рбел
ти от каде си майна? ''Tи от каде си майна?'' така е правилно.А колкото до вапроса Плевен. Що ще дойдеш с 10 черни джипа да ме биеш ли ве???- хахахах
Брех, така било правилно значи? :-k Може, не знам, не претендирам за някакво високо ниво на грамотност :roll:
Ама много ме вълнува моментът с черните джипове, по - конкретно - как един човек ще се движи в 10 джипа едновременно? :smt017
ти от каде си майна? ''Tи от каде си майна?'' така е правилно.А колкото до вапроса Плевен. Що ще дойдеш с 10 черни джипа да ме биеш ли ве???- хахахаххаха аз не ходя с черни джипове ама и там има скин хедс спокойно :wink:
seksi_kote_f
09-03-2007, 21:32
лол какъв проблем само :smt017 ... няма да коментирам :smt013
Брех, така било правилно значи? :-k Може, не знам, не претендирам за някакво високо ниво на грамотност :roll:
Ама много ме вълнува моментът с черните джипове, по - конкретно - как един човек ще се движи в 10 джипа едновременно? :smt017
Това са тайните на живота, които никога няма да прумеем.
Бай Гроздан
09-03-2007, 21:32
аз съм от плевен :shock: :shock: :shock: може ли аз да те бия :-D ама закво ми е да питам а къде живееш :roll:
Брех, така било правилно значи? Think Може, не знам, не претендирам за някакво високо ниво на грамотност Rolling Eyes
Ама много ме вълнува моментът с черните джипове, по - конкретно - как един човек ще се движи в 10 джипа едновременно? Значи не искам да се занимавам с теб мисля че си интекигентен/тна за да се досетиш.В този случей не говорим за смисловият строеж (той се подразбира) а за тва , че всяко изречение започва с глава буква .
Това са тайните на живота, които никога няма да прумеем.
Е, някои явно вече са ги разгадали... 8)
Брех, така било правилно значи? Think Може, не знам, не претендирам за някакво високо ниво на грамотност Rolling Eyes
Ама много ме вълнува моментът с черните джипове, по - конкретно - как един човек ще се движи в 10 джипа едновременно? Значи не искам да се занимавам с теб мисля че си интекигентен/тна за да се досетиш.В този случей не говорим за смисловият строеж (той се подразбира) а за тва , че всяко изречение започва с глава буква .
Пич, ти си последния, човек към когото ще се обърна, ако имам въпрос, относно пунктуацията.
Е, поне показваш някакво уважение към момичетата =D> :roll:
Ама, както казах, хайде да не започваме темата за правопис, пунктуация, изобщо граматика... :-({|=
аз съм от плевен Shocked Shocked Shocked може ли аз да те бия ама закво ми е да питам а къде живееш Ела на Четалджа 40 етаж 3-ти апартаменр 4-ти.Ама те предупреждавам , че няма да излезеш жив от апартамента [-X ::: .
аз съм от плевен Shocked Shocked Shocked може ли аз да те бия ама закво ми е да питам а къде живееш Ела на Четалджа 40 етаж 3-ти апартаменр 4-ти.Ама те предупреждавам , че няма да излезеш жив от апартамента [-X ::: .Той е чен на мафията на 15 годишните. Коушън!
Е, поне показваш някакво уважение към момичетата Applause Rolling Eyes
Ама, както казах, хайде да не започваме темата за правопис, пунктуация, изобщо граматика... Boo hoo! :smt023
Бай Гроздан
09-03-2007, 21:39
аз съм от плевен Shocked Shocked Shocked може ли аз да те бия ама закво ми е да питам а къде живееш Ела на Четалджа 40 етаж 3-ти апартаменр 4-ти.Ама те предупреждавам , че няма да излезеш жив от апартамента [-X ::: .
няма такова Дебил страх ли те е да си кажеш а?!
Ама, както казах, хайде да не започваме темата за правопис, пунктуация, изобщо граматика... Boo hoo! :smt023
Мале какъв кавалер. Нищо чудно, че мацките му се лепят, като корейци на Старкрафт.
Пхахахахах тази вечер много ме разсмяхте с ваши тапи коментари , но какво да се прави нали се някой трябва да прави смях.
Той е чен на мафията на 15 годишните. Коушън!
няма такова Дебил страх ли те е да си кажеш а?!Пхахахах нямало такова качи се в ч такси и да видим дали няма такова точно до чистота , боже .....
Мале какъв кавалер. Нищо чудно, че мацките му се лепят, като корейци на Старкрафт.
Той, човекът, сам си го е казал - животът му без момичета е нищо... :?
Пхахахахах тази вечер много ме разсмяхте с ваши тапи коментари , но какво да се прави нали се някой трябва да прави смях.
Той е чен на мафията на 15 годишните. Коушън!
Урок номер 2. След като някой досега е редял "като китаец судоку" (както се пее в една песен) и след това започне да се прави на непукист и точен, то следва, че той страда от изострястаща се олигофрения.
Той, човекът, сам си го е казал - животът му без момичета е нищо... Confused Отстапих , но ти пак продалжаваш!
Бай Гроздан
09-03-2007, 21:43
няма такова Дебил страх ли те е да си кажеш а?!Пхахахах нямало такова качи се в ч такси и да видим дали няма такова точно до чистота , боже .....
първо...на 3-ти етаж а да си апартамент 4 :? второ четалджа ли е или чаталджа :?
Той, човекът, сам си го е казал - животът му без момичета е нищо... :? тва пък каде го видя?
Той, човекът, сам си го е казал - животът му без момичета е нищо... Confused Отстапих , но ти пак продалжаваш!
Какво продължавам? Просто те цитирах! :shock:
Хъм хубу ще мирясам. Поначешах си крастата малко.
Урок номер 2. След като някой досега е редял "като китаец судоку" (както се пее в една песен) и след това започне да се прави на непукист и точен, то следва, че той страда от изострястаща се олигофрения.МАЙКАТИ СТРАДА ОТ ИЗНИКВАЩ ПЕНИС
Той, човекът, сам си го е казал - животът му без момичета е нищо... :? тва пък каде го видя?
Заглавният пост в темата :-)
Заглавният пост в темата :-) аз не съм я чел ама ся ше го прочета да се смея още
първо...на 3-ти етаж а да си апартамент 4 Confused второ четалджа ли е или чаталджа ConfusedНяма значение 1 буква с а е ок , но там дето се влиза в1в входа са 2 апартамента и се води за 1-ви етаж после следва 2-ри етаж с 1 апартамент и после 3-ти етажна , който се намира моят апартамент не аз ти казвам ти само ела !!
първо...на 3-ти етаж а да си апартамент 4 Confused второ четалджа ли е или чаталджа ConfusedНяма значение 1 буква с а е ок , но там дето се влиза в1в входа са 2 апартамента и се води за 1-ви етаж после следва 2-ри етаж с 1 апартамент и после 3-ти етажна , който се намира моят апартамент не аз ти казвам ти само ела !!
Мoже ли да дойда да снимам и след това да ви пусна в youtube?
Мoже ли да дойда да снимам и след това да ви пусна в youtube? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Много си оригинален
Бай Гроздан
09-03-2007, 21:50
Мoже ли да дойда да снимам и след това да ви пусна в youtube?
Позволявам :-D
Мoже ли да дойда да снимам и след това да ви пусна в youtube? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Много си оригиналенНе се стремя, но щом ти казваш, очевидно е така.
Таман ще видят мн хора последните минути от живота му.
Бай Гроздан
09-03-2007, 21:51
Мани мани, ще оплаквам Бай Гроздан цяла година с по една гроздова :)
Колкото и да сме спорили ще си позволя да се засмея
Мани мани, ще оплаквам Бай Гроздан цяла година с по една гроздова Smile :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Бай Гроздан
09-03-2007, 21:56
Мани мани, ще оплаквам Бай Гроздан цяла година с по една гроздова :)
няма да се наложи ама ти пак си оплаквай с гроздова :wink:
БРЕЙ ОТИХНАХТЕ БЕ НАЙ-ПОСЛЕ
БРЕЙ ОТИХНАХТЕ БЕ НАЙ-ПОСЛЕвече нема за кво да се заяждаме
Бай Гроздан
09-03-2007, 22:03
БРЕЙ ОТИХНАХТЕ БЕ НАЙ-ПОСЛЕ
вече не си интересен....
вече не си интересен....Не искам да сам интересен просто се радвам , че не виждам т1пите ти мнения
вече не си интересен....Не искам да сам интересен просто се радвам , че не виждам т1пите ти мнениярадвай се
вече не си интересен....Не искам да сам интересен просто се радвам , че не виждам т1пите ти мнения
Не приемай интересен за комплимент. На някои хора им е интересна мравката, докто я горят с лупа. Това не те прави готин. (усети метафората)