View Full Version : Кога?
Може би въпросът ми за някои ще е глупав, но за мен е важно да знам.Не съм правила секс и ме интересува кога точно се поставя презерватива.
sasha_90
09-04-2007, 09:35
Ако си момиче,което е май така,няма нужда да слагаш.
`Death`Whore``
09-04-2007, 09:35
Слага се, когато пенисът е еректирал. Иначе няма как.
Phoenixheart
09-04-2007, 09:47
слагаш го или преди да му правиш свирка или преди да ти го вкара, зависи колко доверие му имаш
има как, има... :)
най-удобно е да се сложи презерватива преди самото проникване щото не е нужно да стои по време на предварителната игра - неудобно е а и може да изсъхне или да се повреди нещо
shadow4e
09-04-2007, 09:49
Като решите, че ще почвате със секса т.е. след като свършите с любовната игра. Ако го сложиш преди това е възможно да си направите пауза и ще ти падне.
А и ако е по-притеснително момичето, може да я уплашиш :)
krem4et0
09-04-2007, 09:51
Непосредствено преди проникване!
Момиче съм. А има ли опасност по време на любовната игра от забременяване?
А и като се сложи точно преди проникване няма ли опасност от оставане на сперма по външността на презерватива при слагането му?
Непосредствено преди проникване!
ThePainIsReaL
09-04-2007, 10:15
А и като се сложи точно преди проникване няма ли опасност от оставане на сперма по външността на презерватива при слагането му?
Не искам да съм груба, но преди да правиш секс, се информирай малко. Като ти го вкара за първи път как да има сперма по пениса му.. да не би да свършва още преди да сте почнали..
Слагате го, правите, квото правите.. той свършва.. внимателно махате и готово. Не свършва преди поставянето му човека!
rihannka
09-04-2007, 10:36
nz koi klas si..no kam 8 9 klas v u4ilishte v chas po biologiq pokazvat...takache ako ne si stignala do tam shte vidish..pak i ne ti e mn nujno az primerno ne slagam prezervativa priqtelq mi go slaga
А и като се сложи точно преди проникване няма ли опасност от оставане на сперма по външността на презерватива при слагането му? ако партньора ти е свършил предварително :-D
`Death`Whore``
09-04-2007, 10:41
Когато партньорът свърши, се измива!!!!
devil_feel_f
09-04-2007, 10:46
Не искам да съм груба, но преди да правиш секс, се информирай малко. Като ти го вкара за първи път как да има сперма по пениса му.. да не би да свършва още преди да сте почнали..
Слагате го, правите, квото правите.. той свършва.. внимателно махате и готово. Не свършва преди поставянето му човека!
+1
Момиче съм. А има ли опасност по време на любовната игра от забременяване?
Не.Приятелят ти трябва да свърши в теб,за да има опастност. :-s
girl_in_black
09-04-2007, 11:20
преди да ти го вкара
Като ти го вкара за първи път как да има сперма по пениса му.. да не би да свършва още преди да сте почнали..[/color][/b]
и това се случва на млади години... едно момченце толкова се развълнува първия път когато щях да му правя свирка че като му свалих гащите и ме "застреля" в окото...
Megi_{P}
09-04-2007, 12:27
a ne trqbva taka za6toto ot predspermenata te4nost s16to moje6 da zabremenee6 :}
Megi_{P}
09-04-2007, 12:35
e 6tom e taka ok nqma problem
Phoenixheart
09-04-2007, 12:35
хмм човек би решил че го искаш
FelisDirus
09-04-2007, 12:42
a ne trqbva taka za6toto ot predspermenata te4nost s16to moje6 da zabremenee6 :}
това са глупости
хипотетично има опастност, но на практика - абсолютно никаква
Megi_{P}
09-04-2007, 12:47
znam 4e veroqtnosta e malka no vse pak q ima
i az s1m go pravila 4 meseca bez da polzvam kakvito i da bilo kontraceptivi
prosto kazvam tova koeto s1m 4uvala
FelisDirus
09-04-2007, 12:55
ама неее, вероятността не е малка - тя не съществува :lol:
казах - теоретично е възможно, на практика обаче не може да се случи никога
ами не че аз да бъда груба нещо,но мацето точно това прави,информира се преди да праи секс..!
pak i ne ti e mn nujno az primerno ne slagam prezervativa priqtelq mi go slaga
Да, не й е нужно, сигурно... И после затова има теми - "той си сложи презерватива и му падна..." Ми проявете малко активност да му се не види - това винаги ме е дразнело на всички, ама на абсолютно всички момичета, с които съм спал - докато си слагам презерватива седят като пълни дървета и гледат - е, толкова ли е трудно да сложиш ти - тъкмо момичето не скучае, момчето не се притеснява и не си губи възбудата - пък и е по-приятно, вместо да се получава някаква неловка пауза докато момчето се суети с презерватива, не че е болка за умиране, ама иначе е много по-приятно
ами не че аз да бъда груба нещо,но мацето точно това прави,информира се преди да праи секс..!
Koeto e dobre 4e izob6to e re6ila da se informira [-o<
rihannka
09-04-2007, 14:09
po princip naistina momcheto slaga prezervativa...nqkoi pat az go slagam no po princip toi go preavi...pak na onova momche shte kaja kat ne ti haresvat momi4eta koito ne slagat kondomi kato sin na sreshta s tqh gi pitai dali mogat da slagat i togava ge ebi..da ne se oplakvash!!!!!