PDA

View Full Version : помощ за избор

NoExp
09-04-2007, 14:57
Здр. на всички. имам доста сложен проблем. преди време се влюбих в едно момиче. запознах се с нея (живеем в един квартал) и след известно време решихме, че сме един за друг. много я обичам и тя на няколко пъти ми го е казвала. Проблема е, че е доста сложен характер и понякога става различен човек. за 1 година и 4 месеца доста се промени. истината е, че аз я глезя доста и й давам всичко, което поиска и в последно време си мисля, че е започнала да ме използва. преди време се бяхме скарали за около 3 седмици, в които една приятелка ми призна, че е лудо влюбена в мен и много иска да сме заедно. аз не исках, защото още харесвам момичето, с което сме заедно от 1 година и повече. събрахме се заедно отново, но скоро пак се скарахме и си казахме неща, от които няма връщане назад. точно заради това решихме повече да не се мъчим един друг. тя разглеждаше всичко напоследък като борба и спорове един с друг. сега като я видя или разглеждам снимки, на които тя е там отново сърцето ми трепва. само един поглед с нейните очи ми е достатъчен да забравя всичко и всички. тя ми каза, че има дни в които си мисли за мен, но като се сети за характера ми й се отщявало каквото и да е вече. проблема за който ви пиша е, че момичето, което ми призна скоро че е влюбена в мен и че даже ме обичала ме тормози постоянно с СМСи и звънене. тя не е лоша, но си е малко селска пръчка, а и за нея не ми пука грам. няма я тръпката. Кажете да се захващам ли с нея (все пак я е грижа за мен) или по-добре не за да не стане същата история като с предишната, но със сменени роли? какво да правя?

Sunarry
09-04-2007, 15:16
Пич, кофти ситуация. Ако питаш мен зарежи и двете. Забрави старата, защото те е наранила и не се хващай с другата, за да не я нараниш.

Anf3tamin4o
09-04-2007, 15:17
Ми Като не ти пука за нея за какво изобщо трябва да се захващаш с нея :?:

NoExp
09-04-2007, 15:30
Ми Като не ти пука за нея за какво изобщо трябва да се захващаш с нея :?:

Защото да речем се е*е добре. Пък и е навитачка... нещо неангажиращо. Колебая се дали си струва да си губя времето или да си бачкам без да си тормозя главата...

FiRe_LaDy
09-04-2007, 15:37
Е*е са добре!Пффф мнгоо си зле бе пич!Момичето има чувства ... недей я наранява,защото виждаш какво е гадно да страдаш нали?А щоом нямаш чувства - недей се хваща с нея!Ще я нараниш като я отрежеш,но ще я боли по - малко от колкото да я използваш и чувствата и да се увеличат ....

hoseto_
09-04-2007, 16:22
Пич, кофти ситуация. Ако питаш мен зарежи и двете. Забрави старата, защото те е наранила и не се хващай с другата, за да не я нараниш.
съгласен

NoExp
09-04-2007, 16:24
сори, но не намерих по-добър начин да кажа, че с нея ми е гот, също и на нея. НО като се сетя за истинската ми любов и всички други губят значение. Дали това ще се промени някога и дали ще е скоро, защото сам не ми се живее, а с друга не искам?

Valento
09-04-2007, 16:31
Брато не си мисли че те съжалява опитай с момичето с което си бил тя много добре те познава не се отказвай точно сега имаш много шансове да си я спечелиш отново не обръщай гръб на спомените и на времето разбирам че все още я обичаш а не се захващай с другата само от съжаление защото мисля че не си момче да бъдеш с друга само от съжаление!!!Горе главата всичко ще се оправи!!!Имай сили за всичко изправи се смело!!!!Ъспех в любовта само това ти пожелавам весели мигове с момичето което обичащ
by Valento

hoseto_
09-04-2007, 16:32
и ти май незнаеш какво искаш "сам не ми се живее, а с друга не искам"
искам да ям много шоколад, но не искам да пълнея от него

NoExp
09-04-2007, 16:50
За шоколада и пълнеенето има лек - спорт. Също има лек и за мъката от любовта - секс (работи и за проблема с плнеенето). Искам да съм с тази, която истински обичам. Давам всичко за нея, но си мисля, че тя вече не същата и не иска да сме заедно. Просто май й е все едно. Когато се бяхме скарали преди време тя ми се обади първа вечерта късно, за да я прибера от някъде си, че имала проблеми. И аз балъкът веднага скокнах без да се усетя, че пак ще се поболея по нея. За да може да ми е гадно пак сега. В чат-а снощи пак ми търсеше вниманието. Ако оставя така нещата 100% ще се върне, но дали това е живот - ту с нея, ту не. Може би защото и тя не знае какво иска, а не иска без мен. Друг няма да й даде нито любовта, нито вниманието нито нищо, което аз съм й дал. Когато давам - давам много и искам много, но явно тя не е готова да даде. Бях извън София известно време - не спрях да мисля само за нея. А лошото е, че приятелите ми не ме разбират, защото за тях съм балък да искам да съм с една... явно не са се влюбвали, а на мен ми се случи и е гадно.

Дали да не оставя така нещата и да си живуркам докато тя не се върне обратно или да престана с мисленето за нея и да си търся нещо "неангажиращо" като утешителна награда?!

hoseto_
09-04-2007, 17:03
както казва бащата:"чупи си главата, тя си е твоя" ние не можем да ти кажем какво да правиш или как да постъпиш. това ти си го решаваш. ние можем само да ти дадем съвет. аз съм изпадал в подобна ситуация. давах на момичето всичко което поиска. и какво стана. след време ме нарече интригант. може би защото виждам че прави същотото с приятеля си и му го казах??? незнам така и не научих отговора.
моят съвет е да си намериш някоя която поне малко харесваш или ако трагнеш с тази каято те харесва да и кажеш че намаш чувства към нея и всичко ще е само секс. така ако решиш да скъсаш с нея някои ден тя няма да има за какво да се оплаква

LoveHim
09-04-2007, 17:05
Здр. на всички. имам доста сложен проблем. преди време се влюбих в едно момиче. запознах се с нея (живеем в един квартал) и след известно време решихме, че сме един за друг. много я обичам и тя на няколко пъти ми го е казвала. Проблема е, че е доста сложен характер и понякога става различен човек. за 1 година и 4 месеца доста се промени. истината е, че аз я глезя доста и й давам всичко, което поиска и в последно време си мисля, че е започнала да ме използва. преди време се бяхме скарали за около 3 седмици, в които една приятелка ми призна, че е лудо влюбена в мен и много иска да сме заедно. аз не исках, защото още харесвам момичето, с което сме заедно от 1 година и повече. събрахме се заедно отново, но скоро пак се скарахме и си казахме неща, от които няма връщане назад. точно заради това решихме повече да не се мъчим един друг. тя разглеждаше всичко напоследък като борба и спорове един с друг. сега като я видя или разглеждам снимки, на които тя е там отново сърцето ми трепва. само един поглед с нейните очи ми е достатъчен да забравя всичко и всички. тя ми каза, че има дни в които си мисли за мен, но като се сети за характера ми й се отщявало каквото и да е вече. проблема за който ви пиша е, че момичето, което ми призна скоро че е влюбена в мен и че даже ме обичала ме тормози постоянно с СМСи и звънене. тя не е лоша, но си е малко селска пръчка, а и за нея не ми пука грам. няма я тръпката. Кажете да се захващам ли с нея (все пак я е грижа за мен) или по-добре не за да не стане същата история като с предишната, но със сменени роли? какво да правя?
зарежи и двете по добре !!!

koalka
09-04-2007, 17:12
И моя съвет е да не си и с двете.Едната се е променила, а с другата тръпката я няма(май за другата се отнасяше това), характера й не ти харесва, така че...знаеш какво трябва да направиш.

09-04-2007, 17:45
МИСЛЯ 4е треа да опита6 за запази6 връзката си с моми4ето което оби4а6,а на оная просто и кажи кфото мисли,не я хаерсва6 и толкова,да те остави на мира,не мога да разбера как може да има толкова нахални моми4ета :-s

MiMcHeToOo
09-04-2007, 17:53
съгласен

и аз тъй мисля :wink: