Влез

View Full Version : Момичета как го възприемате това

09-04-2007, 15:02
Кога то някой ви каже ,искам да бъда с теб и ми липсваш, как го въприемате това че е лъжа ли.А случволо ли се да си имате гадже и да се запознаеш с едно момче, което ви казва че е влюбено във вас и ТИ самата да почнеш да го гушкаш да позволяваш да те пипа говориме примерно си някаде на почивка за един месец да не виждаш твоя любим и така се едно е твойто гадже си преставяш чете гушка и те пипа.Но след като се върнеш от почивката и това момче почне да ви търси и ви казва че иска да бъде с тебе излизате,извесно време заедно и после внезапно му казвате че си имаш гадже и кво става.Тя спира да те търси :( .Това явно само игра е било нямала си с кой да се забавляваш защо сте такива разбивачки на сърца.Това го пиша щот на мен се случи... ако знаете какви чуства изпитвам към нея и как ме боли душата че я нямам и че само ме използвала явно или нз неказвам, че останали те сте така ама иска едно мнение да си дадете

hoseto_
09-04-2007, 15:09
и после внезапно му казвате че си имаш гадже и кво става.Тя спира да те търси :(

тоеа изречение не можах да го разбера???? ако ти си човека с гаджето нормално е да спре да те тарси

MajeStic
09-04-2007, 15:12
и после внезапно му казвате че си имаш гадже и кво става.Тя спира да те търси :(

тоеа изречение не можах да го разбера???? ако ти си човека с гаджето нормално е да спре да те тарси

работя като системен администратор в http://bitex.com и мисля че доста повече разбирам от теб

Е понаучи малко български... срамота е да си на такъв виш пост, а да си неграмотен :)

Sunarry
09-04-2007, 15:12
Изключително кофти. Много гадно е постъпила и незнам какможеш още да мисиш за нея като за момичето което харесваш. :-k

MostHated
09-04-2007, 15:19
taka e!

hoseto_
09-04-2007, 15:19

работя като системен администратор в http://bitex.com и мисля че доста повече разбирам от теб

Е понаучи малко български... срамота е да си на такъв виш пост, а да си неграмотен :)

1-во поста въобще не е виш(пише се висш)въпреки че с-то не се изговаря
2-ро поста ти няма нищо общо с темата
3-то от мен не се изискава да знам перфектно български, а да разбирам от компютри

MajeStic
09-04-2007, 15:21

1-во поста въобще не е виш(пише се висш)въпреки че с-то не се изговаря
2-ро поста ти няма нищо общо с темата
3-то от мен не се изискава да знам перфектно български, а да разбирам от компютри

Шумен копеле :)

Presley
09-04-2007, 15:24
Кога то някой ви каже ,искам да бъда с теб и ми липсваш, как го въприемате това че е лъжа ли.А случволо ли се да си имате гадже и да се запознаеш с едно момче, което ви казва че е влюбено във вас и ТИ самата да почнеш да го гушкаш да позволяваш да те пипа говориме примерно си някаде на почивка за един месец да не виждаш твоя любим и така се едно е твойто гадже си преставяш чете гушка и те пипа.Но след като се върнеш от почивката и това момче почне да ви търси и ви казва че иска да бъде с тебе излизате,извесно време заедно и после внезапно му казвате че си имаш гадже и кво става.Тя спира да те търси :( .Това явно само игра е било нямала си с кой да се забавляваш защо сте такива разбивачки на сърца.Това го пиша щот на мен се случи... ако знаете какви чуства изпитвам към нея и как ме боли душата че я нямам и че само ме използвала явно или нз неказвам, че останали те сте така ама иска едно мнение да си дадете
Леле пиши по-грамотно :-D

09-04-2007, 15:36
Еми не съм аз човека с гаджето ,а Тя ай малко съм объркан какво да правя споме на че понатам може да станем с нея но няма да е сега само за успокуение ли ми го казва това истина ли изобщо да й вялвам ли или може би иска първо да ме опознае че още не се познаваме добре и после да се получи и аз нз какво искат тез жени ](*,) ](*,)

FiRe_LaDy
09-04-2007, 15:40
Ами не бих постъпила като нея.Малко гадничко е постъпила с теб!Дай и да разбере,че не може така да се подиграва с теб и чувствата ти.

hoseto_
09-04-2007, 15:51
Еми не съм аз човека с гаджето ,а Тя ай малко съм объркан какво да правя споме на че понатам може да станем с нея но няма да е сега само за успокуение ли ми го казва това истина ли изобщо да й вялвам ли или може би иска първо да ме опознае че още не се познаваме добре и после да се получи и аз нз какво искат тез жени ](*,) ](*,)
ами женска глава и никой мъж не може да каже какво се върти в нея. може да смята да къса с приятеля си и се подготвя да не остане сама, може просто да си и бил за играчка. кой знае

koalka
09-04-2007, 17:30
Попаднал си на кофти човек, на всеки може да се случи.Според мен тук не зависи от пола, на нея същото може да се случи.И момчетата правят гадни неща, и момичетата.

[B]a[N]D[i]T[k]a
09-05-2007, 09:17
детски истории... ;) не си попаднал на точното момиче.. просто не я търси и ти и готово :) предполагам за 1 месец не може да си се влюбил толкова много че да не можеш без да я видиш или чуеш.. :smt017

GaBsI
09-05-2007, 09:21
Намери си друга и всичко ще е ОК :P

CuRly_Doll
09-05-2007, 10:31
emi..tqhnata vrazka e po4nala ot edin flirt i kakto ti go predstavq6 ot spomena za teb.Bilo i e ma4no za teb i e flirtuvala s nego,za da te zamesti i posle pras gadjeta...samnqvam se tva tqhnoto da prodalji dalgo,ama q zabravi,6oto tva si e 4ista iznevqra..... :x

monityY
09-05-2007, 10:33
не разбрах ни6то #-o

09-05-2007, 14:07
по добре