View Full Version : ех ,че е минало добре...
Излязох с едно момиче извън града ми и си мислех ,че всичко беше минало супер.Тя каза да съм влезнал в скайп да ми каже нещо.Мислех ,е ще ми каже ,колко хубаво е минало всичко.Тя пак почна да говори за нейните си проблеми.Питах я хареса ли и как изкарахме ,а тя каза че в началото съм и се сторил затворен вътре в мен ,но после разбрала ,че не е така ,но сме можели да си говорим ,само за весели неща ,а не и за проблеми...Разочарован съм много.Незнам какво да направя....
...,но после разбрала ,че не е така ,но сме можели да си говорим ,само за весели неща ,а не и за проблеми..
Хайде да се запознаем :lol:
...Всеки си има проблеми ,но не обичам хора чийто проблеми и занимаването на околните с тях се превръща в начин на живот :-s ...Какви са тези работи.На твое място бих намекнала на ...'събеседника' си ,че наистина тези теми на разговор не са мн подходящи.Не че не може да има нужда да сподели тревогите си с някой но... :roll: Да го прави непрекъснато-това натоварва околните.Ако го осъзнае ще е по-добре и за двама ви.
е може би не те харесва нз,намери си друга,6том знае само за проблемите си да плямпа
мда тряя си доста скапан за да се занимаваш само с проблеми и песимизъм...не че и аз не се оплаквам непрекъснато за глупости,но винаги предпочитам да се полигавя вместо да се сдухвам :roll:
FiRe_LaDy
09-05-2007, 11:15
Тя не иска нищо сериозно от теб.Просто търси на кого да сподели за проблемите си,че да не и тежи ... оставяй я!Не си губи времето с нея!
Абе то когато си с някой трябва да споделяш с него, но не да стигаш до крайности. Просто става досадно ако някой постоянно те занимава споблемите си и те натоварва и теб. Просто не мисля, че има смисъл да се занимаваш с нея, щом дори не е оценила хубавото прекрване, а само мисли за своите проблеми...
...,но после разбрала ,че не е така ,но сме можели да си говорим ,само за весели неща ,а не и за проблеми..
...Всеки си има проблеми ,но не обичам хора чийто проблеми и занимаването на околните с тях се превръща в начин на живот :-s ...Какви са тези работи.На твое място бих намекнала на ...'събеседника' си ,че наистина тези теми на разговор не са мн подходящи.Не че не може да има нужда да сподели тревогите си с някой но... :roll: Да го прави непрекъснато-това натоварва околните.Ако го осъзнае ще е по-добре и за двама ви.
Да, права си, ужасно много натоварва... :|
Просто явно съм бил много заблуден...И ми бе казала ,че ако сме се били видели е искала да сподели нещо ,а то какво било това нещо...пак нейните проблеми.
Еми това,че ти споделя эа проблемите си покаэва ,че ти има доверие.А това е хубав энак.Явно не си и беэраэличен.А и не схванах от какво точно си раэочарован.Щом имаш нещо към нея,просто и го кажи.
П.С:Цък (http://csoft.up.md/f.php?f=Presley)
alkobalko
09-05-2007, 16:51
Тя не търси любов, а приятел, с когото да споделя. Това обаче не означва, че нещата не могат да се променят и след време тя да погледне на теб с други очи.
Няма смисъл да се разочароваш, предполагам й е харесало.Това, че ти е казала това, не мисля, че трябва да те обезнадежди. :wink: Следващият път не говорете за проблеми и може би реакцията й ще е друга.
Еми това,че ти споделя эа проблемите си покаэва ,че ти има доверие.А това е хубав энак.Явно не си и беэраэличен.А и не схванах от какво точно си раэочарован.Щом имаш нещо към нея,просто и го кажи.
Заклевам се ще те убия момче ли си момиче ли си нищо нема да остане от теб само тая проклета гора , за 2-ри път се хващам :smt013 :smt013
Момиче съм :-D Мерси эа листата :-D
Tegli si 1 kur6um brat nqma nakade ](*,)
Дам +1
Плякам Майки
09-05-2007, 19:53
Заклевам се ще те убия момче ли си момиче ли си нищо нема да остане от теб само тая проклета гора , за 2-ри път се хващам :smt013 :smt013
Момиче съм :-D Мерси эа листата :-D
Аре ти запаля гората ти запаля, деем и листата и сичко.