View Full Version : Обичах я... И Още я обичам..!?
SnoooPyY
09-05-2007, 11:21
Здравеите !
Проблема ми е следния...
Имах си приятелка .. Но се разделихме за глупост..Помолих я за 2ри шанс но тя каза че връщане на зад няма.... Понеже аз я зарязах .. Тя за да не и спадне самочувствието започна да се държи гадно с мен..Да ми се подиграва , да ме обижда..отбягва... Мина време и тя доиде в мойта компания... Вече беше различно..Аз си я гушках ,галих я и тя не се дърпаше..1 вечер се бяхме гушнали и реших да я целуна..Тръгнах към нея и тя не се дръпна..но просто някъф рефлекс и.. я целунах по бузката в место {P} ..... Тя не потрепна... Не съм я питал след това дали иска да сме заедно , но 1 седмица по късно тя тръгна с едно момче (Циганин/турцин..) През тва време не сме се виждали и тя се държеше по студено с мен... Сега и те се разделиха и тя почна да се държи по друг начин с мен.. За лека нощ и целувки ми праща... Пише ми..разпитва другите за мен..На вън ме гушка... А по някога пак се държи по студено... Когато не е в настроение..Аз поне така го обяснявам като не е на кеф.. Малко по студено се държи.. :( :( :( :( АЗ ВСЕ ОЩЕ МНОГО Я ОБИЧАМ , НО МЕ Е СТРАХ ДА И ГО КАЖА ЩОТ СИ МИСЛЯ ЧЕ ЩЕ МЕ ОТРЕЖЕ :cry: :cry: :cry: Дали има някакъв шанс отново да бъдем заедно или.... :cry: :cry: Дайте някакъв савет..от както сме сксали (2-3месеца) немога да спра да мисляя за нея :cry:!
FiRe_LaDy
09-05-2007, 11:26
Излезте само двамата или когато сте всички я дръпни на страна и поговори с нея.кажи и какво чувстваш и че все още искаш да си с нея.По това,което написа съдя,че тя също има чувства,но явно като теб се страхува да ти каже,за да не я отрежеш.Рискувай .... нищо не губиш!От това можеш само да спечелиш :wink: Успех!
Излезте само двамата или когато сте всички я дръпни на страна и поговори с нея.кажи и какво чувстваш и че все още искаш да си с нея.По това,което написа съдя,че тя също има чувства,но явно като теб се страхува да ти каже,за да не я отрежеш.Рискувай .... нищо не губиш!От това можеш само да спечелиш :wink: Успех!
Проблема е че съм доста срамежлив..МНОГО Скромен съм и не съм много по словото... ](*,)
Obsession
09-05-2007, 11:29
Без разговор нищо няма да стане. Толкова е объркано вс, трябва да се изясните. Мисля, че имаш шанс с нея, но трябва да си поговорите.
GossipGirl89
09-05-2007, 11:38
Без разговор нищо няма да стане. Толкова е объркано вс, трябва да се изясните. Мисля, че имаш шанс с нея, но трябва да си поговорите.
И аз съм на същото мнение-трябва да превъзмогнеш срама и да поговорите ако наистина я искаш,защото от това което прочетох мисля че и та изпитва нещо към тебе,но може би като си я целунал по бузката и си е помислила,че само като фр я имаш знам ли... Просто седнете някъде двамата и си поговорете сериозно за бъдещето. Успех! :wink:
Така казано всичко е толкова просто.... Но в действителност почти няма как да стане :cry: .. Мисля си че има чувства към мен..Но много ме е наранявала и ме е страх да я попитам.. Щото като и кажа мини утре да те видя .. И тя идва с още 1-2 френдки .. седят половин час лафим си и си тръгват.. Като доиде. гушкаме се .. "здравей,как си..Какво правиш.." а в другия момент е няква по студена такава..Неможе да се говори с нея.. НзЗ.. Да кажете че е лигла / курва и просто на моменти се пуска - Не , не е такава... Даже е прекалено сериозен човек и като каже - "това ми харесва" значи найстина и харесва..не го казва от съжаление или само за да свърши разговора... Като не и угажда също си го казва... Като не иска да я гушкам ми казва ОСТАВИ МЕ и . Но това беше преди от месец на сам не съм го чувалл...... :cry: :(
Octofunk
09-05-2007, 14:09
От това, което разбрах момичето явно не знае какво иска. Сигурно, дори твърде вероятно има чувства към теб, но е според мен е раздвоена дали иска отново да сте заедно. Щом вече сте били заедно значи според мен е добре да поговорите на тая тема и да и кажеш, че искаш 2-ри шанс. Това с целувката според мен не е фатално. Няма нищо странно, камо ли лошо в това да я прегърнеш или целунеш приятелски, вие все пак не сте заедно. И дори и да се бяхте целунали истински, разговора пак би бил необходим. Просто поговори с нея и й обясни ситуацията!
Успех! :-)
Човек, познавам една точно като твойта. А и аз съм същият като тебе. Няма решение. Много е сложо. Още повече щом не може да се говори с нея. Май единственият ти щанс е тя да се осъзнае какво иска, но се опитай да й помогнеш. Кажи й първото име, че ме хвана подозрението :-k
с Н почва...? Ти как се казваш ..?
Не, мойта не започва с Н. Няма значение как се казвам, ама май и теб те хвана подозрението :wink:
suglasna sum s vsi4ki..bez razgovor ne moje6 da razbere6 kakvo misli tq i dali o6te te iska
Не я е огряло с онзи и сега идва при теб, за да не е сама.Не знам как си й простил за отвратителното отношение.Въпреки че е била наранена не е трябвало да се отнася така, още по-малко, че си й се извинил, но както и да е.Според мен не трябва да правиш нищо, а просто да се отдръпнеш.Дори и да се съберете, нещата няма да са същите.
kotetyyy
09-05-2007, 17:39
пробай се нищо губиш
Има голям шанс отново да бъдете заедно!Поне това е моето мнение...събирай сили и бягай при нея да поговорите!Това е най-добрия начин да си я върнеш...кажи и всичко което изпитваш към нея и мисля,че ще има добър резултат...Успех,ей! :wink: