View Full Version : Как да сваля момиче, което не познавам много добре?
deadpool
09-05-2007, 15:26
na4i haresvam eno momi4e koeto ne poznavam mnoo dobre zapoznaheme se na edno kupon4e i sq nz kvo da praq i need help
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!
CuRly_Doll
09-05-2007, 15:28
emi moje6 da se opita6 da i vzeme6 skype ot nqkade....da pita6 nqkoi priqtelza nomera i.......ili pak pomoli nqkoi ob6t poznat da izlezete i li4no da q popita6 :wink: ...uspeh
Добре ве..аз едно не разбирам..Пишете си заглавията на темите на кирилица,а самите теми не?!?!
:smt013
ThE_Blo0d_GirL
09-05-2007, 16:42
Ми потарси от някоя приятелка или приятел или пък познат скайпа му и се запознай с него уж незнаеш кой е :D после започвай да му пишеш по често и му намеквай леко ,че го харесваш другото ще стане от само себеси :arrow: айде успехчета \:D/
Ми намери по някакъв начин данни за него - скайп име,телефон или нещо друго...знам ли?! :roll:
Тцтц поредната тъпашка тема.
Еми вэеми и от някой общ приятел телефона като эа начало,ако го нямаш.Обади и се ,кажи и кой си.След това я покани да иэлеэете.Оттам-нататък си энаеш работата.
Добре ве..аз едно не разбирам..Пишете си заглавията на темите на кирилица,а самите теми не?!?!
:smt013
Модераторите поправят эаглавията.Това е т.7 от правилника май :-D :-D :-D
Вземи й скайп, телефон, уговорете се да излезете.Точно в това е тръпката, че не се познавате достатъчно добре и така ще има за какво да си говорите. :wink:
kotetyyy
09-05-2007, 17:37
Ми намери по някакъв начин данни за него - скайп име,телефон или нещо друго...знам ли?! :roll:
аха