Влез

View Full Version : Каква зодия искате да е гаджето?

Страници : 1 [2] 3

Niakoitam
03-21-2008, 13:16
Аз мисля че зодиите не са от такова голямо значение за една връзка макар че знае ли човек може и да има нещо.
Аз съм рак.Има ли кандиднтки. :oops: :D

П.П.А може ли да ми кажете откъде мога да си рабера аксцедента и другите допълнителни работи по зодията.

Escarina
03-21-2008, 15:01
Аз мисля че зодиите не са от такова голямо значение за една връзка макар че знае ли човек може и да има нещо.
Аз съм рак.Има ли кандиднтки. :oops: :D

П.П.А може ли да ми кажете откъде мога да си рабера аксцедента и другите допълнителни работи по зодията.

Асцендента искаш да кажеш:) Доста сайтове има, аз и нагоре го постнах този в който влизам - astro5.net

d0mat4et0
03-21-2008, 15:04
Според мен най-много си допадам с лъвчетата , нооо и с везните ОПРЕДЕЛЕНО се разбирам :-D :-)

Niakoitam
03-21-2008, 15:30
Еми в момента нещо се е бъгнал,но аз намерих някакъв друг и в него си изчислих

За разбиращите какво ще кажат за:

Зодия Рак

Луна във Везни

Асцендента е Везни или Дева,защото незнам до точни минути часа ми на раждане,но по скоро е Дева,а не Везни

soulja_girl4e
03-21-2008, 19:50
razbiram se s deva i kozirog! no za gadje iskam oven4e ili ra4e! :oops:

napalm
03-21-2008, 20:22
Не вярвам в такива простотии:)
Наистина са големи глупости.

Escarina
03-21-2008, 21:33
Ха.. оказва се че Овните са доста желана зодия :D

poison`girl
03-21-2008, 22:10
Хха овните и водолеите (за мъжете) са големи женкари така че внимавайте с тях.А иначе аз си допадам най-много с телец,козирог и рак :P

snowgirl
03-22-2008, 07:21
Ми аз искам да е риби... ама то става въпрос за точно определен човек 8-)

Wrathchild
03-22-2008, 07:29
Скорпион. Винаги с тях най-съм си допадала... Не ми се обяснява какво по-точно трябва да се направи, за да не е глупост астрологията, но ще кажа само, че характерът не зависи само от слънцето. Аз например съм рак, пък няма нищо рачешко в мен и съм повече като скорпион :D
И по-конкретно искам : зодия скорпион, асцедент водолей. Приятелят ми :-D

Niakoitam
03-22-2008, 07:41
Хха овните и водолеите (за мъжете) са големи женкари така че внимавайте с тях.А иначе аз си допадам най-много с телец,козирог и рак :P

Сериозно ли така се смята че овните и водлеите са големи женкари?Аз съм заобиколен от тях.Братовчед ми е Овен и проявява някакви такива белези,но той по-скоро е бил наранен преди.Баща ми и брат ми са водолеи.За баща ми незнам какъв е бил,но сега не е.Брат ми не съм останал с впечатлението че е женкар.По-скоро и тримата не вярват в любовта и романтиката колкото мен.Аз казах вече че съм Рак.По скоро съм останал с убеждените че зодия Лъв са малко женкари.

Escarina
03-22-2008, 09:17
За Водолеите не знам, но за мъжете Овни не бих казала, че са сто процентови женкари. Имат си го заложено, но колкото и трудно да се влюбват случи ли са са абсолютно всеотдайни.

UnaBletoLoVeU
03-22-2008, 09:24
В хороскопа ми пише, че най-много си допадам с овен и със скорпион (лъв съм).
Гаджето ми е овен :P

__hIlArY_dYfF__
03-22-2008, 09:31
Абе тая тема няма смис да се пише.Се ми е тая ква зодия искам да е приятеля ми!

Escarina
03-22-2008, 10:31
Хората които искат да пишат в нея намират извествен смисъл предполагам...?

Magic_Girl
03-22-2008, 12:43
Ako e Skorpion 6te e super!!!Ribi i Skorpion se razbirat 4ydesno i se privli4at kato magnit!!!Makar 4e i s Luv i Vodolei se razbiram idealno. :D

UnsTToPPaBBle
03-22-2008, 13:38
bliznaci sam az popr sas si4ki zodii se razbiram :)

soulja_girl4e
03-22-2008, 13:39
bliznaci sam az popr sas si4ki zodii se razbiram :)
s telec razbira6 li se? :? ne sig...

Corpsed
03-22-2008, 15:09
Тъй, ша започнем както си му е реда.

Всеки слънчев знак (зодиъ) си има 2 лица.

Овен/ГОВНЕн

Срещал съм представители и от двата вида. И двата са еднакво сьекси, само дето при говнена парадира силно изразения нагон и несдържаност. Туй идва от управляващата им планета Марс - червена като напляскано дупе.
Нормалната коза е тиха, силно магнетична и проницателна. Тези хорица са изключително приятелски настроени и любезни, въпреки че по някой път (рядко) ако видят че с психическа разправа не се получава, очаквайте удар от рога :О
Това животно си е все пак селско, често ми се случва да чуя някое овне да зее като на паша.
За женската част не съм много позитивно настроен, щото в обкръжението ми едната пищи много, другата е куха и бавна и общо взето за нещо повече от еднодневка не може да се говори.

Телец/Улаво говедо (Биче)

Респект към тая група говеда, към които спадат бащя и двама много добри приятели (единия има бяс). Това е един силен мъж (психически и физически), който пък, за жалост, гледа само от материалната част на нещата и в повечето случаи е дървен и темерут (безчувствен).
Тука липсва оригиналност, клонят към плагиатство и умеят много добре да повторят култ, чут от известна личност или приятел, в пъти по-афектиращ начин.
За сметка на това, са много добри тактици и умеят да оцеляват.
На външен вид са средно високи или доста дълги, излъчват респект и вдървеност, но в същото време, ако имаш такова да ги опознаеш, усещаш как лъхат на топлина (и пот)
Обичат обилна храна и бавен и плавен сех.
Улявото говедо е нервно и бълва простотии, но за да компенсира, е доста честно и не лъже (ама това е за да дразни хората).
Инатът е налице. Бичетата по принцип обичат много да спорят с когото и да било, за каквато и колкото и да е дебилна темата.
Женската част - пас съм тук. В живота си съм срещал само една бичка, която е адската лигла и е доста бавна (говори, мисли и се движи бавно).
Секаш тия говеда са бавни или от килата си, или от прекаленото спокойствие, които излъчват. Рядко съм виждал биче да нервничи или разхвърля неща наоколо. Моя говедо-френд никога не е избухвал, а го познавам от 3 години.
Сериозно замислям моята изгора да е от тая ферма, защото търся нещо по-стабилно, да не бърза и да е стационарна (не вейната курва).

Близнаци/Убитаци

Не ги харесвам. Честно казано - като чуя за тия хорица ги пъхам в игнор листа. Бил съм свидетел на техни купонджийски изпълнения.
Наистина имат 2 лица. В обкръжението си имам 5-6 женски парчета, които изглеждат страхотно и са мега интелигентни, държат се като свити зубъри, но в същото време разбрах как ходели по чалгаджийски дискотеки и се напивали :Д Имал съм и препни с една убитачка, която под думата "живот" разбираше "са напуша, са наебъ и са наспъ".
Мъжки части тук не съм срещал, но предполагам че са по-свестни.

Рак/Тумор

Тук попада майка ми, която е по-скоро Тумор. Това защото прекалено много й пука, не ме оставя на мира и парадира с тая нейната "любов" дето струи навсякъде "Обичам тебе и бащя ти много, обичам природата, обичам да обичам" по 200 пъти на ден.
Много емовски е тоя знак. Раците, които познавам не са на тоя свят, нито за тоя свят. Един приятел въобще е офлайн цял ден, но е страхотен художник. Много консервативни са тия хорица, и като почнат "ама как може да направиш/кажеш това". Големи перфекционисти - ако им пишат 5 вместо 6, могат цял ден да ти мрънкат за това.
Ти можеш да му говориш за това как вчера си изнасилил и нарязал на парчета 3 дами, а тоя в същото време ще клати крака, ще си пъха устните една в друга и ще пита "е как може да ми пише 5, бе?!?"
Доста са емоционално нестабилни, а с моя черен хумор, възгледи за живота и това как си позволявам да говоря за смъртта, надали ще оцелеят без психическа травма тия доброкачествени създания.

Лъв/Клоун

Тия са ми в черната листа. Нещо не ме радва начина, по който искат внимание и по който го постигат. Не разбирам как един олигофрен успя да подчини целия клас на простотиите си и тъпите си лафове и всички му се смеят мазно мазно, докато в същото време не е нищо повече от купчина дразнещи пищящи микроби. Туй е клоуна. Той иска да е забелязван, дори ако му отрежат ташаците, пак ще озее целия свят - вижте, отрязаха ми кесиите.
Има и един друг тип - плахи лъвове. Сблъсквал съм се с тях.
Те може да са физически като планини, обаче са много страхливи и клонят към лиготии. Познавам един индивид, който в жегата стоеше в класната стая с яке и мрънкаше че му е студено. Лигавеше се и за други дреболии.
Общо взето винаги са усмихнати и весели, сигурно произвеждат повече хормона на щастието.
И друго нещо, което ме радва е, че не могат да таят омраза и не я разбират.
Но пък ме дразнят - няма вечно щастливи хора, явно прикриват нещо.
И се оказах прав. Един такъв "печеняга" дето е най-ниския сред момчетата, които познавам, разбираш ли, на 12-13 вече бил отдавна изгубил девствеността си, всеки ден ми мели как изнасилвал наред и как мачкал кварталните генгстъ, докато в риъл лайфа го унижаваше всеки хлапак и се мазнеше на всички над него. А относно капацитета алкохол, който може да погълне той озяваше света. А какво се оказа - на един купон изпи 2 чаши винце и една водка и после припадна на дивана, та трябваше да го мъкна до кенефа.
Женската част е в пъти по-добра, парадираща основно с красота и чар.
Не се виждам с такава. Много са ми наперени.

Дева/Деба

И тия не са за тоя свят. Много са добродушни, иде ми да ги избавя от тая материалистична земя.
Мъж/Женска - имам по 1-2ма в близките си. Това може да е светец или адския мръсник, който обаче по рождение си е с добра душа.
Не, не са за мен. Твърде са добрички за моя извратен характер.

Везна/Кантар

Първия ми приятел беше Кантар. С него карах цялото начално даскало и се оказа голям лицемер и използвач. Безчувствен ама усмихнат.
Мери какво може да вземе от тебе и си го гепи, бяга и дим да го няма.
Не мога да кажа добро за везните, защото където мярна такава "дама", се оказва в повечето случаи безсърдечна кучка.
Чарът и красотата са на първо място, интелект и общи познания липсват, ама за да компенсират са адските тактици и големи хитреци.
Честно да си кажа - жените от тая зодия или са кухи, или са свити.
И в двата случая са тихи, ама големи змии. Познавам една кучка и една хаусърка. С хаусърката се разбирам що-годе добре въпреки че музиката, която слуша за мен представлява мангал, свирещ на цип и един слон, който тича около него.
Не се виждам с тия въздухари.

С-кур-пьон/Отрова

Вече може да сте познали какво съм. Ми туй говедо.
Извратеняшките страни са налице. Черния хумор, страстта, сарказма, стремежа към опасни ситуации, интерес към смъртта - все характерни.
Никакви страхове, много врагове.
Адските говеда. Автономия, самоубийствена разрушителност, непоклатима психика, студена външност, оргазмена вътрешност.
Ние сме навсякъде. Ние ви виждаме и четем мислите ви, а вие дори не го подозирате. Ние сме мистичните хора, които си ходят спокойно по улицата, докато зад нас избухват коли, случайни минувачи биват блъснати от два поредни камиона, нещастник улавя с глава патрон от снайпер Berrett. На нас ни се случват най-гадните от живота случки, които ни превръщат в tough mo'fuckas.
Ние сме брутално откровени, оригинални и в повечето случаи незабележими.
Преди да вляза в гимназия, бех същото като тая пъплеща по земята гадинка. В ръст, кила и външен вид като цяло - баш наподобявах животното. Никой не ме забелязваше, бях последен във всички житейски събития, освен в интелектуалната част.
Тероризираха ме психически всеки ден.
После изведнъж дръпнах на тяло, надминах мъчителите си и един по един бавно но славно ги унищожих психически. Оказаха се по забутани техникуми и Бог не знае къде.
Прерастнах в Орел (друг знак на мойта зодия, по-възвишен) и започнаха да ме забелязват. Сега си изградих здраво приятелство с още две отрови и едно биче и не мога да се оплача. Имам женско внимание, приятели и прекрасен дом с нет и ъпнато PC. Ама си пострадах за тях.
Казвали са ми че гледам мръсно и се мръщя често. Не говоря много, но говоря достатъчно. И истината, само нея. Отблъскван хората (по-голямата част, защото са комплексирани въздухари). Използвам си бруталните мисли и разбирания за смъртта и живота навсякъде, печеля оригналност от тях и се развивам.
Тук давам място номер 1 за дамите от тоя знак.
Имал съм наблюдения над тях и мога да кажа че по начало са много мразени от почти всички. И то защото само режат и казват истината.
Ами като сте шибани въздухари, дето искат само да блъскат у финиса, да са напият и да са ибът, какво очаквате?!?
Тая жена иска да я обичат и да сте емоционални.
Ама надали сте толкова дълбоки, чак.
Това нещо приема всичко насериозно и всяка малка обида се пази в един сейф, разбираш ли, за по-късна употреба. И тъй с дни и години може да те чака когато станеш слаб и да отвори сейфа, да ти върне обидите, че вече олихвени, озлатени и на всичкото отгоре, да те надъни с ръбавия 100-килограмов сейф по глъвъта проста.
А сега ходи я обичай!
За такава жена си мечтая. Тука слагам кръвния си подпис.

Стрелец/Снайперист

Не съм срещал такива хора НИКОГА през живота си o_O
Ще ме извиняват преставителите на тая зодия.

Козирог/Пръч

Тва е материално говедо. Иска само мангизи или мъж... с много мангизи.
Каквото не се постига с пари, се постига с много пари. Това е любимата им дума. Това е смисъла на живота им. Така си оцеляват хората, какво да се прави.
Дразнят ме. Не обичам материалисти. С жена козирог никога не съм поддържал добри взаимоотношения, постоянно се препираме защото аз за парите 5 пари не давам. (Егати мисълта)
Да спреме тука, че се изморих. Не ги 'аресвам.

Водолей/Чистач

Тва за мене са едни въздухари, които никога няма да ме разберат.
Мъже не съм срещал, жените са оригинални и са на някой друг свят.
Общо взето завинаги си остават въздухари. А, още нещо. /ignore

Риба/'лъзгава пъстърва

Нещо емоционално разстроени. Секаш търсят некой емо, който да реве с тех, ама не намират, щото повечето сте едни отвеяни темерути, та си плачат рибоците, ама понеже са плъзгави, се мятат на други вратове.
Могат да станат и агресивни, или курви (женската част).
Чувал съм че мъжете рибоци са сьекси.
С такава мога евентуално вероятно може би но надали да се обвържа.
Но понеже са ми много нестабилни - ЧОП :Д

Та то какво остана?

За приятел сакам Биче и Отрова, защото са преживели много и са силни, както и честни и може да се разчита на тях.
Мога да допусна Рак, защото ме радва как забелязват само най-малките детайли от всичко, абстрахирани от външния свят.

За лубоф пак Биче или Отрова. Търся нещо стабилно, което ще може да търпи ежедневието ми, изпълнено със смъртна опастност :Д

Все пак имам асцендент в Отрова, също Марс и Плутон в Отрова (Двете ми управляващи планети). Познайте каква професия ще си избера :О
Сигурно нещо, дето си често до смъртта. Другото ми е скучно :Д

soulja_girl4e
03-22-2008, 15:18
Тъй, ша започнем както си му е реда.

Всеки слънчев знак (зодиъ) си има 2 лица.

Овен/ГОВНЕн

Срещал съм представители и от двата вида. И двата са еднакво сьекси, само дето при говнена парадира силно изразения нагон и несдържаност. Туй идва от управляващата им планета Марс - червена като напляскано дупе.
Нормалната коза е тиха, силно магнетична и проницателна. Тези хорица са изключително приятелски настроени и любезни, въпреки че по някой път (рядко) ако видят че с психическа разправа не се получава, очаквайте удар от рога :О
Това животно си е все пак селско, често ми се случва да чуя някое овне да зее като на паша.
За женската част не съм много позитивно настроен, щото в обкръжението ми едната пищи много, другата е куха и бавна и общо взето за нещо повече от еднодневка не може да се говори.

Телец/Улаво говедо (Биче)

Респект към тая група говеда, към които спадат бащя и двама много добри приятели (единия има бяс). Това е един силен мъж (психически и физически), който пък, за жалост, гледа само от материалната част на нещата и в повечето случаи е дървен и темерут (безчувствен).
Тука липсва оригиналност, клонят към плагиатство и умеят много добре да повторят култ, чут от известна личност или приятел, в пъти по-афектиращ начин.
За сметка на това, са много добри тактици и умеят да оцеляват.
На външен вид са средно високи или доста дълги, излъчват респект и вдървеност, но в същото време, ако имаш такова да ги опознаеш, усещаш как лъхат на топлина (и пот)
Обичат обилна храна и бавен и плавен сех.
Улявото говедо е нервно и бълва простотии, но за да компенсира, е доста честно и не лъже (ама това е за да дразни хората).
Инатът е налице. Бичетата по принцип обичат много да спорят с когото и да било, за каквато и колкото и да е дебилна темата.
Женската част - пас съм тук. В живота си съм срещал само една бичка, която е адската лигла и е доста бавна (говори, мисли и се движи бавно).
Секаш тия говеда са бавни или от килата си, или от прекаленото спокойствие, които излъчват. Рядко съм виждал биче да нервничи или разхвърля неща наоколо. Моя говедо-френд никога не е избухвал, а го познавам от 3 години.
Сериозно замислям моята изгора да е от тая ферма, защото търся нещо по-стабилно, да не бърза и да е стационарна (не вейната курва).

Близнаци/Убитаци

Не ги харесвам. Честно казано - като чуя за тия хорица ги пъхам в игнор листа. Бил съм свидетел на техни купонджийски изпълнения.
Наистина имат 2 лица. В обкръжението си имам 5-6 женски парчета, които изглеждат страхотно и са мега интелигентни, държат се като свити зубъри, но в същото време разбрах как ходели по чалгаджийски дискотеки и се напивали :Д Имал съм и препни с една убитачка, която под думата "живот" разбираше "са напуша, са наебъ и са наспъ".
Мъжки части тук не съм срещал, но предполагам че са по-свестни.

Рак/Тумор

Тук попада майка ми, която е по-скоро Тумор. Това защото прекалено много й пука, не ме оставя на мира и парадира с тая нейната "любов" дето струи навсякъде "Обичам тебе и бащя ти много, обичам природата, обичам да обичам" по 200 пъти на ден.
Много емовски е тоя знак. Раците, които познавам не са на тоя свят, нито за тоя свят. Един приятел въобще е офлайн цял ден, но е страхотен художник. Много консервативни са тия хорица, и като почнат "ама как може да направиш/кажеш това". Големи перфекционисти - ако им пишат 5 вместо 6, могат цял ден да ти мрънкат за това.
Ти можеш да му говориш за това как вчера си изнасилил и нарязал на парчета 3 дами, а тоя в същото време ще клати крака, ще си пъха устните една в друга и ще пита "е как може да ми пише 5, бе?!?"
Доста са емоционално нестабилни, а с моя черен хумор, възгледи за живота и това как си позволявам да говоря за смъртта, надали ще оцелеят без психическа травма тия доброкачествени създания.

Лъв/Клоун

Тия са ми в черната листа. Нещо не ме радва начина, по който искат внимание и по който го постигат. Не разбирам как един олигофрен успя да подчини целия клас на простотиите си и тъпите си лафове и всички му се смеят мазно мазно, докато в същото време не е нищо повече от купчина дразнещи пищящи микроби. Туй е клоуна. Той иска да е забелязван, дори ако му отрежат ташаците, пак ще озее целия свят - вижте, отрязаха ми кесиите.
Има и един друг тип - плахи лъвове. Сблъсквал съм се с тях.
Те може да са физически като планини, обаче са много страхливи и клонят към лиготии. Познавам един индивид, който в жегата стоеше в класната стая с яке и мрънкаше че му е студено. Лигавеше се и за други дреболии.
Общо взето винаги са усмихнати и весели, сигурно произвеждат повече хормона на щастието.
И друго нещо, което ме радва е, че не могат да таят омраза и не я разбират.
Но пък ме дразнят - няма вечно щастливи хора, явно прикриват нещо.
И се оказах прав. Един такъв "печеняга" дето е най-ниския сред момчетата, които познавам, разбираш ли, на 12-13 вече бил отдавна изгубил девствеността си, всеки ден ми мели как изнасилвал наред и как мачкал кварталните генгстъ, докато в риъл лайфа го унижаваше всеки хлапак и се мазнеше на всички над него. А относно капацитета алкохол, който може да погълне той озяваше света. А какво се оказа - на един купон изпи 2 чаши винце и една водка и после припадна на дивана, та трябваше да го мъкна до кенефа.
Женската част е в пъти по-добра, парадираща основно с красота и чар.
Не се виждам с такава. Много са ми наперени.

Дева/Деба

И тия не са за тоя свят. Много са добродушни, иде ми да ги избавя от тая материалистична земя.
Мъж/Женска - имам по 1-2ма в близките си. Това може да е светец или адския мръсник, който обаче по рождение си е с добра душа.
Не, не са за мен. Твърде са добрички за моя извратен характер.

Везна/Кантар

Първия ми приятел беше Кантар. С него карах цялото начално даскало и се оказа голям лицемер и използвач. Безчувствен ама усмихнат.
Мери какво може да вземе от тебе и си го гепи, бяга и дим да го няма.
Не мога да кажа добро за везните, защото където мярна такава "дама", се оказва в повечето случаи безсърдечна кучка.
Чарът и красотата са на първо място, интелект и общи познания липсват, ама за да компенсират са адските тактици и големи хитреци.
Честно да си кажа - жените от тая зодия или са кухи, или са свити.
И в двата случая са тихи, ама големи змии. Познавам една кучка и една хаусърка. С хаусърката се разбирам що-годе добре въпреки че музиката, която слуша за мен представлява мангал, свирещ на цип и един слон, който тича около него.
Не се виждам с тия въздухари.

С-кур-пьон/Отрова

Вече може да сте познали какво съм. Ми туй говедо.
Извратеняшките страни са налице. Черния хумор, страстта, сарказма, стремежа към опасни ситуации, интерес към смъртта - все характерни.
Никакви страхове, много врагове.
Адските говеда. Автономия, самоубийствена разрушителност, непоклатима психика, студена външност, оргазмена вътрешност.
Ние сме навсякъде. Ние ви виждаме и четем мислите ви, а вие дори не го подозирате. Ние сме мистичните хора, които си ходят спокойно по улицата, докато зад нас избухват коли, случайни минувачи биват блъснати от два поредни камиона, нещастник улавя с глава патрон от снайпер Berrett. На нас ни се случват най-гадните от живота случки, които ни превръщат в tough mo'fuckas.
Ние сме брутално откровени, оригинални и в повечето случаи незабележими.
Преди да вляза в гимназия, бех същото като тая пъплеща по земята гадинка. В ръст, кила и външен вид като цяло - баш наподобявах животното. Никой не ме забелязваше, бях последен във всички житейски събития, освен в интелектуалната част.
Тероризираха ме психически всеки ден.
После изведнъж дръпнах на тяло, надминах мъчителите си и един по един бавно но славно ги унищожих психически. Оказаха се по забутани техникуми и Бог не знае къде.
Прерастнах в Орел (друг знак на мойта зодия, по-възвишен) и започнаха да ме забелязват. Сега си изградих здраво приятелство с още две отрови и едно биче и не мога да се оплача. Имам женско внимание, приятели и прекрасен дом с нет и ъпнато PC. Ама си пострадах за тях.
Казвали са ми че гледам мръсно и се мръщя често. Не говоря много, но говоря достатъчно. И истината, само нея. Отблъскван хората (по-голямата част, защото са комплексирани въздухари). Използвам си бруталните мисли и разбирания за смъртта и живота навсякъде, печеля оригналност от тях и се развивам.
Тук давам място номер 1 за дамите от тоя знак.
Имал съм наблюдения над тях и мога да кажа че по начало са много мразени от почти всички. И то защото само режат и казват истината.
Ами като сте шибани въздухари, дето искат само да блъскат у финиса, да са напият и да са ибът, какво очаквате?!?
Тая жена иска да я обичат и да сте емоционални.
Ама надали сте толкова дълбоки, чак.
Това нещо приема всичко насериозно и всяка малка обида се пази в един сейф, разбираш ли, за по-късна употреба. И тъй с дни и години може да те чака когато станеш слаб и да отвори сейфа, да ти върне обидите, че вече олихвени, озлатени и на всичкото отгоре, да те надъни с ръбавия 100-килограмов сейф по глъвъта проста.
А сега ходи я обичай!
За такава жена си мечтая. Тука слагам кръвния си подпис.

Стрелец/Снайперист

Не съм срещал такива хора НИКОГА през живота си o_O
Ще ме извиняват преставителите на тая зодия.

Козирог/Пръч

Тва е материално говедо. Иска само мангизи или мъж... с много мангизи.
Каквото не се постига с пари, се постига с много пари. Това е любимата им дума. Това е смисъла на живота им. Така си оцеляват хората, какво да се прави.
Дразнят ме. Не обичам материалисти. С жена козирог никога не съм поддържал добри взаимоотношения, постоянно се препираме защото аз за парите 5 пари не давам. (Егати мисълта)
Да спреме тука, че се изморих. Не ги 'аресвам.

Водолей/Чистач

Тва за мене са едни въздухари, които никога няма да ме разберат.
Мъже не съм срещал, жените са оригинални и са на някой друг свят.
Общо взето завинаги си остават въздухари. А, още нещо. /ignore

Риба/'лъзгава пъстърва

Нещо емоционално разстроени. Секаш търсят некой емо, който да реве с тех, ама не намират, щото повечето сте едни отвеяни темерути, та си плачат рибоците, ама понеже са плъзгави, се мятат на други вратове.
Могат да станат и агресивни, или курви (женската част).
Чувал съм че мъжете рибоци са сьекси.
С такава мога евентуално вероятно може би но надали да се обвържа.
Но понеже са ми много нестабилни - ЧОП :Д

Та то какво остана?

За приятел сакам Биче и Отрова, защото са преживели много и са силни, както и честни и може да се разчита на тях.
Мога да допусна Рак, защото ме радва как забелязват само най-малките детайли от всичко, абстрахирани от външния свят.

За лубоф пак Биче или Отрова. Търся нещо стабилно, което ще може да търпи ежедневието ми, изпълнено със смъртна опастност :Д

Все пак имам асцендент в Отрова, също Марс и Плутон в Отрова (Двете ми управляващи планети). Познайте каква професия ще си избера :О
Сигурно нещо, дето си често до смъртта. Другото ми е скучно :Д
maleeeee adskiqt otgor! egati pi4a :P az sym bi4e i se gordeq s tova! samo deto sym mn jiznena i dori mi kazvat 4e sym prekaleno energi4na! i do otbeleja ne teja 100 kilograma kakto pove4eto jeni telci! :lol:

scout4e94
03-22-2008, 16:53
ne vqrvam v takia ne6ta nai dobrata mi fr i nai tupata ovca v daskalo sa vodolei puk nqmat ni6to ob6to .................a i za Corpresed zodiqta ti prosto..nqmam dumi vseki vtori moi poznat e skorpion/+ku4eto,brata i edin fr/ 6antava zodiq e ..............az sum luvica mejdudrugoto i spr mnoo se gordeq s zodiqta si prosto jena luvica ne e posilno za vseki 8) 8-)

Angel_of^love
03-22-2008, 17:35
Kvo pa im haresvate na vodoleite ?

не6то против зодията ми ли има6? :mrgreen: хах.. мене не ме грее фка зодия е,не се интереувам от зодии,нито съм суеверна,ама моя пи4 е стрелец,така4е нека да е стрелец :lol:

Същото.Аз съм Водолейче и по принцип за мен няма значение каква зодия ще е гаджето ми...но айде Стрелец нека бъде.Първо, че момчето, което харесвам е Стрелец, второ, че са мн мн мн яки хора.

AnIcHkAtA
03-22-2008, 17:46
Начи за гадже най-много си допадам с рак и скорпион.Страшно са страстни и тфа супер мн мн мн ми харесва.И в хороскопа ми го пише че си допадам най-много с тях.А за приятели-Дева.

П.П:Аз не ги харесвам водолеите без да искам да обидя някой.Мойта най-добра приятелка е водолей.Харесва ми това че е искрена дори понякога да прекалява, но попринцип водолеите фърчат в небесата и се имат за нещо повече от останалите.Без да се засягате.Лично мнение

Angel_of^love
03-22-2008, 18:11
Начи за гадже най-много си допадам с рак и скорпион.Страшно са страстни и тфа супер мн мн мн ми харесва.И в хороскопа ми го пише че си допадам най-много с тях.А за приятели-Дева.

П.П:Аз не ги харесвам водолеите без да искам да обидя някой.Мойта най-добра приятелка е водолей.Харесва ми това че е искрена дори понякога да прекалява, но попринцип водолеите фърчат в небесата и се имат за нещо повече от останалите.Без да се засягате.Лично мнение

Аз съм съгласна с теб за Водолейте.Винаги са във въздуха, но иначе са мн разбрани.Обаче (не знам кой ми е асцендента) но аз съм супер земен човек и не може да се каже, че имам кой знае какво самочувствие... Просто съм водолей, а не отговарам на повечето от качествата на зодията.Само на някои. :?

GLeZoRanA
03-22-2008, 19:39
Абе и аз не вярвам на такива простотий . Квото и да е само да не е риба... като че ли сега със скорпион най- добре съм се разбирала..Сега съм доволна и на Овенчето ми

juchoche
03-22-2008, 19:42
OVnite sa NAi strastni :-D :-D :-D :-D

tsveti91
03-29-2008, 08:58
Аз съм водолей с асцендент скорпион момчето ,което харесвам е скорпион , дали ще се получи?Иначе мисля ,че зодията до голяма степен влияе на характера и вярвам в зодиите като цяло.Иначе се разбирам с везни,лъв и.....до някъде със скорпион!И кфо Ви харесва във водолеите ?Аз лично не си харесвам зодията. :?

8992
03-29-2008, 12:50
дева :smt008 :smt007 :smt007

vesito13
03-31-2008, 14:50
аз съм лъв :) , приятелят ми е рак :smt007 а може би зодията, с която най-много си допадам е везни :D

victoriq
03-31-2008, 14:53
Аз съм си водолейче :-P И момчето,с което много си допадам е дева...Ама добре се разбираме!И попринцип с девите се имам :P

iiirish
03-31-2008, 15:02
не ми пука каква зодия ще е, важното е да се разбираме

iva_16
03-31-2008, 18:13
Дева или Овен :)))))

alex_devv
03-31-2008, 19:29
Водолъв

FnTZ&EXTk
03-31-2008, 19:49
OVnite sa NAi strastni :-D :-D :-D :-D

а така иаз съм овенче и си гласувах за овенче,с тях ми е най-приятно да си избухвам,но не пазят хич тайни :razz: :razz: :D

apparition
03-31-2008, 20:48
а защо за козирог никой нищо не пише... :-o

ne40
04-01-2008, 16:57
principno i az ne vqrvam glasuvah za zodiqta na moeto gadje ne 4e za men ima zn kakva zodiq e :wink:

mm zavisi gore dolu no ne e tolko vajno. vajno e da se obi4ate i da vi e hubavo zaedno. :) nie s moq priqtel postoqnno sporim za nqkvi drebolii no daje togava mi e xubavo

evi_vd
04-05-2008, 12:57
зодия Коза :)

Sharpay
04-05-2008, 16:36
искам приятелят ми да е зодия Лъв 8)
Баща ми е зодия лъв и страшно много се разбирам с него имам чувството че понякога се разбираме без думи (вярно че има и случаи когато въобще не ме разбира, но са рядкост)

aanitogb
04-05-2008, 16:43
nesmqtam,4e zodiqta opredelq 4oveka :-)

GameMaster
04-05-2008, 16:58
Emi sqkash kato moqta bi mi se iskalo da e priqtelq mi znachi Ribi ...Ama uvi e Telec :-D .....A pyk te sa golemi shmatki :)

BWald0rf
04-05-2008, 17:04
Не мисля,че има значение ...

RoSsY88
04-05-2008, 17:07
по принцип аз съм лъвица и си ходя с телец и овен...с лъв мн надмощие..секи се бори....любимият ми е телец....мн неша не харесвам като цял в характера особено че не мога да го контролирам ама точно тва че е мн борбен обичам в него

ring321
04-06-2008, 11:17
Преди всичко сме хора. Зодиите са бонус ;)

Evanescencefan
04-06-2008, 14:01
Za KVO ZA VODOLEI4ETO NAI MNOY GLASOVE ?

Щот много ни се кефят :lol: :-D :D
+1 :grin:

miss_ludataa
04-06-2008, 14:34
maybe OVEN...zabelqzala sum ,4e adksi si podhojda s taq zodiq puk i sum imala gadjeta ovnetai sum dovolna :grin: :lol: :-) btw az sum ra4e i si se ekfq......taq zodiika e mn emocionalna,romanti4na i 6arena. li4no az sum nqkfa takava 6antaf 4ovek,emocionalen,na momenti moga da zasegna 4ovek,a da ne go iskam ...AWE STRANNA SUM ..!! :grin: 8)

soulja_girl4e
04-06-2008, 14:34

Щот много ни се кефят :lol: :-D :D
+1 :grin:
-100000000 :oops: burn in hell :oops:

hanovete
04-06-2008, 14:50
нз мен най ми харесват хората от моята зодия-на тях наи-добре им знам и силните и слабите страни и наи добре си комуникирам като цяло

S_L_A_D_U_R_K_A
04-06-2008, 15:04
Аз пък вярвам в тия "простотии".ВИнаги съм искала гадже скорпион, тъй като аз също съм тази зодия,а хората от тези зодии са с трудни характери..абее тъпо го обясних.НО гласувах за лъв,тъй като моето момче е лъвче.Въпреки че лъвът и телецът са ми противоположни зодии с него се разбирам идеално.МОже би се дължи на факта че е малко по-отстъпчив от мен :-k
Аз съм скорпион.
Може да пробваме.

Както някои се изрази, че това са 'простотии', забелязала съм че доста водолеи притежават нещо в себе си, което причлива другите повечко. Оф.

Имам мерак за овен. :twisted:
Аз имам овенче :-)

Tommie
04-06-2008, 15:07
Зодията не е от голямо значение. Важното е да се разбираме и да ни е приятно и забавно заедно ! :)

soulja_girl4e
04-06-2008, 15:08
Аз пък вярвам в тия "простотии".ВИнаги съм искала гадже скорпион, тъй като аз също съм тази зодия,а хората от тези зодии са с трудни характери..абее тъпо го обясних.НО гласувах за лъв,тъй като моето момче е лъвче.Въпреки че лъвът и телецът са ми противоположни зодии с него се разбирам идеално.МОже би се дължи на факта че е малко по-отстъпчив от мен :-k
Аз съм скорпион.
Може да пробваме.

Както някои се изрази, че това са 'простотии', забелязала съм че доста водолеи притежават нещо в себе си, което причлива другите повечко. Оф.

i az iskaaaaam tova govedoooo! uaaaaa! ;(

kuklichka_bg
04-06-2008, 15:16
az sam lav i iskam VODOLEI strahotna zdodiq sa VODOLEIITE prosto neveroqtnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaa

come_as_you_are
04-06-2008, 15:28
Аз по едно време не знам как,ама все попадах на разни ''рогати''. :-D Първо ходих с един овен,после с един козирог,а исках водолей.Гаджето ми сега е риби. :D

aninceto
04-06-2008, 19:54
Аз съм скорпион.
Може да пробваме.

Zashto tochno OVEN!?

sexi_lady_666
04-06-2008, 20:17
mi az li4no ribi za6to obicham da ima "ekshun" v vruskata mi obi4am da ima deistvie!ne obi4am krotkite mom4eta padam se po lo6i mom4eta :)

soulja_girl4e
04-07-2008, 07:49
Аз съм скорпион.
Може да пробваме.

Zashto tochno OVEN!?
6toto sa adskite sladuri! :-)

teenkopele
04-07-2008, 07:56
През паламарката ми е каква зодия е момата.

happy end
04-07-2008, 08:25
не вярвам в хороскопи
но преди искай да е скорпион ,но вече не след като смених 6 скорпиона не не :lol:
сега съм лъв :-)

happy end
04-07-2008, 08:28
Аз съм скорпион.
Може да пробваме.

Zashto tochno OVEN!?
мерси аз също съм овен ... :-)

Ivalinka
04-07-2008, 14:59
дева,защото момчето,което харесвам,е дева...иначе не ме интересува особено коя зодия е :-P

TheUnforgiven666
04-14-2008, 12:35
Любовта не пита като си харесаш някого....

vercheto
04-14-2008, 12:58
Да е риби като мен. :)

victoriq
04-14-2008, 13:00
Kvo pa im haresvate na vodoleite ?

Епа кфо ни е :o

zi
04-14-2008, 13:53
Хех водолеите сме най-желани :---)
...което всъщност ме учудва 8-)

Puky
04-14-2008, 14:01
До сега най-много съм си допадала с дева .. но най-добрата ми приятелка е лъв така че може би е и лъв но аз отговорих дева :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 Обичам те Мило ! :-)

Puky
04-14-2008, 14:05
Аз съм скорпион.
Може да пробваме.

Zashto tochno OVEN!?

И аз също съм овца :razz: 8-) .. Мерси за комплимента ! :-)

LadyDy
04-14-2008, 16:02
Моя е РИБКА......супер яка задия. Обожавам му характера!! :-) :)

miloto_girl_4e
04-14-2008, 16:04
Най-здрави и най-силни връзки съм имала с овнета.. Може би, защото може да се търпим само помежду си(и аз съм овенче)... :D

sevi4ka
04-15-2008, 13:01
Най-здрави и най-силни връзки съм имала с овнета.. Може би, защото може да се търпим само помежду си(и аз съм овенче)... :D

Според мен най-здрави са раците. :grin: Познавам прекалено много просто и познавам зодията до болка... Уникална е. :-D А аз попринцип съм Везни...

bibo
04-15-2008, 13:05
За момчета Водолея рулира :grin: ..За момичета според мен - Скорпион,Овен,Везни но В никакъв случай Близнаци и Дева..

alex_devv
04-15-2008, 14:01
Охлюв

TheUnforgiven666
04-16-2008, 13:35
За момчета Водолея рулира :grin: ..За момичета според мен - Скорпион,Овен,Везни но В никакъв случай Близнаци и Дева..

Ееее не смятам,че момичетата Дева сме чак толкова зле :?

bunny...killer
04-16-2008, 14:36
Момченца...близнаци,везни :-) :-) :-) :P :)

*Devil*_F*
04-16-2008, 15:21
Егати тъпия въпрос :shock: По-тъп не можа ли да зададеш? И може ли да ми кажеш,каква е разликата ако гаджето ми е риби и ако е рак? А,ясно вече като ходя на срещи ще питам първо коя зодия е и ако не е тая дето ми подхожда според астролозите няма да има втора среща....хахахах леле хора без работа

slun4ice_90
04-16-2008, 15:42
Най-здрави и най-силни връзки съм имала с овнета.. Може би, защото може да се търпим само помежду си(и аз съм овенче)... :D И аз съм овен, :grin: :-P :smt041 Не се понасяме понякога.хаха Обаче,пък сме много добри приятели.Или поне за мен ще кажа,че на фр-ове винаги помагам,когато имат нужда.И казват,че давам хубави съвети. :oops:

slun4ice_90
04-16-2008, 15:45
Аз съм скорпион.
Може да пробваме.

Zashto tochno OVEN!?

И аз също съм овца :razz: 8-) .. Мерси за комплимента ! :-) Чаровни сме си овните,така е. :grin: :-P

Nutty_
04-17-2008, 19:26
Емм няма значение за мен зодията,важно е да се разбираме все пак... :)

izka
04-20-2008, 20:00
au nz oba4e az s1m si haresala edno vodoley4e. Az s1m bliznaci... :oops:

.JuSt.SunShiNe.
08-07-2008, 20:27
Ми за мен няма никакво значение.Аз съм си типично водолейче, а най-често си пасвам със стрелец или лъв.Много си допадам с огнените зодии и все в такива се влюбвам без да си искам.Готини са. :)

vesinka91
08-07-2008, 20:39
Nevqrvam v zodiite bez znachnie e za men kakva zodiq e :)

hahavteen
08-07-2008, 20:40
Не помня дали съм отговаряла но искам рибки. Аз съм лъв и по принцип мн се разбирам с другите 2 огнени зодии както и с другите лъвчета но не мога да си представя да имам връзка с някой "огнен" мъж. Все в риби и водолеи се влюбвам. И бившия ми и последния мъж в който бях влюбена бяха рибоци. Мн потайни и странни хора са но аз обичам предизвикателства :P

i_hate_you_but_i_love_you
08-07-2008, 20:42
Любовта ми е стрелец.. и аз съм стрелец и се разбирам с Овен, Лъв, Стрелец 8-)

rai4etyyy
08-07-2008, 22:07
Ами аз съм си Лъвче и сегашното ми гадже е Близнаци и мн се разбираме :P

jotitu
08-07-2008, 22:41
Лъв.
А в хороскопа ми пише, че си допадам и с овен и телец...

А в китайския пише, че си допадаш с кон и маймуна... ама тези хора не съвпадат с овен и телец нали се сещаш:)

в китайския са по години , а тук по месеци нали се сещаш? И аз не вярвам много в тези неща, но такива дразнители като тоя обичам да ги затапвам

BaiToq
08-08-2008, 04:18
Зодия Тюлен.

jghgh
08-08-2008, 07:41
Аз като Рак се разбирам добре с
риби
лъвове
други раци :-D
деви
телци
скорпиони (супер верни приятели)
и с близнаци се разбирам, забавни са ^^

въобще в един такъв период съм че май с всички много се разбирам, но май най-много с тези, които изброих..

и все пак тука става въпрос за гаджета.. гласувах за рибки:grin:

didi_baby
08-08-2008, 07:54
Все тая ми е[/i]

anonim4e2
08-08-2008, 09:40
az sum luv i se razbiram nai-dobre s oven,no i vezni sa strahotna zodiq :-) [/i]

tedy_hi91
08-08-2008, 09:47
Искаше ми се гаджето ми ъщо да е скорпион, а в хороскопа ми пише, че най-добре се разбирам с риби(егашния ми прител е риби исе разбираме мн добре :-) )

Andreev
08-08-2008, 09:50
риби
Hoobastank - Pieces :smt002

gLoRiOuS_aNGeL
08-08-2008, 11:24
Този,който съм си набелязала сега е телец!

soulja_girl4e
08-08-2008, 11:26
много исках един овен да бъде мой... а преди това и един рак... даже по едно време и един близнак 8-)
ма сега се задоволявам с козирогче 8-) той е на мама пръча 8-)

In_my_dreams
08-08-2008, 12:15
козирог :P

plmn
08-08-2008, 12:25
Скорпион съм и също бих искал гадже скорпион. :D

mariiche
08-08-2008, 13:48
Лъв (като мен ) ,овен или козирог ... иначе все тая :-D

Krc
08-08-2008, 13:55
Аз съм водолей !
И установих, че най-си допадам с др водни зодии (риби, козирог, рак). Има нещо вярно в тия работи. Всичко което съм чел за зодията си е валидно при мен. Не със всеки е така но всеки е повлиян от зодията си. Може да е внушение, но зодиака си има отношение. ;)

Cookie_
08-08-2008, 14:28
Дева ... защото съм овен ... и досега почти всички хора около мен са деви ... страшно си допадам с тях ... а и момчето което харесвам сега е Дева :-o :oops: :lol:

mistik_love
08-08-2008, 16:12
Риби :)

bobo_kaulitz
12-14-2008, 16:49
няма никво значение :grin:

jghgh
12-14-2008, 17:10
риби
лъвове
деви
телци

въобще в един такъв период съм че май с всички много се разбирам, но май най-много с тези, които изброих..

Оу, вече не гласувам за Риби - гадни хлъзгави същества, странни, твърде свободолюбиви, меки, ПАСИВНИ, аааааааааауу
Близнаците пък са несериозни, другите раци - мъчна история, ако съдя по 2ма Телци които познавам - тъпи лигавета - нямам желание да ходя с такива.

ЯКО ХЕЙТ!

Жалко че не мога пак да гласувам, но от 12 измекярски зодии коя ли бих избрала.. всичко съкс без моя милост 8-)

Bobs
12-14-2008, 17:11
ми телец може би де да знам няма голямо значение каква зодия е :)

aHeJlua
12-14-2008, 18:19
не съм толкова повърхностна, че чак според зодията да ги избирам :)

pandelka
12-14-2008, 18:20
Рак.. и точно такава ше бъде :grin: .

scoobydors
12-14-2008, 18:23
Предимно козирог. :smt007 :smt007 :smt007
Но може и водолей, риби, телец.

UnHappyy
12-14-2008, 18:34
риби
лъвове
деви
телци

0.o ти направоо ме разби ..а пъък аз като рак нааайй не мога да се понасям с лъвове , риби ,с др рак можем се утрепим..... :D пъкк винаги за момчета си хар телци .. пък хич не можем се разбираме с тях и т.н. като цяло съм установила , че за др раците сме доста криви същества .. :D ест не тряа се съди само по зодята ,ама има някой неща които определено са си верни ..

aciko
12-14-2008, 18:38
Значи аз искам да я некфа мултифункционална зодията.

Жената хем да е добра,да изпълнява това където и кажа,да ме разибра добре,да пере,да чисти,да готви и свирки да прави 8-)

SunSmile
12-14-2008, 19:00
Овен! Аз съм лъв, обаче.. нз дали вярвам в тия неща или просто така се случва... разбирам се много с овен и си допадаме... :?

mim4ety_sara
12-14-2008, 19:25
Deva :smt003 :smt007 :oops:

vivteen
12-14-2008, 19:33
оф ся такива теми като пускате,се едно ако момичето/момчето което харесвате не е точната зодия ще кажете:аа с тоя/тая няма да тръгна,защото не е риби,а водолей. :?

Locci
12-14-2008, 19:54
Нямам предпочитания, зодията далеч не е най-важното.

LittlePrincess
12-14-2008, 19:55
Зодията не ме интересува.

Glorious
12-14-2008, 20:03
Аз съм рак и бившата беше рак. Но сега ако тръгна и по зодия да избирам никога няма да си намеря момиче. :lol:

F_CK_all_I_need_is_U
12-14-2008, 21:22
Попринцип нямам предпочитания,но със скорпион най-добре се разбирам,а и самата аз съм скорпион :P

aciko
12-14-2008, 22:48
Попринцип нямам предпочитания,но със скорпион най-добре се разбирам,а и самата аз съм скорпион :P
Без да се обиждаш,ама това скорпионите са най-гадните копелета с най-гадния характер 8-)

Erimu
12-14-2008, 23:52
Аз пък винаги обръщам внимание на зодията - какво, ще ме линчувате ли?
Просто добивам някаква обща представа що за човек стои пред мен според зодията. Естествено всеки си е и уникален де ;]

Иначе съм Стрелец, момчето до мен също и се разбираме просто перфектно във всяко едно отношение.

InVic7us
12-20-2008, 23:47
.. без значение е за мен ..

Soy_tu_mujer
12-21-2008, 07:19
Риби, Хората зодия Рак също мисля, че са с добри х-ри, но не държа много. Риби и Телец предпочитам. Мразя скорпион (нищо, че доста от обкръжението ми са с тази зодия + гаджето.... свикнала съм й :Р), просто като зодия не я харесвам.

dark_angel3
12-23-2008, 20:52
Овен като мен :D

dark_angel3
12-23-2008, 20:54
Без да се обиждаш,ама това скорпионите са най-гадните копелета с най-гадния характер 8-) +1 Майка ми и брат ми са скорпиони :-x всеки ден в нас е война :D :(

therichbitch
12-23-2008, 23:15
ami navsqkude pi6e 4e s ribi si pasvam nai- dobre ama se si padam po mom4eta s dr zodii, s koito est pi6e 4e ne si dopadam

_mimi7y_
12-24-2008, 17:02
моето момче е везни.. и мн си допадаме понеже аз съм лъв лесно се паля и не съм мн спокоен човек.. а той е точно обратното и ни е мн добре така

sladur4etyYy
12-24-2008, 17:06
аз съм ЛЪВ и съм чела на доста места, че си подхождам с овен и стрелец ама нз често казано :D знам само, че НЕ ИСКАМ ТЕЛЕЦ за гадже! :booooomb:

la_loba_mariana
12-24-2008, 19:01
ami az sam vezni i nai-mnogo si dopadam s vodolei ili bliznaci,za tova iskam da e nqkoq ot tezi zodii :)

Naughty_
12-24-2008, 19:42
ee мойта зодия е най-искана :-D

GregoryHouse
12-24-2008, 19:43
13-тата...

glamouros
12-24-2008, 19:46
Искам да е овен за да има шоу... 8-)

Mazen_ciganin
12-25-2008, 01:04
Зависи според пола... аз съм везни/мъж и горе-долу всичко ме оправя (може би без овен....) :)

Qamstel
12-25-2008, 01:12
Аз пък вярвам в тия "простотии".ВИнаги съм искала гадже скорпион, тъй като аз също съм тази зодия,а хората от тези зодии са с трудни характери..абее тъпо го обясних.НО гласувах за лъв,тъй като моето момче е лъвче.Въпреки че лъвът и телецът са ми противоположни зодии с него се разбирам идеално.МОже би се дължи на факта че е малко по-отстъпчив от мен :-k Heyyy az sum skorpion :oops:

NoShTnO_iZkUsHeNiE
12-25-2008, 07:30
Лъв-това е най-хубавата зодия и то най-вече за мъж!Мъжете представители на тази зодия са едни от най-добрите в леглото,а също така са най-големите джентълмени и обикновено постигат всичко което поискат!

LigLaTaa
12-31-2008, 18:54
Скорпион :-)

Lady_Black35
12-31-2008, 20:08
Скорпион. Най си подхождаме защото те са трудни характери попринцип. И лъв става. Иначе аз съм риби и не преценявам хората според зодията, но добивам обща представа. Само знам, че не искам гадже телец.

Kostadin_682
12-31-2008, 20:31
Претенций нямам :razz: :razz: :razz:

meri88
01-01-2009, 06:46
Стрелец :D

buttertoast
01-01-2009, 16:28
Аз съм Рак и много ме блазнят Скорпиони - поне половината от тези,по които съм залитала са били Скорпиони :-) Иначе ми допадат и Козирози и Телци и всички без Близнаци.Само те са ми едни .. ддз,незапомнящи се ?

alex4ii
01-02-2009, 10:05
Зависи според пола... аз съм везни/мъж и горе-долу всичко ме оправя (може би без овен....) :)и аз съм везнички ама съм момиче и да ти кажа овните най-много ни харесват и стават супер страстни връзки,но за жалост доста краткотрайни :)

mahoni
01-02-2009, 10:10
skorpionite sa nai qki (az su6to sum skorpion i dva skorpiona trudno se razbirat) no vse pak skorpiona si e skorpion :grin: :-)

SunFl0w3r
01-02-2009, 10:23
Ами и аз уж не вярвам не вярвам обаче вече се натъквам на 6 предствител на зодия риби.който е пълен болук.Това е най-тъпата зодия сериозно.Устройва ме всичко друго без риби и може би дева - прекалено скучни ми се виждат девите.
Май най-предпочитам водолей,после..стрелец,може и овен нататък ми е все едно вече само без онея двете гадини по-горе :D

xXxScreamxXx
01-02-2009, 10:25
ааами ... искам си го такъв какъвто е... ВОДОЛЕЙ ..( и аз съм такава :D )

mynichka
01-02-2009, 10:28
Лъв..защото и аз съм лъв!! Казват,че Лъв с Лъв не могат да се разбират..но при нас е точно обратното ..е вярно е, че доста спорим и се караме, по простата причина че сме 2 властни зодии ...

Detestation
01-02-2009, 17:46
Хехе,моята зодия (Скорпион) води класацията... 8) :oops:
А иначе аз си мисля за Овен...:]

BuBiTy
01-02-2009, 18:03
Аз съм зодия овен и от опит казвам че с др овен ми е най-добре, просто овните имат прекалено мн енергия и мн изисквания... а иначе с пробвала и с телци( няколко пъти) и общото ми впечатление е че те си имат собствена истина, т.е квото и да им казваш тои си знае неговата!А водолейте хич не ги разбирам... мн са ми сложни и малко ме дразнят!

_stef_
01-02-2009, 21:07
Аз от отдавна си имам слабост към Скорпионите, въпреки че гажето ми не е Скорпион. И все пак си мисля, че зодиите не влияят на взаимоотношенията между хората. :-P

sexita
01-02-2009, 21:15
Телец,телец,телец,телец :grin:

Lyubeto
01-02-2009, 21:17
toi si E vodolei , kato men. Pasvame si idealno :grin:

qnsi
01-02-2009, 21:36
Аз съм Близнаци,а искам гаджето ми да е....Близнаци :D :grin:

Yancheto
01-03-2009, 14:49
Водолей,или може би везни.Не че има голямо значение , все ми е едно каква е зодията на дадено момче.

DJEB
01-03-2009, 16:06
не вярвам в зодии.:)

_LacrymoSa_
01-03-2009, 16:45
овен или лъв :)

Infinity
01-03-2009, 18:44
ЛЪВ :grin:

depressedgirl
01-03-2009, 20:18
ем няма много значение зодията
те не влияят в взаимоотношенията ми с някой дали с момче или момиче
просто всичко зависи от човека какъв е а не каква зодия е и дали в хороскопа ти пише че си пасваш с водолей,риби или други
зодията е една малка подробност в изграждането на мнение за някого даже никаква

vanilla
01-03-2009, 21:52
Скорпион.
Страхотни са в леглото. Неповторими.
А и си пасвам като характер с повечето скорпиони.

balon4eee
01-03-2009, 22:07
Ribi vupreki 4e glasuvax za rak po inerciq :lol:

sladur4etyYy
01-03-2009, 22:16
абе кво се прайте, бе, мойта зодия е най- яка (ЛЪВ) 8-)

elsy
01-03-2009, 22:16
Все ми е тая, ама айде да речем близнаци, дева или водолей :lol: :lol:

lunichkataaa
03-02-2009, 15:20
По принцип за мен няма толкова голямо значение и все пак близнаците ги предпочитам... :grin: :grin: :grin:

flix
03-02-2009, 15:23
Да....ще дойде някоя е*ати свястната и ще я питам "Коя зодия си?" и тя примерно "Риби" и аз к'во : "Оф , риби не харесвам , сори :> много си хубава,ама си търся Овен :>"

Е*ати темата , честно...

Milaaaa
03-02-2009, 15:37
Зодията не е важна, ама реших и тука да се отбележа.
Гласувах за везни, нищо че и на близнаци и водолей съм навита 8)

tItEufFf
03-02-2009, 15:44
Няма абсолютно никакво значение.

mozyk
03-02-2009, 17:59
ЗОДИЯ "СЕКСИ ЖЕНСКА, КОЯТО ДА МЕ ПОБЪРКВА ОТ ОРГАЗМИ И ЦУНКИ" 8) 8) 8)

anitram
03-02-2009, 18:04
телеЦ!

.. DeViL mAy CrY ..
03-02-2009, 18:26
няма значение зодията,всеки човек си е индивидуален.Гаджето ми беше водеолей и доста се карахме,но и бяхме много сплотени :D Дева много се разбирам :grin:

angelcheeee_93
03-02-2009, 18:54
такава каквато е-водолей

Miss_Pitt
03-02-2009, 19:32
Доста се интересувам от зодиите , така че определено Телец

jane_17
03-02-2009, 21:33
хехе... ми аз съм водолей :P Ми... то водолеите сме супер шашави.... купони, приятели... винаги сме по небесата... и в почти 90% от времето живеем в бъдещето... Незнайно как излизаме компетентни по всякакви теми иии говорим много :D Но аз с мъж водолей не мога да се оправя... не че не се разбираме..... напротив... просто и 2мата сме вятърничеви и някакси баланса го няма... На времето много попадах на водолейчовци.. сега обаче явно подсъзнателно съм се преориентирала 8-)
Гласувах за стрелец, защото съм забелязала, че много се разбираме и по някакъв начин допълваме. Пък и те са много искрени и открити, което ми допада определено :)

С козирог съм си патила много :!:

valdesbg
03-02-2009, 21:42
А що няма зодия "Врабец"? :)

нищо че и на близнаци и водолей съм навита 8)

Ако кажа че съм близнаци, сеирджиите ще ревнат че ти се свалям. Така че няма да го кажа :Р

EeeBobii
03-02-2009, 21:50
ахахаха, Не познавам хора които са тръгнали да търсят половинката си по зодия.... :-o

Sensuality
03-02-2009, 21:53
нямам особени предпочитания към зодия и се пак като че ли водолей ми допада..

Darkkiss
03-02-2009, 21:54
все тая

galu6a
03-03-2009, 08:15
аз неискам то си е овен :)

afterforever
03-03-2009, 08:20
хОрАаАаА, Излезте От Банките За Сперма!!!

MissBianka
03-03-2009, 08:35
приятелят ми е риби и се разбираме идеално :oops: :-)

TheRestorer
03-03-2009, 09:39
А какви искаш да му гащите ? А да имали една пъпка на гъза или две ?

vesSynkaa
03-03-2009, 14:44
Има ли значение кфа зодия ще е ?
Нали ще го обичам .. :?

cinderella_gugutka
03-03-2009, 15:43
искам да е скорпион 1-о защото гаджето е тази зодия и 2-о щото са добри в секса :D
ина4е в хороскопа пише 4е връзката ни няма шанс ама....дано пък се полу4и :D

teenems
03-04-2009, 09:50
се тая ..

mariqn_sexa
03-04-2009, 09:55
лъв :oops:

3oPuTy
03-04-2009, 13:08
искам да е скорпион 1-о защото гаджето е тази зодия и 2-о щото са добри в секса :D
ина4е в хороскопа пише 4е връзката ни няма шанс ама....дано пък се полу4и :D
+1
Съгласна съм за първото и за това с хороскопа ... Само за секса не съм 100% сигурна,защото още не сме стигнали до там,нооо много се съмнявам да не е вярно написаното от теб :-D

Kostadin_682
03-04-2009, 16:21
Зодия не знам :-o
Дата на производство:
02.11.1998

gLypChenCee
03-04-2009, 16:23
Везни.

hooliganka89
03-04-2009, 16:24
Не знам защо,но телец.Дсоата пъти тази зодия ме е разочаровала,но един козирог ме хвърли в тъч :D

aaaaaaaaaaaaaaah
03-04-2009, 16:34
бих написала абсолютно същото, важи и за мен,с разлика че мойто гадже е телец 8-)

111111111
03-05-2009, 19:40
Не вярвам в такива простотии:)+

MeGGiTy
03-05-2009, 20:04
хаха ами зодията не е толкова важна стига да се разбираме и да не е овен, защото тогава стават световни войни. :D Иначе сега моя приятел е дева и се разбираме :P

PepiDesigns
03-06-2009, 11:49
Зодията не е от значение ..
Иначе , сега да отговоря според интересите (това което имам на масата като идеи просто) , ще се радвам много , ако е водолейка .. :-D

ThePowerOfLove
03-06-2009, 12:33
Нямам притенции. Всичко си зависи от човека, не от зодията му

la4ezara
03-06-2009, 19:26
все тая

myNameIsImmortal
03-06-2009, 19:29
Каквото дойде - това.. нямам определена зодия където искам да е приятелката ми..
Аз съм близнаци, тя е рак.. проблеми - някакви.

nicolepcd
03-06-2009, 19:35
Все ми е едно... даже не му знам и зодията :D

xXxMixXx
03-06-2009, 19:57
Нямам предпочитания, зодията далеч не е най-важното.

+1 8)

bqsna_teenagerka
03-07-2009, 08:51
Телец най-добре с тях се разбирам

sladko_f
03-07-2009, 16:53
Няма значение. Важното е да ме обича.

meri88
04-18-2009, 15:18
kozirog :grin:

Hilary_
04-18-2009, 16:01
Според мен това е най- маловажното у един човек...коя зодия е... :?

bobi0194
04-19-2009, 18:22
Зодиите не ме вълнуват, пълен shit са 8)

nadety250
04-21-2009, 17:11
Каква тема :shock: :D :D :D ОМФГ :shock:

BlueDream16
04-21-2009, 17:25
зодия ... ?! :shock: :D ако е от значение нека е козирог .. :P

bubblebabe
04-21-2009, 17:42
Овен или близнаци. :)

devilsown
04-21-2009, 20:17
Лъв

My6mYLka
04-22-2009, 18:19
аз избрах телец вече забелязах че момчетата ( е поне по голяма част от тях ) са идеални за мене нито надути някфи нито сковани 8-)

gangsterkata
04-23-2009, 16:06
прЕдпочитам СкОрпион :-P ;-)

titinkaa
04-26-2009, 08:23
най-много си допада с риби,телец,рак,и малко козирог,но написах риби защото ми е най-добре с тях

antonia93
04-26-2009, 10:15
Попринцип няма значение,но понеже аз съм скорпион и ако съм с някое лъвче ще бъде много горещо.....ще има бой,страст,караници,абе няма да ни е скучно..... :D

sweet_nothings
04-26-2009, 11:09
Зодията не е важна. В крайна сметка, когато се запознавате не питаш първо коя зодия е, нали?!

soul1199
04-26-2009, 11:17
по принцип няма мн значение зодията,но хайде понеже гаджето е рак нека да е това :)

krasiveli
07-02-2009, 14:35
vodoleite sa goleeeeemi sladuuurii :smt007 :smt007

=D> ;-) ;-) \:D/

NaNa_SladuRana
07-02-2009, 14:37
в тая тема кой знае колко мнения съм давала :lol: аз съм риби и предпочитам риби,ако нещата не вървят ги мяташ в тигана и толкова.как водолеите са сабрали най-много гласове :-o такива егоисти са

Snuffles
07-02-2009, 15:35
Не мисля,че това е от значение. :?

balsamaa
07-02-2009, 15:35
не се влияя от зодията ..

lipstik
07-02-2009, 16:58
Приятеля ми е лъв и си ми е добре с него.

mediterraneo
07-02-2009, 17:02
Не вярвам в тези работи ...но гласувах телец,защото това е моята зодия ! :P

blondeVIP
07-02-2009, 18:16
Близнаци, Козирог, Дева или Риби. . но най-много Близнаци! ! И въпреки това няма значение зодията а самия човек. . иначе съм съгласна с SexyTka. . познавам един "прятел" скорпион и. . ;xx често си се караме с него ;)

PunkZaichi
07-02-2009, 18:31
мии ние и двамата сме близнаци и май си пасваме :-P :oops:

Anonymous94
07-02-2009, 22:48
Естествено , че лъвче.Ние сме най - великите ;)

allthatIveg0t
07-03-2009, 04:15
моят е везни ..обаче гласувах за скорпион ..скоро се запознах с един човек, който е скорпион и се разбираме страхотно

mechtaq_za_teb
07-03-2009, 05:05
Не знам коя искам, но гаджето ми си е стрелец... затова избрах нея. 8-)

a1a2b3v
07-03-2009, 05:57
моят е везни ..обаче гласувах за скорпион ..скоро се запознах с един човек, който е скорпион и се разбираме страхотно

Хах мразя я тази зодия везните... Преди имах една "най-добра приятелка" дето с нея излизахме около 3 години само заедно, живее на моята улица и познайте кво стана... смени си училището и ме заряза заради некви дечковци :D :D Както и да е не, че на мен много ми пука, честно казано сега имам много повече приятели от преди и се чувствам страхотно :) :grin: :grin: :grin: :grin:

Та по темата искам си скорпионче като мен :grin: :-P :-P :-P :P :P

devi
07-03-2009, 20:11
Най-много обичам стрелците-аз съм стрелец,родителите ми са стрелци, най добрите ми приятели са стрелци, гаджето ми е стрелец... супер яка и весела зодия е това. :grin: За разлика от представителите на другите зодии, стрелците никога не са ми създавали ядове. :)

smiLe49
07-03-2009, 20:17
Тая тема ме накара да се поразровя за зодийте.Попринцип не вярвам мн мн,ама малеее кви вярни неща открих.Аз гласувах за риби,защото гаджето ми е риби.Иначе никога не съм се замисляла по тоя въпрос и ми е все тая каква задия ще е.
:)

sLadkaTa_LoRi
07-03-2009, 21:44
Самата аз съм Овен и доближа ли се до някой от тази зодия.. става горещо :-D Затова избирам Овен :oops:

Lyubomn7
07-03-2009, 22:33
Аз съм стрелец до сега съм ходил с два телеца и ми е било добре така че телец..

totik
07-03-2009, 22:47
Все ми е тая :D

sweety_blondy
07-07-2009, 21:01
за мен няма значение каква зодия е

lonely_girl92
07-07-2009, 22:59
няма голямо значение стига да се разбираме и да я има искрата :grin: :-D :)

bog4eto
07-07-2009, 23:19
Аз съм скорпион..един такъв за гадже и става горещо.. 8-)

plmn
07-07-2009, 23:39
искам скорпионКА :lol:
аз съм скорпион, така че.. 8-)

bog4eto
07-07-2009, 23:51
Приятно ми е да се запознаем :D :D :D :D :D :D

plmn
07-07-2009, 23:52
ЛС 8-)

IRule
07-08-2009, 07:12
Бате ти си луд, жена скорпион, тва е ужасно животно :D

alice_in_wonderland
07-12-2009, 14:58
Не придавам особено значение на зодията му , но сьс сегашния ми приятел сме от една зодия (Водолей) и си пасваме чудесно :grin:

Hilary_
07-12-2009, 15:24
Това е от без значение ... :? :?

Nadelina
07-12-2009, 16:05
Почти всичките ми гаджета са били близнаци, не знам как се получава, но е факт. Но иначе гласувах за везни, защото баща ми и най-добрия ми приятел са везни и са толкова готини и си допадам с тях много.

balsamaa
07-12-2009, 17:40
има ли значение искам да имам каквато и да е зодия ... ама шанс ..

djuki
07-12-2009, 18:22
Аз определено искам да е телец , дева или скорпион ... на скорпиони държа най много :grin:

MadeInParadise
07-12-2009, 19:22
Аз съм скорпион и по принцип най-много си допадам с дева, риби и рак :)

alex4ii
07-12-2009, 19:38
По принцип водолей ...

имах едно златно правило .. без РИБИ .. наруших го и главоболия :)

LedenooMomiche
07-12-2009, 19:39
Разбирам се много добре със скорпионите. :)

Sharkio
07-13-2009, 13:26
еми нз лъв или стрелец :grin:

Lacey_66
07-13-2009, 14:30
:grin: искам да е овен :D като мен :grin: :grin: :lol: :lol: :lol: :lol: с хора от мойта зодийка най добре се разбирам :D :grin: :grin: :grin:

Rofl4e
07-13-2009, 18:06
водолеите са отвртатителни!

лъвче винаги съм искала да е .. :) ъха и той е .. :-P

eminemfenka
07-13-2009, 18:43
Аз съм лъвче ии най - много се разбирам с лъвчета... искам гаджето ми да е лъвче :D но до ся.. не съм имала гадже лъвче :o ако някой иска лъвче да казва :D :D

malkotoo
07-13-2009, 19:59
Везни - Водолей :-)

guinessgirl
07-14-2009, 00:29
аз..не вярвам в зодии и т.н.,но според опита 8-) ,който имам..
всичко друго БЕЗ овен.

ItalianMafia
07-14-2009, 04:50
Предпочитам лъв.. но всяка зодия има свойте изключения пък и всеки с вкуса си.. Освен скорпион.. за тях няма изключения и са ужасни..

MissIndependent94
07-14-2009, 06:04
Не вярвам много в зодийте..но се разбрирам най-добре със скорпион и ТЕЛЕЦ ( :( ) ..

sulley
07-14-2009, 19:49
Зодията няма значение за мен.Всеки е различен,това са просто поредните предрасъдъци.
Но хайде темата е такава,гласувах за скорпион,защото като цяло си допадам с тях,пък и мисля,че е ако типичен представител,ще внесе цвят във връзката ни..но само предположения. :)

urbangirl
07-14-2009, 19:55
ми аз съм близнаци и съм много трудна като цяло , но си пасвам с водолей и лъв

evi_vd
07-14-2009, 20:09
май и преди съм писала комнетар, но пак ще си кажа:
ИСКАМ ЛЪВВВ 8)

ShowMeYourGenitals
08-03-2009, 07:55
мии приятеля ми е близнаци и попринцип тая зодия най ме устройва :)

lorinka29
08-03-2009, 08:09
Предпочитам водолея ,защото едни от хората ,с които се разбирам най-добре са тази зодия! :) :) :)

Sh@d0w
08-03-2009, 08:42
май не харесвате рибките а :P

biberinka
08-03-2009, 09:02
luvche :grin: :grin: :grin: