View Full Version : Каква зодия искате да е гаджето?
Kva zodiq iskate da e gadjeto.......... :) i za6to!! Poprincip s koq zodiika si dopadate nai dobre ? :roll:
MajeStic
09-05-2007, 18:04
Не вярвам в такива простотии:)
Май няма какво да правиш а ? [-X
Violenza
09-05-2007, 18:05
Лъв.
А в хороскопа ми пише, че си допадам и с овен и телец...
Kisses_P
09-05-2007, 18:08
Аз пък вярвам в тия "простотии".ВИнаги съм искала гадже скорпион, тъй като аз също съм тази зодия,а хората от тези зодии са с трудни характери..абее тъпо го обясних.НО гласувах за лъв,тъй като моето момче е лъвче.Въпреки че лъвът и телецът са ми противоположни зодии с него се разбирам идеално.МОже би се дължи на факта че е малко по-отстъпчив от мен :-k
MajeStic
09-05-2007, 18:10
Лъв.
А в китайския пише, че си допадаш с кон и маймуна... ама тези хора не съвпадат с овен и телец нали се сещаш:)
love_actually
09-05-2007, 18:13
principno i az ne vqrvam glasuvah za zodiqta na moeto gadje ne 4e za men ima zn kakva zodiq e :wink:
kotetyyy
09-05-2007, 18:20
Za KVO ZA VODOLEI4ETO NAI MNOY GLASOVE ?
MajeStic
09-05-2007, 18:28
Щот много ни се кефят :lol: :-D :D
sladko_f
09-05-2007, 18:30
Za men nqma zna4enie zodiqta.
cherinka
09-05-2007, 18:31
Аз пък вярвам в тия "простотии".ВИнаги съм искала гадже скорпион, тъй като аз също съм тази зодия,а хората от тези зодии са с трудни характери..абее тъпо го обясних.НО гласувах за лъв,тъй като моето момче е лъвче.Въпреки че лъвът и телецът са ми противоположни зодии с него се разбирам идеално.МОже би се дължи на факта че е малко по-отстъпчив от мен :-k
Аз съм скорпион.
Може да пробваме.
Както някои се изрази, че това са 'простотии', забелязала съм че доста водолеи притежават нещо в себе си, което причлива другите повечко. Оф.
Имам мерак за овен. :twisted:
Нямам предпочитания, зодията далеч не е най-важното.
Kvo pa im haresvate na vodoleite ?
MajeStic
09-05-2007, 18:40
На мен са ми казвали, че са много общителни :D Да бръщолевя много ^_^
не6то против зодията ми ли има6? :mrgreen: хах.. мене не ме грее фка зодия е,не се интереувам от зодии,нито съм суеверна,ама моя пи4 е стрелец,така4е нека да е стрелец :lol:
[B]a[N]D[i]T[k]a
09-05-2007, 18:44
няма значение... но защо отново рибите ни няма?! :shock:
АЗ СЪМ ВОДОЛЕЙ. Поради факта,че водолейте водят сега е момента да се изрекламирам.
Hei i az sam vodolei :-D :-D :-D .....a ima takiva koito se 4ydqt za6to za nas ima nai mnoy glasove :shock: :shock: [-( tva e estestveno be hora:D
miloto_Pilence
09-05-2007, 19:17
a[N]D[i]T[k]a]няма значение... но защо отново рибите ни няма?! :shock:
Верно къде са рибите? Пък като нема риби, ще дай глас за скорпиона.
Sorry ne6to qvno sam oburkala .... :?
VerryBerry
09-05-2007, 19:22
vodoleite sa goleeeeemi sladuuurii :smt007 :smt007
Просто щот рибите са тъпи.
хЛаДнА_нЕжНо{с}т
Аз съм Стрелец , Приятеля ми Овен.. И ми е супер с него
Глас за Овен ..
miloto_Pilence
Sorry ne6to qvno sam oburkala .... :?
:P Не е кой знае кво, и без тва не е важно дали гаджето ми е риби, скорпион, овен, рак ... просто трябва да си ме обичка :D #-o
MajeStic
09-05-2007, 19:37
Мерси, мерси ^_^ :oops:
punkrock
09-05-2007, 19:53
За мен няма значение каква зодия ще е :)
sexy_for_you
09-05-2007, 20:00
Бай Гроздан
09-05-2007, 20:13
ако момичето не е...ъъъъъ зодия кон да не ми стъпва пред очите (колкото и арна да е)
IKisseDAGirL
09-05-2007, 20:17
Много се радвам, че моето е Стрелец. Всъщност, ако се беше родил няколко часа по-рано щеше да е Стрелец, но всичките му черти са от тази зодия. Забелязала съм, че характерите наистина до някъде се определят от зодиакалния знак..
"За тях живота е циркова арена, а те са клоуните в представлението", това пише за Стрелеца и що се отнася до моя мъж, важи с пълна сила :lol:
MajeStic
09-05-2007, 20:23
Много се радвам, че моето е Стрелец. Всъщност, ако се беше родил няколко часа по-рано щеше да е Стрелец, но всичките му черти са от тази зодия. Забелязала съм, че характерите наистина до някъде се определят от зодиакалния знак..
"За тях живота е циркова арена, а те са клоуните в представлението", това пише за Стрелеца и що се отнася до моя мъж, важи с пълна сила :lol:
Както така важи и за много момчета от всички други зодии само дето не ги познаваш 8) ... важи в пълна сила 8)
аз искам гадже рак..аз съм близнаци...четох някаде че съчетанието било некво добро :-k въпреки че не вярвам мн мн :::
SeXy^BaBy
09-05-2007, 20:28
Ами забелязала съм че Лъвовете най ми подхождат...Аз съм Скорпион :?
Ами попринцип РИБИ но тях ги няма в анкетата!?
Но съм съгласна и на ДЕВА :D
VODOLEI \:D/да бе верно кво им е толкова на водолеите #-o
Не си избирам гаджетата по зодиите.... :::
sexy_for_you
09-05-2007, 20:49
Както вече казах,няма огромно значение,но сега се сетих :-D След като питате каква зодия искате да е гаджето ви понеже момчето,което харесвам,е рак,и искам да сме гаджета,гласувах за рак :-D
Както вече казах,няма огромно значение,но сега се сетих :-D След като питате каква зодия искате да е гаджето ви понеже момчето,което харесвам,е рак,и искам да сме гаджета,гласувах за рак :-Dвеликите хора мислят еднакво :-D
hahavteen
09-05-2007, 21:40
Ami po princip mnogo haresvam vodolei no mometo mi e ribka i ni e 4ydesno zaedno vupreki 4e zodiite ni ne si podhojdat(az sum luv) :wink: 6te glasyvam za ribi kogato niakoi opravi anketata :roll:
За мен няма значение каква зодия е, но винаги съм харесвала:
близнаци, водолей, лъв...ии....., да речем, риби...
Близнаци - страстни, купонджии, красиви, умни.
Водолей - любител на изкуствата, емоционален, приказлив.
Лъв - по характер не ми допадат, но са прелестни.
Риби - нежен, верен, лесноманипулируем:))
naMy4Ho_KoTe
09-05-2007, 21:56
Доволна съм от моя Лъв, тъй като (за тези, които разбират):
Аз съм със слънце стрелец, луна стрелец, асцендент козирог, венера козирог и марс скорпион.
Той е със слънце лъв, луна козирог, асцендент дева, венера везни и марс козирог.
Перфектна двойка :smt007
П.П. За тея дето не разбират - стрелци и лъвове много си пасват 8-[
naMy4Ho_KoTe
09-05-2007, 21:59
Не си избирам гаджетата по зодиите.... :::
Аз пък в началото на всяка връзка гледам наталната му карта и.. Досега не съм сгрешила в прогнозите ми за развитието на връзката, причините за бъдещите конфликти и като цяло взаимоотношенията :roll: А съм едва начинаеща в астрологията и съм скептично настроена!!!!!! :|
Аз съм със слънце стрелец, луна стрелец, асцендент козирог, венера козирог и марс скорпион.
Той е със слънце лъв, луна козирог, асцендент дева, венера везни и марс козирог.
ето, затова те харесвам....
а колко ненормално са подредени планетите при приятеля ти, леле
hahavteen
09-05-2007, 22:05
Аз пък в началото на всяка връзка гледам наталната му карта и.. Досега не съм сгрешила в прогнозите ми за развитието на връзката, причините за бъдещите конфликти и като цяло взаимоотношенията :roll:
I az taka.Krustnicata mi e astrolojka i predi da stanat seriozni ne6tata s mom4eto tia kaza 4e vupreki 4e slun4evite ni zodii ne si podhojdat vsi4ko drygo ni e perfektno i 6te se zadurjim mnogo dulgo vreme zaedno :)
Btw az sum luv s ascendent deva kato tvoito mom4e :wink: (drygite ne gi pomnia :roll: )
naMy4Ho_KoTe
09-05-2007, 22:05
Я си кажи твоите знаци :wink:
П.П. Не само са подредени ненормално.. Той е ненормален. Добре, че лигавите везни дето ги има се обадиха.. Инак не ми се мисли ](*,)
Аз съм водлей с асцедент скорпион. Незнам дали е яко ама мене ме кефи как звучи....
+ тфа след водолеите скорпионите имат най-много гласове :-D
naMy4Ho_KoTe
09-05-2007, 22:08
Аз пък в началото на всяка връзка гледам наталната му карта и.. Досега не съм сгрешила в прогнозите ми за развитието на връзката, причините за бъдещите конфликти и като цяло взаимоотношенията :roll:
I az taka.Krustnicata mi e astrolojka i predi da stanat seriozni ne6tata s mom4eto tia kaza 4e vupreki 4e slun4evite ni zodii ne si podhojdat vsi4ko drygo ni e perfektno i 6te se zadurjim mnogo dulgo vreme zaedno :)
Btw az sum luv s ascendent deva kato tvoito mom4e :wink: (drygite ne gi pomnia :roll: )
Как се казваш?.. :>
П.П. Слънчевата зодия не я считам за ни най-малко важна. Луната си проличава много повече, когато съзрееш духовно. Слънцето някакси просто обединява другите черти :)
vlubchivo
09-05-2007, 22:08
Има ли значение? :roll:
Забелязвам, че като си харесам някое момче, то се оказва водолей :roll: още от 3ти клас, ги помня тия неща хах. Само едно до сега не е било.
naMy4Ho_KoTe
09-05-2007, 22:09
Аз съм водлей с асцедент скорпион. Незнам дали е яко ама мене ме кефи как звучи....
С тоя асцендент скорпион сигурно привличаш много мацки :roll:
напоследък не ми върви... на сухо съм цели 2 месеца... ](*,)
П.П. Не само са подредени ненормално.. Той е ненормален. Добре, че лигавите везни дето ги има се обадиха.. Инак не ми се мисли ](*,)
Слънце в Козирог, Асцендент в Близнаци, Луна в Дева, Меркурий в Козирог, Венера в Водолей, Марс в Стрелец, Юпитер в Рак, Сатурн в Козирог, Уран в Козирог, Нептун в Козирог, Плутон в Скорпион.
ама как хубаво ги пейстнах:))
пп:ако с'а ми кажете откъде, по дяволите, ми е влечението към изкуствата + рисуването, пеенето и свиренето ще сте златни:))
naMy4Ho_KoTe
09-05-2007, 22:22
Слънце в Козирог, Асцендент в Близнаци, Луна в Дева, Меркурий в Козирог, Венера в Водолей, Марс в Стрелец, Юпитер в Рак, Сатурн в Козирог, Уран в Козирог, Нептун в Козирог, Плутон в Скорпион.
ама как хубаво ги пейстнах:))
пп:ако с'а ми кажете откъде, по дяволите, ми е влечението към изкуствата + рисуването, пеенето и свиренето ще сте златни:))
Това не зная. Мога само да кажа спрямо този юпитер в рак, който ми привлече вниманието, че си дарена с немалък интелект :) Нека позная.. Набор 89 ли си?..
П.П. Тая луна в дева................ Доревава ми се от девииииииииииииииии :smt022
naMy4Ho_KoTe
09-05-2007, 22:23
Включи скорпионския чар.. Бъди потаен, секси и мрачен :-D
всъщност съм открит, дебилен, и вечно усмихнат... няма ли да е трудно да се преобразя?
И си онази странна зодия... :D
Това не зная. Мога само да кажа спрямо този юпитер в рак, който ми привлече вниманието, че си дарена с немалък интелект :) Нека позная.. Набор 89 ли си?..
П.П. Тая луна в дева................ Доревава ми се от девииииииииииииииии :smt022
14.01.'90:))
искам...искам да бъда откровена...това...това е...това е най-хубавия и смислен спам в живота ми :smt005
naMy4Ho_KoTe
09-05-2007, 22:27
всъщност съм открит, дебилен, и вечно усмихнат... няма ли да е трудно да се преобразя?
Пф, водолейска му ралта.. Ако не плямпахте толкова много, щяхте да ме кефите.. :-D
naMy4Ho_KoTe
09-05-2007, 22:28
14.01.'90:))
искам...искам да бъда откровена...това...това е...това е най-хубавия и смислен спам в живота ми :smt005
Да ве, верно :-$
П.П. Бях близко до набора :Р Заради някви си 14 дена... ПФУУУУУУУУУ :-D Нищо не са 8) 8) 8)
Пф, водолейска му ралта.. Ако не плямпахте толкова много, щяхте да ме кефите.. :-D
Дае мн говоря и понякога се усещам. ама тфа се случва щот другите вечно мълчат ве... бахти... и ся освен,че не требе да си личи,че съм по-умен требе и да говоря и става мазало....
naMy4Ho_KoTe
09-05-2007, 22:31
Дае мн говоря и понякога се усещам. ама тфа се случва щот другите вечно мълчат ве... бахти... и ся освен,че не требе да си личи,че съм по-умен требе и да говоря и става мазало....
Всеки сравнен с водолей или стрелец плямпа твърде малко :-D :-D :-D :smt006
ох, мистериите на астрологията...аз не спирам да меля...
пп: водолеите ме кефят:))
naMy4Ho_KoTe
09-05-2007, 22:41
ох, мистериите на астрологията...аз не спирам да меля...
пп: водолеите ме кефят:))
Ела в темата на w0sh, да не спамим тука излишно, темичката е хубава.
hahavteen
09-05-2007, 22:50
Как се казваш?.. :>
П.П. Слънчевата зодия не я считам за ни най-малко важна. Луната си проличава много повече, когато съзрееш духовно. Слънцето някакси просто обединява другите черти :)
[i]Aleksandra vupreki 4e e triabvalo da nosia tvoito ime :mrgreen:
Интересен въпрос ( за тези, които си падат по тези неща, като мен) Ще започна от овена. Един от най- добрите ми прители ( нещо повече) е тази зодия. Мн добре го познавам и ви казвам че ако имате щастието да сте му гадже ще сте истински щастливи. И чувствата силни и секса- на ниво. Отдаден е на вас (само дето са ревниви :) С телец съшо съм била и мн добре си паснахме. Беше спокоен, нежен, разтапяше ме....Но не беше забравил старото си гадже отпреди мн време ( защото те ако се влюбят, то е в дългосрочен план ;-) Близнаци- с тях не съм била, но съм имала някои летни флиртчета :-D ( може би защото и те самите не са по сериозните, трайни и обвързващи връзки ;-) Иначе са мн бъбриви и забавни. Усмивката ми не пада от лицето като съм с някои такъв. Рак- самата аз съм тази зодия и самата аз едва се търпя :wink: Бях с един такъв и той сякаш беше мое огледало....чувствителен, обидчив, но отдаден. Лъв. Била съм с двама от тази зодия и супер мн си приличаха. Бяха сериозни, честни, умни, енергични. Ако искаш хувава , стабилна връзка- може би това е човека ( но трябва доста да се постараеш :P.Дева- била съм с двама такива. Единият беше адски готин, другият- мн тъп. Но тези хора са сериозни, умни, внимателни, предпазливи. Ако срещнеш подходящата дева , наистина тя ще те прави щастлив/а ( само че понякога са доста критични ;-) Везни- не съм била с такъв, но имам едим мн добър приятел. Той е супер общителен, разговорлив, весел, забавен, аристичен. Но освен тези качества е и чувствителен и би дал всичко з а своята любима \:D/ Скорпион- ето това е моят избор. Не съм била с такъв , но мн бих искала. Освен цялата чувствителност, потайност и интуиция с които ще се сблъскам съм чувала че и в леглото са на ниво :D Повечето скорпиони, които познавам , прикриват истинската си същност, но аз бих се радвала ако някои такъв ми позволи да стигна до сърцето му.Направо ме влудяват :smt007 Стрелец- била съм с такъв, но мн страдах. Просто беше прекалено свободолюбив.Като човек е мн готин и точен в отнощенията. Умен и съобразителен. Аз се бях влюбила в смесицата от сериозност и купонджийска душа. Но не можах да отключа чувстата му, да го разпаля ( може би той сам не ми позволи). Той беше влюбен в старото си гадже, което си било лагнало с него на втория ден ( разбирате накъде бия , нали) Може би и ако аз си бях легнала с него на 2 рия ден щеше да се получи :-k Козирог. Не съм била с такъв, но имам наблюдения. Може би няма да се получи мн добре, защото те са прелкалено сериозни, амбициозни и целеустремени. Ако ти не си тяхната цел, ще ти е малко трудно [-X Точно като козирозите ( в книгите0 )които са обгърнато от студено сребристо сияние. Точно така ми въздействат. Но не може да отречем че са мн умни и грижовни ( ако те обичат). Водолей. Най мало опит имам тук, но знам че са луди глави и доста често намират отдушник на голямото си въображение в изкуство. И нека забършим с рибките. с тях мн добре се разбирам ( се пак водна зодия) Емоционални, весели, мили, отдадени. Но може би ако съм с някои такъв от толкова мн вода на едно място ще стане наводнение :wink:
П.С Зодиите не са най- важното. Бъдете с човека, които ви прави щастливи.
П.С 2 написах всичко това, защото по едно време мн се бях запалила и малко или много вярвам в тях :smt006
За човек, който смята, че зодиите не са най-важното...си отделила доста време да ги разучиш и наблюдаваш.
И ме извини, но ми се струва малко странно да си припомняш биви гаджета по зодии.
Трето, и нищо лично, на колко години си? Фрапира ме комбинацията от брой на бивши и стил на писане, не за друго. :?
За човек, който смята, че зодиите не са най-важното...си отделила доста време да ги разучиш и наблюдаваш.
И ме извини, но ми се струва малко странно да си припомняш биви гаджета по зодии.
Трето, и нищо лично, на колко години си? Фрапира ме комбинацията от брой на бивши и стил на писане, не за друго. :?E може би това с цитирането не беше мн добър вариант, но така прецних. Все пак темата е за гаджета. Аз лично успявам да опозная човека след като съм дълго време с него ( с гаджетата става най- лесно). Това , което съм написала е мое лично мнение и не го натрапвам на никой. За мен не е най- вазното зодията , а отношението на самия човек към мен, но просто темата ми допадна. Иначе съм на 17 и последното , което съм искала е това да прозвучи като хвалене или нещо такова :( За жалост все още не съм срещнала някои, които да ме прави истинска щастлива.
Ок...просто проверявам. :)
Иуиу, тийнпроблем-полицията си заминава. ^^
MajeStic
09-05-2007, 23:20
За жалост все още не съм срещнала някои, които да ме прави истинска щастлива.
Избери си точно зодията, с която няма да си допаднеш 8) Искам да видя резултати 8)
Бай Гроздан
09-05-2007, 23:26
аз съм рак и са кво :-s
Ми значи, че 4 от 42 човека биха те предпочели пред другите зодии. :-k
Абе сложни са тези астрологии...дай да пием, да се поизясни. :D
Бай Гроздан
09-05-2007, 23:30
дискриминация с/у раците :evil: :smt013 :smt013 :smt013
приемам 8)
InSatIabLee
09-06-2007, 06:05
Deva
:!: Mhmm ....i az taka mislq :-D
eu.hyricane
09-06-2007, 07:15
bliznacite na parvo mqsto 8)..
koito vqrva v zodiite i opravdava polojenieto si i sabitiqta s tqh, e palen sadak xD
Ami az sym vezni i mai si dopadah s bliznaci, vodolei, deva i vezni. Ama 4esno kazano iskam da e bliznaci, mai za6toto znaqt kakvo iskat i kak da go postignat. Pyk znae li 4ovek... kvoto doide.... :lol:
Pff...kofti [-X :)
Lilivanili
09-06-2007, 07:24
Аз пък искам риби, начи няма да гласувам. :-D
Ami i az ne sam ot mul4alivite :roll: :smt091 ...puk i mnoy mrazq kato si4ki si sedat i si ciklqt nekvi :smt013 ...ne kazvat ni6to :smt011 ....i za tva gleam da podhvana nekva tema :-D
Може ли някой да ми каже откъде да си разбера мойте "видове зодии", там слънчева, лунна и тн.? :roll:
A az s koi si dopadam ?:roll: :-k :smt006
IKisseDAGirL
09-06-2007, 07:32
Може ли някой да ми каже откъде да си разбера мойте "видове зодии", там слънчева, лунна и тн.? :roll:
И на мен ми е много интересно как се определят тия луни, слънца и т.н. :D
rashito0o
09-06-2007, 07:44
за мене няма значение кфа зодия е за тфа не гласувам хих сега съм гадже с овенче аз съм стрелче
kameliqbaby
09-06-2007, 08:21
Няма значение,само да не е дева като мен.Сегашния ми е дева и 2 деви на едно място става малко....
Прощавай, позволих си да добавя "Риби" в анкетата ти, защото казваш, че си ги пропуснала неволно. Надявам се да нямаш нищо против. :-)
Иначе моето момче е близнаци. Нямам избор, ще трябва да гласувам за близнаци... :-D
Ами аз лично,най-добре се чувствах с Овен,а аз съм Лъв :D .Незнам съвпадат ли или не,ама ние две годинки и половина се изтърпяхме :D и ни беше хубаво 8)
А що се отнася до водолеите...аз лично съм скептично настроена към тях...бившият ми беше водолей - и само се правеше на велик...а на среща Нищо!Само си противоричеше и честно казано два пъти едно и също неказваше :?
Това е моето мнение #-o
аз искам гадже рак..аз съм близнаци...четох някаде че съчетанието било некво добро :-k въпреки че не вярвам мн мн :::
xaxa i az sum bliznaci i iskam gadjeto mi da e rak...ako tva sa4etanie e dobro e mn qko 6tot sum vlubena v 1 rak :D
Както вече казах,няма огромно значение,но сега се сетих :-D След като питате каква зодия искате да е гаджето ви понеже момчето,което харесвам,е рак,и искам да сме гаджета,гласувах за рак :-Dвеликите хора мислят еднакво :-D
:d saglasna sum
stealthyGirl
09-06-2007, 11:30
Водолей искам :-D Добре се разбирам с водолейте..ама понеже съм уж мека зодия става и скорпион.... :-D Рак не искам..няма да обяснявам защо :lol:
CuRly_Doll
09-06-2007, 11:45
Ne vqrvam v takiva ne6ta.4ovekat do men trqbva da e zemen,spokoen i re6itelen,nqma zna4enie kakva zodiq e....i se pak bliznacite ne gi obi4am(ni6to li4no kam nqkoi,koito e bliznaci)....poznavam dvama 4oveka,koito sa bliznaci i dvamata sa mn dvoli4ni(tova ne ozna4ava,4e vsi4ki sa takiva) :wink:
Напомням,че съм водолей с асцедент скорпио.... демек желана партия :-D 8)
Napomni ni 4e behme zabravili :D
Napomni ni 4e behme zabravili :D
iLoveChocolate
09-06-2007, 12:34
на всякъде пише,че овен и козирог въобще не са добър съюз,но може би на пук с козирог ми е била най-дългата връзка до сега
CuRly_Doll
09-06-2007, 12:35
az pak sam oven s ascedent lav i nz kva partiq sam........ :lol:
NaNa_SladuRana
09-06-2007, 12:40
Риби :smt007
Емм..раче осмокраче :smt007 . Сегашния ми е близнак :smt012
xaxa i az sum bliznaci i iskam gadjeto mi da e rak...ako tva sa4etanie e dobro e mn qko 6tot sum vlubena v 1 rak :Dем че то и аз си падам сега по един рак...лелеее ще почна наистина да вярвам ако потръгне [-o<
MimityYy
09-06-2007, 13:20
az sum strelec a priqtelq mi e luv i dvamata sme ogneni zodii i mn si dopadame :)
mmmm....neznam....az vednaga precenqvam 4oveka po zodiqta ....izgrajdam sobstveno mnenie....no sled vreme moje i da se promeni ........ :D :D :D
sladkish_14
09-06-2007, 14:30
Ами аз съм Раче :-D имала съм две сериозни връзки и двамата бяха Телци,като единия си е още де :-D и това е искам да е Телец :smt057
хЛаДнА_нЕжНо{с}т
09-06-2007, 14:35
за мене няма значение кфа зодия е за тфа не гласувам хих сега съм гадже с овенче аз съм стрелче
Като мене хих :P По принцип Стрелец Овен И Лъв си допадат , защото и 3те са огнени знаци :wink: Аз се разбирам с Лъвове и много добри приятели са именно тази зодия :)
bloodfrozen
09-06-2007, 15:08
Все ми е тая каква ще му е зодията, не си ги избирам по тоя критерий.. пък и не вярвам в тея характеристики, дето ги правят на всеки според зодията му. Всеки човек си е индивидуален и има различни качества от останалите.. Поради тая причина не трябва да слагат представителите на една зодия под общ знаменател.. :roll:
ами близнаци ,но това няма особено значение
beyond_transience
09-06-2007, 15:39
За предпочитане - не козирог. Един е достатъчен :lol:
kobrichka
09-06-2007, 15:47
Според мен зодията няма значение за една връзка.Не вярвам в зодии,за мен всеки човек си е индивидуален.
StayClose
09-06-2007, 16:33
По-голями простотии не бях чел през живота си.
какво значение има зодията ако наистина държиш на човека до теб ](*,) ](*,) ](*,)
Kakvato i da e! No mai..........vodolei4e!
Kakvato i da e! No mai..........vodolei4e!ииии пак водолей....
krem4et0
09-15-2007, 08:20
Моя мъж е овен. Добра комбинация сме, особено ако решим да създаваме семейство.
krem4et0
09-15-2007, 08:23
xaxa i az sum bliznaci i iskam gadjeto mi da e rak...ako tva sa4etanie e dobro e mn qko 6tot sum vlubena v 1 rak :D
Близнаци и рак е отвратително съчетание. аз сйм близнаци и с раците дори не мога да си говоря като хората. Не, че са лоши хора. Просто изобщо не ми импонират.
Зодия Овца ! Руса, Тъпа и Хубава. :smt016
:?: :?: :?: :smt017 Всъщност, за какво служат тези тъпи зодий ???
mnogoqdosana
09-15-2007, 08:44
Оххх,неее!!!! Как може да се задава такъв вапрос ???? Хората не се избират по зодии!!! просто нямам думи за такива лекомислени и повърхностни въпроси! Вие(авторът) по зодии ли избирате майка си и баща си или по това какъв цвят харесват ???????
мн е странно.... но всичките ми гаджета са били телци и то по пълна случайност.... не е нарочно....
PLAMENKO
09-16-2007, 08:45
Само не искам да е ДЕВА :-& :-& :-& :-& [-( [-( [-( :!: :!: :!: :!:
Ch0c0la73
09-16-2007, 09:47
az sym ra4e i si dopadam s skorpion (mn mn :smt007 :smt007 ) :D i s ribi i s dr ra4e,no prosto skorpion4etata sa mi slabost :) haresvala sym 3 ma skorpioni i edin napolovina ;] oba4e nikoga ne e stavalo ne6ty s tqh...prekaleno sa mi nedostupni i trudni ;] makar 4e sa :smt007
Ice_Queen_
09-16-2007, 09:58
Kva zodiq iskate da e gadjeto.......... :) i za6to!! Poprincip s koq zodiika si dopadate nai dobre ? :roll:
тъпа тема.
хората са различни.аз съм лъв ,но по китайския хороскоп съм змия и кво?!
да си избирам гаджето по зодия...
:smt011 или ако не е зодията,която искам иии да го режа...
Тоолкова се дразня на тази тъпотия със зодиите ,че мисля ,че даже е последното нещо което ме интересува за един човек,ако изобщо се стигне до там да се интересувам.Що за глупост,за Бога... :lol: Дори повърхностните възгледи на накои,да избират хората с които общуват по визията,начина на обличане и други такива,в случея ми звучи по-адекватно. :-s Зодии...Оправдания ; D
Наистина зодията не е толкова важна и от нея не зависи развитието на една връзка ... но аз винаги най-добре съм се разбирала с раци .. а аз съм рибка :mrgreen:
IWannaRock
09-16-2007, 11:21
Наистина зодията не е толкова важна и от нея не зависи развитието на една връзка ... но аз винаги най-добре съм се разбирала с раци .. а аз съм рибка :mrgreen:
мда.. това бях аз :smt005
mademoiselle_de_Soleil
09-16-2007, 16:31
skorpion
poneje az sum rak .... i sus skorpionite sum :smt007
ThunderGoddess
09-16-2007, 18:13
Рак съм и искам някой чувствителен като мен. Скорпион или риба. В случая гласувах за рибите, които са много интелигентни и чувствителни същества :)
ZaHaRcHe
09-16-2007, 18:16
за мен няма значение коя задия е ..Само да ме обича и уважава зодията е без значение
DivoTo_KoTe
09-16-2007, 18:58
За мен зодията не е от значение обаче със овен никак не се разбирам....Аз иначе съм скорпион ...
gLoRiOuS_aNGeL
09-16-2007, 22:07
Ne znam!Ot vsqka zodiq ima po nqkoi sladur! :smt007
ZA SI4KI KOITO MISLQT TEMI4KATA ZA TUPA !!
Vi6te sa kato ne vi hrs ne pi6ete [-X i tva e! ....Az ne si izbiram gadjetata po zodiite nito roditelite :| (kakto be6e se izkazala ''mnogoqdosana'') :D Estestveno 4e v pove4eto sly4ai tova nqma zna4enie :-D :roll: .Prosto re6ih da napravq takava tema :-k ::: ...i kato gleam ne sa pisali i razglejdali malko hora :lol: :roll: ....Samo nedeite si4ki da mi se nahvurlqte sa ! :-k [-o< 8-[
Зодия яка мацка. :P :lol: :)
Зодия яка мацка. :P :lol: :)
Xaxa da :lol:
Slave4You
09-17-2007, 16:29
не ме бърка :D
Sunny_stz
09-17-2007, 16:56
Аз съм водолей ,а приятеля ми е везни и съм чела че тези 2 знака много се привличат и наистина излиза че е така,пък и една много добра приятелка е везни и супер си се разбираме и е много чалнат човек .Тези хора знаят интереса си ,много са силни ,сантиментални и романтични личности....
Escarina
09-17-2007, 19:01
Ами зодиите по принцип не са фактор по който избирам човека до себе си, но понеже съм страшна привърженичка ще кажа: овен и стрелец. Обожавам ги :smt049
miss_fatty
09-17-2007, 20:22
:smt008 СКОРПИОНЧЕ! :smt008
знаеш ли какво са зодиите - 400 звезди свързани с мислени линии групирани на 12 части...... с зодия ЧОВЕК си допадам най много
principno i az ne vqrvam glasuvah za zodiqta na moeto gadje ne 4e za men ima zn kakva zodiq e :wink:
Dissenter
09-22-2007, 21:59
Искам си козирогчето
Водолей!
И аз съм водолей, могат да гарантирам че хората от тази зодия са най-лудите и смахнати :-D Иначе от белезите не покривам само това за многото говорене - не съм чак толкова приказлив. :)
FreeSpirit
09-22-2007, 22:27
Tова със зодиите не го цакам мн мн.Мисля че зодията няма нищо обшо с характера,а нали точно той е важния:)
hungry_vampire_f
09-23-2007, 06:33
Зодията няма никво значение! Престанете с тея простотии :smt013
rihannka
09-23-2007, 07:14
mi az sam vezni i priqtelq mi e vezni..v horoskopa pishe che sauza mejdu 2 zodii e mn truden i pochti nevazmojen..pak nii veche sme poveche ot godina zaedno i sichko si e ok..takache shte kaja"ne vqrvaite na horoskopi" [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X
DejaVu31
09-23-2007, 13:36
Напълно съм съгласна.. :smt012
Аз ако моя можех да го променя щях да го направя ЛЪВ :-D
Много добре се разбирам с мъжете лъвове, просто БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ, душицата ми се отваря с тия хора, честно :lol: Почти всичките ми приятели от мъжки пол са лъвове, намираме се просто :lol:
Иначе гледам водолеите водят статистиката....имала съм гадже водолей, обаче нещо не ми се връзва някакси...
Моя е везни. Мноооого ми е любвеобилен миличкия....иска целия свят да е щастлив :lol: Даже се чудя, защо такива същества като хората зодия везни съществуват на тая планета. Те просто са създадени за някакъв по-добър, по-мирен свят. :roll:
ivakavlad
09-23-2007, 14:25
:smt023
inSane_baby
09-23-2007, 15:33
аз моиту не го знам ква зодия е :smt005
ама знам кога му е рождения ден ама незнам ква зодия е таз дата
п.п 27 юни
аз моиту не го знам ква зодия е :smt005
ама знам кога му е рождения ден ама незнам ква зодия е таз дата
п.п 27 юни
рак е.
все ми е едно ,но ако можех да избирам -близнаци,риби или везни
Кво значение има зодията?!? :evil:
Важното е да си ме обичка и да има як характер! Пфууу!
ОБОЖАВАМ скорпиони! :smt007
Na6a milost -Vodolei4etata sa nai qkite zodiii :-| =P~ :-) :-) (Me me :grin: ) :grin: :-) :smt007 i kato gadjita sma superr :D
BWald0rf
11-16-2007, 19:19
Пф баси тъпата тема ... Кфо значение има изобщо ?!?!
EvilBrunette
11-16-2007, 20:04
Амии не мисля, че зодията е от значение, но да кажем - козирог (като мен). Първото момче, по което съм си падала беше козирог...
mi sega6noto mi e bliznaci to4no kato men :grin: rojdennite ni dni sa edin sled dryg. az sam na 8-mi juni a tq e na 9-ti sypersko e ko pove4e da iskam 8-)
ох ми аз нямам претенций
важен е човека!
аз съм водолейче :-P
DisciplineAndOrder
11-16-2007, 22:27
По-тъпо нещо не можа ли да измислиш!?
Phenomenon
11-17-2007, 01:20
Искам да е зодия...кактус !
деба и простотията... :?
Harum_Scarum
11-17-2007, 04:09
По принцип за мени няма значение,но няма да е лошо да е моита зодиика(козирог)щот ние сме си инати :D :D :D
мойто си е овне :-) :smt008
CrazyWitch
11-17-2007, 07:20
Значи.. аз ще карам по системата на илиминацията.
Не искам да е :
1. Дева! - със сигурност!!! С много удивителни !!!!!!!! :lol:
2. Рак..
3. Близнаци
4. Стрелец
5. Козирог
Може би искам да пробвам с някой от моя клуб - Рибоците :)
CrazyWitch
11-17-2007, 07:27
Бе да си кажа според мен си е важно и то доста.
Ся да не ме помислите за някоя луда която всеки ден си чете хороскопа.. Не бъркайте нещата. Вярвам в зодии и тем бодобната им наука. Дам, защото това си е цяла наука, а не на хороскопите които се пишат. Много голямо значение има кога е роден човек. В коя част от годината.. Това до голяма степен определя характера му. Едни са по склонни към нещо си, други не.
Ето ви един линк с доста забавн определения за хората от всяка задия: http://smilebg.net/bin/zodia?sign=3&sex=1.
Аз до сега не знам някой да не е припознал себе си тук.
slun4ice_90
11-17-2007, 08:40
Аз съм овен,и ще кажа че сме много импулсивни,упорити,големи инати :razz: :D Аз много харесвам;лъвчета,рибки,вод лей,девите са страхотни хора :grin:
Dark_Angel_F
11-17-2007, 11:26
М зодията да е проблема....Това според мен е пълно простотия...
kvo ti puka kva zodiq da e ??? kato e gotina gotina mnoo me iteresuva zodiqta :smt006
Май наистина нямаш работа. За мен не са от значение зодиите... :P
kissorankata
11-17-2007, 11:55
emi priqtelq mi e zodiq rak no po princip adski mn si dopadam sys skorpion :P
luckygirl92
11-17-2007, 12:38
ribi ;)
MartyParty
11-17-2007, 12:44
По моя лична преценка везните и раците се разбират идеално....тъй че..... :oops: раче
Josefinne
11-17-2007, 13:14
Хмм аз пък съм ходила с...
Дева,
Близнаци,
Лъв,
Везни,
Стрелец,
Скорпион.
Имала съм отношения и с някои други зодии, но не са били сериозни. Най- много ме кефи Стрелецът като човек, най-много съм си допадала с Близнаците. Гласувах за тях. В момента съм с Лъв, което е странен рпецедент при положение, че принципно не мога да ги трая :D
Harum_Scarum
11-17-2007, 13:15
Значи.. аз ще карам по системата на илиминацията.
Не искам да е :
1. Дева! - със сигурност!!! С много удивителни !!!!!!!! :lol:
2. Рак..
3. Близнаци
4. Стрелец
5. Козирог
Може би искам да пробвам с някой от моя клуб - Рибоците :)
Що да не е козирог уе?!?!?!?
Гласувах за Водолей, защото аз и гаджето ми сме от тая зодия :oops:
krisi_bep
11-17-2007, 19:10
Доста....глупава тема :( Не че не вярвам в тези неща, но не мисля, че точно зодията е толкова определяща в отношенията ми с даден човек,т.е. не е фактор за това доколко ще се разбираме. :)
vodolei4e_m
11-17-2007, 22:50
az e qsno koq zodiq sam :-D
naj si dopadam s rak i strelec. glasuvah za strelec (tova e ascendenta mi).. moje i s nqkoi vodolei ama... ne6to 2 vodoleq na 1 mqsto stava...6te se nabivame na o4i i 6te prili4ame na otka4alki 4aka6ti predi psihiatriqta 8-)
FairYoFdaRknEsS
11-17-2007, 23:50
Ми незнам...забелязала съм че се разбирам повече с Скорпиона, Козирога, Водолея и Овена.... но се пак различен човек различно мислене, то ако се гледаше по зодията или по скоро по датата на раждане какъв е човек то тогава всеки щеше да си има по спр много копия..... :?
MoOnLiGhT_ShAdOw
11-18-2007, 05:58
Ами писах близнаци, защото приятелят ми е такава зодия, а пък и е първият човек, с когото реших да имам по-сериозни отношения, именно защото имаше (и все още има) силно взаимно привличане, а сега вече почти се доближаваме до по-дълбоката, едва ли не истинска любов (дори и да звучи нереалистично) ;) Следователно нямам база за сравнение момчетата от коя зодия са по-добри. Иначе макар и да съм срещала, че лъв и близнаци се привличат до някаква степен, рядко е било, винаги съм предполагала, че ще е някой стрелец или водолей, защото тях най-много съм ги виждала в хороскопите. Е, както и да е, дори и лъв и близнаци да не си подхождат така, ние с приятеля ми смятаме да покажем, че за всяко правило си има изключения :D
sladku_bebzi
11-18-2007, 06:03
Еми все ми е тая, ама сигурно лъв.Просто на много места съм чела, че лъва и овена си пасват най-добре (освен овен с овен, но все пак...)
hotChocolate
11-18-2007, 20:08
:-o тцтц...не вярвам в такива неща не мисля,че са определящи в отношенията между двама души,има мн по важни неща
cvety_i_bebeto
11-19-2007, 10:58
kozirog
lilit_666
11-19-2007, 17:01
Има 50% написани глупости за моята(телец),мом4ето,което харесвам е водолей4е,ама хи4 не прили4а на описанията в списанията.
Ина4е ми прави впе4атление,че все си харесвам деви,стрелци и близнаци :neutral: -най-шантавите
punkrock
11-19-2007, 17:05
все ми е едно да ти кажа...
scanadal
11-20-2007, 10:58
Моето момче си е овенче и гласувах за тази зодия.Невероятен е като характер,допадаме си,аз съм лъвче,а в леглото е дяяяяяяяяяяяяяволски добър и откачам от удоволствие с него. :oops: Наистина е всичко което искам от един мъж :grin: .Така че-ОВЕН!!!
Sladinka_f
11-20-2007, 11:16
tva e mnogo otnositelna rabota i spored men zodiqta e na posledno mqsto...temata e malko tupi4ka s izvinenie.. :roll:
Щом не вярвате в зодиите изобщо защо поствате в темата? Аз лично не вярвах и бях заблуден като тези които казват "темата е глупава". Убедих се с личен опит в обратното!
Аз съм скорпион
Досега винаги съм се влюбвал силно само във везни.И сега съм влюбен в такава (повече от 2 години). Телец наистина ме привличат (както пише на местата където съм намерил 100% съвпадение с моя характер) и наистина след време осъзнавам че телците са голяма грешка за мене. Гласувам за везни,въпреки че момчетата везни изобщо не ги понасям за приятели
vladimir4o
11-20-2007, 12:19
Ам... Рак щото да се разбираме, с другите немога и разговор да вдяна :D:D =P~
DanYyY_Obi4kam_te_milYyY
11-20-2007, 13:45
emi az sum bliznaci i moito e bliznaci iii sme si edin za drug 8)
krisi_bep
11-20-2007, 14:32
Ам... Рак щото да се разбираме, с другите немога и разговор да вдяна :D:D =P~Ами ае да се вземаме :grin:
Не вярвам мн мн в такива неща , хороскоп мн рядко чета и не съм мн запозната точно с коя зодия ще си съвпадна :)
AtMosFera
11-20-2007, 16:35
Опр телец
tweeetyreni
11-20-2007, 16:56
Mislq che s bliznacite nai si dopadame :twisted:
Victorya
11-20-2007, 17:34
Няма абсолютно никакво значение за мен....от човек до човек има огромна разлика и това не се определя от зодията...хората са различни...дори когато са от една зодия :)
neusan88
11-20-2007, 19:29
аз съм Рак и предпочитам Дева или Телец или Риби!нищо че мойто гадже е Везни O:) =D> :P
Аз съм овен а приятелят ми е стрелец и си пасваме идеално [-(
w3s7_s1d3_b01
11-21-2007, 09:49
Lady Death
Мега фен
Местожителство: Sometimes I don`t know where I am...
Пуснато на: Сря Сеп 05, 2007 9:05 pm Заглавие: Re: КВА ЗОДИЯ ИСКАТЕ ДА Е ГАДЖЕТО ?
--------------------------------------------------------------------------------
Лъв.
w3s7_s1d3_b01
11-21-2007, 09:52
:finger:
PepiDesigns
03-06-2008, 16:29
Овен :D
Водолея RULZzZzZ бе ... и аз съм водолей
Nik4o_Spain
03-06-2008, 16:50
Zodiq me4e :?
Аз съм стрелец....Той също е стрелец ..идеалната комбинация :D :-)
И кфа разлика има кфа зодия е? :-D И се пак гласувах за Риби щоту в хороскопа ми пише, че най се разбирам с рибоците :D
Pliok0019
03-06-2008, 17:37
Все се влюбвам във везни или риби.
FatPanda
03-06-2008, 17:50
близнаци
everything_ends
03-06-2008, 20:40
Козирог :(
Попринцип най - сериозните ми връзки винаги са били с девички....а в момента съм луднал по една мацка стрелец :/
fr3e_s7yle
03-06-2008, 20:47
Бих искал момичето да е риби или телец .. мн се разбирам с тия зодий :D
sweet_f4e88
03-06-2008, 20:55
Какво значение има всъщност зодията?!? Всеки човек си е напълно различен независимо каква зодия e! Една зодия не определя човека! :P
Ami az sum bliznaci a gadjeto e strelec,tui 4e... Strelec :)
Spider4eto
03-07-2008, 05:40
о аз мн се кефа щото аз съм овне а моя е лъв(винаги лъвове съм си харесвала с изключение на едни риби 8-) ) :D
DiVaNeTy_91
03-07-2008, 05:43
ami zodiqta spored men nqma znachenie vajen e choveka do teb haraktera dali si dopadate edin na dryg mislq 4e zodiqta ne ot zn
Рак или стрелец...
Не искам Риби /мойта зодия/ - харесвам си я, но само за мен! Не си я давам... :-P
Водолеите водят, защото сега е Ерата на водолеите! :-D
stomah4eto
03-07-2008, 06:09
rak (toi si e rak de) za6toto az sum skorpion i btw po vsqkakvi horoskopi koito sum 4ela pi6e 4e rak i skorpion e naj zdraviq suiuz v liubovta!
JUST_ME_
03-07-2008, 06:54
Какво значение има всъщност зодията?!? Всеки човек си е напълно различен независимо каква зодия e! Една зодия не определя човека! :P
\:D/
Basketball
03-07-2008, 09:04
:smt023
Mademoiselle
03-07-2008, 11:25
\:D/
i az sam na tova mnenie,vapreki,4e moje da si vnu6avam,no mn me privli4at maje strelci :smt007
partychild
03-07-2008, 14:47
аз съм водолейче.. а приятеля ми е овне... и много си се разбираме :P с малки изключения 8-) ( п.с .. и двамата сме инати :D )
BlueFace
03-07-2008, 14:56
Блиэнаци :smt007
+1
Това е истината.Въпреки че не ми пука каква зодия ще е момичето ,просто мн харесвам близнаците,защото това е и моята зодия! :)
Ами по някаква случайност на съдбата( а може би не нз ), всичките ми гаджета досега са били зодия Везни и вече свикнах с всички положителни и отрицателни техни черти, затова гласувах за Везни :-D
BlueFace
03-07-2008, 15:04
Искам да попитам нещо което не е по темата и затова се извинявам.
butty ника ти от англ. "but" ли идва? :-D
LovePoisoned
03-07-2008, 15:34
Тъпо. Трябваше да свържеш заглавието по-скоро със съвместимостите между зодиите. Няма искам и не искам. Какъвто ти пасне. На мен например може и Телец някога да ми пасне :D , макар че всички хороскопи го отричат... Иначе съм Стрелец и най-много ми ходят Овен, Лъв, Водолей. ^^
‡-КукЛъТЪъ-‡
03-07-2008, 16:48
ми аз искам да като мене рак4е затфа гласъжах за рак
Искам да попитам нещо което не е по темата и затова се извинявам.
butty ника ти от англ. "but" ли идва? :-D
Здравей! Ами не, не е от "but" . Но пак е от английски и значи приятел,другар(разговорно) :)
Spider4eto
03-07-2008, 17:07
а не е ли buddy :P
Ами по принцип е buddy- да, но има и butty :) проверете в речника ако не ми вярвате :-D
Spider4eto
03-07-2008, 17:20
хех не съм казала че не ти вярвам просто по-често съм срещала buddy и за тва се почудих 8-)
Аз по принцип си подхождам с телци и...той е телец :D
Даже...винаги съм ходила с телци... :-D все така ми се пада.
Иначе аз съм рак и казват така за нашата връзка :-o
Телец и рак - телецът намира, че ракът е романтичен и задоволяващ партнъор. Стабилността на телеца не може да бъде разтърсена от настроенията на рака, а неговата упоритост за постигане на целите осигурява стабилна база за домогванията на рака в секса. И двамата споделят силното желание за страстен, емоционален живот. Ако физическата страна е задоволителна, това може да бъде една успешна връзка и вероятно обещаващ брак.
BlueFace
03-07-2008, 18:45
Ами по принцип е buddy- да, но има и butty :) проверете в речника ако не ми вярвате :-D
Здравей и ти!
Tака е "buddy" е от американски,"butty" от англ. Знаех го ама исках да видя дали съм прав! Явно не! 8-)
evelinka1122
03-07-2008, 19:00
Моя искам да е Водолей ест :P Аз самата съм... бившия ми е Водолей...
SaLzI4Ka
03-07-2008, 19:08
az sam vodolei a toi da e ribi :P
SunSmile
03-07-2008, 20:08
Най - много си допадам с овен и съм се убедила и продължавам да се убеждавам, 4е тва е човека, с който никога няма да ми омръзне да съм!!! Иначе аз съм Лъв, хич не съм лесна. Евала, 4е ме търпи толкова време...
eXtRaoRdinaRy
03-07-2008, 20:09
Напоследък и аз нещо съм луднала по тия зодии.
Аз съм Рак.
Не мога да понасям Стрелец и Козирог.
Моето мъжленце е Лъвче и супер много си допадаме :smt007
Реално погледнато, зодиите нямат кой знае какво значение.
Главно зависи от самия човек. :-)
Naughty_
03-08-2008, 06:45
ха-ха тва няма никво значение! :)
scanadal
03-08-2008, 07:43
Аве и лъв е много яка зодийка,защото аз сам си лъвче и съм имлаа гадже лъв,но сега ще гласувам за овен.Сегашният ми приятел е тази зодия и е просто невероятно.По цял ден спорим,караме си се,вадим си душите направо и никой не отстъпва.Знам,че така отстрани звучи направо ужасно,но това е най-пълноценната врузка която съм имала досега.Момичета,просто си пожелайти ОВЕН :oops:
Spider4eto
03-08-2008, 07:49
Аве и лъв е много яка зодийка,защото аз сам си лъвче и съм имлаа гадже лъв,но сега ще гласувам за овен.Сегашният ми приятел е тази зодия и е просто невероятно.По цял ден спорим,караме си се,вадим си душите направо и никой не отстъпва.Знам,че така отстрани звучи направо ужасно,но това е най-пълноценната врузка която съм имала досега.Момичета,просто си пожелайти ОВЕН :oops: e аз съм овен а мъжа ми е лъв :D
Gothique&#9835;
03-08-2008, 09:21
Когато обичаш някой неговата зодия няма значение,всичко е индивидуално,но аз най-добре се разбирам със везни овен и близанци :oops:
Escarina
03-20-2008, 19:40
Овен и Стрелец. Овен защото си е моята зодия и винаги съм имала пристрастие към представителите и независимо дали става въпрос за интимна връзка или приятелство. Най-добрият ми приятел е Овен и го боготворя.. :D Стрелец.. и аз не знам. Може би защото майка ми е Стрелец, а и също защото ми допада увереността и спокойствието които излъчват Стрелците. Мислят практично, а споделиш ли проблем винаги търсят решението вместо да съжаляват, че това се случва. Въобще хора с които се разбирам много добре и повечето от които уважавам:)
aninceto
03-20-2008, 19:59
Аз съм зодия Стрелец и в хороскопа ми пише,че си добадам с Лъвчета,Везни,Овени и Стрелци :D !Бившият ми беше зодия Лъв,а настоящия Везни :-D !Та,по въпроса...не знам точно коя зодия :-o Абе,донякъде зависи и от самия човек,а не толкова от зодията му!Важното е да ми харесва и допада,а каква е зодиятя...все тая :)
aninceto
03-20-2008, 20:01
Когато обичаш някой неговата зодия няма значение,всичко е индивидуално,но аз най-добре се разбирам със везни овен и близанци :oops:
А ти коя зодия си? :) :) :)
Lusy_Diakovska
03-21-2008, 07:22
oven estestveno ne 4e si pasva s telec, no kato 4e li nai dobre se spogajdame :D
lipsvashh_mi
03-21-2008, 09:48
може би единствената зодия,която бих изключила е Лъв..въпреки,че е много относително,лъвовете не ми понасят.... :-x
_SilveR_MooN_
03-21-2008, 09:51
Риби 8-)
бе аз .. се на раци напрадам :D и се аз съм прецакана :? понякога даже имам чувството.. че съм просто свързана с тях
2 мн добри приятелки - раци
5 рака съм харесвала ..
2 рака са ми от семейството
и още 10на рака, които са ми познати
и още 5 които са ми непознати абе..
:shock:
great_mari
03-21-2008, 12:35
Аве и лъв е много яка зодийка,защото аз сам си лъвче и съм имлаа гадже лъв,но сега ще гласувам за овен.Сегашният ми приятел е тази зодия и е просто невероятно.По цял ден спорим,караме си се,вадим си душите направо и никой не отстъпва.Знам,че така отстрани звучи направо ужасно,но това е най-пълноценната врузка която съм имала досега.Момичета,просто си пожелайти ОВЕН :oops: e аз съм овен а мъжа ми е лъв :D
леле как бих искала това което имаш ти
аз съм овенче и искам лъвче :P 8-) :lol: :grin: