View Full Version : Не мога да преодолея мъката
Эдравейте!Попринцип съм регистрирана ,но искам да эапаэя анонимност.Таэи история много ми тежи и ми се иска да я споделя с вас+наясно съм ,че няма какво да направите ,но поне се надявам да дадете мнението си.............
Эапоэнах се с това момче преди години.Много си паснахме.На иэкрата набърэо угасна.Само че само у него.В мен чувствата не умряха и эа ден.Вече мноого време се иэмъчвам...но вече той има приятелка.От време на време кумоникираме.Даже наскоро искаше да се видим,но не мисля че има нещо предвид.нали сме просто поэнати...но любовта ми ме убива.Ужасно силна е.....като чета стари чатове и смс.и с мили думи ,очите ми се пълнят със сълэи.Не веднъж съм искала да му споделя какво чувствам,но страха се олаждаше.а сега вече е късно....
Ох ,мерси че прочетохте таэи сълэлива история. :smt010
MostHated
09-05-2007, 18:34
недей да се измъчваш!
lesstats
09-05-2007, 18:39
признай му . моля те ...
аз съм в същата позиция и не й признах като имах възможност сега тя е с друг ...
ако закъснееш ще съжаляваш !
MajeStic
09-05-2007, 18:40
признай му . моля те ...
аз съм в същата позиция и не й признах като имах възможност сега тя е с друг ...
ако закъснееш ще съжаляваш !
Това не значи, че и да и признаеш тя ще те вземе... пак може да си е с друг след време;)
Все пак мерси эа отговорите..
Той вече е с друга,както каэах! :smt010 Найстина болката е много силна ...искам да му акжа,но не омга
FiRe_LaDy
09-05-2007, 20:08
Много кофти наистина,ако искаш ми пиши на лично и си дай скайпа да поговорим,ако имаш нужда .... надявам се да успея поне малко да ти помогна ... :roll:
Много благодаря.Ами ако искаш направо ми дай твоя скайп,ще те намеря.Пак мерси
Плякам Майки
09-05-2007, 20:16
Эдравейте!Попринцип съм регистрирана ,но искам да эапаэя анонимност.Таэи история много ми тежи и ми се иска да я споделя с вас+наясно съм ,че няма какво да направите ,но поне се надявам да дадете мнението си.............
Эапоэнах се с това момче преди години.Много си паснахме.На иэкрата набърэо угасна.Само че само у него.В мен чувствата не умряха и эа ден.Вече мноого време се иэмъчвам...но вече той има приятелка.От време на време кумоникираме.Даже наскоро искаше да се видим,но не мисля че има нещо предвид.нали сме просто поэнати...но любовта ми ме убива.Ужасно силна е.....като чета стари чатове и смс.и с мили думи ,очите ми се пълнят със сълэи.Не веднъж съм искала да му споделя какво чувствам,но страха се олаждаше.а сега вече е късно....
Ох ,мерси че прочетохте таэи сълэлива история. :smt010
О боже, колко трогателно. :shock:
Ами наистина кофти ситуация, но май няма какво друго да направиш освен да се опиташ да го забравиш... знам трудно е, но не и невъзможно.
Ти просто не искаш да го забравиш.Живееш със спомените.Гледаш смс-и, работи, които сте си писали-как искаш да го забравиш при това положение?Прекъсни всякаква връзка с него, не си чатете, не чети смс-и и такива глупости.
Благодаря отново на теэи,които писаха.
Но эа мен просто няма утеха.Вече толкова време няьмам спокойствие.Няма ден,в който да не мисля всяка секунда эа него.Имам чувството ,че ще се побъркам :smt010
за ни6то не е късно стига да има6 желание,кажи му го си4ко това,аз така казах на бив6ето си което ве4е си има6е приятелка,казха му за 4увствата ми и така,няма ло6о сп0ко..
Deni4ka93
09-06-2007, 11:05
Изтрий хронологията и СМС-ите.Хвани си гадже и след време най-вероятно ще възникнат чувства.Успех! :smt006
Nedei da se izmychvash taka.Prosto za vsichko e nujno vreme.POmachi se da si haresash drug i za sega go zabravi ili pone misli tolkova za nego kato za priqtel.Mislq che ne trqbva da mu kazvash che imash chuvstva vse pak toi ako imashe shte6e da si prolichi.
Изтрий хронологията и СМС-ите.Хвани си гадже и след време най-вероятно ще възникнат чувства.Успех! :smt006
Точно това исках да кажа и аз
zdrasti .. i az sum v podobna situaciq xodih s edno mom4e 7 meseca no razbrah 4e me luje i prikliu4ih vruzkata ni .. samo 4e ne mojah da go zabravq ei taka ... 4etqh hronologiqta ni po 3 puti na den daje q znam na izust ... sms-ite .. ve4e 3 meseca ot kakto sme razdeleni toi ima nova priqtelka izglejda seriozna vruzkata im ... sled razdqlaat toi me turse6e i pi6e6e no az ne mu otogovrih .. tova mom4e be6e purvata mi lubov ili po skoro uvle4enie i ne mojeh da ostana prosto priqtelka s nego ... a az otkakto skusah s nego imah nqkolko nespolu4livi vruzki edna ot koqto prikliu4i onzi den.. nau4ih se da ne mi puka za ni6to ili pone da ne go pokazvam vun6no... nz kak da ti pomogna da zabravi6 onova mom4e pri men tova ne se polu4i edinstvenoto koeto moje6 da napravi6 e da prekusne6 vrzukata s nego taka pone po- malko 6te te boli .. uspeh i dano pone ti da uspee6 da si 6tastliva :)
След като тооолкова много се мъчиш,эащо не му кажеш?Какво като си има приятелка?Може и да те отреже,но поне ще си опитала и ще спреш да се мъчиш..
Ox mi da ti kaja NAistina mu priznai 4yvstvata si za6toto i az bqx izpadnala v takava situaciq i mnogo go obi4am no ve4e e kasno i mnogo sajelqvam za tova 4e ne mu priznax kakvo 4uyvstvam na vreme no ve4e e kasno i nqma vra6tane nazad ostana mi samo nadejdata 4e edin den 6te e s men rano ili kasno :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
MajeStic
09-09-2007, 06:40
Признаваш му пък, ако те иска, иска! Ако не - така като стоиш на едно място е много тъпо :) Казваш му да знае, да си казала това, което трябва и ти е на душата и сърцето и той да си прави сметка. :smt006
Не можеш да кажеш че е късно .. Никога не е късно .. по добре му се обади излезте и му кажи какво чувстваш все още към него .. Пъкк дано и тои не те е забравил .. Айде Успех :wink:
opitai se da badete samo priqteli i da izlizate ponqkoga zaedno ako tova 6te te uspokoi vse pak mislq 4e e po-dobre da ima6 nqkakva vrazka s mom4eto kakvato i da e tq otkolkoto da ne se vijdate i da ne si govorite izob6to.Uspeh!
Смело му признавай!Няма какво да изгубиш!Аз съм на тоя принцип - Давай,па к'вото стане... :::
Е,някой път не трябва да се действа така,но този случай не е такъв... :P