View Full Version : Влюбена съм !!!
gerkata17
09-05-2007, 20:37
Искам някои мнения, понеже съм толкова обаркана, че самата аз си нямам доверие и незнам какво да правя! Влюбена съм до полуда в едно момче запознахме се в интернет, всичко потрагна просто перфектно-отначало приятели, които си пишат и си говорят , смеят се и са щастливи ... докато всичко това не прерастна в любов.Поне в началото само от моя страна и мислех че ще продалжи да е само от моя ... но се оказа че това момче също има чувства към мен и ме харесва!И двамата си признахме, но нещата се усложниха .... мина се време ние продалжавахме се в това положение докато той не каза "че ако скоро не се срещнем просто няма смисъл да продължаваме"!Аз направих всичко възможно и успях да отида на София, за да се видим ... Там всичко беше перфектно - двамата прекарахме един страхотен ден, в който той ме направи най-щастливата - изгубих девствеността си (сега може да получа и упреквания, но аз не съжалявам за това което стана защото го исках и защото обичам това момче)! И така този ден сварши и доколкото си говорихме повече няма да се видим защото според него сами ще се измачваме по този начин!
Това е моята история!
Проблемът е че аз найстина съм влюбена в него и го обичам адски много и незнам какво да правя - не искам да сме просто приятели! Как да бада с него , как да имаме нещо повече ? Сега ще бада 11 клас след 12 ще уча в София , но се съмнявам че той ще ме чака или пък изобщо дали ще иска да ме чака .... Моля ви дайте ми съвет , защото наистина го обичам !!! Какво да правя??? :cry: :cry: :cry:
aaaaaaaaaa zna4i si e svur6il rabotata i ve4e nqma smisul da se vijdate!Ama 4e... aide nqma da se izkazvam!
Spored men go zabravi,za6toto az mislq,4e ako i toi te obi4a6e 6te6e da napravi vsi4ko vuzmojno da ste zaedno ,a ne sled 4ukaneto da ti kaje,4e ne e vuzmojno da se vijdate!Toi te e izpolzval mi se struva...! :shock: :shock: :smt011
LoVe_RuSlAn
09-05-2007, 20:43
хахаха еми то са ясни не6тата искал е само секс от тебе ...
~-> eMiN3McHoY.
09-05-2007, 20:43
А отговорът ми е .. Че неможеш да направиш нищо по въпроса... Запознали сте се , Видял е че си се влюбила в него .. забаломсал те е.. Дошла си в София.. Ебал те е ... Заебал те е... И точка..Той може да си има гадже тук в Сф и ти да не знаеш апс. нищо... И сега ще потдържате разговори по скайп,ICQ , МирК или там квото ще.. И няма да се видите повече..
Може би бях груб но.. Тва е истинага... А ти си постъпила доста глупаво... [-X [-X !
gerkata17
09-05-2007, 20:44
А как ми се иска да не е така .... защото се пак ...... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
~-> eMiN3McHoY.
09-05-2007, 20:45
Мене ми се иска да съм милярдер..Да си имам вярно момиче до себе си .. Да карам Лабурджини и да живея на островче.. Ама САБУДИ СЕ ЕХООООО.... \:D/
LoVe_RuSlAn
09-05-2007, 20:46
А как ми се иска да не е така .... защото се пак ...... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
еми да ама ти не знае6 ли 4е в де6но време е 6те те дебна да те ебна и после да те заебна :lol: :lol: :lol:
Vse pak trqq se misli!Zabravi go!Mainata mu!Iska ti se,no e O4evadno,4e e taka!Aide i drugiq put bez takiva glupavi postupki sus takia zapoznanstva!
И според мен си направила голяма грешка,щото знаеш ли го кво прави в София и колко гаджета върти на пръста си...? :shock:
gerkata17
09-05-2007, 20:55
Mai az ne sam si napisala temata kakto trqbva parvo ne si pi6a s nego ot dnes za utre vtoru i dvamata sme govorili po toq vapros tva s sre6tata go obsadihme dvamata re6ihme 4e 6te e tova i krai no problemat e tam 4e na men ve4e mi se iska o6te o6te sre6ti .... toi dori ne iska6e i taz za6toto znae6e 4e ne6tata 6te se oslojnqt pove4e i nqma kak da badem samo priqteli kolkoto do gadjeta tolkova vreme si pi6em 4e go poznavam sigorno po dobre ot roditelite mu ... no ne e tam problema moje bi toi ima pravo u4i za vis6e kade 6te tragne da se zanimava s men i vse pak blagodarq vi za savetite no spored men ne proqvavate tva razbirane i neznaete to4no kakvo e ... da oki napravila sam gre6ka kato sam spala s nego no az go iskah ISKAH taka 4e spored ne sam storila ni6to neredno .... i ne sam nqkoq glupa4ka mn dobre razbiram i osaznavam kakvo moje da bade 6tom sam poela tozi risk zna4i go poznavam i mu imam pone malko doverie !!!
и аз съм влюбен :smt007 в водка и цигари :lol:
abe, edin tam
09-05-2007, 21:00
eto q porednata jerva :) ne moga da vi obijdam kato vi kaja 4e ste jalki za6toto samo az si razbiram kakvo use6tam :) vu6tnost ti si jertva si4ko e luja toi ne te obi4a toi te EBA:) tova be6e the main goal. razbira se 4e nqma da iska pove4e ot tewe. i 6te te 4aka cql jivot ako kogato go vidi6 mu predloji6 isku6enieto ot taq "nezabravima" ve4er ;) az li4no ne vqrvam v liubovta i sig nqma 4ovek tuk koito da me nakara da povqrvam ili dori da me razubedi v tova koeto mislq.. ima 6ans i da gre6a oba4e si mislq 4e dostatu4no sum vidql za da znam kakvo govorq... molq zapazete si komenratite otnostno moq za sebe si...
LoVe_RuSlAn
09-05-2007, 21:01
то в тях всеки е влюбен
Виж, това запознанство само по интернет не означава много.И аз мога да се правя на влюбена само, за да получа секс, нали?Ти не може да си сигурна, че той те обича, ако не ти го покаже и това не стана само за един ден.Мисля, че и ти не си влюбена.Или по-точно си била привлечена само от един образ, който не знаеш дали е истински. :wink: Момчето е получило секс и най-вероятно повече няма да се видите.
малко трудно ми е да повярвам 4е си се влюбила по интернет без даже да сте се виждали ама карай,кфо да ти кажа,по добре да не се бе6е захва6тала с него... :arrow: не трябва6е нито да се виждате нито ни6то,6тото виж 4е сега иска6 да сте заедно,а как да стане като сте от разли4ни градове?ела пак до сф и се виждайте,ама такава връзка няма 6ансове [-X
love_actually
09-06-2007, 07:15
az samo 1 nemoga da razbera-kak moje6 da kaje6 4e obi4a6 nqkoi koito DORI NE SI VIJDALA???toi v sofiq verno kolko gi vurti ideq si nqma6 ](*,) q si pomisli malko dali imate bude6te 6toto da ti kaja az ne mislq 4e imate(ne 4e iskam da te ot4aivam ama..) :(
Lilivanili
09-06-2007, 07:37
Mai az ne sam si napisala temata kakto trqbva parvo ne si pi6a s nego ot dnes za utre vtoru i dvamata sme govorili po toq vapros tva s sre6tata go obsadihme dvamata re6ihme 4e 6te e tova i krai no problemat e tam 4e na men ve4e mi se iska o6te o6te sre6ti .... toi dori ne iska6e i taz za6toto znae6e 4e ne6tata 6te se oslojnqt pove4e i nqma kak da badem samo priqteli kolkoto do gadjeta tolkova vreme si pi6em 4e go poznavam sigorno po dobre ot roditelite mu ... no ne e tam problema moje bi toi ima pravo u4i za vis6e kade 6te tragne da se zanimava s men i vse pak blagodarq vi za savetite no spored men ne proqvavate tva razbirane i neznaete to4no kakvo e ... da oki napravila sam gre6ka kato sam spala s nego no az go iskah ISKAH taka 4e spored ne sam storila ni6to neredno .... i ne sam nqkoq glupa4ka mn dobre razbiram i osaznavam kakvo moje da bade 6tom sam poela tozi risk zna4i go poznavam i mu imam pone malko doverie !!!
Това, че го познаваш сигурно по-добре от родителите му, е просто твоя фантация!! Че той щом вече те е минал и е казал край (ти също, но не искаш...), значи толкова и ти е казвал истината, ще знаеш! Особено в чата... Там много, ама МНООГОО хора лъжат за години, име и т.н. Така че се събуди и се осъзнай, той просто е искал да те вкара в леглото си и точка! Дано не си ме разбрала погрешно. :)
alkobalko
09-06-2007, 07:41
Лично за мен това не е любов, а чисто привличане. Няма да коментирам другата ти постъпка, ти сама си решила. Най-добре го забрави, такава връзка трудно може да се запази.
gerkata17
09-06-2007, 16:18
Vsa6tnost ne me interesuva mislete kakvoto iskate ... nqma kak nikoi da se postavi na moe mqsto..... V kraina smetka me interesuvat samo moite 4uvstva!!!!!!!
love_actually
09-06-2007, 16:25
Vsa6tnost ne me interesuva mislete kakvoto iskate ... nqma kak nikoi da se postavi na moe mqsto..... V kraina smetka me interesuvat samo moite 4uvstva!!!!!!!
emm hubavo nie puk SAMO si kazvame mnenieto macka :wink:
то в тях всеки е влюбен
има нещо такова ....
sh3_1s_7h3_0n3
09-06-2007, 17:58
:smt023 поредната история от момиче влюбено в софиянец, у0у :shock:
абее аз ви казах, че има там нещо във въздухa им...всичкото т'ва няма да е мн случайно :lol: :roll:
мила моя... въобще не разчитай на това, че след 12ти клас ще отидеш да учиш в София... ...и аз си правех 'едно време' подобни планове... и накрая за 5стотни ми се размина Софията :roll: а шък и представи си, че нещо в последния момент се обърка? чеее си смениш приоритетите? даваш му напразни надежди... не, че той има нужда от тях... като се има предвид, че си е 'измил ръцете' и тактично те е отрязал, заявявайки, че нямало смисъл и сте щели да се самоизмъчвате... пхах... бла-бла...
той е заявил позицията си... можеш само да я приемеш... на сила хубост не става... :?