Влез

View Full Version : Подарък за майка му... много спешно ...

09-05-2007, 20:50
Здравейте , майката на приятеля ми си идва след 10 дни и исках да и купя нещо много хубаво,но ..... значи попитах приятеля ми за любимите и цветове: червено ,бяло,черно. Излязох по магазините ,за да и взема някоя хубава ,стилна , блуска, ризка нещо такова... но ... нищо не ми хареса , нищооо ;( отчаях се , поръчах и парфюм ,но само парфюм не става , кажете ми вие какво подарявате , по принцип ми е лесно да избирам подаръци,но все пак тя е многооо важна за мен и искам да я изненадам ,да се зарадва,защото е страшно мила с мен ,много ми се радва ... много е добра и заслужава всичко хубаво.... много ви моля , дайте ми съвети за подаръци ... ще ви бъда много благодарна, помогнете ми ...

SeXy^BaBy
09-05-2007, 20:52
Вземи и някой комплект...примерно парфюм дезодорант и душ гел :wink:

Iv4eTy
09-05-2007, 20:53
Ами нали си и поръчала парфюм ... просто ако е хубав няма какво повече да измисляш, пък и според мен за нея ще е важен жеста, а не толкова самия подарък.

09-05-2007, 20:54
не е ли малко ... ? мале много се притеснявам ...

~-> eMiN3McHoY.
09-05-2007, 20:54
Дезедоранти..гелове... За Майка (тъща :-D ) не е подходящо според мен.. Нищо лично..Но 1 парфюмче 1 хубав букет и .. Нещо като.. Ддз .. За във вкъщи да си го има като..СПомен от теб да кажем... :wink:

Iv4eTy
09-05-2007, 20:58
не е ли малко ... ? мале много се притеснявам ...

Ами хубавия парфюм, букета а ако толкова държиш да има и нещо друго попитай гаджето си дали харесва някакви картини или някакви нзз като скулпторки... има ги в някой магазини за сувенири... нещо което да и остане за спомен!

09-05-2007, 20:59
ммм звучи ми добре, не се бях досещала за цветя , наистина , мерси .... ама .... #-o какво да и взема ,мислех някоя така статоя , има много красиви ...ама ....... ](*,) ](*,) ](*,) боже , в момента наистина се учвствам много глупава и много притеснена ...

Iv4eTy
09-05-2007, 21:03
Ами попитай приятеля си по какво е запалена да кажем дали отглежда цветя, или някаква статуйка както каза наистина има мн интересни неща. Недей се притеснява толкова ще видиш, че каквото и да и подариш ще бъде трогната. Важен е самия жест. Поздравявам те, че си се сетила.

lost_girl_in_love
09-05-2007, 21:06
вземи и един букет рози :) пак и парфюма не малко нещо.. според мен е важен жеста не подаръка но както си прецениш

Blab
09-05-2007, 21:07
дали отглежда цветя, .
естествено, аз като чуя "майка" и "подарък" в едно изречение се сещам за саксия...има прекрасни цветя и дръвчета!Аз съм хвърлила око на едно мандариново дръвче на Раковска, страхотно е:))

09-05-2007, 21:10
:) благодаря ... много сте мили , от все сърце ви желая всичкото щастие ,любов и радост .... :):):)

Iv4eTy
09-05-2007, 21:15
:) благодаря ... много сте мили , от все сърце ви желая всичкото щастие ,любов и радост .... :):):)

Мерси мацка и сичко най-хубаво и на тебе :P

09-05-2007, 21:16
:))) Благодаря :):):)

krem4et0
09-06-2007, 08:53
:))) Благодаря :):):)
Заключвам темата тогава.
П.С. на моята свекърва не съм купувала нищо никога. Само й избрах 1 блуза от името на приятля ми и тя н я носи. Няма и да й купувам!