View Full Version : раздялата
oh razdelih se s moeto mom4e.kak da go preoduleq be hora.mnogo mi lipsva no nqma pat nazad,razbra za vsi4ki moi laji i izneveri.ve4e 5dni ne sme zaedno i umiram.ocenqvam go edva sega :( razbrah 4e ne vsi4ko v jivota e pari,koli drehi.toi mi pokaza mnogo ne6ta,otvori mi o4ite,NO be6e kasno,ve4e bqh mnogo gre6na.molq vi ne me sudete.pove4eto ne se osuznavat,az pone uspqh.kak da go zabravq?molq viii
Ем така е. Да бе мирно стояло не би чудо видяло...
Еми тоо рано или късно сичко излиза на яве... какво си мислеше че ще си правиш каквото искаш и никой няма да разбере... еми... няма как сама си си виновна сама каза "сички мои лъжи и изневери..." според теб би ли ти простил за всички... едва ли.
С времето..
Прави си иэводите эа следващия път.
Ем така е. Да бе мирно стояло не би чудо видяло...
:arrow: Подкрепям!
fdream`d
09-05-2007, 21:47
naistina e trqbvalo predi tova da pomisli6 za6toto nqam sigurno slu4ai v koito da ne e izlqza istinata nakraq .... nz i az kakvo da ti kaja moje da te razbere 4e se razkaiva6 za gre6kite si
naistina e trqbvalo predi tova da pomisli6 za6toto nqam sigurno slu4ai v koito da ne e izlqza istinata nakraq .... nz i az kakvo da ti kaja moje da te razbere 4e se razkaiva6 za gre6kite si
nqma 6ans ,daje smqta da zamine v 4ujbina 6toto tuk se pobarkval:( naistina ne go zaslujavam i e nai-dobre da ne go izma4vam kato go tarsq,no kak da go zabravq? :smt009
ZaHaRcHe
09-05-2007, 22:21
времето лекува след месец два ще го забравиш а до тогава излиза с аверки авери недеи да мислиш з анего
togava e po trudno ama nz ako te obi4a .... ina4e mom4e savsem lesno ne se zabravq :(
naMy4Ho_KoTe
09-05-2007, 22:32
С времето..
Прави си иэводите эа следващия път.
Kaкво повече да се каже..
сама си си виновна,намери си друг и 6те го забрави6,но само 1... и не му изневерявай и на него,а може би ако поговори6 с бив6ия си и му каже6 4е си се променила и ти даде време да му го докаже6,няма ли как да се съберете? или той яко те е намразил [-(
На негово място и аз не бих ти простила, само това ще кажа.
Иначе, продължаваш напред, колкото и да ти липсва.Нищо не можеш да направиш.
kazah li ti 4e 6e si nameri6 maistora YEees tka ti se polaga
alkobalko
09-06-2007, 07:43
Късно е вече да съжаляваш за това, което си направила. И аз на негово място не бих простила. Това ще ти служи за урок.
Охх..лоша работа.Опитай се да не мислиш за него и по-точно не му се обаждай и т.н.,защото това ще го вбеси...Наранила си го :roll: