View Full Version : Секс при дадените условия
Айде и аз да направя една тъпа тема, че ми е мерак. 8)
Бихте ли правили секс за една нощ(или въобще секс без възможност за задълбочаване във връзка или обвързване с дълготрайни чувства). При условията, че сте девствена(ще ви е за пръв път), сте в интервала от 15до17години и човекът, с който ще го направите е привлекателен спортен тип, няколко години(4-5+) по-голям от вас, абе човек, на който спорта му е втора професия едва ли не. Вече споменах, но ето пак:Девсвена сте, ще е едва ли не за една нощ(за сефтето) и да уточня: Този човек не го познавате отдавна, познавате го от много скоро(почти направо непознат), но мислите, че е сериозен и свестен тип.
Ясно е, че питам женската част на форума(не е нужно да сте като описаната, за да отговорите)
Made_of_Pain
09-05-2007, 21:37
Имаш своята тъпа тема.
Не.
bLiNdchY
09-05-2007, 21:38
nesym momi4e ... ama ako bqh 6tqh :P
:smt005 хахаха...леле, леле.....тая тема от какво е провокирана:))
пп:още го обмислям :smt005
naMy4Ho_KoTe
09-05-2007, 21:42
Бихте ли правили секс за една нощ(или въобще секс без възможност за задълбочаване във връзка или обвързване с дълготрайни чувства). При условията, че сте девствена(ще ви е за пръв път), сте в интервала от 15до17години и човекът, с който ще го направите е привлекателен спортен тип, няколко години(4-5+) по-голям от вас, абе човек, на който спорта му е втора професия едва ли не. Вече споменах, но ето пак:Девсвена сте, ще е едва ли не за една нощ(за сефтето) и да уточня: Този човек не го познавате отдавна, познавате го от много скоро(почти направо непознат), но мислите, че е сериозен и свестен тип.
Ясно е, че питам женската част на форума(не е нужно да сте като описаната, за да отговорите)
С тея твои хипотетични обстоятелства много ме затормозяваш. Можеше просто като нормален човек да обясниш какво те мъчи и да опишеш ситуацията.
П.П. Пряко по темата: Не.
П.П.П. По дяволите, пише се девствен
От случайна идея, какво го обмисляш? :lol:
[quote="Made_of_Pain"Имаш своята тъпа тема.[/quote]
Знам. Не мога да си намеря място от кеф. \:D/
П.П.П. По дяволите, пише се девствен
Все едно в по-горното изречение пак съм изпуснал "Т"то :?
Moderated by krem4et0
т.9 от Правилата на форума!
От случайна идея, какво го обмисляш? :lol:
хаха, предложението, естествено:))
пп:Госта няма ли си акаунт:))
MostHated
09-05-2007, 21:54
аааа... Ти се доеба и на тебе май...
shadow4e
09-05-2007, 22:01
Не бих го направила, не й пръвия път. Иначе вече с опит, ако много ме привлича не виждам защо да не го направя.
mila_pila
09-05-2007, 22:28
да. това, че е добра физика не е движещ фактор. не ми се обясняват причините...
да. това, че е добра физика не е движещ фактор. не ми се обясняват причините...
Това "Да" като отговор ли го даваш или е прикачено към изречението в смисъл, че да засилиш изречението с показано отношение по въпроса с физиката.
mila_pila
09-05-2007, 22:58
да. това, че е с добра физика не е движещ фактор. не ми се обясняват причините...
Това "Да" като отговор ли го даваш или е прикачено към изречението в смисъл, че да засилиш изречението с показано отношение по въпроса с физиката.
след "да" има точка. вярно, че не пиша главни букви, но все пак...
Да, бих го направила не заради това, че човекът има хубаво тяло да речем, ами защото сме се уточнили, че не изпитваме нищо друго освен сексуално влечение един към друг и сексът по никакъв начин няма да промени отношенията ни. не знам защо имам толкова повърхностно отношение към секса, смятам, че не е нужно да си лудо влюбен за да го направиш и би могъл да останеш излъган/разочарован точно ако обичаш човека, който си решил да ти е пръв и после се окаже, че той просто е искал да те изчука. ако го правиш за чисто задоволяване на физически нужди няма как да останеш излъган. според мен не секса прецаква всичко, а чувствата го правят.
само бегло съм засегнала тая философска тема, над която размишлявам от известно време, щото съм поставена в подобна ситуация и ми е много интересно какво ще направя. просто обичам да анализирам хората около мен и себе си
да. това, че е с добра физика не е движещ фактор. не ми се обясняват причините...
след "да" има точка. вярно, че не пиша главни букви, но все пак...
Да, бих го направила не заради това, че човекът има хубаво тяло да речем, ами защото сме се уточнили, че не изпитваме нищо друго освен сексуално влечение един към друг и сексът по никакъв начин няма да промени отношенията ни. не знам защо имам толкова повърхностно отношение към секса, смятам, че не е нужно да си лудо влюбен за да го направиш и би могъл да останеш излъган/разочарован точно ако обичаш човека, който си решил да ти е пръв и после се окаже, че той просто е искал да те изчука. ако го правиш за чисто задоволяване на физически нужди няма как да останеш излъган. според мен не секса прецаква всичко, а чувствата го правят.
само бегло съм засегнала тая философска тема, над която размишлявам от известно време, щото съм поставена в подобна ситуация и ми е много интересно какво ще направя. просто обичам да анализирам хората около мен и себе си
Mоля те, кажи ми първото си име.
Иначе аз си нямам твърдо мнение. Не смятам, че едното или другото е правилно. Иначе имам повече предвид условията, при които ще е напълно за една нощ: Не сте се разбирали нищо, не се познавате никак отдавна и се знае, че вероятно няма да се срещате много след това, защото единият живее в друг град, примерно.
mila_pila
09-05-2007, 23:34
хаха що ти не си кажеш името :lol:
krem4et0
09-06-2007, 07:15
Не. Няма да го направя даже и сего, когато съвсем не съм девица.
alkobalko
09-06-2007, 07:34
Не бих го направила, нито първия път, нито някой друг път.
хаха що ти не си кажеш името :lol:
Стефан се казвам :) Все едно ще разбера коя си от първото ти име.
Вие повечето смело казвате "Не", ама предполагам отдавна сте я минали тази възрастова група. Поставете се на мястото на момичето и на нейния акъл. Хайде и някоя от 15до17 да си каже мнението.
nesym momi4e ... ama ako bqh 6tqh :P
аз не
kalpazanka
09-06-2007, 09:10
Имах възможност на 16 да го направя с добре изглеждащ човек, с когото не се познавахме добре, но не исках! Не го направих!
sladkish_14
09-06-2007, 09:20
Жестоко се съмнявам :roll: .....Но никой не може да каже "НЕ" със сигурност и никой не може да каже "ДА"...Затова,че..Ще си помисля още малко :-D
Жестоко се съмнявам :roll: .....Но никой не може да каже "НЕ" със сигурност и никой не може да каже "ДА"...Затова,че..Ще си помисля още малко :-D
Ама какво има да мислиш? Чакайте аз не предлагам нищо. А и не съм като споменатия спортен тип. Това са дадените условия, които измислих и дадох. Интересен ми е отговорът.
аз съм и не бих го направилааа
Ако бях момиче....
...НЕ! 8)
VeRdiSSima
09-06-2007, 19:28
:smt016 :smt016 Прави каквото искаш пьк да става каквото ще!От начина по,който задаваш вьпросите си личи чe искаш да го направиш!Ами действай 1 живот живеем все пак :smt019 :smt019 :smt016
Да, аз бих го направила. Когато не очакваш нищо, не се и разочароваш. Ти си знаеш, че ще е само за 1 нощ и няма после да тръгнеш да цивриш, че видиш ли ти си му отдала детсвеността си, а той те е зарязал. Наясно си какво иска той, сега реши какво искаш ти. Уверявам те, че в емоционален план така е 100 пъти по-лесно.
Авторът на темата е мъж. Питам ви за личното ви мнение. Не момиченце, което пита дали да се...Колкото и да ме насърчавате, няма да ме обедите да загубя аналната си девственост с привлекателен спортен тип ;-) Казвате от ваше име. Не давайте съвети. :)
Не бих го направила, нито първия път, нито някой друг път.
shadow4e
09-06-2007, 23:41
Вие повечето смело казвате "Не", ама предполагам отдавна сте я минали тази възрастова група. Поставете се на мястото на момичето и на нейния акъл. Хайде и някоя от 15до17 да си каже мнението.А нима аз не съм била на 15 и не съм имала този *шанс*. Какво да не би нас никой да не ни е искал ли?
Ако се познавате и ти не очакваш нищо, ок, обаче с някой си непознат, който дори не знаеш как ще се отнесе с теб в леглото. За мен е важно уважението и това търсех от човека, с който ще ми е първият път.
_Ana_Carenina_
09-07-2007, 07:46
хххахха ти ли си в тези условия поставена? ...амии да ти кажа доста бих се поколебала ...тоест случвало ми се е да съм на точното място с точния човек,но секса за едно нощ не ми е харесвал-особено ако ти е за първи път...зсеки си решава ии незнам
_Ana_Carenina_
09-07-2007, 07:51
първия път все пак изисква някфа обвързаност и ддз-трябва да е с човек,към който така да се каже имаш по-дълбоки чувства...щото иначе партньор за секс не е трудно да си намериш...но пък ако не устояваш на изкушението и страшно искаш да го направиш -не се колебай..стига да не съжаляваш после :smt007 :smt007
Whan7edKiller
09-07-2007, 09:03
Аз съм момче на 15.не съм момиче. ДА,бих го направил,обмислях го и ще направя нещу тъпо.Ако някое момиче иска да пробваме майл: gaara123@abv.bg и аз съм девствен.