- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс при дадените условия
Айде и аз да направя една тъпа тема, че ми е мерак.![]()
Бихте ли правили секс за една нощ(или въобще секс без възможност за задълбочаване във връзка или обвързване с дълготрайни чувства). При условията, че сте девствена(ще ви е за пръв път), сте в интервала от 15до17години и човекът, с който ще го направите е привлекателен спортен тип, няколко години(4-5+) по-голям от вас, абе човек, на който спорта му е втора професия едва ли не. Вече споменах, но ето пак:Девсвена сте, ще е едва ли не за една нощ(за сефтето) и да уточня: Този човек не го познавате отдавна, познавате го от много скоро(почти направо непознат), но мислите, че е сериозен и свестен тип.
Ясно е, че питам женската част на форума(не е нужно да сте като описаната, за да отговорите)
Имаш своята тъпа тема.
Не.
хахаха...леле, леле.....тая тема от какво е провокирана
)
пп:още го обмислям![]()
С тея твои хипотетични обстоятелства много ме затормозяваш. Можеше просто като нормален човек да обясниш какво те мъчи и да опишеш ситуацията.Първоначално написано от Гост...
П.П. Пряко по темата: Не.
П.П.П. По дяволите, пише се девствен
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
От случайна идея, какво го обмисляш?Първоначално написано от be_true
![]()
[quote="Made_of_Pain"Имаш своята тъпа тема.[/quote]
Знам. Не мога да си намеря място от кеф. \/
Все едно в по-горното изречение пак съм изпуснал "Т"тоПървоначално написано от naMy4Ho_KoTe
Moderated by krem4et0
т.9 от Правилата на форума!
хаха, предложението, естественоПървоначално написано от Гост...
)
пп:Госта няма ли си акаунт)
аааа... Ти се доеба и на тебе май...Първоначално написано от Гост...
Raise your fist!
Не бих го направила, не й пръвия път. Иначе вече с опит, ако много ме привлича не виждам защо да не го направя.
да. това, че е добра физика не е движещ фактор. не ми се обясняват причините...
Това "Да" като отговор ли го даваш или е прикачено към изречението в смисъл, че да засилиш изречението с показано отношение по въпроса с физиката.Първоначално написано от mila_pila
след "да" има точка. вярно, че не пиша главни букви, но все пак...Първоначално написано от Анонимко
Да, бих го направила не заради това, че човекът има хубаво тяло да речем, ами защото сме се уточнили, че не изпитваме нищо друго освен сексуално влечение един към друг и сексът по никакъв начин няма да промени отношенията ни. не знам защо имам толкова повърхностно отношение към секса, смятам, че не е нужно да си лудо влюбен за да го направиш и би могъл да останеш излъган/разочарован точно ако обичаш човека, който си решил да ти е пръв и после се окаже, че той просто е искал да те изчука. ако го правиш за чисто задоволяване на физически нужди няма как да останеш излъган. според мен не секса прецаква всичко, а чувствата го правят.
само бегло съм засегнала тая философска тема, над която размишлявам от известно време, щото съм поставена в подобна ситуация и ми е много интересно какво ще направя. просто обичам да анализирам хората около мен и себе си
Mоля те, кажи ми първото си име.Първоначално написано от mila_pila
Иначе аз си нямам твърдо мнение. Не смятам, че едното или другото е правилно. Иначе имам повече предвид условията, при които ще е напълно за една нощ: Не сте се разбирали нищо, не се познавате никак отдавна и се знае, че вероятно няма да се срещате много след това, защото единият живее в друг град, примерно.
хаха що ти не си кажеш името![]()
Не. Няма да го направя даже и сего, когато съвсем не съм девица.
Не бих го направила, нито първия път, нито някой друг път.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Стефан се казвамПървоначално написано от mila_pila
Все едно ще разбера коя си от първото ти име.
Вие повечето смело казвате "Не", ама предполагам отдавна сте я минали тази възрастова група. Поставете се на мястото на момичето и на нейния акъл. Хайде и някоя от 15до17 да си каже мнението.
аз неПървоначално написано от bLiNdchY
Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.
TANAJUTSU
Имах възможност на 16 да го направя с добре изглеждащ човек, с когото не се познавахме добре, но не исках! Не го направих!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Жестоко се съмнявам.....Но никой не може да каже "НЕ" със сигурност и никой не може да каже "ДА"...Затова,че..Ще си помисля още малко
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Ама какво има да мислиш? Чакайте аз не предлагам нищо. А и не съм като споменатия спортен тип. Това са дадените условия, които измислих и дадох. Интересен ми е отговорът.Първоначално написано от sladkish_14
аз съм и не бих го направилааа
![]()
Прави каквото искаш пьк да става каквото ще!От начина по,който задаваш вьпросите си личи чe искаш да го направиш!Ами действай 1 живот живеем все пак
![]()
![]()
![]()