View Full Version : Подари звезда
Здравейте :) Искам малко помощ! Скоро аз и приятелят ми ще напрвим 2 години от началото на нашата приказка :) Решила съм да му подаря звезда, но се колебая кой от двата сертификата да избера.Ето линк към тях:
1) http://www.podarizvezda.com/dostavki.html
2) http://dreamstardome.com/cert%20sample.htm
Може да звучи малко смешно, че пиша тук и искам помощ, но и двата много ми харесват. Влюбение ще ме разберат ;) Мерси за помощта :)
naMy4Ho_KoTe
09-05-2007, 22:30
119 лева?.. Видима ли е с просто око или не?
119 лева?.. Видима ли е с просто око или не?
Съмнявам се те евтините звезди са на по 500 милиона светлинни години оттука.
Зависи каква си я избера,може да е видима с просто око, може да се вижда само с телескоп,може да е в определено от мен съзвездие :)
naMy4Ho_KoTe
09-05-2007, 22:33
Зависи каква си я избера,може да е видима с просто око, може да се вижда само с телескоп,може да е в определено от мен съзвездие :)
Е, питам как вървят цените за видимите с просто око. Доколкото си спомням, гледах в американски сайт (гарантираха, че името ще влезе в данните на НАСА), че 25 долара ти е звезда, видима с телескоп.
ZaHaRcHe
09-05-2007, 22:34
якички са от снимките си личи че първата е по светна и по свежичка а др е по обикновенна нз
MostHated
09-05-2007, 22:36
119 лв!?!?!?!? бе заеби ги тез зведи!
Е, питам как вървят цените за видимите с просто око. Доколкото си спомням, гледах в американски сайт (гарантираха, че името ще влезе в данните на НАСА), че 25 долара ти е звезда, видима с телескоп.
Аз разгледах доста сайтова по в-са.Имаше един, в който според това на колко милиона години е звезда толкова по-скъпа е.Но там нещата вече бяха в долари и ако искам паспорт за звездата ще ми струва 1000 долара.Сега ще се опитам да го намеря пак сайта и ще го постна тук.
Няма значение цената :) Човекът заслужава и много повече от 119лв
naMy4Ho_KoTe
09-05-2007, 22:45
Няма значение цената :) Човекът заслужава и много повече от 119лв
Колкото и да е романтично и сантиментално.. Очевидно съм отвратително практична и не мога да го разбера този жест :)
хЛаДнА_нЕжНо{с}т
09-06-2007, 01:49
Първата :wink:
az za tez pari kolkoto zvezdi ishkash stete ti napisha sertifikati :)
nqma nujda da gi hranish prosto izleste 1 ve4er haresaite si vashta zvezda
i kogato ste sami poglednete kum nebeto e shte se seshtate edin za drug
На мен втората ми харесва повече.Няма да споделям мнението си какво бих направила аз, вместо да купувам това, за тези пари.
IKisseDAGirL
09-06-2007, 08:01
Вторият сайт като че ли ми се стори по-добър. :wink:
А сигурно ли е, че сертификатът е истински, т.е. че избраната от теб звезда наистина получава това име и данните се изпращат в НАСА?
P.S. Заинтригува ме :)
Вторият сайт като че ли ми се стори по-добър. :wink:
А сигурно ли е, че сертификатът е истински, т.е. че избраната от теб звезда наистина получава това име и данните се изпращат в НАСА?
P.S. Заинтригува ме :)
Ми ако искам паспорт на звездата е повече пари.
VerryBerry
09-06-2007, 08:46
i az sam za vtoroto,mi 6tom 4oveka si zaslujava parite-derzai :wink: