Влез

View Full Version : Какво правим от тук насетне? :|

09-06-2007, 07:07
Преди 3 си бях казал, че повече сериозни връзки с момичета няма да имам и няма да влагам никакви усилия и тревоги за да бъда с нея, но преди 3 месеца срещнах 1 момиче което ме промени..Промени ме към по добро, да стана търпелив, да изчаквам и да не изневерявам (не че съм изневерявал някога но..да не си и го помислям..). Тези 3 месеца с нея ме накараха да ги изживея толкова готино..никога до сега не съм бил толкова щастлив..за пръв път чувствах толкова силна любов и то най вече - споделена :? Преди няколко дни ми каза, че майка й прави проблеми за момчета като цяло и излизане..изчаках 1 ден и на следващия ми каза, че е по добре да се разделим докато се оправят нещата..ПЛАКАХ толкова много (за пръв път пред момиче..)..умолявах я да не ми го причинява а да изчакаме и да поотминат работите с майка й..тя така и не ме разбра..Говорих с техните, излязоха разбрани хора, но явно тя просто не искаше..Имаше и целувки в следващите няколко дни като се видим..дърпаше се леко но идваше при мен както и аз при нея като се видим..Вчера едни приятелки излиаха с нея и тя им е споделеила че е объркана и не знае какво да прави..не знае как са й чувствата..Реших, че повече не трябва да се занимавам с нея и да продължа напред..обаче ме спира това, че ще си фане някой кретен..ще я из***а и ще я остави..може би ще й дойде акъла и може да се върне при мен, защото аз цяло лято зведи й свалях...А другото което е.. тя е от моя клас.. Ще претръпна ако трябва..но тя е казала също така, че като започне даскало чувствата пак ще се върнат и пак ще иска да сме заедно..И сега съм напълно объркан, а не обичам да съм така..Какво да правя..?

monityY
09-06-2007, 07:13
из4акай докъто по4нете даскало,може да иска да се върне при тебе,ако ли не остави я,твоята тема се повтаря с доста други,единствения на4ин е да я забрави6...как?като си намери6 друго моми4е,но това 4е е от твоя клас малко 6те позабави не6тата,тъй като 6те я вижда6 всеки ден,премести се в друга паралелка,ако ти е много трудно да я забрави6,и според мене не е трябвало изоб6то да се захва6та6 с нея,в на4алото си4ко в вървяло добре,после изведнъж те зарязва,това не можах да го разбера,явно или те е използвала,или си е намерила друг...

09-06-2007, 07:17
Няма друг. И те са я питали и много хора са я питали (понеже са ни общи познатите) и тя е отричала да има друг и каза, че е обичала само мен и иска да бъде с мен, но просто не иска да лъже техните и да си пати после от това, защото тей или иначе ще разберат с кого е излизала (техни колеги, които ни виждат секи път..)..Хванах я, защото знам че тя е по сериозните връзки и реших да се впусна в една авантюра с която да видя до къде мога да стигна с любовта..е, всичко беше прекрасно до сега.. :(

09-06-2007, 07:19
A и btw бях казал, че не исках да се занимавам със сериозни връзки, но не бях предполагал че тя има някакви чувства към мен и тръгнах с нея нашега, после разбрах че всичко е сериозно и давах всичко от себе си за да запазя връзката..Понеже и тя е по сериозните връзки и аз съм и като го разбрахме това и нещата се получиха като по мед и масло..толкова лесно стана всичко.. :?

Veno0m
09-06-2007, 08:23
Изчакай докато почнете даскалото и тогава мисля,че нещата ще се оправят,ако тя наистина държи на теб и те обича!А и остават още малко дни... :roll:

StayClose
09-06-2007, 08:28
не плачи заради момиче,не го заслужават,мисля че сам се обеждаваш... [-X

09-06-2007, 09:12
Въпроса е че не знам как да се държа на даскало..като искащ нещо повече..като отдръпнат и не искащ..като изчакващ следящт погледите й и действията й..

monityY
09-06-2007, 09:31
Няма друг. И те са я питали и много хора са я питали (понеже са ни общи познатите) и тя е отричала да има друг и каза, че е обичала само мен и иска да бъде с мен, но просто не иска да лъже техните и да си пати после от това, защото тей или иначе ще разберат с кого е излизала (техни колеги, които ни виждат секи път..)..Хванах я, защото знам че тя е по сериозните връзки и реших да се впусна в една авантюра с която да видя до къде мога да стигна с любовта..е, всичко беше прекрасно до сега.. :(

нали каза 4е си говорил с техните и нямало никъф проблем? :-s така4е явно тя не те оби4а и неиска да е с теб,казвам ти,само те е използвала 8-[

09-06-2007, 09:33
Нямаше проблем с разговора с тях, а не че са и разрешили да излиза с мен или някой друг. И сега пак не може да излиза..

miloto_girl_4e
09-06-2007, 09:38
Какво да правиш ли ... еми изчакай да изясни чувствата си, не я пришпорвай, не прави нищо, за да не се обърка момичето още повече ..
То нали знаеш, че една жена никога не знае какво иска... :roll:

monityY
09-06-2007, 09:50
Нямаше проблем с разговора с тях, а не че са и разрешили да излиза с мен или някой друг. И сега пак не може да излиза..

еми като не може,не е виновна тя,а тяхните ;) като по4нете даскало из4акай и може да си тръгнете пак и да си се виждате докъто сте на даскало като не я пускат

~-> eMiN3McHoY.
09-06-2007, 11:10
да я забрави6...как?като си намери6 друго моми4е,но това 4е е от твоя клас малко 6те позабави не6тата,тъй като 6те я вижда6 всеки ден,премести се в друга паралелка...

Я се чуи бе... Ще се местел в друга паралелка.Недей ще я виждаш на входа..По добре иди живеи на Марс..Така и да искаш нема да я видиш... Пф как да я забраиш ми много просто момичетата малко ли са ? виж я тая че е тъпичка.. [-X Няма си създаваш проблеми в даскало да се местиш бла бла..... Седиш си на гъзЪ и не и обръщаш внимание... :wink: И до седмица тя ще идва при тебе...

radito
09-06-2007, 11:29
Еми ще чакаш, няма какво друго

Iv4eTy
09-06-2007, 11:54
Ами друго освен да я изчакаш да си изясни чувствата на този етап неможеш да направиш. Бъди търпелив и ако неистина те обича сама ще се върне при теб.

09-06-2007, 15:32
Явно наистина трябва да се пусна по течението и каквата сабя покаж есичко..

lilit_666
09-06-2007, 16:25
Какво да правиш ли ... еми изчакай да изясни чувствата си, не я пришпорвай, не прави нищо, за да не се обърка момичето още повече ..
То нали знаеш, че една жена никога не знае какво иска... :roll:
+1
Дръж се с нея,като с най-добра приятелка,помоли я за помощ за нещо,където да оставате само 2та,но НЕ посягай да я целуваш-гледай да изкарвате чудесно-да се почувства нужна на някого.Споделяй и нещо лично,което само тя да знае...и така няколко седмици.После я покани на кино,но без да и пускаш ръце...,кажи и,че си си прекарал чудесно,погледни я мило,усмихни и се и си тръгни-ако след всичко това не те спре и не те целуне,значи просто наистина няма такива чувства.
Все пак я запази за приятелка!

koalka
09-06-2007, 16:55
Ти не си ли пускал тема и преди един-два дни, мисля, че имаше доста подобен случай на този.
Проблема не е в това, че майка й прави проблеми за излизането, за момчетата и т.н.Проблема е, че е несигурна в чувствата си, не знае какво иска, както и самата тя е казала.Това е било просто оправдание.Разбирач колко я обичаш, но не винаги нещата са такива, каквито искаме.Не винаги любовта е споделена, а тя не мисля, че те обича - иначе щеше да направи всичко възможно да сте заедно, а не да ти казва да късате.Съгласна съм, че трябва да оставиш нещата така и каквото стане в крайна сметка...

MoHuTo
09-06-2007, 17:50
Изчакай докато почнете даскалото и тогава мисля,че нещата ще се оправят,ако тя наистина държи на теб и те обича!А и остават още малко дни... :roll: