View Full Version : Тест за бременност
[waz-][a]
09-06-2007, 10:50
zna4i pravq si ve4e treti test za bremennost,zashtoto ne mi idva a te sa vse otricatelni i se samnqvam,shtoto ne mi idva cikala.po princip min mesec mi doide na 5ti.parviq test si go napravih na 2ri,tretiq na 4ti i dnes posledniq.no ne mojah da se izpi6kam kato horata,toest mn malko,samo nqkolko kap4ici i tqh gi izpolvah za testa.dali moje da sa nedostata4ni ili v tqh da nqma ot `bremenniq` hormon..pls kajete po opitnite
`Death`Whore``
09-06-2007, 10:53
Хормонът си го има. Успокой се...на мен ми е идвало и на 33-тия ден. Нормално е...ако закъснее повече, отиди на гинеколог.
3 те теста и те отрицателни няма за какво се превожиш според мен ....
sladkish_14
09-06-2007, 10:59
3 те теста и те отрицателни няма за какво се превожиш според мен ....
И аз така мисля \:D/ ...Радвай се,че са отрицателни..Браво на теб! :-D А цикала го изчакай още малко,имай търпение
CuteBaby
09-06-2007, 11:57
И според мен няма смисъл да се притесняваш,щом и трите теста са били отрицателни ;) Закъснението може и да е от времето,от притеснение или ако си пила някакви хапчета ;)
[waz][a]
09-06-2007, 12:24
dano ste pravi,ama dali tiq nqkolko kap4ici stigat,az bukvalno ot 4a6kata po stenite imashe 4-5 kap4ici i s tqh,dali e vazmojno da e sgre6il?mislq 4e ako beshe nevaliden 6te6e da nqma parvata penti4ka ama ddz,kvo mislite
Верни са си тестовете, не се тревожи- ще ти дойде, мила :)
bebito0o
09-06-2007, 15:26
щом са цели 3 и са отрицателни нямаш място за притеснения ,може да е от времето.. \:D/
[-o< [-o< [-o< [-o< ДАНО !!!
alkobalko
09-06-2007, 18:10
Не се притеснявай, що и трите теста са отрицателни. Ако не ти дойде до няколко дни и се притесняваш, отиди на лекар.
Made_of_Pain
09-06-2007, 18:14
По-скоро от притеснение не ти идва. :-s
[waz][a]
09-06-2007, 18:21
po skoro moje naistina otpritesnenie.znachi minali sa se veche dve sedmici ot akta..moje bi pokazva vqrno.stava vapros,4e az ne moga da ida na lekar,na 16 sym.toest moga,no jiveq v ml grad i ima samo nqkolko doktora,poznavat maika mi i ako se okaje 4e sam bremenna 6te i kajat.a ako testa go pokaje e dr,6te znam samo az i priqtelq mi,a tai kato patuvam do stolicata vs mesec 6te moga tam da se opravq.problema e 4e sega imam temperetura,te4e mi voda ot nosa i imam za4erveno garlo.4etq navsqkade 4e pri bremennost sa6to ima temperetura okolo i nad 37 gradusa koeto o6te pove4e me pritesnqva.kakvo da pravq..?dali e ot nastinka ili e priznak za bvremennost?i osht eneshto gardite me bolqt,korema sashto,no po ml.i se 4udq dali 6te mi idva ili tova sa sa6to simptomi.plssss help
VeRdiSSima
09-06-2007, 19:19
[-X [-X Стига си се притеснявала!Внушението е голяма работа успокой се малко! ::: ::: Щом и 3 те теста са отрицателни значи всичко е наред а може и менэисат ти да не идва именно защото си болна!Ако пак още имаш съмнения иди на лекар дори да е най добрия приятел на майкати е длъжен да паэи лекарска тайна!!!Успех :P :P
[waz][a]
09-06-2007, 19:26
10x na vs.shte vidq kakvo stava i shte pish apak.mn sam vi zadaljena
Мила, на мене почне ли да ми закъснява, даже и на гадене ме избива. Температурата ти е от настинка, не се тревожи за нея. А шом те болят гърдите и корема, значи до няколко дена ще ти дойде. Дори да си бременна( а тине си) признаци на бременност като болки в корема, кръста и гърдите, не се проявяват отлкова рано. Спокойно си изчакай цикъла! :)