Влез

View Full Version : Как?Какво? ;)

nqkafsi_tam
09-06-2007, 13:17
Как да и превлека вниманието?
За какво обичат да говорят момичетата?
Защо задавам тъпи въпроси?
Незнам ;)
Какво да направя на 1ва среща кисс или не? кото доиде ;)
та Как да я накарам да ме хареса ?

Presley
09-06-2007, 13:24
Поредната тъпашка тема..
Нещата ще си станат от самосебе си.Ако има флуиди,всичко ще мине перфектно :-D !Не веднъж съм каэвала,че е глупаво да се прави сценарий на срещата.Така само ще се иэложиш..!Просто се отпускаш и полека със словесните атаки :-D Тоест, не говори прекалено много,оставяй и и на нея тоя шанс.Пък эа темите няма ограничения.Эависи от интересите ви.Но при всяко положение ще си намерите обща тема..и естествено ,накъде беэ дежурния съвет:Бъди себе си! :-D

mir4ovski
09-06-2007, 13:38
poredniqt maloymnik koito si kisne pred kompa po cql den i se oplakva 4e jivota e yjasen.imam predlojenie za teb zastrelqi se

sweet`star
09-06-2007, 14:00
kakvi sa teq t1pi v1prosi?az mislq 4e tova koeto pravi6 na p1rva sre6ta e individualno za vseki...vs16nost moqt s1vet e da si impulsiven :smt016 nqma ni6to po sladko ot tova da napravi6 ne6to mn hubavo i neprinudeno ;-)

lilit_666
09-06-2007, 16:49
Вземи си някое женско списание(JOY примерно),прочети го и ще разбереш за какво си говорят момичетата-не е педераско да научиш нещо,независимо от къде.Поискай и мнението за нещо,кажи и ,че си прочел нещо,което ти се е сторило интересно,питай я дали е така....
Зависи от момичето.Нау4и няколко вица-f оби4ат забавни момчета,НЕ МЪЛЧИ!!!

koalka
09-06-2007, 16:51
Вниманието не знам как да й го привлечеш, не я познавам, но все пак, ако те харесва-харесва те, ако не- не.
Тъпи въпроси бол.
Можеш да я целунеш, защо не?Мисля, че е добре.
Ако излиза с теб, може би поне малко те харесва.

sexy_for_you
09-06-2007, 16:54
:arrow: Бъди мил,прави и комплименти.

:arrow: Зависи от самото момиче.Пробвай да си говорите за книги,музика,филми,компютр ,мода....

Незнам ;)
:arrow: И аз не знам.

:arrow: Зависи.Не е задължително да я целуваш на първата среща,но ако усетиш,че е подходящо,давай.

Как да я накарам да ме хареса ?
:arrow: Бъди себе си

ZaHaRcHe
09-06-2007, 17:40
of kvi sa teq vyprosi a da ne si na 10

Soy_tu_mujer
09-06-2007, 18:03
Prosto se druj mnogo milo, govori i, spodelqi i nqkoi raboti, usmihvai i se. Druj se drujelubno i moje bi neshtata shte se polu4at. A za temite na razgovor... prosto kakto kazaha po-dolu momi4etata sa razli4ni, vse shte namerish za kakvo da govorite, sigurna sum. Aide uspeh

Veno0m
09-06-2007, 18:10
Зависи от момичето.Това не е математика,в която всичко е изчислено,знае се точно какво ще се получи и т.н...Когато се видите,ще опознаеш момичето и всичко ще мине добре.Успех все пак :roll:

Плякам Майки
09-06-2007, 19:46
Незнам ;)
та Как да я накарам да ме хареса ?

Кажи и как ти миришат чорапите. Ще подейства!

_Ana_Carenina_
09-06-2007, 20:38
ъъъъ има още 1000 такива теми...ее сори ама... кво да правиш мии измий си зъбите,усмихвай се широко и си смени чорапите.. тва винаги ще и направии впечатление....

bebe_s_bazuka
09-07-2007, 15:58
badi estestven takava kakavto si ostavi se na te4enieto i vsi4ko 6te bade nared ne6tata 6te se podredqt ot samosebe si.samo ne se spi4ai za drugoto nedei tolkova da se bezpokoi6 taka e vinagi na parva sre6ta nikoga nz kak da postapi6 i kakvo da o4akva6 no nali to4no v tova e nai-hubavoto!!!

sladkish_14
09-07-2007, 16:20
Как да и превлека вниманието? С мерак :-D
За какво обичат да говорят момичетата? За много неща 8-[
Защо задавам тъпи въпроси? Защото сигурно си тъп
Незнам
Какво да направя на 1ва среща кисс или не? кото доиде Сам трябва да предцениш
та Как да я накарам да ме хареса ?[/color] С мерак пак :-D