View Full Version : защо сте толкова против
чета този форум от няколко седмици и ми направи впечатление че всички в него много защитавате 'моралните устои' - силно сте против всички,които правят секс в ранна възраст, винаги препоръчвате да не се прави секс ако не са сигурни двамата че се обичат...
мисля че малко прекалявате. аз не виждам нищо лошо в секса дори и да е преди 16 или 18 или колкото там години всеки си смята за нормално. мисля че сексът е хубаво нещо - той прави хората щастливи. любовта е още по-хубаво нещо, но и само сексът е хубав - може да му се насладиш независимо дали си под или над 18.
в една друга тема го казах това - аз го направих за пръв път на 14 години с човек който тогава обичах и беше много хубаво (освен първия път щото ми тече повечко кръв и се шашнах малко) и хубаво е и до сега вече почти 5 години. толкова е хубаво че ми се искаше да съм срещнала подходящия човек дори по-рано и да го направя по-малка...
да, много е лошо когато се прави секс без да се има елементарна представа за неща като болести забременяване и хигиена, когато се прави не защото го искаш и ти е приятно а защото си мислиш че така трябва и че искаш да си като другите.... но за това няма значение на колко си години - може да си на 20 и пак да си прост...
какво толкова че някои момичета правят секс от по-малки (13-14...) други правили свирки от 12 (е да тва малко ме шокира като го прочетох но като се замислиш... ми правили - що не, няма да умрат от това? као ги кефи, нека правят). сексът не е нещо тайнствено и много опасно... ако спазваш няколко елементарни правила той е просто още едно много хубаво нещо в живота ти.
как ще правят секс на 12 години бе ?
Аз съм против!Те не са наясно със себе си, какви са, какво искат...
Малко са зрелите хора на 16, камо ли на 12 :|
И аз съм на това мнение...против секса преди 14 съм ма както и да е...всички слагат една стена от 16 и ходи събаряй ко си нямаш работа....щом знаеш кво правиш и с кой го правиш...отдай се на мига...
Мразя всички 12 годишни курвета щото го правят за да не се излагат пред псевдо приятелките си а не защото те сами го искат...
Аз съм против!Те не са наясно със себе си, какви са, какво искат... Малко са зрелите хора на 16, камо ли на 12 :|
така е - малко са зрели на 16. ама защо трябва да са зрели за да правят секс? и какво значи зрял всъщност? както казах, не е нещо трудно да се опазиш от забременяване и болести и да получаваш удоволствие от секса...
Аз съм против!Те не са наясно със себе си, какви са, какво искат... Малко са зрелите хора на 16, камо ли на 12 :|
така е - малко са зрели на 16. ама защо трябва да са зрели за да правят секс? и какво значи зрял всъщност? както казах, не е нещо трудно да се опазиш от забременяване и болести и да получаваш удоволствие от секса...
Ако всеки тръгне да задоволява, чисто и просто, физическите си нужди, не знам какво ще стане...и не ми се мисли...
Какво е зрялост има ли нужда да казвам, ако е така...лошооо...
special_girl_SS
09-06-2007, 19:05
Мисля, че всички се дразним от малки курвета, които питат "в коя дупка трябва да ми го вкара?", но в крайна сметка е безмислено да ги поучаваш и да им обясняваш кое е правилно и кое не. Те няма да се освестят, само ще са доволно от факта, че изглеждат пораснали. Имат майки, които да им се карат и поучават.
Пък и в крайна сметка, наистина всеки решава сам за себе си.
VeRdiSSima
09-06-2007, 19:08
=D> Аз сьм сагласна с Лилиту всеки има правото да избира кога да го направи щом е преценил че е готов за това!!! [-X Това че на някой не му харесва си е лично негов проблем!Жевеем в 21 век бе хора не в каменната ера!!! :smt019 :smt019
=D> Аз сьм сагласна с Лилиту всеки има правото да избира кога да го направи щом е преценил че е готов за това!!! [-X Това че на някой не му харесва си е лично негов проблем!Жевеем в 21 век бе хора не в каменната ера!!! :smt019 :smt019
#-o
взе ми думите от устата :lol:
а относно гениалната мисъл на VeRdiSSima - именно, мила - в каменната ера са се счупвали, а ние сме в 21 век :lol:
Carrie`Bradshaw
09-06-2007, 19:18
Ако девойката Х срещнала мечтания партньор и живота е цветя и рози и тн и тн няма нищо нередно.. ама в какъв процент от случаите на ДЕТСКИ СЕКС, защото за мен да се чукаш на 12 е точно това, я има тая хипотетична пословична любов? Не може да ми обяснява някоя девойка, че вчера научила таблицата и днес е готова да води полов живот и да понася последствията си от него, защото за съжаление всичко се случва, и дори от тази гледна точка едно момиче трябва да е достатъчно зряло, че да се справя с каквито и да е проблеми, свързани със секса, които биха могли да се появят... Но кой ли се замисля за това, когато има някакъв обект натъпкан дълбоко в неузрялата си женственост.... нз нз темата е безкрайна и всяка може да си измисли куп оправдания и логични за себе си защо лапа на 10, защо прави оргии в детската градина и тн обаче сексът не е за деца мамка му, а и когато си го направил за 1 път на по-голяма възраст ти го гледаш от друга гледна точка и го цениш много повече, защото вече си що годе обективен. Затова и има мнооого по-малко курви, които са започнали полов живот да речем на 18, от колкото някакви, дето се праскат от 5-6 клас.
Schneeflocke
09-06-2007, 19:38
Не може да ми обяснява някоя девойка, че вчера научила таблицата и днес е готова да води полов живот и да понася последствията си от него, защото за съжаление всичко се случва, и дори от тази гледна точка едно момиче трябва да е достатъчно зряло, че да се справя с каквито и да е проблеми, свързани със секса, които биха могли да се появят...
Точно това е идеята. Представяш ли си да се заразиш със СПИН на 14 и да не доживееш 20-тия си рожден ден? Или на 18 да не можеш вече да имаш деца, защото при поредния аборт нещо се е объркало? Или да имаш дете на 4 години, което упорито пита къде е баща му? Или дъщеричката ти да те нарича "како", а майка ти да бъде "мама"? Просто... Сексът е свързан с много отговорности, които едно дете не може да поеме.
ChRiSTiaNo_07
09-06-2007, 19:41
Ми те нека си се ебът и на по 10,ма да земат да научат поне как се слага презерватив,а не тука да ми ревът "ооо бременна съм,да пия ли постинор,да кажа ли на мама,да се самоубия ли" ми писна ми от такива дечища дето незнаят кво е сперматозоид обаче тряя да се изебът :smt013
barbie__girl
09-06-2007, 19:44
mi da protiv sam daje za 15-16-17 godi6ni,6toto parvo tva ne se prai s vseki,vtoro parviqt put e mnogo vajen za vseki a ako 4ovek trqgne da go pravi s vsqko svoe gadje za6toto go obi4a zamisli se posle koi 6te iska takova momi4e, a vseki bi iskal momi4eto s koeto smqna da jivee do kraq na jivota si da e bilo samo negovo !!!!!!!! koi iska kurvi4ki ?!?PROTIV
slavito007
09-06-2007, 19:46
Не е нормално някое лапе да се е*е на 12 години,с извинение!
Нито организмът му е готов за това,нито е психологически настроен,камо ли да има най-елементарни познания как да се предпазва от полово предавани болести.Според мене на 16 е нормално да се прави секс.
Абе чук*йте се когато пискате,ко ша питате някоой за разрешение. :wink:
special_girl_SS
09-06-2007, 19:49
Е така или иначе, всеки прави своя избор, не виждам защо трябва да се прави такъв проблем от нещата.
Да и мен ме дразнят малките курвички! И аз не мисля, че е нормално да се проебеш на 12! Но не можете да държите сметка на някого, кога е изгубил девствността си!!!
`Death`Whore``
09-06-2007, 19:53
Малката, защото секс се прави, когато имаш физическата и психическа възможност да понесеш евентуалните последствия от секса. Дечицата, които не могат да кажат на мама, че са бременни и искат да абортират по някакъв странен нов начин не са готови за секс. Та 90% от тийнейджърите дори не могат да кажат на родителите си, че имат гадже, камо ли че правят секс.
sladkish_14
09-06-2007, 20:03
Ако всеки тръгне да задоволява, чисто и просто, физическите си нужди, не знам какво ще стане...и не ми се мисли...
Какво е зрялост има ли нужда да казвам, ако е така...лошооо...
Ааааааааааааа Извинете и аз съм против секса под 14-15.....Но има хора който знаят какво искат и какво правят!Не си мислите че всички са толко тъпи....
..:: Baby ::..
09-06-2007, 20:09
с риск да повторя някой ще кажа, че секса не е само удоволствие, но и отговорност.. едно хлапе на 13, ако стане белята ще може ли да гледа бебе, а?
гледам че всички които не са съгласни с мене посочват като причини че по-малките не са готови да понесат последствията от разни грешки, не знаят елементарни работи за секса за болестите... ама не е ли по-добре да се фокусираме върху това колко малко знаят а не върху това колко са малки? защо смятате че възрастта е виновна за незнанието им?
казах вече - сексът не е някаква сложна и опасна работа, идва си естествено какво да правиш. даже да не си много умен, правилата за безопасност са прости и лесни - ако ги научиш какво толкова лошо може да стане ако правиш секс?
ако ползваш предпазни средства и няма опасност от забременяване или болести не виждам какъв е проблема да правиш секс щом го искаш, даже и да не си "готов психически" каквото и да е това. аз обичах този с който го направих първия път, но не смятам, че това е задължително условие. били малки курвички - ми тяхна си работа, щом им харесва и ползват презерватив къф е проблема???
`Death`Whore``
09-06-2007, 20:13
Ти изобщо правиш ли секс? Май не. Бременност може да настъпи и при използване на презерватив, както и могат да се предадат болести. Но не е в това въпросът. Големият човек ще направи нещо по въпроса, а няма да каже: "Имам еди какви си симпоми, дайте нещо да се оправя, ама без да ходя на лекар". Както и при бременност...и при двете неща винаги има шок и депресия...и ужас...но готовият за секс човек ще помисли трезво и ще потърси помощ, а няма да иска едва ли не с един аспирин да абортира.
Schneeflocke
09-06-2007, 20:13
ако ползваш предпазни средства и няма опасност от забременяване
Презерватив - 97% сигурност. Хапчета - 99% сигурност. Факт - никой метод, освен вазектомията и отстраняването на полови органи, не дава 100% предпазване от бремнност.
swords1010
09-06-2007, 20:14
Такава тема, вече имаше. На 12 години едно дете не е подготвено нито психически нито физически за това, да не говорим, че може да се изкриви представата му за нормален секс. И момчетата и момичетата се развиват го 17/18 годишна възраст. Живота е пред даденото дете, нужно ли е да се бърза? По голямата част от момичетата и момчетата започват да водят полов живот на ранна възраст, или защото някой го иска от тях, или защото всичките им приятели вече са го правили, или за газария, без да имат елементарни познания, без да знаят какви отговорности поемат с това, не знаят как да постъпят в определени ситуации, ако стане гаф например (за това и редовният въпрос тук е "може ли да съм бременна"), което за мен е неправилно и ненормално. На тази възраст много малко деца знаят, как да постъпят, ако евентуално момичето забременее или си лепне някоя болест. Ако на 14 години знаеш всичко нужно и можеш да мислиш трезво, давай, лошо-няма. На 16, 17 години, вече смятам, че е нормално да водиш полов живот. :roll:
Ти изобщо правиш ли секс? Май не. Бременност може да настъпи и при използване на презерватив, както и могат да се предадат болести. Но не е в това въпросът. Големият човек ще направи нещо по въпроса, а няма да каже: "Имам еди какви си симпоми, дайте нещо да се оправя, ама без да ходя на лекар". Както и при бременност...и при двете неща винаги има шок и депресия...и ужас...но готовият за секс човек ще помисли трезво и ще потърси помощ, а няма да иска едва ли не с един аспирин да абортира.
да правя секс при това достатъчно не се притеснявай :)
иначе си много права - ама при условие че малките така или иначе ще го направят не е ли по-добре като питат да им се дават тука във форума съвети как да е правилно и безопасно а не да им се вика "е курви малки сте още не го правете" - ясно е че просто ще заебат форума и ше направат каквото (си мислят) че знаят...
`Death`Whore``
09-06-2007, 20:21
Аз кога съм ги обиждала? Обиждам ги само когато задават тъпи и претъпи въпроси, които са породени не от неопитност, а от немислене. :)
swords1010
09-06-2007, 20:24
да правя секс при това достатъчно не се притеснявай :)
иначе си много права - ама при условие че малките така или иначе ще го направят не е ли по-добре като питат да им се дават тука във форума съвети как да е правилно и безопасно а не да им се вика "е курви малки сте още не го правете" - ясно е че просто ще заебат форума и ше направат каквото (си мислят) че знаят...
Това попринцип е така. Станалото, станало. Когато някой, поиска помощ, добре е да му се помоге, но понякога има такива фрапиращи въпроси, че да останеш без думи. Ако момчето или момичето мисли трезво, няма да започне да води полов живот без да знае отговора на подони въпроси. :wink:
`Death`Whore``
09-06-2007, 20:27
Най-малоумното е това, че те пишат тема без да погледнат важните теми или да потърсят. Давам пример...преди 2 години моя милост реши да си прави пиърсинг. Първото, което направих, беше да получа информация от една позната, която има пиърсинги...получих я, даже поговорих с нейна позната, която има пиърсинг точно там. След това потърсих в гуугъл.ком и открих пиърсинг форума. А колко лесно щеше да бъде да вляза в един друг тийн форум, в който пишех тогава...и да пусна тема там. Но постъпих като мислещ човек.
е виж сега като човек си е природно тъп той няма да поумнее като стане на 16.... относно забременяването като гледам какви родители има си мисля че на някои хора не бива да им се позволява да имат деца НИКОГА.
не незнанието е порок. порок е тъпотията, а тя не зависи от възрастта.
`Death`Whore``
09-06-2007, 20:32
Но дори човек да е глупав, ще се сети да попита някой, който може да му помогне. А не да пита дали е бременен хора, които не са в матката му...
eu.hyricane
09-06-2007, 20:36
seks se pravi kogato tqloto ti e dostata4no razvito da poeme 4epeca.. na 12-13 godini si 6-7mi klas, o6te nqma6 cicki, puteto ti e zakrito ot golemite sramni ustni, i samo 6oto gleda6 4e se ebat si4ki i ti e interesno, re6ava6 iti da go pravi6. az sym protif tova, koto 6tete mi govorete, pak 6te si znam samo moeto ..
хаха ти виждал ли си голо момиче изобщо бе сладур?
и какво значи "da poeme 4epeca"???? :shock:
special_girl_SS
09-06-2007, 21:24
Малката, защото секс се прави, когато имаш физическата и психическа възможност да понесеш евентуалните последствия от секса. Дечицата, които не могат да кажат на мама, че са бременни и искат да абортират по някакъв странен нов начин не са готови за секс. Та 90% от тийнейджърите дори не могат да кажат на родителите си, че имат гадже, камо ли че правят секс.
Да права си! Е и? Къв е смисъла от твоя пост?!
Нито ще накараш малките пикли да спрат да се чукат, нито ще убедиш опонентите си в правотата си!
За това не виждам смисъла, непрекъснато да се правят теми по този въпрос!
ne6to ne shvanah? :-k kak 6te se zabremenee s prezervativ? ako e skusan li?
Rise Agains't
09-06-2007, 21:45
Така гледам доста хора наистина не са много положителни към курвите същият съм и аз , защото точно заради тях секое момиче гледа какво правят нейните приятелки и тя да го направи а да го направи от собствено желание , според мене не трябва повечето да се нервите наистина курвите са си курви те като се преебат сами ще си сърбат попарата къв е смисъсала да се стигат до някви безмисленни спорове, а моето мнение е че койо когато се чувства готов тогава да го прави но да е трезвен когато зима това решение :D разбира се :)
_Ana_Carenina_
09-06-2007, 21:56
чета този форум от няколко седмици и ми направи впечатление че всички в него много защитавате 'моралните устои' - силно сте против всички,които правят секс в ранна възраст, винаги препоръчвате да не се прави секс ако не са сигурни двамата че се обичат...
мисля че малко прекалявате. аз не виждам нищо лошо в секса дори и да е преди 16 или 18 или колкото там години всеки си смята за нормално. мисля че сексът е хубаво нещо - той прави хората щастливи. любовта е още по-хубаво нещо, но и само сексът е хубав - може да му се насладиш независимо дали си под или над 18.
в една друга тема го казах това - аз го направих за пръв път на 14 години с човек който тогава обичах и беше много хубаво (освен първия път щото ми тече повечко кръв и се шашнах малко) и хубаво е и до сега вече почти 5 години. толкова е хубаво че ми се искаше да съм срещнала подходящия човек дори по-рано и да го направя по-малка...
да, много е лошо когато се прави секс без да се има елементарна представа за неща като болести забременяване и хигиена, когато се прави не защото го искаш и ти е приятно а защото си мислиш че така трябва и че искаш да си като другите.... но за това няма значение на колко си години - може да си на 20 и пак да си прост...
какво толкова че някои момичета правят секс от по-малки (13-14...) други правили свирки от 12 (е да тва малко ме шокира като го прочетох но като се замислиш... ми правили - що не, няма да умрат от това? као ги кефи, нека правят). сексът не е нещо тайнствено и много опасно... ако спазваш няколко елементарни правила той е просто още едно много хубаво нещо в живота ти. аман от курви...хахха кво ненормално?!!! ми как кво ма,пача....кфо толко?! ми как кво....тоя свят тотално се изроди....на 12 си дете...не си се развил още...не мислиш зряло.....лелелел и утре такива хора ще са майки...ще са родители...мии ако разбереш ти че твоята дъщеря се е ебала на 12?нормално ли ще е ,щото я кефи...мии тя не знае кфо е тва СПИН още...тя няма да изпита никфо удоволствие,щото е дете...дете????разбираш ли...ти ако си се ебала вместо да играеш навънка,поне траи....хахах мии ай да почнеме на 12 -13 да се ебеме ей така от любопитство без разум и чувства и кфо..на 20 всички ще приличаме на дърти лелички,които няма да изпитват никфа тръпка и емоция от нищо...целия свят ще ни е тъп и скучноват,щото сме пробвали от всичко....ейй хора,запазете такива моменти за дълго...не правете секс без емоция и тръпка,щото другото е просто секс ...правете го като нещо тайнствено и неповторимо-като за първи път....а не ей така-пошло,долно ии мерзаво...глупаво е,щото пораствате без опит ей така....без нищо..
какво толкова че някои момичета правят секс от по-малки (13-14...) други правили свирки от 12 (е да тва малко ме шокира като го прочетох но като се замислиш... ми правили - що не, няма да умрат от това? као ги кефи, нека правят). сексът не е нещо тайнствено и много опасно... ако спазваш няколко елементарни правила той е просто още едно много хубаво нещо в живота ти.
ДЕЦАТА НЕ БИВА ДА ПРАВЯТ СЕКС! #-o #-o
`Death`Whore``
09-06-2007, 22:07
ne6to ne shvanah? :-k kak 6te se zabremenee s prezervativ? ako e skusan li?
Ако се скъса например и ако момичето вземе 1 таблетка противозачатъчно. Бременността е сигурна, ако стане във времето на овулацията. Или ако се скъса и вземе Ескапел 2 дни след акта...
И не съм твърдяла, че променям нещо с постовете си...осъзнала съм, че на децата в този форум нищо не им влиза в главата.
гледам че всички които не са съгласни с мене посочват като причини че по-малките не са готови да понесат последствията от разни грешки, не знаят елементарни работи за секса за болестите... ама не е ли по-добре да се фокусираме върху това колко малко знаят а не върху това колко са малки? защо смятате че възрастта е виновна за незнанието им?
казах вече - сексът не е някаква сложна и опасна работа, идва си естествено какво да правиш. даже да не си много умен, правилата за безопасност са прости и лесни - ако ги научиш какво толкова лошо може да стане ако правиш секс?
ако ползваш предпазни средства и няма опасност от забременяване или болести не виждам какъв е проблема да правиш секс щом го искаш, даже и да не си "готов психически" каквото и да е това. аз обичах този с който го направих първия път, но не смятам, че това е задължително условие. били малки курвички - ми тяхна си работа, щом им харесва и ползват презерватив къф е проблема???
Akula na 12-godi6nite ne trqbva da e zaet sus sex,a vse o6te trqbva da si izjivqvat detstvoto!Te o6te ne znaqt kade se namirat i po4vat sus sex,to tva ne e praktika za decata,a za vuzrastni i po-golemi hora!Te sega sa se rodili i 6te trugnat i te da rajdat!Pff abe kfo mi govori6! :smt011 :smt013
1337 userr
09-06-2007, 22:29
пфхаахахаха - научно ако щеш е доказано че преди 18 години тфа нещо те уврежда на мозъчно/психично ако щеш/ ниво...
нп... духай си там и сички останали - опраайте се колкото искате - сичко се връща рано или късно :)
ФАКТИ
мда затвърди ми се мнението че в тоя форум има 3-4 мислещи хора а останалите са глупаци които приказват само с чути от другаде лозунги и не мислят изобщо ](*,)
Violenza
09-07-2007, 06:38
Аз съм против секса преди 14-15.
Но все пак всеки сам си преценя.
А и аз не знам защо повечето от вас приемат секса като нещо 'лошо' и нередно...
мда затвърди ми се мнението че в тоя форум има 3-4 мислещи хора а останалите са глупаци които приказват само с чути от другаде лозунги и не мислят изобщо ](*,)
то според теб трябва само да се ебат на 12 години това не е нормално не зависимо дали смеъ20 или 21 век
На 12 си още дете, приеми го.И аз съм била и всички са така.Как така ще правят свирки, луда ли си?Плюс това на някои ощене им е дошъл цикъла, а тръгват да правят секс, това не е добре за организма им.
На 12 си още дете, приеми го.И аз съм била и всички са така.Как така ще правят свирки, луда ли си?Плюс това на някои ощене им е дошъл цикъла, а тръгват да правят секс, това не е добре за организма им.
абе те не слуша виновна е и телевизия че насажда такива модели на подражание
Fluffy^;pp
09-07-2007, 07:17
Аз съм против секса на 12-13 годишна възраст..макар че не мога много добре да защитя това си твърдение,тъй като аз самата не съм чак толкова "пораснала",че да съдя когото и да било за това как ,кога и с кого прави секс (на 15 съм) .Много малко от тези,които започват да водят полов живот на 13 ,са на ясно с рисковете и последиците причинени от невнимание или незнание повреме на секс .. >_< Тъпото е ,че да правиш секс на 13 ..го изкараха вече като гъзария..Ако преди беше "на мода" да се пуши,то сега "на мода излезе" това да се ч*каш с когото ти падне преди да си завършил 7 клас .бааа...Не мога само да си представя какви майки ще бъдат същите тези 12-13 годишни разгонени душички.И какво ще отговарят те на децата си когато ги попитат къде са бащите им след време..А когато и те станат на 15 и искат съвети-какво ще отговарят 28 годишните им опитни майки.кого ще дават за пример?Себе си?-прекрасно,нали? Ако някой определят секса като висша форма на любов,две тела се сливат в едно..то за една 13 годишна това е кефа,който си прай с гаджето ,което мнооого си ЛОФКА .. А той просто е поредния еб**ч,на който не му пука (wtf) 0_o >_<
miloto__
09-07-2007, 10:11
мн сте сладки, сякаш ако единия 'лагер' убеди другия, че е прав малките ДЕЧИЦА ще спрат да се чукат. Винаги ми е било мн интересно как и най-малката дреболия да си купиш преди да почнеш да я ползваш й четеш упътването, а някой секс тръгнали да правят и питат колко дупки има вагината или с кво се пълни пениса и кви ли не щуротии. Просто приемете,че с правото на избор идва отговорността, щом са взели решение да се чукат нека си блъскат главата после.
eu.hyricane
09-07-2007, 10:20
хаха ти виждал ли си голо момиче изобщо бе сладур?
и какво значи "da poeme 4epeca"???? :shock:
6e mi vika6 "gospodariu" ot sega natatak.
da poeme 4epeca zna4i da pogalne kureca..
maika ti sym vijdal gola, ama ima6e i tq 4ep, basi hermafrodita :/
абе трябва да се наложи по-голям контрол :!: иначе държавата ще загине
Phoenixheart
09-07-2007, 10:29
тцтц толкова демагози има
тцтц толкова демагози има
не може да има анархия никога :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Верно е че когато някой си науми нещо неможеш да го убедиш,че това не е правилно.
Но авторке да погледнем реално...на нещата.На 12 години...едно момиче не е съзряло...нито психически...нито физически.Според теб дали едно 12 годишно момиче,знае какво прави,когато прави свирки...или се ч*ка с някой...?Извинявам се ама няма как да повярвам,че има 12 годишни дето си знаели интереса и разсъждавали трезво...Правят го не защото са готови,а защото така им се насажда...,че си загубеняк...ако си девствен/а...
Като се замисля аз на 12 не съм си и помисляла за връзки,пък камо ли за секс на тая възраст още си играехме на Сляпа Баба и прочие пред блока...
Е,че то по твойта логика дай от 10-ят рожден ден на децата,да не им подаряваме играчки ами вибратори,и прочие...
Има си някакви закономерноси,които просто трябва да се спазват...да секса е удоволствие...,но не е детска игра...все пак!
Смятам,че в днешно време просто децата прекалено много бързат,искат да опитат от всичко в прекалено ранна възраст...Бързат,а за къде и защо и те самите незнаят.. :!: Със всеки изминал ден децата деградират все повече и повече...
Това не е нормално...представяте ли си след време какво ще е,ако децата имат свобода на действие...Сядат 20 годишна и 10 гоишна и малката започва да обеснява какъв див секс е правила снощи...,вместо да се радва на новото колело,което мама и тати са и купили...Ужас :!: :!: :!: :smt010
lele kolko si typa (taq deto e napraila temata) kak 6e se 4uka6 na 12 ve ?! po cql svqt ima +18 za si4ki porno FILM4ETA a ti 6e go PRAVI6 na 12 ? ZLE IDI SA GRAMNI NEKADE AKO SI4KI BEHA TAKA ? ako taq go prai s nekuv typak det ne e 4uval za prezervativ i tq ako ne kaje ni6to i kvo na 13 godini rajda deba prostite hora
секс под 15 ? Свирки на 12? :smt119
само се чудя тия пичове какво ще барат :-s
:smt021
Erica и на мене ми е странно как някои момичета на 12 които познавам правят свирки - когато аз бях на толкова нямаше такива, доколкото знаех. вярно е че са почти деца че не са "узрели" физически и психически.... ама щом ги влече какво да се прави?
хайде да бъдем реалисти малко и да погледнем малко извън моралните догми, макар да ни е трудно. какво лошо може да им се случи от тия свирки? да им опадат зъбите? :D да бъдат травмирани психически до края на живота си ли? :-D че нали го правят по свое желание? айде моля ви се...
щели да станат курви... а какво е курва ако не само етикет който тъпаците лепят на момичетата? когато момче спи с много жени е герой нали, а когато момиче спи с много момчета е курва...
`Death`Whore``
09-07-2007, 11:09
Всъщност ранното започване на полов живот може да бъде пагубно за психиката и физиката на момичето. Няма "айде моля ви се", вярно е.
Всъщност ранното започване на полов живот може да бъде пагубно за психиката и физиката на момичето. Няма "айде моля ви се", вярно е.
Ем то е казано че ако момиче се почне от рано ... погрознява бързу ](*,) на 30 ще изглежда като 40 годишна та и от горе
ммм доказателства, нещо?
ако е насилствено това започване на половия живот, изнасилване примерно в детска възраст - спор няма. но ако е доброволно какво "пагубно" може да е? доктор Спок (много полезна книга) казва, че децата са сексуални същества - много деца се пипат самички от 6-7 годишни егати...
`Death`Whore``
09-07-2007, 11:13
Не само това...ако е някой груб и И разкъса малката вагинка... [-X
stealthyGirl
09-07-2007, 11:20
Аз съм против секса на 12-13 годишна възраст..макар че не мога много добре да защитя това си твърдение,тъй като аз самата не съм чак толкова "пораснала",че да съдя когото и да било за това как ,кога и с кого прави секс (на 15 съм) .Много малко от тези,които започват да водят полов живот на 13 ,са на ясно с рисковете и последиците причинени от невнимание или незнание повреме на секс .. >_< Тъпото е ,че да правиш секс на 13 ..го изкараха вече като гъзария..Ако преди беше "на мода" да се пуши,то сега "на мода излезе" това да се ч*каш с когото ти падне преди да си завършил 7 клас .бааа...Не мога само да си представя какви майки ще бъдат същите тези 12-13 годишни разгонени душички.И какво ще отговарят те на децата си когато ги попитат къде са бащите им след време..А когато и те станат на 15 и искат съвети-какво ще отговарят 28 годишните им опитни майки.кого ще дават за пример?Себе си?-прекрасно,нали? Ако някой определят секса като висша форма на любов,две тела се сливат в едно..то за една 13 годишна това е кефа,който си прай с гаджето ,което мнооого си ЛОФКА .. А той просто е поредния еб**ч,на който не му пука (wtf) 0_o >_<
+1
П.П.Само дето аз не съм на 15, а на 13 :D
`Death`Whore``
09-07-2007, 11:22
ако е насилствено това започване на половия живот, изнасилване примерно в детска възраст - спор няма. но ако е доброволно какво "пагубно" може да е? доктор Спок (много полезна книга) казва, че децата са сексуални същества - много деца се пипат самички от 6-7 годишни егати...
Не казах, че е насилствено...просто много грубо. Колко от момиченцата се оплакват, че умират от болка и гаджетата им не се интересуват от това или им се цупят? Стига си говорила глупости. Под 16 годишна възраст половата система не е развита и тялото не е готово за секс. Иначе и аз съм се пипала като малка, това е нещо като инстинкт. Но пипането или дори мастурбацията не означава, че човек е готов за секс.
Phoenixheart
09-07-2007, 11:31
да едно е да правиш секс със себе си друго е с някой
`Death`Whore``
09-07-2007, 11:33
На 6 годинки не знам някое дете да прави нещо...просто си бърка в гащите. И момченцата не бият истински чикии преди 11-12 поне, доколкото знам...
Колко от момиченцата се оплакват, че умират от болка и гаджетата им не се интересуват от това или им се цупят?
както казах за тъпотията няма възраст - яко някоя е толкова тъпа че да търпи подобно гадже вероятно си го заслужава независимо дали е на 16 или на 46
Както казах преди малко,когато човек си науми нещо никой неможе да го разубеди.Това се отнася и за теб.Ти си си решила,че това е нормално и за теб друго мнение по-въпроса няма.Както казах и преди да сексът е удоволствие,но не е детска игра!
А от ей това елиминиране на моралните ценноти се е стигнало до това положение в България.Защото неможе да се разсъждава,че те щом искали какво пречело...трябвало да ги подкрепяме не да ги съдим...
Окей ти ги подкрепяй,но аз никога няма да подкрепя тезата,че едно дете може да прави свирки,секс и т.н щом иска,защото не било трудно,а пък и носело удоволствие!
На това май му се викаше порнография...блякс
Как ти звучи това...две шестокласнички се разправят коя колко свирки е направила...аз лично се плаша...,а ти щом го подкрепяш....твоя воля...
`Death`Whore``
09-07-2007, 11:39
А как няма някое момиче над 15, което да се оплаква, че първият сексуален акт е невъзможен или неимоверно болезнен? В момента говоря за чисто физиологични неща.
Както казах преди малко,когато човек си науми нещо никой неможе да го разубеди.
може ако обясни защо, а не само повтаря някакви "принципи" без да ги обяснява:
А от ей това елиминиране на моралните ценноти се е стигнало до това положение в България.Защото неможе да се разсъждава,че те щом искали какво пречело...трябвало да ги подкрепяме не да ги съдим...
защо да не може? обясни ми? какво е "положението в България"? аз съм учила 1 година в Уелс - там ако знаеш какво правят на 12 ще се радваш че живееш у нас. а не виждам там да израстват някакви морални изроди жените или нещо да са повредени физически...
na 1 momche / momiche mu se prawi nai mnogo sex po wreme na puberteta sled towa weche ne e chak tolkowa silno jelanieto i tochno towa e prichinata momichetata 12-14 da prawat sex a za 1 momche e pohwalno ako e prawilo sex pod 16 godini twa e fakt..
`Death`Whore``
09-07-2007, 11:50
Нещо...тъпа ли си...какво? Те ако са повредени, защо мислиш, че ще го видиш? Няма да им падне едното око...Предлагам темата да се прекрати, защото авторката не приема никакво чуждо мнение. Да си се чукат и толкова - аз не им се бъркам, но не го и одобрявам като теб. И само едно нещо за размисъл ще ти дам - фактът, че всеки го прави не означава, че е правилно.
Нещо...тъпа ли си...какво? Те ако са повредени, защо мислиш, че ще го видиш? Няма да им падне едното око...Предлагам темата да се прекрати, защото авторката не приема никакво чуждо мнение.
мда, не приемам чуждо мнение и нарчиам "тъпи" тия дето не са съгласни с мене... ](*,)
`Death`Whore``
09-07-2007, 11:58
Ти не че не си съгласна, ти сякаш въобще не четеш какво пиша и си пишеш своите неща.
В това (http://vbox7.com/play:e88ab108) ли искаш да се превърнат всички деца, авторке?
Както казах преди малко,когато човек си науми нещо никой неможе да го разубеди.
може ако обясни защо, а не само повтаря някакви "принципи" без да ги обяснява:
защо да не може? обясни ми? какво е "положението в България"? аз съм учила 1 година в Уелс - там ако знаеш какво правят на 12 ще се радваш че живееш у нас. а не виждам там да израстват някакви морални изроди жените или нещо да са повредени физически...
Toчно,защото не се радвам на положението в България,затова и вече не живея там.Живея в чужбина и от наблюденията,които имам
,а пък баща ми е гурбетчия откакто се помня и да ти кажа от информацията,която ми е казвал за другите страни не съм останала с впечетлението,че я има свободията,която я има в България.
Така че смятам да приключа до тук.Достатъчно ясна бях в първият си пост,че да се обеснявам още,достатъчно хора се опитаха да ти обеснят,защо,но ти явно неискаш да проумееш,защо сме против.
Защото са деца!
И как викаш ти мина детството ?
А, извинявай забравих, че ти си го пропиляла в ебане...
Аз на 14 ритах топка пред блока и карах колело. :-D
А тогава що трябва да се пълнолетни за да се напиват, а ?
Тъпа логика.
abvgdejzi
09-07-2007, 12:12
ts ts ts
a misli6 li 4e edno lape v 6 klas koeto edvam smogva da zavar6va u4ebnata godina i koeto se e proebalo na 12 ima neobhodimata kultura ????Za6toto spored men ne e taka.EDNO DETE NQMA DOSTATA4NO JITEISKI OPIT I NE MOJE DA IMA NORMALNA PRECENKA ZA NE6TATA BEZ DA IMA POGLED VARHO JIVOTA.a ranniq seks edva li mu otvarq o4ite kolkoto i da e hubav. :smt013 :smt013 :smt013
SlAdKy_KoTi
09-07-2007, 12:13
как ще правят секс на 12 години бе ?
Аз съм против!Те не са наясно със себе си, какви са, какво искат...
Малко са зрелите хора на 16, камо ли на 12 :|
а така!!! [-( пък и верно да че ша праат кфот си искат и ако са готови ама да праиш секс ТООЛКОВА МАЛЪК ...тва вече не е нормално ](*,) пълна тъпотия е и те изобщо не са наясна със себе си!!! :evil:
abvgdejzi
09-07-2007, 12:24
A SAMO VIJTE ZAGLAVIETO NA TEMATA-no ne tva e nai normalnoto ne6to na sveta 12 godi6ni da se klatqt.
ema kvo pak nali se 4uvstvat gotovi ](*,) ](*,) ](*,)
egati RAZVRATNATA TEMA-DAVA6 DOBAR PRIMER :smt011
Защо не ли !?
Нека помислим с главата дето ни е дала природата,която явно не използваме. Така 12 години. Аааа да верно сетих се. Тогава скъпи дечица на вас ви се променя лабилното тяло. Всички органи се развиват, в това число и половите органи. Всичко , което е вътре и образува така наречения човешки организъм, претърпява пълна промяна и ако някой може да ми каже, че за една такава променяща-подрастваща система ще се чувства добре с един х*й в повече нека да ходи да се прегледа за повреди в умствения апарат. Та тея "дечица" дори не са наясно какво може да поеме тяхното тяло и в какви количества. Тръгнали да ми говорят " Готов/а съм "
До преди дни са си играели с колички и кукли пред блока тръгнали секс да правят.
marina star
09-07-2007, 12:48
Ако девойката Х срещнала мечтания партньор и живота е цветя и рози и тн и тн няма нищо нередно.. ама в какъв процент от случаите на ДЕТСКИ СЕКС, защото за мен да се чукаш на 12 е точно това, я има тая хипотетична пословична любов? Не може да ми обяснява някоя девойка, че вчера научила таблицата и днес е готова да води полов живот и да понася последствията си от него, защото за съжаление всичко се случва, и дори от тази гледна точка едно момиче трябва да е достатъчно зряло, че да се справя с каквито и да е проблеми, свързани със секса, които биха могли да се появят... Но кой ли се замисля за това, когато има някакъв обект натъпкан дълбоко в неузрялата си женственост.... нз нз темата е безкрайна и всяка може да си измисли куп оправдания и логични за себе си защо лапа на 10, защо прави оргии в детската градина и тн обаче сексът не е за деца мамка му, а и когато си го направил за 1 път на по-голяма възраст ти го гледаш от друга гледна точка и го цениш много повече, защото вече си що годе обективен. Затова и има мнооого по-малко курви, които са започнали полов живот да речем на 18, от колкото някакви, дето се праскат от 5-6 клас.
eto tova mi haresa mnogooooooooooo =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
не на курвинизацията :!: да се върнем към страрите народни ценности
Най-лошото е, че авторката е на 19 години и не може да прецни, дали е добре или не, 12-годишни ДЕЦА да правят секс. Това е наистина жалко! Ти си жалка...
NIkolay Dimitrov 24
09-07-2007, 13:05
какво толкова че някои момичета правят секс от по-малки (13-14...) други правили свирки от 12 (е да тва малко ме шокира като го прочетох но като се замислиш... ми правили - що не, няма да умрат от това? као ги кефи, нека правят). сексът не е нещо тайнствено и много опасно... ако спазваш няколко елементарни правила той е просто още едно много хубаво нещо в живота ти. 1.Kurva si shtom ne se interesuvash ot Football 2.Imah v moeto staro u4ilishte edna deto beshe bremenna v 4 klas..........
abvgdejzi
09-07-2007, 13:15
Най-лошото е, че авторката е на 19 години и не може да прецни, дали е добре или не, 12-годишни ДЕЦА да правят секс. Това е наистина жалко! Ти си жалка...
+1
A DO AVTORKATA -TI TVARDO SI ZA6TITAVA6 POZICIQTA SI,KOETO NAISTINA E JALKO
какво толкова че някои момичета правят секс от по-малки (13-14...) други правили свирки от 12 (е да тва малко ме шокира като го прочетох но като се замислиш... ми правили - що не, няма да умрат от това? као ги кефи, нека правят). сексът не е нещо тайнствено и много опасно... ако спазваш няколко елементарни правила той е просто още едно много хубаво нещо в живота ти. 1.k***a si shtom ne se interesuvash ot Football 2.Imah v moeto staro u4ilishte edna deto beshe bremenna v 4 klas..........
в това се превръщаме българите бързо трябва да се вземат мерки
IKisseDAGirL
09-07-2007, 14:22
До някъде и аз съм против това когато някой пусне тема, която примерно гласи "На 13 съм и вчера го правих с приятеля ми, презервативът се скъса, бременна ли съм?", вместо да се отговори на конкретно зададения въпрос, всеки да започне да обижда, да нарежда, да обвинява и т.н.
Така или иначе човек преценява сам за себе си, не сме родители на въпросното момче/момиче, че да му обясняваме елементарни неща и да го поучаваме :roll: Щом майка му и баща му не са го образовали както трябва по тези въпроси, или пък са се опитали, но не са успели, ние ли да го правим?
P.S. ...което не означава, че смятам за правилно воденето на полов живот в ранна възраст :!:
Просто не виждам защо трябва да водя лекции по морал на хора, с които нямам нищо общо, и дали ще правят секс днес или утре мен не ме засяга.
и тъй като 13-14 годишните (айде не 12 все още) масово си правят секс, какво смятате че е правилно да се направи по въпроса?
да си криете главата в пясъка и да си повтаряте 'не е правилно не бива така' а те да си правят каквото (не) знаят?
и тъй като 13-14 годишните (айде не 12 все още) масово си правят секс, какво смятате че е правилно да се направи по въпроса?
да си криете главата в пясъка и да си повтаряте 'не е правилно не бива така' а те да си правят каквото (не) знаят?
1.Забрана на поп-фолк "изпълнителите" да правят клипове!
2.Сваляне на Биг Брадър и подобните му идиотщини.
3.Строг родителски контрол!(Да знаят във всеки един момент къде е "детето" им.)
4.Общуване с детето, с цел неговото опознаване и образоване.
5.Девствени пояси до 16. :smt005
JoeBanana
09-07-2007, 14:55
ти, ся, кво ? оправдаваш ли се ?
сексувай там и ни остави да се възмущаваме
така всички са доволни !
http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif
темата е ступидhttp://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif
[quote="Seizure of Power"]ти, ся, кво ? оправдаваш ли се ?
така всички са доволни !
темата е ступидhttp://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif[/quote
]
кат ти виждам разбирам какъв си
JoeBanana
09-07-2007, 15:02
ти, ся, кво ? оправдаваш ли се ?
така всички са доволни !
темата е ступидhttp://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif
кат ти виждам разбирам какъв си
със сигурност съм по-умен от теб, щом успявам поне да цитирам правилно, Вилчо http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif
http://sam90.hit.bg/zle.gif
1337 userr
09-07-2007, 21:43
е виж сега като човек си е природно тъп той няма да поумнее като стане на 16.... относно забременяването като гледам какви родители има си мисля че на някои хора не бива да им се позволява да имат деца НИКОГА.
ИМЕННО! и ДА! ЗАВИСИ ОТ възрастта И НЕВЪЗМОЖНОСТТА ДА ВЗИМАШ ПРАВИЛНИ РЕШЕНИЯ на тази възраст !!!
1337 userr
09-07-2007, 21:44
ИМЕННО! и ДА! ЗАВИСИ ОТ възрастта И НЕВЪЗМОЖНОСТТА ДА ВЗИМАШ ПРАВИЛНИ РЕШЕНИЯ на тази възраст !!!
ПС ДА ти еба мамата и парцал
1337 user
09-07-2007, 21:48
http://sam90.hit.bg/zle.gif
Достатъчно.....Крий си главата в гъза щото си много отворена и мислиш трезво!
Ебете се сичките : ХОРАТА ТРЕЕ УМРАТ ебавайте се по ред на номерата - до 2 години ЦИГАНИТЕ ще ни превземат!
ШИБАЙТЕ СЕ ОТ МАЛКИ И ПРАВЕТЕ ДЕЦА!!
МАМА И ТАТЕ ОТ СЕЛО ЩЕ ПОМАГАТ НЕА ПРОВЛЕМИЙ..............
аре фек офф деба
Еми то по твойта логика дай от 10 годишни свирки на 11 вече секс и т.н. просто на 12 години дете бих казала неможе в никакъв случай да е готово за секс.... просто вярно че си е до човека има хора и по на 20 нямат понятие от такива неща, но за мен на 12, 13 просто неможе да си готов за такава крачка. За мен повечето които го правят на такава възраст го правят не защото са готови и го искат, а защото да кажем приятелите им вече са и.... давай да сме като другите.
Има си време за всичко, няма смисъл да се избързва.