View Full Version : Лошо ли е?
ivan_petrov_dimitrov
09-06-2007, 19:21
iskam da wi popitam dali ima neshto losho kogato prawish sex s priqtelkata ti i tq da ti brukne s palec w anusa i ti da si swurshish golqmata nujda sled kato go izwadi ?
Моderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
ChRiSTiaNo_07
09-06-2007, 19:23
#-o следващия път (ако има такъв) да не бара там.
ivan_petrov_dimitrov
09-06-2007, 19:25
i az taka vikam ama ne go o4akvah ot neq kajete mi ima li mi ne6to
Еми малко е гнусно, но случва се.. Какво да ти кажа... :?
Carrie`Bradshaw
09-06-2007, 19:29
Като я чукаш в дупето следващия път и като го извадиш и като бликнат фекалчета тя да те пита дали ти е приятно, а ти я питай срам ли я е ............
VeRdiSSima
09-06-2007, 19:31
[-X Eми не че има нещо лошо ама не вярвам да ти е било особенно приятно :-& Малко си е гнусничко :!:
ами за теб няма , но тя едва ли ще иска да ти достави отново фекален "оргазъм" :lol: стига да не е фенка на серинга...аа scat&play :roll: писна ми от тия терминологии относно видовете отклонения в секса #-o
`Death`Whore``
09-06-2007, 19:57
За мен не е приемливо...това е като да лижа мъжки пръсти на краката /да не се обиждат мъжете, но си е така/, но да го приемем за нещо, което ви харесва...въпросът обаче е ти защо не си свършваш нуждата преди това...или ти И даваш да го прави, за да се изакаш по-лесно след това?
ZaHaRcHe
09-06-2007, 20:08
[-X Eми не че има нещо лошо ама не вярвам да ти е било особенно приятно :-& Малко си е гнусничко :!:
=D>
`Death`Whore``
09-06-2007, 20:10
Впрочем на мъжете им е много по-приятно да има нещо в ануса им, защото там има окончания на простатата и могат да достигнат до бърз и силен оргазъм. През ануса. :wink: