View Full Version : Как мислите?
mysterious_mind
09-06-2007, 23:22
Винаги ми е било странно,когато някой каже "Търся си гадже."Все едно си търсиш ключовете от колата или какъвто и да е друг предмет.В края на краищата ако ти е писано да срещнеш ЧОВЕКА,ще го срещнеш и без да го търсиш с лупа така да се каже.Не знам,просто ми звучи странно.Ще ми е интересно да прочета и други мнения по въпроса.Вие сте.
Плякам Майки
09-06-2007, 23:25
и аз!
Не мога да мисля. Отивам да пуша.
mysterious_mind
09-06-2007, 23:27
сладури!
сладури!
пич не очаквай сериозни отговри в 3 часа пусни нова тема утре сутрнита.
Плякам Майки
09-06-2007, 23:30
сладури!
Няма ли да ни щипнеш по бузките ?
naMy4Ho_KoTe
09-07-2007, 00:58
Винаги ми е било странно,когато някой каже "Търся си гадже."Все едно си търсиш ключовете от колата или какъвто и да е друг предмет.В края на краищата ако ти е писано да срещнеш ЧОВЕКА,ще го срещнеш и без да го търсиш с лупа така да се каже.Не знам,просто ми звучи странно.Ще ми е интересно да прочета и други мнения по въпроса.Вие сте.
Ммм, какво да се каже повече по темата - ти си го каза всичкото :wink:
П.П. Мразя думата ”гадже” :smt019 :-D
И на мен думата не ми харесва, по-хубаво е приятел. :-)
Иначе да, тъпо е да го търсиш, защото може и да не го намериш, а усилията ще бъдат напразни.Най-добре всичко да стане от само себе си.
забавно е, вчера си мислех точно за това.
ем, подкрепям те. то, гаджетата така ако се намираха, хахахаха.... да, ама не. още повече, абсолютно нищо не е сигурно. Лично мое мнение си е, че НЕ всеки ще срещне "голямата любов". Повечето ще имат късмет, ако въобще намерят любов. :roll:
Josefinne
09-07-2007, 06:58
Повечето ми успешни връзки наистина са започнали спонтанно и то дори, когато не си търся гадже, защото вече имам такова. Но все пак, понякога, когато ти е писнало да си сам, може да се направиш малко по-привлекателен за останалите, да покажеш, че се интересуваш от тях, а и в крайна сметка - направо да им го съобщиш. Защо да не помогнеш на съдбата, не може да очакваш безрезервно, че когато той е насреща ти, просто ще се спънеш и ще паднеш в ръцете му ( за момчетата обратното - тя ще се спъне и ще падне в ръцете ви) . Оглеждаш се, усмихваш се, флиртуваш, пък за останалото отговаря съдбата :)
bLiNdchY
09-07-2007, 09:59
Ми тоя кадето го е казал има голямо самочувствие щом ти е прозвучало се 1 си търси ключовете :wink:
Phoenixheart
09-07-2007, 11:26
Иначе да, тъпо е да го търсиш, защото може и да не го намериш, а усилията ще бъдат напразни.Най-добре всичко да стане от само себе си.
напразни усилия?! аз пък никога няма да седя със скръстени ръце. това е някаква тъпа страхлива логика.
ако от двама души никой не търси а и двамата чакат тогава как ще се намерят?
ако всички си седят и чакат да дойде принца на бял кон или перфектната нищо няма да стане.
Phoenixheart
09-07-2007, 11:28
няма пряк път към нещата които наистина си заслужават и всяко усилие към тях си струва
sexy_for_you
09-07-2007, 11:42
Ами да,прав си,но израза "Търся си гадже" може да означава,че даденият човек е самотен,иска да има някого до себе си,с който да бъде щастлив,а не просто "търся си ключовете".Аз така го възприемам.
Phoenixheart
09-07-2007, 11:47
звучи ти твърде неромантично?
прав си :wink:
напразни усилия?! аз пък никога няма да седя със скръстени ръце. това е някаква тъпа страхлива логика.Не винаги, когато търсиш намираш, пак останах неразбрана. :wink: Това, че не седиш с кръстени ръце е едно, а това дали ще го намериш е друго.Говорим за подходящия човек, а не забивка за една нощ.Тъпа страхлива логика, хахахах
IKisseDAGirL
09-07-2007, 14:00
Аз го тълкувам този израз като "Търся си някоя, все едно каква е, важното е да имам нещо, наречено "гадже"." Нали еди кой си приятел има, що пък аз да нямам.. :lol:
Струва ми се, че повече го употребяват 14-15 годишните, които все още не осъзнават смисъла на връзките :)
100%angel
09-07-2007, 15:28
100% Вярно