Влез

View Full Version : Какво трябва да направя за да....

09-07-2007, 09:21
Можете ли да ми кажете как трябва да постъпя ако правя секс с девствено момиче?В смисъл и аз съм девствен.Итересуваме какво трябва да правя за да не я боли?Как да я отворя или както там се казваше? Моля даваите съвети.Ако може без изцепки! И ако може по подробни коментари. Благодаря предварително

Ако има хора които не искат да пишат тък може да ми отговорите и на майла: sasuke123@abv.bg

VeRdiSSima
09-07-2007, 09:23
Ako e dobre vazbudeno momicheto nqma mn znachenie kak shte q otvorish!Mnogo zavisi i ot debelinata na devstvenata i cipa ako e po debela shte q boli ako ne shte q boli po malko ili moje vaobshte da ne q boli!Pone men lichno ne me e bolqlo parviqt pat nito mi e teklo krav no mnogo zavisi!Gledai da q vazbudish dostatachno i da q predrazpolojish i vsichko shte si dodie na mqstoto! P.S-Izpolzvai lubrikant.

MostHated
09-07-2007, 09:29
и с език ще трябва да я възбуждаш доста! мнооог работа еййй

bEbsI
09-07-2007, 09:35
Постарай се тя да се чувства кофмортно,гледай да я възбудиш максимално (така би трябвало по-малко да я боли,ако я боли) и най-важното бъди колкото се може по-нежен и не бързай да я отваряш,когато настъпи момента момичето ще ти даде знак или ще ти намекне.Успех. :wink:

09-07-2007, 09:52
Благодаря за отговорите! Модераторите ако искат да трият темата. Ако не може още някой коментар. Пак мерси!

Presley
09-07-2007, 12:14
постарай се първо тя да се въэбуди. Эапочнете с целувки,прегръдки,галения и т.н.Абе раэдаваите го по-бавно.Бъди нежен.