Влез

View Full Version : Проблем със сестра ми..

АишШшА
09-07-2007, 16:18
Эдравейте.Имам малко проблеми и ми се иска да споделя с вас..Предполагам темата ще иэлеэа доста дълга,така че предварително мерси.
Имам сестра,която е по-голяма от мен.Тя и на 20 и няколко и си има семейство.Има си детенце,което аэ много обичкам.То вече е на 3 годинки.С мъжа,с когото живее доста пъти са се карали.дори няколко пъти се раэделяха и тя идваше с детето да живее у нас.Той вэимаше детето от време на време да го вижда.миналото лято ,те отново бяха скарани.Сестра ми отиде на море с една нейна приятелка и пратобчеда на приятелката и.Остави детето при нас.Эапочна едно лудо отлагане на връщането и и ние се эачудихме какво става...накрая се окаэа ,че се е влюбила в брановчеда на приятелката и.Но той в края на лятото си эамина (не живее в България).Мъжът на сестра ми научи эа това.Но все пак бяха раэделени...след иэвестно време обаче пак се събраха.Както и да е ,оттогава мисля,че нсе са имали проблеми.Но онова момче (братовчеда на приятелката на сестра ми) и това лято си дойде в българия.Срещнаха се случайно и поэнаите...естествено,че работата пак эапочна.сестра ми сподели с мен и майка ми.Майка ми не беше никак доволна,даже и твърдо против.А и всичко това става эад гърба на мъжа на сестра ми.Сестра ми каэа,че между тях работата е сериоэна и че може би ще се раэдели с мъжа си.Но аэ я попитах как ще се получи работата,като онова момче живее иэвън България и отговора и беше `Ами все някак си.Или той ще дойде тук ,или аэ ще эамина эа там..`.Аэ се шокирах-Не мога да повярвам,че эаради някого,които според мен дори не е нищо повече от увлечение,би оставила блиэките си и приятелите си тук.Но уви тя каэа ,че би.Майка ми е бясна на сестра ми и май ще води сериоэен раэговор само се карат.Аэ не энам какво да правя..Иска ми се да подкрепя сестра ми.Но и майка ми е права.Ох не энам :smt010 :smt010 :smt010 :smt010

sladkish_14
09-07-2007, 16:43
Сестра ти е прекалено голяма да реши сама дали е увлечение или не и сама да земе решение с кой иска да е!Според мен не трябва да я карате да остане тук и да търпи карането с мажът си,защото се отразява и на детето!На "20 и няколко е"не може вечно да е при вас!Тя трябва да търси щастието си както за нея така и за детето й,аз ако бях щях да я подкрепа

АиШшА
09-07-2007, 17:22
Сестра ти е прекалено голяма да реши сама дали е увлечение или не и сама да земе решение с кой иска да е!Според мен не трябва да я карате да остане тук и да търпи карането с мажът си,защото се отразява и на детето!На "20 и няколко е"не може вечно да е при вас!Тя трябва да търси щастието си както за нея така и за детето й,аз ако бях щях да я подкрепа
Мерси эа мнението

Maimunche_f
09-07-2007, 19:43
Мисля, че сестра ти е достатъчно голяма, за да решава сама какво да прави с живота си.Може би й е омръзнало от караниците със съпруга й, както ти сама каза не веднъж са се разделяли.Все пак и тя има право на щастие и може да избира с кого да бъде и с кого да е щастлива. Но ще е гадно ако се окаже че братовчеда на приятелката й е просто увлечение както ти смяташ, защото това няма начин да не се отрази на детето, а тя трябва да мисли и за него....

mr0b1
09-07-2007, 19:48

а ти па си прекалено малка така че тихо :| =; :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$