View Full Version : Какво да направя?
мърррррррррр
09-07-2007, 16:39
Това е поредния глупав въпрос, но ми трябва отговор на него. Та въпросът е Как да превлека вниманието на някое момиче? наприменро виждам хубаво момиче как да я заговоря без тя да си "Тоя е поредния сваляч който иска само да ме ......." или да се притесни ?
demons_of_my_soul
09-07-2007, 16:41
Това е поредния глупав въпрос, но ми трябва отговор на него. Та въпросът е Как да превлека вниманието на някое момиче? наприменро виждам хубаво момиче как да я заговоря без тя да си "Тоя е поредния сваляч който иска само да ме ......." или да се притесни ?
Няма такъв варианта, винаги в началото си "порединия"
иди се запознай по нормалния на4ин,без да използва6 свалки
sexy_for_you
09-07-2007, 18:19
Дръж се естествено,бъди себе си и не използвай изтъркани свалячешки номера.Успех!
Дръж се естествено,бъди себе си и не използвай изтъркани свалячешки номера.Успех!
=D> :wink:
=D> :wink:
обяснетв ми по подробно как да се държа естествно, според вас :-k
Kras4eto_lp
09-07-2007, 19:23
Еми ти кво разбираш под естествено бе :smt017 Да бъдеш себе си,не да се правиш на някав мухлио за да я впечатлиш
neverand
09-07-2007, 19:56
прави се на клоун,последно време тва се харесва
Anf3tamin4o
09-07-2007, 20:12
Не последно време се харесва Мъже тип "Емо" :lol:
Емотата не са мъже , те дори не стават да лъскат обувките на мъжете а кой ще им даде пък да ми лъскат бастуна ЕМОТА ВИЕ СТЕ ПОМЯРИ :-({|= :-({|= :-({|=
StayClose
09-07-2007, 20:17
аз за мъж "емо" не съм чувал...
Anf3tamin4o
09-07-2007, 20:20
mr0b1 щте ти обясни най добре :lol:
bai_brother
09-07-2007, 20:23
Ми незнам бе пич , пробвай да си го извадиш пред нея и я остави тя да реши... :lol:
Какво толкова има да привличаш ?
Просто отиваш и се запознаваш с момичето което ти е хванало окото и готово.
То другото си идва от самосебеси , ако й допаднеш може да се получи нещо , иначе можеш и на челна стойка да застанеш но тя пак няма дори да те погледне.
SiNiStEr
09-07-2007, 20:40
Ми отиваш при нея и казваш:'Кефиш ма шти звънна' :-D
Не бе базик .....
Ми запознайте се и бъди себе си....
Ако целта ти е да впечатлиш момичето или да спечелиш нейното одобрение, никога няма да я впечатлиш.
Знам, звучи странно. Но най-добрият начин да впечатлиш момичето е да я третираш така, сякаш ти си този, който трябва да бъде впечатлен, а не тя. Така, секаш тя се опитва да получи ТВОЕТО одобрение, вместо да се опитваш да получиш НЕЙНОТО. Знам, че това изглежда точно обратното на това, което повечето начинаещи са учени от родителите си и от обществото, но ако искаш да "впечатлиш" момичето, трябва да спреш да се опитваш да я впечатлиш и да запонеш да е третираш така, като че ли ТЯ има нужда да впечатли ТЕБ.
За повечето момчета е трудно заговарянето на момичета. Има нещо, от което се страхуват, което прави нещата трудни. Най-добрият начин да заговориш момиче е да се подготвиш за това. Да, наистина някой ден седни и ЗАПИШИ най-честите ситуации, в които срещаш жени и измисли по една добра начална фраза (или повече, ако искаш) за начало на разговора. Репетирай фразите много пъти. Не репетирай само това, което казваш, а и КАК го казваш, това е изключително важно. Когато си в ситуация и видиш момиче, което искаш да заговориш, ако се чувстваш удобно и комфортно за началната фраза, ще бъдеш с повече самочувствие при заговарянето. Погледни я в очите и кажи фразата точно по начина, по който си я репетирал - тон на гласа, език на тялото и всичко друго. Запомни, с практика ще го направиш перфектно.
Как да заговоря момиче в група?
Като цяло хубавите момичета вървят накуп :) Най-добрият начин да заговориш момиче в група е да не се фокусираш само върху момичето, а в началото да се обърнеш към цялата група и постепенно да се насочиш към нея. просто опитай да заговориш цвлата група като че ли тя е само едно момиче. Например:
Към 1 момиче: "Хей, в добро настроение съм и обичам да се запонавам с нови хора. Как си?"
Промени за група: "Хей, в добро настроение съм и обичам да се запонавам с нови хора. Как сте?"
Айде успех и повече смелост! :wink: