View Full Version : Дали е станал фал?
^MishkaTa^
09-07-2007, 19:55
Здравейте имам един проблем и се надявам да ми помогнете...
Преди 4 дена с приятеля ми правихме секс всичко беше ок докато той каза стани станиии и усетих нещо топло отдолу...Възможно ли е след като не е бил в мен да е станал все пак фал...Може би има много такива теми но не ми се занимава да ги търся защотото съм "прекалено заета" да си мисля че ми е лошо и че ми се гади и да се вманиачавам! ](*,) За тези който си мислят че съм 16 годшна ще поправя и ще кажа че съм на 19...Все пак попитах приятелят ми дали не е направил фал, каза че е сигурен но все пак се притеснявам!Моля ви дайте ми съвет все пак!
лол не разбрах...значи ебали сте се и той е свършил ама не в теб и ти се стоплила от нещо ?
G-BaBy-InLoW
09-07-2007, 20:25
mmm vij sega ... kupi si TEST za bremennoost .. no0o zashtoo 4ak sega se zamislqsh za fal-a , trqbvashe oshte sled slu4iloto se :( ......uspeh ti poojelavam ii dano vsi4k0 se uppravii [-o<
и Сегаа дами и господа 46та минута от мача господин МЪЖ направи фал и са ще бия шута в родилното :smt111 :smt111 :smt111 :smt111
^MishkaTa^
09-07-2007, 20:38
Да ама немислех че има място за притеснение, в смисъл че съм сигурна в него...а и бях върху него, станах той свърши и тогава го усетих ... избърсах се после се изчипках и така...немислех че има място за притеснение но сега незнам защо почнах да се плаша...
Пич, mr0b1 е*авай се с някой/я друг/а ...
rebel_kid
09-07-2007, 20:43
Само аз ли нищо не разбрах? :-k "с приятеля ми правихме секс" , "Възможно ли е след като не е бил в мен"?!
Добре де... правите секс, но защо не се пазите? Казваш,че си на 19... е не се обиждай ама не мислиш ли, че сте постъпили малко безрасъдно. Ти не споменаваш да си на противозачатъчни, а и доколкото разбрах не сте ползвали и презерватив... ми в такива случаи всичко е на късмет. Пък и при уславия, че е станала белята е можело за по-сигурно да вземеш Ескапел например ( вярно, че не е полезно, но един аборт дали ще е по-добро решение [-X ). Но понеже вече е късно за това най-добре вземи един тест и стискам палци да е отрицателен. Айде успех и другия път умната :wink:
^MishkaTa^
09-07-2007, 20:57
"...с приятеля ми правихме секс всичко беше ок докато той каза стани станиии и усетих нещо топло отдолу...Възможно ли е след като не е бил в мен да е станал все пак фал..."
Логично е че щом ми е казал да стана от него съм станала...и половия му член вече е бил изваден от мен...за това попитах: "Възможно ли е след като не е бил в мен да е станал все пак фал..." (след като съм станалана!)
eu.hyricane
09-07-2007, 20:58
moi se e izfarlil otvanka puteto ti i zatova da ti e bilo toplo, zamisli se xD.. ako ne moje6 da razgrani4i6 vatre6no ot van6o draznenie si basi slaboumnata..
sexy_for_you
09-07-2007, 21:03
Добре де... правите секс, но защо не се пазите? Казваш,че си на 19... е не се обиждай ама не мислиш ли, че сте постъпили малко безрасъдно. Ти не споменаваш да си на противозачатъчни, а и доколкото разбрах не сте ползвали и презерватив... ми в такива случаи всичко е на късмет. Пък и при уславия, че е станала белята е можело за по-сигурно да вземеш Ескапел например ( вярно, че не е полезно, но един аборт дали ще е по-добро решение [-X ). Но понеже вече е късно за това най-добре вземи един тест и стискам палци да е отрицателен. Айде успех и другия път умната :wink:
Успех!
"...с приятеля ми правихме секс всичко беше ок докато той каза стани станиии и усетих нещо топло отдолу...Възможно ли е след като не е бил в мен да е станал все пак фал..."
Логично е че щом ми е казал да стана от него съм станала...и половия му член вече е бил изваден от мен...за това попитах: "Възможно ли е след като не е бил в мен да е станал все пак фал..." (след като съм станалана!)
Аз вече казах - всичко е на късмет. При условие, че не сте взели предпазни мерки ВЪЗМОЖНО Е и да е станала белята. Никой не може да ти каже "не нищо ти няма" или пък "избирайте име - бременна си". Възможността съществува и за да си сигурна направи си тест
^MishkaTa^
09-07-2007, 21:12
Мерси просто исках да чуя различни мнения...ами да така е не се обиждам найстина адски безрасъдна постъпка от моя и негова страна!Дано няма нищо и да си имам едно на ум...
1337 user
09-07-2007, 22:52
Здравейте имам един проблем и се надявам да ми помогнете...
Преди 4 дена с приятеля ми правихме секс всичко беше ок докато той каза стани станиии и усетих нещо топло отдолу...Възможно ли е след като не е бил в мен да е станал все пак фал...Може би има много такива теми но не ми се занимава да ги търся защотото съм "прекалено заета" да си мисля че ми е лошо и че ми се гади и да се вманиачавам! ](*,) За тези който си мислят че съм 16 годшна ще поправя и ще кажа че съм на 19...Все пак попитах приятелят ми дали не е направил фал, каза че е сигурен но все пак се притеснявам!Моля ви дайте ми съвет все пак!
ма бе търтей мое си яла кофти храна... пшфффф гоу то скуул мама ти деба
Ти може да си станала, ама той да те е уцелил отдолу ако му е хвръкнала.. сещаш се кво. Тест за бременност и презарвативи <3
^MishkaTa^
09-08-2007, 12:53
Мерси мерси...за коментарите, но не съм тук да ме опреквате, аз достатъчно кофти се чувствам и без да ми се натяква...и знам че съм постъпила безотговорно...По принцип гледам да не допускам такива работи никога...но ... при полужение че той го е извадил от мен и не е бил вътре все пак е възможно да е станал фал?... ](*,) :smt010
bqsna_teenagerka
09-08-2007, 12:59
и Сегаа дами и господа 46та минута от мача господин МЪЖ направи фал и са ще бия шута в родилното :smt111 :smt111 :smt111 :smt111 :lol: :smt005
Благодаря за смислените коментари от рода: :smt005 и т.н ... предполага се че повечето тук са хора който са разумни и могат поне един съвет или едно мнение да дадат...но съм объркала форума...
sladkish_14
09-08-2007, 13:25
лол не разбрах...значи ебали сте се и той е свършил ама не в теб и ти се стоплила от нещо ?
:smt005 :smt005 :smt005 :-D :-D Нееее усетила е млякото,бе :-D :-D A don't know :-k
хах ибахти смешниците дайте на момичето един смислен коментар щото тука видях само един такъв!
Ский са, тоя форум не е за проблемите на хората, А ЗА ФЛУУД! Като човек има проблем, пита родители/приятели/психолог или там НЯКОЙ познат, а не непознати в некф 95% наркомански форум..