PDA

View Full Version : Дали е станал фал?

^MishkaTa^
09-07-2007, 19:55
Здравейте имам един проблем и се надявам да ми помогнете...
Преди 4 дена с приятеля ми правихме секс всичко беше ок докато той каза стани станиии и усетих нещо топло отдолу...Възможно ли е след като не е бил в мен да е станал все пак фал...Може би има много такива теми но не ми се занимава да ги търся защотото съм "прекалено заета" да си мисля че ми е лошо и че ми се гади и да се вманиачавам! ](*,) За тези който си мислят че съм 16 годшна ще поправя и ще кажа че съм на 19...Все пак попитах приятелят ми дали не е направил фал, каза че е сигурен но все пак се притеснявам!Моля ви дайте ми съвет все пак!

mr0b1
09-07-2007, 19:57
лол не разбрах...значи ебали сте се и той е свършил ама не в теб и ти се стоплила от нещо ?

G-BaBy-InLoW
09-07-2007, 20:25
mmm vij sega ... kupi si TEST za bremennoost .. no0o zashtoo 4ak sega se zamislqsh za fal-a , trqbvashe oshte sled slu4iloto se :( ......uspeh ti poojelavam ii dano vsi4k0 se uppravii [-o<

mr0b1
09-07-2007, 20:27
и Сегаа дами и господа 46та минута от мача господин МЪЖ направи фал и са ще бия шута в родилното :smt111 :smt111 :smt111 :smt111

^MishkaTa^
09-07-2007, 20:38
Да ама немислех че има място за притеснение, в смисъл че съм сигурна в него...а и бях върху него, станах той свърши и тогава го усетих ... избърсах се после се изчипках и така...немислех че има място за притеснение но сега незнам защо почнах да се плаша...
Пич, mr0b1 е*авай се с някой/я друг/а ...

rebel_kid
09-07-2007, 20:43
Само аз ли нищо не разбрах? :-k "с приятеля ми правихме секс" , "Възможно ли е след като не е бил в мен"?!

09-07-2007, 20:55
Добре де... правите секс, но защо не се пазите? Казваш,че си на 19... е не се обиждай ама не мислиш ли, че сте постъпили малко безрасъдно. Ти не споменаваш да си на противозачатъчни, а и доколкото разбрах не сте ползвали и презерватив... ми в такива случаи всичко е на късмет. Пък и при уславия, че е станала белята е можело за по-сигурно да вземеш Ескапел например ( вярно, че не е полезно, но един аборт дали ще е по-добро решение [-X ). Но понеже вече е късно за това най-добре вземи един тест и стискам палци да е отрицателен. Айде успех и другия път умната :wink:

^MishkaTa^
09-07-2007, 20:57
"...с приятеля ми правихме секс всичко беше ок докато той каза стани станиии и усетих нещо топло отдолу...Възможно ли е след като не е бил в мен да е станал все пак фал..."
Логично е че щом ми е казал да стана от него съм станала...и половия му член вече е бил изваден от мен...за това попитах: "Възможно ли е след като не е бил в мен да е станал все пак фал..." (след като съм станалана!)

eu.hyricane
09-07-2007, 20:58
moi se e izfarlil otvanka puteto ti i zatova da ti e bilo toplo, zamisli se xD.. ako ne moje6 da razgrani4i6 vatre6no ot van6o draznenie si basi slaboumnata..

sexy_for_you
09-07-2007, 21:03
Добре де... правите секс, но защо не се пазите? Казваш,че си на 19... е не се обиждай ама не мислиш ли, че сте постъпили малко безрасъдно. Ти не споменаваш да си на противозачатъчни, а и доколкото разбрах не сте ползвали и презерватив... ми в такива случаи всичко е на късмет. Пък и при уславия, че е станала белята е можело за по-сигурно да вземеш Ескапел например ( вярно, че не е полезно, но един аборт дали ще е по-добро решение [-X ). Но понеже вече е късно за това най-добре вземи един тест и стискам палци да е отрицателен. Айде успех и другия път умната :wink:

Успех!

09-07-2007, 21:09
"...с приятеля ми правихме секс всичко беше ок докато той каза стани станиии и усетих нещо топло отдолу...Възможно ли е след като не е бил в мен да е станал все пак фал..."
Логично е че щом ми е казал да стана от него съм станала...и половия му член вече е бил изваден от мен...за това попитах: "Възможно ли е след като не е бил в мен да е станал все пак фал..." (след като съм станалана!)

Аз вече казах - всичко е на късмет. При условие, че не сте взели предпазни мерки ВЪЗМОЖНО Е и да е станала белята. Никой не може да ти каже "не нищо ти няма" или пък "избирайте име - бременна си". Възможността съществува и за да си сигурна направи си тест

^MishkaTa^
09-07-2007, 21:12
Мерси просто исках да чуя различни мнения...ами да така е не се обиждам найстина адски безрасъдна постъпка от моя и негова страна!Дано няма нищо и да си имам едно на ум...

1337 user
09-07-2007, 22:52
Здравейте имам един проблем и се надявам да ми помогнете...
Преди 4 дена с приятеля ми правихме секс всичко беше ок докато той каза стани станиии и усетих нещо топло отдолу...Възможно ли е след като не е бил в мен да е станал все пак фал...Може би има много такива теми но не ми се занимава да ги търся защотото съм "прекалено заета" да си мисля че ми е лошо и че ми се гади и да се вманиачавам! ](*,) За тези който си мислят че съм 16 годшна ще поправя и ще кажа че съм на 19...Все пак попитах приятелят ми дали не е направил фал, каза че е сигурен но все пак се притеснявам!Моля ви дайте ми съвет все пак!
ма бе търтей мое си яла кофти храна... пшфффф гоу то скуул мама ти деба

BaiboCo
09-07-2007, 23:08
Ти може да си станала, ама той да те е уцелил отдолу ако му е хвръкнала.. сещаш се кво. Тест за бременност и презарвативи <3

^MishkaTa^
09-08-2007, 12:53
Мерси мерси...за коментарите, но не съм тук да ме опреквате, аз достатъчно кофти се чувствам и без да ми се натяква...и знам че съм постъпила безотговорно...По принцип гледам да не допускам такива работи никога...но ... при полужение че той го е извадил от мен и не е бил вътре все пак е възможно да е станал фал?... ](*,) :smt010

bqsna_teenagerka
09-08-2007, 12:59
и Сегаа дами и господа 46та минута от мача господин МЪЖ направи фал и са ще бия шута в родилното :smt111 :smt111 :smt111 :smt111 :lol: :smt005

09-08-2007, 13:07
Благодаря за смислените коментари от рода: :smt005 и т.н ... предполага се че повечето тук са хора който са разумни и могат поне един съвет или едно мнение да дадат...но съм объркала форума...

sladkish_14
09-08-2007, 13:25
лол не разбрах...значи ебали сте се и той е свършил ама не в теб и ти се стоплила от нещо ?

:smt005 :smt005 :smt005 :-D :-D Нееее усетила е млякото,бе :-D :-D A don't know :-k

Някой^^
09-08-2007, 20:52
хах ибахти смешниците дайте на момичето един смислен коментар щото тука видях само един такъв!

BaiboCo
09-08-2007, 20:57
Ский са, тоя форум не е за проблемите на хората, А ЗА ФЛУУД! Като човек има проблем, пита родители/приятели/психолог или там НЯКОЙ познат, а не непознати в некф 95% наркомански форум..