Влез

View Full Version : Дали е вярно ???

coteto
09-08-2007, 08:47
здравейте дали е вярно това "ако оби4а6 някой пусни го на свобода,а ако се върне значи е твой за цял живот"
в моя случей не е то4но така но...
аз съм на 17 а също и той от много отдавна(още от малки в училище и после кат по пораснахме се запо4на ве4е наистина) сме заедно но с прекъсвания със сега6ния ми приятел сме касали много пъти(той де)и след време той иска пак да е с мен (естествено 4е сесъгласявам де)и аз искам де и отново се събираме.това е било ве4е 2 пъти.
понеже сега усещам 4е нещо става с връзката ни (нали знаете как е след раздяла тъжно гадно а после когато се съберете пак колко сте щастливи)сякаш започваме да си омразваме дали ако този път аз предложа да се разделим и след време поискам да се съберем и той ще иска?
мерси за мненията ама айде =; БЕЗ ГАВРИ [-X
4аоо

roskbbb
09-08-2007, 09:34
symnqvam se :} i az probvah ama pri mene ze che ne stana.. shans :P ako vse pak iskash da ste shtaslivi i da ne si omryzvate zashto prosto ne pochnete da pravite raznoobrazni neshta :}

sexy_for_you
09-08-2007, 09:49
Не е сигурно дали той ще пожелае да се съберете отново.Щом сте започнали да си омръзвате...ако и той го усеща,не знам.По-добре потърси начин да разведриш връзката ви и да не си омръзвате.За мен това да скъсате,при положение,че го обичаш,не е най-правилното решение.

sexy_for_you
09-08-2007, 09:50
Не е сигурно дали той ще пожелае да се съберете отново.Щом сте започнали да си омръзвате...ако и той го усеща,не знам.По-добре потърси начин да разведриш връзката ви и да не си омръзвате.За мен това да скъсате,при положение,че го обичаш,не е най-правилното решение.

100%angel
09-08-2007, 09:54
Вярно е!

09-08-2007, 10:08
а когато си омръзвате защо не намерите друго решение не да се разделяте

monityY
09-08-2007, 10:13
не това не е вярно

Mitizaro
09-08-2007, 10:15
здравейте дали е вярно това "ако оби4а6 някой пусни го на свобода,а ако се върне значи е твой за цял живот"
аз съм на 17 а също и той от много отдавна(още от малки в училище и после кат по пораснахме се запо4на ве4е наистина) сме заедно но с прекъсвания със сега6ния ми приятел сме касали много пъти(той де)и след време той иска пак да е с мен (естествено 4е сесъгласявам де)и аз искам де и отново се събираме.това е било ве4е 2 пъти.
понеже сега усещам 4е нещо става с връзката ни (нали знаете как е след раздяла тъжно гадно а после когато се съберете пак колко сте щастливи)сякаш започваме да си омразваме дали ако този път аз предложа да се разделим и след време поискам да се съберем и той ще иска?
4аоо

Доста си неграмотна и... недорасла за 17 годишна :smt017
Като е ставало 2 пъти защо пишеш не ми е ясно? Бахти и неореантираните хора...Или ви е просто кеф да ви говорят мили приказки.

Айде бе нареждайте ме що съм бил зъл, ама така мисля - така казвам.

devil_feel_f
09-08-2007, 10:28
Явно връзката ви е прекалено еднообразна и скучна,щом си омръзвате.Измислете нещо ново и разнообразно,за да не си омръзвате.Успех!!! :-)

ZaHaRcHe
09-08-2007, 12:45
ако оби4а6 някой пусни го на свобода,а ако се върне значи е твой за цял живот"
мдам вярно е

MayKyTy
09-08-2007, 12:48
4аоо

Като е ставало 2 пъти защо пишеш не ми е ясно? Бахти и неореантираните хора...Или ви е просто кеф да ви говорят мили приказки.

и аз съм на това мнение
айде благодаря лека нощ чао мерси :)

coteto
09-08-2007, 13:32
4аоо

и аз съм на това мнение
айде благодаря лека нощ чао мерси :)
6to ne mi kajete koe mi e negramotnoto a ne vi pitam kak sam pisala

ArTanDra
09-08-2007, 13:42
Оо експерименти ще си правим :lol: Искаш да си с този човек , но нещо пречи или намираш причината за проблема или се отказваш да разрешаваш проблема ? Кое ти е по - лесно ?
Ако е да го разрешиш ти пожелавам късмет , но явно нямате какво повече да научите един от друг и ви се разделят пътищата.
Ако не искаш да разбираш причината (което те съветвам да направиш) скъсай с него и си търси късмета при друго момче. Това не е работа непрекъснато да си задаваш някакви въпроси.

П.С. Факта , че сте късали 2 пъти явно и двамата не знаете какво искате.. не знаете какво искате , а сте тръгнали връзка да правите? Не става така .. за такова нещо човек трябва да се почувства "пораснал".

coteto
09-08-2007, 13:48
vsa6nost az znam kakvo iskam ama toi neznae kogato sam go pitala za kvo kasa s men toi mi vika neznam toi e ne porasnaliq ot nas dvamata

GregoryHouse
09-08-2007, 14:59
То ,че е вярно - вярно е ама вече 3ти път ?!?! Вие какво да не сте мазохисити или да си падате по филма "40 първи срещи" ?! Нъвсем непрепоръчително е да си играеш със Съдбата...

koalka
09-08-2007, 16:38
Явно той не знае какво иска.Нещата не стават по-добри като късате постоянно, даже напротив.Нормално е да сте си омръзнали след толкова време.