View Full Version : Дали е вярно ???
здравейте дали е вярно това "ако оби4а6 някой пусни го на свобода,а ако се върне значи е твой за цял живот"
в моя случей не е то4но така но...
аз съм на 17 а също и той от много отдавна(още от малки в училище и после кат по пораснахме се запо4на ве4е наистина) сме заедно но с прекъсвания със сега6ния ми приятел сме касали много пъти(той де)и след време той иска пак да е с мен (естествено 4е сесъгласявам де)и аз искам де и отново се събираме.това е било ве4е 2 пъти.
понеже сега усещам 4е нещо става с връзката ни (нали знаете как е след раздяла тъжно гадно а после когато се съберете пак колко сте щастливи)сякаш започваме да си омразваме дали ако този път аз предложа да се разделим и след време поискам да се съберем и той ще иска?
мерси за мненията ама айде =; БЕЗ ГАВРИ [-X
4аоо
symnqvam se :} i az probvah ama pri mene ze che ne stana.. shans :P ako vse pak iskash da ste shtaslivi i da ne si omryzvate zashto prosto ne pochnete da pravite raznoobrazni neshta :}
sexy_for_you
09-08-2007, 09:49
Не е сигурно дали той ще пожелае да се съберете отново.Щом сте започнали да си омръзвате...ако и той го усеща,не знам.По-добре потърси начин да разведриш връзката ви и да не си омръзвате.За мен това да скъсате,при положение,че го обичаш,не е най-правилното решение.
sexy_for_you
09-08-2007, 09:50
Не е сигурно дали той ще пожелае да се съберете отново.Щом сте започнали да си омръзвате...ако и той го усеща,не знам.По-добре потърси начин да разведриш връзката ви и да не си омръзвате.За мен това да скъсате,при положение,че го обичаш,не е най-правилното решение.
100%angel
09-08-2007, 09:54
Вярно е!
а когато си омръзвате защо не намерите друго решение не да се разделяте
Mitizaro
09-08-2007, 10:15
здравейте дали е вярно това "ако оби4а6 някой пусни го на свобода,а ако се върне значи е твой за цял живот"
аз съм на 17 а също и той от много отдавна(още от малки в училище и после кат по пораснахме се запо4на ве4е наистина) сме заедно но с прекъсвания със сега6ния ми приятел сме касали много пъти(той де)и след време той иска пак да е с мен (естествено 4е сесъгласявам де)и аз искам де и отново се събираме.това е било ве4е 2 пъти.
понеже сега усещам 4е нещо става с връзката ни (нали знаете как е след раздяла тъжно гадно а после когато се съберете пак колко сте щастливи)сякаш започваме да си омразваме дали ако този път аз предложа да се разделим и след време поискам да се съберем и той ще иска?
4аоо
Доста си неграмотна и... недорасла за 17 годишна :smt017
Като е ставало 2 пъти защо пишеш не ми е ясно? Бахти и неореантираните хора...Или ви е просто кеф да ви говорят мили приказки.
Айде бе нареждайте ме що съм бил зъл, ама така мисля - така казвам.
devil_feel_f
09-08-2007, 10:28
Явно връзката ви е прекалено еднообразна и скучна,щом си омръзвате.Измислете нещо ново и разнообразно,за да не си омръзвате.Успех!!! :-)
ZaHaRcHe
09-08-2007, 12:45
ако оби4а6 някой пусни го на свобода,а ако се върне значи е твой за цял живот"
мдам вярно е
4аоо
Като е ставало 2 пъти защо пишеш не ми е ясно? Бахти и неореантираните хора...Или ви е просто кеф да ви говорят мили приказки.
и аз съм на това мнение
айде благодаря лека нощ чао мерси :)
4аоо
и аз съм на това мнение
айде благодаря лека нощ чао мерси :)
6to ne mi kajete koe mi e negramotnoto a ne vi pitam kak sam pisala
ArTanDra
09-08-2007, 13:42
Оо експерименти ще си правим :lol: Искаш да си с този човек , но нещо пречи или намираш причината за проблема или се отказваш да разрешаваш проблема ? Кое ти е по - лесно ?
Ако е да го разрешиш ти пожелавам късмет , но явно нямате какво повече да научите един от друг и ви се разделят пътищата.
Ако не искаш да разбираш причината (което те съветвам да направиш) скъсай с него и си търси късмета при друго момче. Това не е работа непрекъснато да си задаваш някакви въпроси.
П.С. Факта , че сте късали 2 пъти явно и двамата не знаете какво искате.. не знаете какво искате , а сте тръгнали връзка да правите? Не става така .. за такова нещо човек трябва да се почувства "пораснал".
vsa6nost az znam kakvo iskam ama toi neznae kogato sam go pitala za kvo kasa s men toi mi vika neznam toi e ne porasnaliq ot nas dvamata
GregoryHouse
09-08-2007, 14:59
То ,че е вярно - вярно е ама вече 3ти път ?!?! Вие какво да не сте мазохисити или да си падате по филма "40 първи срещи" ?! Нъвсем непрепоръчително е да си играеш със Съдбата...
Явно той не знае какво иска.Нещата не стават по-добри като късате постоянно, даже напротив.Нормално е да сте си омръзнали след толкова време.