View Full Version : С какво успя да го/я плениш и задържиш?
naMy4Ho_KoTe
09-08-2007, 18:54
Споделете в случай, че си имате половинка - с какво успяхте да го/я спечелите на първата ви среща, споделете флирт-тактиките, които използвахте и въобще каквото се сетите.
Защо според вас той/тя е с вас (конкретни ваши качества)?
За тези които нямат половинка - кое считате за своя най-силен коз в флирта?
100%angel
09-08-2007, 18:59
Ми аз малко се бях на фиркала :D и така стана че се харесахме и почнахме да си излизаме на купони разходки ала бала абе купон да става !!!! :D Е ся не сме заедно мн ясно, но проблема не беше че не успях да го задържа, а той не можа да задържи мен!!!
thefreak
09-08-2007, 19:05
Коз?
Мога да си мърдам и двете вежди индивидуално и заедно + тръпчинка :D
naMy4Ho_KoTe
09-08-2007, 19:26
Коз?
Мога да си мърдам и двете вежди индивидуално и заедно + тръпчинка :D
Спечели ме с трапчинката :-D
П.П. Тва с веждите и аз го могааа :smt019 :-D
CuRly_Doll
09-08-2007, 19:35
hm....zasega gadje si nqmam,oba4e pe4elq mom4etata s 4ar i 24-karatova usmivka :D
cherinka
09-08-2007, 19:38
Тва с веждите е яко.
Ще го пробвам и аз. :)
Btw и аз винаги съм се чудила как ми става работата с едно момче, защото с един се харесаме, с друг - не, просто не знам и аз с някои как успявам, а с други - не.
Просто, съм стигнала до заключение, че не всички могат да ме харесат. Хаха.
Иначе, със сегашния, си имам изпитана тактика, с която успявам да го задържа, поне за сега, обаче не мога да ви споделя, защото е тайна. :D
Тайна, която знаем само аз и той. :)
Иначе повечето момчета ги задържам чрез невинното ми и непорочно излъчване. :mrgreen: Ама всичко е до време...
FiRe_LaDy
09-08-2007, 19:43
Ами на първата ни среща ... каква среща бе!Бяхме на един РД и там се видяхме.Дори не се запознахме официално.Гледахме се отдалеко като дойде и ако ни се засечаха погледите веднага и двамата се обръщахме и се правехме на разсеяни.После малко се сдърпахме ... той пускаше някакви базици,които ме дразнеха и го гледах накриво и той почна да се ерчи как можело така да го гледам нам си ко .... и аз го игнорирах.И може би с безразличието си го привлякох.Той ми говореше,галеше ме и т.н.,а аз само стоях и гледах безучастно.После той започна с комплиментите,а аз само леко се усмихнах и усетих как се размекна и той ... май тайния ми коз беше УСМИВКАТА .... е дали е било така наистина незнам.А защо е с мен?Може би,защото съм различна ... с как?Нескам,но често ми го казват.Ехх дано го задържа по дълго,независимо с какво. :wink:
sexy_for_you
09-08-2007, 21:22
Нямам гадже.При флиртовете разчитам на излъчването ми,кокетничене,мила усмивка и страстни погледи :-D
Vikitooo
09-08-2007, 21:27
Нямам опеделен начин... Разчитам само на себе си. на усмивката ми, на чара ми. 8) Ако ме хареса ок, ако не здраве :lol:
PINK_FLoyD
09-08-2007, 21:30
които ги привличам може би е с това,че не съм от най-нормалните.......... O:)
naMy4Ho_KoTe
09-08-2007, 21:37
които ги привличам може би е с това,че не съм от най-нормалните.......... O:)
И аз тъй :)
Оставих у него впечатлението, че съм много малка, по детски глуповата (но всъщност като съм сериозна проявявам признаци на интелект), сладка, наивна, мила и добра. Като за завършек на срещата му лепих страстна целувка и за малко да го яхна насред парк в София - само да му намекна на какво съм способна :-D
Сега, като че ли.. Успявам да го задържа просто като съм себе си :)
SUNriSe_f
09-08-2007, 21:59
Ми чесно казано нз... мн странно не излизам с малко момчета, а нз с какво ги задържам, попринцип аз си ги избирам никой още не ме е зарязвал, дано и не стане [-o< . Ами усмихвам се много, смея се на всичките му шеги, опитвам се да се държа с момчето до мен сякъш ми е първи приятел...
hm....zasega gadje si nqmam,oba4e pe4elq mom4etata s 4ar i 24-karatova usmivka :D
ми дай да те видим :D
Ми щото съм най-добрия, баси въпроса!
IKisseDAGirL
09-09-2007, 07:42
Оставих го да си мисли, че съм невинна и непорочна, като само перверзния ми поглед говореше точно обратното :lol:
Викаше ми "дете", "лапе" и т.н. :) Оставях го да е по-доминиращият от двамата, все едно наистина съм все още малка и трябва да бъда учена :)
Казваше ми, че съм много странно момиче, т.е. не ми пука от хорското мнение и се държа както ми харесва, а не както се очаква. Лигавех се супер много.. :oops: До някъде мисля, че и това го е пленило, защото и той е голям лигльо и се чувства щастлив, когато има с кой да разпусне :lol: А аз съм идеална за тази цел.
Освен това се водеше големия е*ач, беше минал половината ми даскало (от едно и също сме) и си е въобразявал, че и от мен лесно ще получи това, което иска. Само дето не стана точно така :twisted:
maybelline
09-09-2007, 08:28
Интелект, разум, външна и вътрешна красота
`Death`Whore``
09-09-2007, 08:31
Не съм го пленила с флиртове, явно съм го пленила с чар и държание.
Ами като най-силен коз...може би усмивката и естественото държание.Не е кой знае какво, но, когато се държа естествено, моите си типични мимики, жестове, хората ме харесват повече.Опитвам се винаги да съм така, иначе съм и добричка. :smt059 Не е нищо особено.Също и погледът може би.
Споделете в случай, че си имате половинка - с какво успяхте да го/я спечелите на първата ви среща, споделете флирт-тактиките, които използвахте и въобще каквото се сетите.
Защо според вас той/тя е с вас (конкретни ваши качества)?
За тези които нямат половинка - кое считате за своя най-силен коз в флирта? предавам се !
alkobalko
09-09-2007, 10:10
Винаги съм себе си и не се опитвам да се правя на човек, който не съм. До него съм, уважавам го и го подкрепям. Ценя го като човек, показвам му и доказвам, че го обичам и винаги може да разчита на мен. Знае, че винаги можем да поговорим и не се държа като разглезена лигла, която не може да направи нищо сама. Просто съм себе си. И най-вече с това, че го обичам.
e_l_i_z_a
09-09-2007, 10:27
Непринудено поведение и усмивкииии :-D
rashito0o
09-09-2007, 10:36
Тъкмо ми бяха зели компютъра и си чатихме на др ден той имаше мач(фотбулстче е 8) )и нещо се заговорихме той сподели че ме харесфа така и аз му каах и на др ден след мача тръгнахме,него трябва да питате с кфо съм го привлякла :-D
За тези които нямат половинка - кое считате за своя най-силен коз в флирта? pop spatiq ! a sy6to taka dvoika kupa. Vsi4ko zavisi kakvo e vremeto i dali ima silen vqtyr !
aidi leka no6t..
naMy4Ho_KoTe
09-09-2007, 11:03
За тези които нямат половинка - кое считате за своя най-силен коз в флирта? pop spatiq ! a sy6to taka dvoika kupa. Vsi4ko zavisi kakvo e vremeto i dali ima silen vqtyr !
aidi leka no6t..
Рано е за лека нощ :roll:
П.П. Не се е*авай така с козовете, че още съм наплашена от един път, когато мъжо за малко да ме проиграе на покер срещу вафла :|
ъъъ де да знам не помна точно. със мрежа за щуки май.. тогава най много се задърща под мое робство..
tfa s flirtovete ima takava tema,a po otno6enie na drugoto,prosto gledam da ne se zatvarqm v sebe si,da sum estestvena,da si praa lafa,pa dali 6e me haresa ili ne si e negova rabota :mrgreen:
GregoryHouse
09-09-2007, 14:42
Хм тука има доста за казване...Предимно импровизирам нямам някакви заучени трикове зависи от момичето отварям някоя тема за да я преценя като характер и темперамент...и общо взето правя нещата спонтанно и непринудено...това е доста ефективно също така е хубаво да се пуска по някоя друга шегичка(не тъпи брутализми от сорта "ее скиваи тоа главата му е кат презряла деформирана диня" а някой забавен виц примерно) общо взето да и задържаш виниманието върху себе си...А що се отнася за приятелки с моята бивша имахме мн интересна история...направо комична :) А тя е именно следната: Едни познати на наще ни бяха дошли на гости на село и понеже имаме вила на 2 етажа (не нещо супер масивно съвсем скромна вила си е) и имаше място за всички останаха да спят у нас.Естествено преди това на вечеря имаше "ооо от кога не сме се виждали я сипи тука да се почерпим" и аз покраи тях се понапих,а и въпросното момиче не отказваше напитки :D после отидохме да спим и понеже нямаше как да се съберем като хората трябваше да спи тя в моята стая на 2рия етаж...(ба ся като го разказвам направо се пръскам от смях :) ) и там има телевизор и гледам си аз ТВ ама той е така извъртян че на нея и беше трудно да гледа и аз нали съм "джентълмен" викам -Искаш ли да се разменим да гледаш. И тя става и вика стой ше гледаме 2мата...и седя си аз ама нали не мога да не се стърпя да не направя глупост и нашега я ръфнах съвсем нежно по ушенцето и докато се усетя вече се беше обърнала и ми беше вкарала един страстен език...и после нали се сещате кфо последва...До тогава никога не я бях жийдал нищо че бяхме от едно село и един град а това беше доста странно тъй като прекарвам у нас около 6-7 часа колко да спя...после тръгнахме и т.н. и т.н...
VerryBerry
09-09-2007, 16:00
mi..az sam si neprinudena po harakter i rqdko si galtam gramatikata ot nepoznati..a za tva kak sam spe4elila biv6ite si..mi parviq-s usmiFki i mn bazici(to s nego cqlata rabota be6e maitap..)
a vtoriq...e,tam se namesiha treti lica..e,i moqt intelekt i krasota svar6iha ne6to
sega..sam svobodan..i pak si gi privli4am..nz kak :?
Най много разчитам на чувството си за хумор.Могже би и на това че съм добър по характер спомага за добър флирт. :-k
Ми красив съм, умен съм, имам чаровна усмивка. Говоря когато и по колкото трябва. Когато трябва съм романтичен и лицемерен. Все хубави качества....
NFW :
Стига си се продавал, Чавдаре.
По темата : Аз никого не запленявам. Хората се запленяват по мен. 8)
(Хуху, ама как го извъртях, а? :-D )
krem4et0
09-09-2007, 19:44
Първите ни 3-4 срещи....................с нищо. Просто бях момиче, с което излизаше и заведе на дискотека. Аз си го харесах, а той мн-не особено. Не за друго-просто не искаше връзка тогава. Не зная с какво съм го впечатлила-с настоятелност може би. Но знам, че съм сбъднала и най-смелите му мечти и представи за момиче, което може да има. Умна, красива по своему, учтива, нежна, внимателна..........
А той за мен е най-хубавото нещо, което ми се е случвало в живота. Обичам те, миличко!
morenita
09-09-2007, 19:47
Az na pyrva sreshta obiknoveno se usmihvam mnogo i se smeq na vsichki shegi za da ustavq u choveka vpechatlenie che mi e zabaven. Vodq razgovora v takava nasoka che da go predrazpoloja da mi govori za sebe si shtoto vseizvestno e che horata obojavat da govorqt zasvoq jivot + che taka si davam smetka shto za chovek e. Gledam da puskam chara v deistvie i ot vreme na vreme podmqtam nqkoq shega, no ne prekalqvam za da ne izglejdam kato kloun.
Zadurjam gi s...znam li moje bi s tova che sum mnogo vseotdaina i se grija za gadjetata kato che sum im 2ra maika. Gledam vs da im e OK. Gotova sum na promeni i sum otvorena za novi idei. Nikoga ne si pozvolqvam da zastana pred gadjeto si zle izglejdashta i kogato sme v kompaniq s priqtelite mu ne govorq mnogo za da moje toi da se izqvi. Podkrepqm go vuv vsichkite mu nachinaniq, dori da smqtam che nqma da uspee. Pred horata se sdurjam da mu visq mn na vrata, no kogato sme na same si navaksvam, seshtate se kak ;)
gorskata_feja
09-09-2007, 20:01
Първата среща... не я помня... да съм била първи клас... :lol: :lol: :lol: Смисъл такъв, че тогава се запознахме... Иначе първата ни истинска среща май още не се е състояла... :lol: :lol: :lol:
Та на въпроса... Незнам с какво го спечелих и дали въобще съм го спечелила... Просто нещата се завъртяха така, че сега да сме заедно... А иначе печеля момчетата с това, че винаги съм искрена и ги предразполагам да се чувстват добре с мен, а може и външния ми вид също да е причина... незнам... приятелите ми хиляди пъти са ми казвали, че съм много чаровна и имам готина усмивка... Иска ми се да вярвам, че е заради мен самата, а не заради начина по който изглеждам! :)
Castaway
09-09-2007, 20:46
Хм...просто се държа като себе си...а и мисля, че сЪ моята усмивка..просТо...с ЕдНа УсМивКъЪ и става работата... ;);) (е понякога се иска и нещо повече...но незнам то на момента си ми идва и се получава...) \:D/
Дееба, като четеш подобни теми и излиза, че 100% от населението на България е искрено, непринудено, държи се "като себе си", чаровно е, има прекрасна усмивка, забавно е, а в повечето случаи доста красиво и умно. Да се неначуди човек, ей!
Аз пък като чета темата ще ви кажа с какво не сте ги впечатлили - неграмотни сте, безлични сте, неоригинални сте, боравите с впечатляващото количество клишета и много други.
Момчето ви е харесало, защото мъжкият нагон го е тръшнал и оная му работа е преборила ума му, когато ви е видяло. А момичетата няма да коментирам - те и сами не знаят какво ги впечатляват, каквото и да дрънкат на всеослушание..
kofti_nick
09-09-2007, 22:09
Бей Бе Аз Не Съм Успял 8-[
Like the wind`
09-11-2007, 12:16
Оставих го да си мисли, че съм невинна и непорочна, като само перверзния ми поглед говореше точно обратното :lol:
Викаше ми "дете", "лапе" и т.н. :) Оставях го да е по-доминиращият от двамата, все едно наистина съм все още малка и трябва да бъда учена :)
Казваше ми, че съм много странно момиче, т.е. не ми пука от хорското мнение и се държа както ми харесва, а не както се очаква. Лигавех се супер много.. :oops: До някъде мисля, че и това го е пленило, защото и той е голям лигльо и се чувства щастлив, когато има с кой да разпусне :lol: А аз съм идеална за тази цел.
Освен това се водеше големия е*ач, беше минал половината ми даскало (от едно и също сме) и си е въобразявал, че и от мен лесно ще получи това, което иска. Само дето не стана точно така :twisted:
Абсолютно същото. :::
s tova 4e vinagi sum mnogo usmihnata, 4e se durja neprinudeno i 4e kazvam tova, koeto mislq dori i da zvu4i grubo i se postarah da razbere, 4e ne sum porednoto tupo par4e, s koeto se e zapoznal.
IKisseDAGirL
09-11-2007, 13:56
Дееба, като четеш подобни теми и излиза, че 100% от населението на България е искрено, непринудено, държи се "като себе си", чаровно е, има прекрасна усмивка, забавно е, а в повечето случаи доста красиво и умно. Да се неначуди човек, ей!
Аз пък като чета темата ще ви кажа с какво не сте ги впечатлили - неграмотни сте, безлични сте, неоригинални сте, боравите с впечатляващото количество клишета и много други.
Момчето ви е харесало, защото мъжкият нагон го е тръшнал и оная му работа е преборила ума му, когато ви е видяло. А момичетата няма да коментирам - те и сами не знаят какво ги впечатляват, каквото и да дрънкат на всеослушание..
Всичко е относително. За теб едно момиче може да има чаровна усмивка, за друг - не. За теб тя може да е красива, а за друг - точно обратното. Ти може да намираш голям смисъл в това, което тя казва, а друг да я сметне за глупава. :smt006
BrokenInnocence
09-11-2007, 16:10
Привличам го с външния си вид, но след като ме опознаят рядко ги задържам, а и рядко искам да ги задържа. Човека, който обичам повече от себе си каза, че съм го спечелила с мрака, който излъчвам.
flowerlina
09-11-2007, 16:35
Абсолютно същото. :::
+1
heartless*charm
09-11-2007, 17:23
Привличам го с външния си вид, но след като ме опознаят рядко ги задържам, а и рядко искам да ги задържа. Човека, който обичам повече от себе си каза, че съм го спечелила с мрака, който излъчвам.
хахахах това прозвуча супер добро.
иначе мъже се привличат с външен вид, чар, магнетизъм, енигма, непредвидимост, недостижимост и предизвикателност едновременно.
така се задържат до живот. за други периоди от време ... има 100 начина. разни хора, разни идеали
elli4ka93
09-12-2007, 01:26
e hora ne mislite li 4e tva da svali6 nqkoi i posle da go nakara6 da se vlubi si e vrodeno ne se u4i koito si go moe si go moje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: