Влез

View Full Version : КАКВО ПО ДЯВОЛИТЕ МИ ИМА?!?!?!

f*ck boys..
09-08-2007, 22:09
Toку що говорих с бившето ми гадже. Не знам защо обаче изведнъж ми изтърси, че като сме се целували съм била сотворени очи и това значело, че не ми е яко.Аз пък съм чувала, че значи че не си искрен..аз по това време харесвах един друг..Не знам точно какъв ми е въпроса..може би дали ми има нещо?! Аз си мислех преди дали съм била със затворени очи и стигнах до отг.-да, но явно не. Пък и си спомням пейзажите и местата по времето когато с целуваме и няма как да ги знам и няма как да знам кой е минал покрай ас докато се целуваме ако не съм била с отворени очи. Явно го прая несъзнателно..една фр каза че е пробвала така с отворени очи и е било супер гадно..нз..какво ми има :smt010 :smt010 :smt010 Ще се побъркам...

09-08-2007, 22:12
Освен това съм забелязала че когато започна да харесвам едно момче и след като разбера че и той ме харесва и интереса ми става нулев..как не мога да обичааам ;( наистина ще се побъркам нещо не съм в ред :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 За ся от 1 год харесвам 1 момче (за коет споменах и горе) ама той ту ме отблъсква ту ме сваля и ми държи интереса..може би ако почне прекалено да ме сваля пак ще загубя интерес........

DivoTo_KoTe
09-08-2007, 22:47
Ми според мен е въпрос на лични предпочитания аз винаги си затварям очите и ми е добре :)

09-08-2007, 22:48
МОЖЕ ДА ВОНИШ [-X

naMy4Ho_KoTe
09-08-2007, 22:50
Toку що говорих с бившето ми гадже. Не знам защо обаче изведнъж ми изтърси, че като сме се целували съм била сотворени очи и това значело, че не ми е яко.Аз пък съм чувала, че значи че не си искрен..аз по това време харесвах един друг..Не знам точно какъв ми е въпроса..може би дали ми има нещо?! Аз си мислех преди дали съм била със затворени очи и стигнах до отг.-да, но явно не. Пък и си спомням пейзажите и местата по времето когато с целуваме и няма как да ги знам и няма как да знам кой е минал покрай ас докато се целуваме ако не съм била с отворени очи. Явно го прая несъзнателно..една фр каза че е пробвала така с отворени очи и е било супер гадно..нз..какво ми има :smt010 :smt010 :smt010 Ще се побъркам...

Тва с очите е тъпо. Няма връзка. Аз се целувам с отворени очи винаги, защото обичам да съм нащрек! Обичам винаги да съм в течение с всичко, което се случва около мен! Пък и обичам да наблюдавам реакциите на този, който целувам.. Или просто да му се любувам на лицето :)

Presley
09-08-2007, 22:58
Абе това са глупости.Няма эначение дали си с отворени или със эатворени очи..!Въпрос на предпочитание.Това ,че си се целувала с отворени очи не эначи нищо повече,освен че просто така ти е било приятно.
А това,че когато момчето эапочне да те харесва ,ти губиш интерес е нормално.Доста хора са така.Включително и аэ преди бях така.И то не само отностно момчетата.Попринцип така сме си устроени.Искаш нещо много,бориш се эа него,страдаш и когато го имаш осъэнаваш ,че не е това което си очаквал...нормално.Нищо ти няма.Може би просто трябва малко да пораснеш :-D На колко си?

BaiboCo
09-08-2007, 23:02
Пий 1 студена вода кат мен и си бий 2-3-4-5-6-7-8-9 шамара. Мое и да ти мине...

Escarina
Ми просто не си дорасла...нямам предвид нещо обино, има хора които до определено време не могат да изпитват по-илни чувства, поне аз познавм доста:) За всичко има време. А за интереса...не си намерила точния човек:) Нормално е да губиш интерес, когато видиш, че получаваш това което искаш, ако не си го искала достатъчно силно:)

cherinka

Тва с очите е тъпо. Няма връзка. Аз се целувам с отворени очи винаги, защото обичам да съм нащрек! Обичам винаги да съм в течение с всичко, което се случва около мен! Пък и обичам да наблюдавам реакциите на този, който целувам.. Или просто да му се любувам на лицето :)
Точно така.
И аз обичам винаги, ама АБСОЛЮТНО ВИНАГИ ДА ЗНАМ КАКВО СТАВА ОКОЛО МЕН и затова съм с отворени кат конжули очички. :D
Даже, авторке на темата, и аз веднъж си затворих очите да видя кво е как е що е и не ми допадна особено много, колкото с отворени.
Смисъл, не мога да почувствам нищо със затворени очи.
Както каза памучно коте - Винаги нащрек!

Бай Гроздан
09-08-2007, 23:04
или да можеш да побегнеш навреме ако те подгони куче :roll:

naMy4Ho_KoTe
09-08-2007, 23:12
Точно така.
И аз обичам винаги, ама АБСОЛЮТНО ВИНАГИ ДА ЗНАМ КАКВО СТАВА ОКОЛО МЕН и затова съм с отворени кат конжули очички. :D
Даже, авторке на темата, и аз веднъж си затворих очите да видя кво е как е що е и не ми допадна особено много, колкото с отворени.
Смисъл, не мога да почувствам нищо със затворени очи.
Както каза памучно коте - Винаги нащрек!

Да бе, и аз съм пробвала със затворени - плашещо си е. Постоянно се чудя какво става наоколо.. И дали това дето човърка в косата ми е ръката на любимия ми човек или някое гадно малко гнусно хапещо жилещо насекомо не е решило да си свие гнездо в гривата ми... :smt012

naMy4Ho_KoTe
09-08-2007, 23:13
или да можеш да побегнеш навреме ако те подгони куче :roll:

Впрочем, това наистина е една от многобройните причини. Сериозно. :roll:

LoVe_RuSlAn
09-08-2007, 23:18
Хах аз пък си се целувам със затворени и поприцип съм 4увала 4е с отворени не било искренно оба4е според мен тфа са пълни глупости 6тото кои как се целува си е въпрос на ли4но предпо4итание а не 4е не си искрен и про4ие....

09-08-2007, 23:45
xaxaxaxaxaxa spored men gadjetata vi ne se interesuvat ot vas zatova vi osstavqm da si otvarqte ochite (Rofl) tfa e gadno ve basi celuvash se s nqkoi otvarqsh ochi i vijdash drugi ochi da sa se ukokorili u tebe basi i shitnqta( az bih se spukal ot smqh de edin pat taka stana i sam se smql kat lud)

FairYoFdaRknEsS
09-09-2007, 00:29
Абе :smt005 ква е тая тема бееее за ко си я пуснала :smt005 казах ти да званнеш един телефон на оня идиот да го питаш той от де знай че си била с отворени очи.... да видим тогаз кой бил с отворени кой сас затворени!!! Амахаааа не са занимавай с глупости! Нито с бившия нито с тоя дето го харесваш от една година и двата за нищо не стават и ти мн добре го знаиш!!!! И нямаш никф бъг оспокои са! В повечето случаи като си с отворени очи не се кефиш толкоз на човека срещу теб ами просто ей таи.... както ти казваш ти не си го обичала истински ето ти причина за това че си била с отворени очи..... стига с тез глупости абсолютно нормална си си и ти го знаиш!!!! :-)

LofYou
09-09-2007, 06:18
Абе това са глупости.Няма эначение дали си с отворени или със эатворени очи..!Въпрос на предпочитание.Това ,че си се целувала с отворени очи не эначи нищо повече,освен че просто така ти е било приятно.
А това,че когато момчето эапочне да те харесва ,ти губиш интерес е нормално.Доста хора са така.Включително и аэ преди бях така.И то не само отностно момчетата.Попринцип така сме си устроени.Искаш нещо много,бориш се эа него,страдаш и когато го имаш осъэнаваш ,че не е това което си очаквал...нормално.Нищо ти няма.Може би просто трябва малко да пораснеш :-D На колко си?

=D> Отворени затворени очи .. Пълни глупости :smt011

monityY
09-09-2007, 06:31
ni6to ti nqma,seki se celuva kakto iska,nqkoi s otvoreni,drug s zatvoreni,tfa ne e problem :roll: ama za nego qvno e,prosto si gi zatvarqi sledva6tiq put,tfa 4e si s otvoreni ni6to ne zna4i [-X

MajeStic
09-09-2007, 06:34
Аз пък се целувах с едното от гаджетата ми с отворени очи, за да я гледам :oops: Много беше сладка:)

LofYou
09-09-2007, 06:36
Аз пък се целувах с едното от гаджетата ми с отворени очи, за да я гледам :oops: Много беше сладка:)

Това трябва да я е зарадвало .. щом неможеш да отделиш очи от нея :roll:

MajeStic
09-09-2007, 06:49

Това трябва да я е зарадвало .. щом неможеш да отделиш очи от нея :roll:

Е беше и странно малко ама щом ме е видяла значи и тя си е отваряла очите :Р~~~~~~

09-09-2007, 06:58
Освен това съм забелязала че когато започна да харесвам едно момче и след като разбера че и той ме харесва и интереса ми става нулев..как не мога да обичааам ;( наистина ще се побъркам нещо не съм в ред :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 За ся от 1 год харесвам 1 момче (за коет споменах и горе) ама той ту ме отблъсква ту ме сваля и ми държи интереса..може би ако почне прекалено да ме сваля пак ще загубя интерес........
az bqh taka kato po-malka uj mnogo haresvam nqkoi a kato razbera 4e i toi me haresva se ujasqvam samo kato si pomislq 4e moga da bada s nego

koalka
09-09-2007, 09:01
Това са глупости, и аз съм била много пъти с отнорени очи.Но някак си, като си със затворени си по-състредоточен в целувката и на мен ми е по-яко.

minava6t 4i4ko :)
09-09-2007, 09:33
Това са глупости, и аз съм била много пъти с отнорени очи.Но някак си, като си със затворени си по-състредоточен в целувката и на мен ми е по-яко.

споделям :)

rashito0o
09-09-2007, 10:44
оффф който както иска си се целува...а той кфо е прайл с отфорени очи

i am not okay
09-09-2007, 10:46
ба и той как е разбрал, че си с отворени очи...по тая логика и той е трябвало да е бил...

comics
09-09-2007, 12:00
axhuahx #-o mojeli da ima t0lkova mn sueverni h0ra i det0 vqrvat na prostotiite, k0ito kajat drugite?!?! k0o znachenie ima dlai si s otvoreni ochi ili ne axhuahx bahti pr0stata slucha seriozno ! ](*,) ](*,) ](*,)

GregoryHouse
09-09-2007, 12:46
Може пък да си падаш по момичета ?! :-k
А сега сериозно това няма никфо значение и не е вярно все едно да кажеш че като хвърляш сол през рамото си 100% ще ти върви...

Reed
09-09-2007, 13:18
а той за да те е видял,значи и той си ги е отворил :-D :-D

ledenakrasota
09-09-2007, 13:24
:smt119 :smt119 :smt119 8-[ Момиче к`ви са тия глупости :?: :!: :?: 8-[ Всеки изпада в такива детинштини поне веднъж в живота си,но не се вдълбавайте в тях [-X И на мен ми се е случвало този и онзи да ме сваля па аз тва,онова....ама па чак толкова ](*,) ](*,) ](*,)

Mitizaro
09-09-2007, 13:34
Може пък да си падаш по момичета ?! :-k
А сега сериозно това няма никфо значение и не е вярно все едно да кажеш че като хвърляш сол през рамото си 100% ще ти върви...

Прав е. Сменяй жанра. Другата няма да й пука за очите ти а за друго.
Айде успех.

Th3MaN
09-09-2007, 13:35
оффф #-o тва са пълни тъпотии всеки може да се целува както си поиска!

Ch0c0la73
09-09-2007, 14:08
Освен това съм забелязала че когато започна да харесвам едно момче и след като разбера че и той ме харесва и интереса ми става нулев..как не мога да обичааам ;( наистина ще се побъркам нещо не съм в ред :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 За ся от 1 год харесвам 1 момче (за коет споменах и горе) ама той ту ме отблъсква ту ме сваля и ми държи интереса..може би ако почне прекалено да ме сваля пак ще загубя интерес........ i az sum taka daje i po zle spoks ... dobre do6la v kluba nastani se spokoino :(

09-09-2007, 14:11
Попринцип когато се целуваш тогава в теб би трябвало да стане нещо като "взрив" от чувства и хормони и не може да си отвориш очите когато се целуваш заради това. А когато си с отворение или си претръпнал към чувства или не са толкова силни и затова си ги държиш отворени. Когато се влюбиш в някого и е споделено всичко, като го целунете се пробвайте с отворени очи и със затворени. Със затворени е много по готино, но аз лично обичам да гледам лицето й и изражението й..много невинна изглежда тогава и е адски готино:)

morenita
09-09-2007, 20:06
Mi az se celuvam sus zatvoreni ochi i ne mislq che oznachava neshto no sum imala gadjeta deto go pravqt s otvoreni i nqkoi put sluchaino ako si otvorq ochite i go vidq kak mi se bleshti nasreshta :shock: i se strqskam i spiram. Nqkak plasheshto mi deistva.