View Full Version : Какво иска от мен?
Sunshine^^^
09-09-2007, 11:47
С едно момче бяхме гаджета известно време,но после скъсахме(по-точно аз го зарязах) и то по мн тъп начин-написах му смс че няма нищо да се получи м/у нас,тъй като аз вече нищо ни изпитвам към него.След няколко дни се засякохме в чата и аз му обясних всичко от а до я и накрая той ми написа "FUCK YOU" а пък аз ми се изсмях(всъщност това беше някакъв вид облекчение за мен нз защо ](*,) ).И това беше всичко до преди два дни,когато си провирих ригисрацията и той ми беше писал "hi ko si praika6" и сега нз кво да правя,да му пиша ли и аз и какво по-точно?Толкова съм объркана от неговото държание,мислех си,че вече ме е забравил.Сега какво ли иска от мен?
P.S.-пиша тази тема,защото искам да си излея душата и ако някой ме разбере ще съм му мн благодарна.Мн ми е гадно :(
Sladinka_f
09-09-2007, 11:51
ne e trqbvalo da kysate 4rez sms.tva v 4ata ti go e napisal po skoro za6toto e naranen 4e si go ostavila,a moje bi toi te obi4a mnogo :-s pogovorete si i si izqsnete polojenieto...
i na men mi se e slu4valo tfa,prosto mu e minala zlobata,i te e zabravil predpolagam :roll:
В момент на злоба човек казва какво ли не..Сега, че тва с смс-а е тъпо - спор няма..Не е трябвало така...Малко или много е трябвало да имаш смелост да го погледнеш в очите и да му кажеш какъв точно ти е проблема..Само,че като гледам и ти не знаеш баш защо си го оставила...Пък сега държанието му те притеснява? Хах...Нямам думи :P Замисли се сериозно над това какво искаш ти..аз ако оставя един човек още преди да го направя съм си дал сметка какво му причинявам на него и какво на мен..Т.че би трябвало да знаеш какво да очакваш..колкото до тва с чата и писането..Ми много просто..той не иска да губи контакт с теб или все пак като сте били заедно е поне малко загрижен за състоянието ти..Може и от любопитство да е..знам ли..Нещо от гореизброените :) Ай със здраве :)
Anf3tamin4o
09-09-2007, 12:04
Много ми е чудно защто един път като ги зарежете после пак мислите за тях.За да го зарежеш нещто, не ти е харесало в него.
Мисли навреме
i am not okay
09-09-2007, 12:05
ами пиши да видиш какво иска, пък ако продължи се държи тъпо го заеби
devil_feel_f
09-09-2007, 12:06
Поговорете,изяснете се и го попитай какво иска от теб.
Много ми е чудно защто един път като ги зарежете после пак мислите за тях.За да го зарежеш нещто, не ти е харесало в него.
Мисли навреме
=D> =D> =D>
Иэглежда,че още имаш нещо към него,а? :-D
Може и да те е эабравил.Това,че ти е писал ,не оэначава нищо.Ако искаш да поддържате контакт-пиши му.Ако не искаш-не му пиши.Ти си решаваш.Но не вэимай едно поэдравче в Скайп толкова сериоэно...
GregoryHouse
09-09-2007, 12:42
Хм еми като нараняваш хората кфо очакваш апък и на живо надали щеше да ти рече FUCK YOU...ако ти ме зарежеш така може би и аз бих реагирал така а като ми мине може да те потърся от любопитство...пък и ти познаваш него и ситуацията мн по добре от нас така че вярвам(по скоро се надявам) че си достатъчно голяма и не чак толкова тъпа да разбереш кфо иска с малко питане...
Остави го, нали всичко между вас е приключило, защо да се връщаш назад?
StayClose
09-09-2007, 14:22
пиши му,пиши му...
Еххх...Луда работа. Знам ли, от любопиство може би, може да иска да сте приятели или още се надява. Поговорете и се изяснете, кой какво иска :roll:
Maimunche_f
09-09-2007, 17:17
Първо трябва да си наясно със себе си, искаш ли да има нещо между вас или наистина не изпитваш нищо. След това няма да е зле да поговорите, за да му обесниш чувствата си, за да разбереш неговите чувства и да сте наясно един с друг. Ако решите, че нещата няма да се получат може да си останете приятели-няма нищо лошо в това. Айде успех :wink:
VerryBerry
09-09-2007, 19:36
ne se zanimavai-stanaloto stanalo..nema smisal
sasha_90
09-09-2007, 19:46
Ако те гризе любопитството му пиши и питай какво иска.
FiRe_LaDy
09-09-2007, 19:51
Вероятно още има чувства към теб,а ти щом питаш какво да правиш - май и ти имаш?Отговори му,но недей да се поддаваш много,защото може да иска да си го върне,ако си го наранила доста.Така,че пиши,но внимавай какво,че после да не пишеш тема,че ти го е върнал и те е наранил .... :wink: