Влез

View Full Version : Ескапел

09-09-2007, 16:03
Здр. Преди около седмица ми се наложи да пия Ескапел.. И все още не ми е дощло.. Малко ми е притеснено тъй като съм чувала от повечето момичета, че им идвало по-скоро.. На мен трябва да ми дойде около 18 и честно казано доста се притеснявам.. А иначе хапчето по правила си го пих на 23 час някъде след половия акт... Я кажете дали и при вас е имало такива случаи.. А иначе странични ефекти поне върху мен нямаше.. :roll:

09-09-2007, 16:26
Помогнете при първа възможност.. !!! Моля ви! И сърдечно БЛАГОДАРЯ на всички, които биха изразили мнение по темата!

KimBerLy1912
09-09-2007, 16:33
Еми виж ся не е задължително да ти подрани...може да ти закъснее....или да ти дойде на време (в което честно казано се съмнявам). :wink: Не смятам че имаш повод за притеснение...хапчето се пие до 72 часа тъй че мисля че при теб всичко е наред :wink: На мен също ми се наложи да го пия....преди известно време...но нямах никакви странични ефекти :wink: Еми от мен тфа е надявам се да съм ти била полезна :smt006

bEbsI
09-09-2007, 16:36
Хапчето може да има странични ефекти.Може например при мен нямаше никакви всичко си беше нормално.За това най-добре се успокой и си направи един тест щом толкова се притесняваш.

09-09-2007, 16:50
Мерси страшно много дано да е така!