View Full Version : Каква е тази белезникава течност?
fr1sky_boy
09-09-2007, 19:35
Значи с приятелката ми правим секс главно с презерватив но понякога ни се иска и без...дотук добро но наскоро забеляза че когато ми е наи приятно (така да кайа) от оная ми работа изтича някаква течност с белезникаж цвят,която аз не смятам 4е е сперма и 4е има проблем но тя се притеснява. Та имате ли идея какво е и може ли да се забременее от него? :)
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!
!ncredible
09-09-2007, 19:49
Ами пич аз си мисля че не е сперма това и не се забременява от него това е течност която пенисът ти отделя за да овлажни оная работа на приятелката ти.Така че спокс.
Ами пич аз си мисля че не е сперма това и не се забременява от него това е течност която пенисът ти отделя за да овлажни оная работа на приятелката ти.Така че спокс.
Пич но ти си в грешка :)
Ако говориш за същото става дума за течноста която се изхвърля преди еакулация ... кофти но в нея се съдържа малко количество сперматозоиди ... тъй че внимавайте ;)
Qvno e ot globalnoto zamruzvane
!ncredible
09-09-2007, 19:53
Е това не го знаех.Благодаря за инфото
A fuck vidqh [b]nohuty[b/] , deba nema da moga da si legna na spokoistvie taq ve4er
CuteBaby
09-09-2007, 19:56
Това е предеякулационна течност,в която има минимално количество сперматозоиди и възможността да се забременее от нея е много малка,но все пак я има,така че внимавайте ;)
Пениса не увлажнява вагината тя си има такава течност..
КЪДЕ СТЕ ТРЪГНАЛИ ДА ПРАВИТЕ СЕКС НЕОБРАЗОВАНИ :smt013
A fuck vidqh [b]nohuty[b/] , deba nema da moga da si legna na spokoistvie taq ve4er
Що бе Гоше ? :) познавам лит е ?
Tez shipove navutre trqbvashe da sa i togava vsi4ki shtqha da sa dovolni :)
VeRdiSSima
09-09-2007, 20:09
Значи с приятелката ми правим секс главно с презерватив но понякога ни се иска и без...дотук добро но наскоро забеляза че когато ми е наи приятно (така да кайа) от оная ми работа изтича някаква течност с белезникаж цвят,която аз не смятам 4е е сперма и 4е има проблем но тя се притеснява. Та имате ли идея какво е и може ли да се забременее от него? :)
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума! Вероятноста от забременяване от пред еакулационната течност е малка!Но не забравяй че все пак я има! =; =;
http://i12.photobucket.com/albums/a204/zwi5h3r/Emoticon/finger.gif
http://i12.photobucket.com/albums/a204/zwi5h3r/Emoticon/finger.gif
A dobre che q mahna da ne povrushtat oshte hora