- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Каква е тази белезникава течност?
Значи с приятелката ми правим секс главно с презерватив но понякога ни се иска и без...дотук добро но наскоро забеляза че когато ми е наи приятно (така да кайа) от оная ми работа изтича някаква течност с белезникаж цвят,която аз не смятам 4е е сперма и 4е има проблем но тя се притеснява. Та имате ли идея какво е и може ли да се забременее от него?
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!
Пич но ти си в грешкаПървоначално написано от !ncredible
Ако говориш за същото става дума за течноста която се изхвърля преди еакулация ... кофти но в нея се съдържа малко количество сперматозоиди ... тъй че внимавайте![]()
Ела и създай своят измислен свят в FateCry
Qvno e ot globalnoto zamruzvane
A fuck vidqh [b]nohuty[b/] , deba nema da moga da si legna na spokoistvie taq ve4er
Това е предеякулационна течност,в която има минимално количество сперматозоиди и възможността да се забременее от нея е много малка,но все пак я има,така че внимавайте![]()
Пениса не увлажнява вагината тя си има такава течност..Първоначално написано от !ncredible
КЪДЕ СТЕ ТРЪГНАЛИ ДА ПРАВИТЕ СЕКС НЕОБРАЗОВАНИ![]()
Що бе Гоше ?Първоначално написано от Goshko
познавам лит е ?
Tez shipove navutre trqbvashe da sa i togava vsi4ki shtqha da sa dovolniПървоначално написано от nohuty
![]()
Вероятноста от забременяване от пред еакулационната течност е малка!Но не забравяй че все пак я има!Първоначално написано от fr1sky_boy
![]()
![]()
Първоначално написано от Goshko
![]()
A dobre che q mahna da ne povrushtat oshte horaПървоначално написано от nohuty