Влез

View Full Version : Отново ли гъбички?

Oburkana
09-09-2007, 20:10
Predi nqkolko meseca se lekuwah za vtori put ot gibi4ki, kato gi hvanah ot gadjeto si, s koeto hodim we4e 3 godini.....
Purviq put be6e minalata godina dekemwri, vtoriq fefruari...( toi mi be6e purviq i samo s nego sum prawila seks do sega), na ginekol hodih na nego mu se stori mn malko vreme povtorno da gi hvana i mi naprawi izseldwane, koeto izleze wsi4ko w norma... sqka6 ni6to ne e bilo... i predi 3 dena pak se osumnih zatowa, no we4e ne iskam da hodq na ginekol, za6toto kolkoto i da e pak 6te i cufna sus simptomi, za4erwqwane na wun6nite polowi organi i surbej ( pri polojenie 4e ne sum prawila seks ot 4ri meseca-za6toto nqkolko ot tqh ne bqh w bulgaria, i prosto ne sum imala wuzmojnost da prawq), misylta mi e moga li da sum hvanala po nqkakuf na4in gubi4ki bez da prawq seks??? i towa gubi4ki li sa ili kakwo?
Znam 4e trqbwa da ida.. no prosto naistina nqmam vreme.. tolkowa sum angajirana 4e ne moga w blizkite nqkolko dena i stra6no mn me e strah da ne sum hvanala otnowo... neznam kakwo stawa, moga da dobawq 4e i na gadjeto mi mu prawihme izledwaniq i toi hodi na lekar i vsi4ko mu e OK.. naistina neznam kakwo stawa, molq wi pomognete mi.

Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!

krem4et0
09-09-2007, 20:16
Гъбички може да хванеш от много неща, не само от полов контакт. Влагалището е топло и влажно-идеална среда за развити на всички подобни твари!

mp3f
09-09-2007, 20:16
Гъбички не се хващат само при правенето на секс.Може да си ги лепнала от някой басеин или .... нещо такова :|

09-09-2007, 20:23
Ako predi6niq put ne si uspqla da se izlekuva6 kakto trqbva moje pak da sa vuzniknali.Mnogo sa uporiti i trudno se lekuvat , v nqkoi slu4ei se lekuvat s godini-poqvqvat se i iz4ezvat,az ve4e polovin godina se borq s tqh i kato mi doide cikula i kato sloja prevruzka(to nali se sprava6 malko ili mn) i pak mi izlizat i e otvratitelno, taka 4e .... mn zor 6te vidi6

Oburkana
09-09-2007, 20:47
sled kato si imala takuf problem, moje li da mi kaje6 kak po lesno da se oprawq ot tqh i da iz4eznat?

ili ako nqkoi e imal su6tiq problem molq go da se vklu4i i da pomogne.

Oburkana
09-10-2007, 04:22
kakwi hap4eta si wzimala???

09-10-2007, 07:22
oh momi4eta tova e mn gaden problem.Az sa6to imah gabi4ki i mnogo trudno se otarvah ot tqh-za edna godina hodih 3 pati na razli4ni ginekolozi i sumati hap4eta sam izpila i lekarstva,no problema otnovo se poqvqva6e,postoqnno kisneh za napravleniq pri li4nata mi lekarka,i tq jenata me pomisli za nqkva nz i az kakva,i neiska6e da mi dava daje posledniq pat.A az si imam priqtel ot 2 god i sme si verni,i neznaehme kakvo da pravim ve4e,nz kade e problema.posledno hodih do drug grad-burgas pri dr. T. i tq me izlikuva.problema be6e v nqkva druga bakteriq koqto se e poqvila,izpisa mi vaginalni sve6ti4ki koito se slagat ve4er i predi da se slojat vav vlagali6teto se podmivah s "TRIKLOBAKTER" tova mi izpisa i mn osvejava no se izpolzva samo sas izpisanite vag.sve6ti4ki.i taka sled le4enieto se minaha 20 dni i otidoh pak pri T. da si napravq izledvaneto za vseki slu4ai i vsi4ko be6e nared.Kaza mi 4e tva te4enie e normalno deto si go imam tai kato vodq polov jivot i nqmam mqsto za pritesnenie ve4e.

Goshko
09-10-2007, 07:24
Az imam gubi4ki po krakata ama si traq nali

09-10-2007, 07:27
ami nesi trai 6toto 6te se poqvqt i drugade.........xaxaxa

mITaka92
09-10-2007, 07:28
Вземи ЛАМИЗИЛ :smt005 :smt005 :smt005

bebito0o
09-10-2007, 07:36
ами аз също имах губички от басейн...уф като се сетя..не съм ходила на гинеколог пих едни хапчета и си слагах вагинални свещи и като чели ми мина..но още имам някакво бяло течение нямам сърбеж
..
мий се с смрадлика или с Калиев Перманганат/продават го в аптеките струва 65 стотинки..слагаш савсем малко от него на върха на малка лажичка ,в топла вода около 300-400 милилитра и разбъркваш,после се миеш с него то е за инфекций,разтвора придобива розов-лилав цвят,ако сложиш повече от разтвора става по лилав/

дано са съм ти помогнала :wink: :-)

ABSINTHE
09-10-2007, 07:40
POPRINCIP GYBI4KITE PRI JENITE MOGAT DA SE POIAVIAT PO MNOGO PRI4INI, NE E ZADYLJITELNO DA GI LEPNE6 OT NIAKOGO! MOJE DA E OT SAPUNA ILI DU6 GELA KOITO IZPOLZVA6, OSOBENO AKO IZPOLZVA6 CVETEN ILI OT TIA SILNOAROMATIZIRANITE SAPUNI! MOJE DORI DA E REAKCIA KYM PREVRYZKITE ILI TAMPONITE! MOJE I DA NE HODI6 NA GINEKOLOG VYRVI V BLIZKATA APTEKA I PITAI ZA PODHODIA6TITE MEDIKAMENTI, NIAMA SRAMNO- 6TE TI POMOGNAT! OSVEN TOVA KATO 4AST OT LI4NATA TI HIGIENA SLED KYPANE, MOJE6 DA POLZVA6 DETSKI KREM "BO4KO", SME6NO, NO FAKT DORI GINEKOLOZITE GO PRIPORY4VAT!

Oburkana
09-10-2007, 17:58
blagodarq mn na wsi4ki za pomo6ta...

lollipopka
09-10-2007, 20:24
Аз също имах такъв проблем миналата година. Но като ходих на гинеколог тя ми изписа лекарства които ме оправиха за една седмица. Проблемът ми сега е че когато използваме презерватив доста често след това ми се получават същите сърбежи и парене все едно имам гъбички. Болката е непоносима :( интересно ми беше дали може един човек да бъде алергичен към презервативите защото това е почти всеки път когато участва презерватив???