View Full Version : Бременност ?!
davam napravo na temata s moq priqtel predi okolo 2 sedmici pravihme sex nqkolko p1ti i pri zapo4vaneto samo p1rvite 5 min bqhme bez prezervativ i posle vinagi slagahme no sega mi zakasnqva s 5 dni i nz pritesnqvam se dali ne e stanalo ne6to pri polojenie 4e vinagi sv1r6va6e izv1n men napravih si test i toi be6e otricatelen no sam si panika i nz molq vi kajete mi va6eto mnenie po vaprosa znam 4e vi e umr1znalo ot takiva temi no sam naistina pritesnena
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!
Kras4eto_lp
09-09-2007, 20:52
Спокс едва ли си бременна :wink:
karamellll
09-09-2007, 20:55
Ti na kolko si godini?Vyzmojno e ako si po-malka vse o6te da ti e neredoven i zatfa da ti zakysnqva.Osven tfa 6tom ti zakysnqva s 5 dni pyk ste go praveli predi okolo 2 sedmici e mn veroqtno da si bila v ovulaciq...pone po moite iz4isleniq.Dano da ne e stanalo oba4e 6to po dqvolite teq 5 min ste go praeli bez a posle sys :?: Ne vi li doide na akyla prez cqloto vreme da ste s kondoma...A za testa dano vqrno da e ot4el...Aide kysmet dano da ne si..napravi si o6te 1 test sled 48 4asa :) Uspeh!
ne e zle oshte vednaj da sii napravish test , az za vsi4ko govorq s mama , govori i tii s tvoqtaa spodeli i ! USPEXXX \:D/ :wink: :!:
sladkish_14
09-09-2007, 21:06
Щом си си направила тест,какъв е проблема?Направи си още един за да си по-сигурна :wink:
Made_of_Pain
09-09-2007, 21:09
Ми като сте такива мухла и само се притеснявате е крайно нормално да Ви закъснява, драга госпожице.
ABSINTHE
09-10-2007, 07:17
KOLKOTO POVE4E SPI4A6 TOLKOVA POVE4E 6TE TI ZAKYSNEE! A I PRI4INITE MOJE DA SA MNOGO ZA ZAKYSNENIETO! 6TOM TESTA E OTRICATELEN O6TE POVE4E NIAMA KAKVO DA SE PRITESNIAVA6! ZA VSEKI SLU4AI SLED NIAKOLKO DNI NAPRAVI O6TE EDIN KONTROLEN TEST ZA DA SI 100% SIGURNA!
Най добре си направи о6те 1 за сигорнос :wink: \:D/
bebito0o
09-10-2007, 07:47
още един тест и ако е отрицателен нямаш място за притеснения :mrgreen: ;-)
swords1010
09-10-2007, 11:41
Едва ли си бременна! Кога направи теста ???
~BoRn^InLoVe~
09-10-2007, 11:55
едва ли си бременна
ammm predi 2 dni i dnes si napravih o6te edin i pak e otricatelen .. i se 4udq za kvo mi zak1snqva no opredeleno malko se pouspokoih vse pak mn vi blagodarq na vsi4ki za s1vetite i ako ima o6te mneniq nqma da otkaja :)
mlqko_s_kakao
09-10-2007, 20:10
Нормално е в тази възраст цикълът да ти е нередовен.Щом той не е свършил в теб-спокойно...Едва ли си бременна...Но за всеки случай си направи пак тест...
:lol: ne si bremmennnaaaa be macko, testovete mn rqdko lujat....
Maimunche_f
09-10-2007, 20:17
Не се притеснявай! Може би причината няма общо с това...на всеки му се случва да му закъснее, едва ли си бременна, все пак тескта в бил отрицателен.Не се паникьосвай! Но все пак внимавай какво правиш...следващия път по предпазливо!!! :smt006
RafaNadal
09-10-2007, 23:21
А ако лъже и сега :lol:
П.П. По-добре още един (момче съм ,но съвет)
Мила, има мн причини да ти закъснее, освен бременност! След 2 отрицателни теста, нямаш повод за притеснение. Сега времето е мн променливо, сменят се сезоните, съвсем нормално е да ти заксънее! Успокой се и ще ти дойде съвсем скоро! Късмет :)
marina star
09-11-2007, 07:12
nqma6 nikakav povod za pritesneniq :wink:
А ако лъже и сега :lol:
П.П. По-добре още един (момче съм ,но съвет)
бе закво са и тея тестове да разбира дали е бременна тя като и се издуе корема ще разбере :lol:
П.П не си бременна
one_winged_angel
09-23-2007, 09:35
Не се базикайте по тоя гаден начин, че кой знае какво може да ви се случи на вас утре :lol: А ти мацка споко и другият път не започвайте без :!: :!:
menta_loverka
09-23-2007, 09:49
Според мен ти закаснява от притеснение щот мн си се притеснила да не си бременна
Стресирала си се твърде много. Успокой се, не си бременна.
Ако продължи да ти закъснява с още една седмица, по всяка вероятност ще пропусне един месец. Веднъж и аз имах неблагоразумието да правя секс без предпазни средства (имайки в предвид, че прекъснатият полов акт не е такова) и с мен се случи същото - паника отвсякъде. Аз обаче реших да ида на гинеколог, защото ме притесняваха хормоналните смущения, които бях получила, но от мен да знаеш - и без гинеколог можеш да минеш, само ще ти изпише хормонални препарати, за да регулира цикъла ти.
И следващия път не си позволявай дори за секунда да останеш незащитена по време на полов контакт. Така гарантираш не само здравето си, но и спокойствието си, а то е не по-малко важно.
CuteBaby
09-23-2007, 10:12
Не си бременна спокойно..и ние с моя приятел правим почти винаги.А и щом теста е отрицателен няма смисъл да се тревожиш излишно ;)
sasha_90
09-24-2007, 05:09
Не си бременна.
hungry_vampire_f
09-24-2007, 06:23
Бе кви са тия тъпи съвети #-o 50 теста шси зима...
Нищо ти няма, мацко
alkobalko
09-24-2007, 17:16
Не се притеснявай.