Влез

View Full Version : Аммм въпросче..

FuckThePolice
09-09-2007, 21:08
С приятеля ми правихме секс...Обаче с нашия късмет се скъса презерватива...Скъса се горе високо...отначало не разбрахме но после се усетихме...Презерватива беше на спортекс лайт...без спермицидно бля бля бля.... На следващия ден пих ескапели ли там кво беше...Според мен няма да е станал гафа нали? И искам да питам след като съм пила ескапеле...проблем ли е ако започна с противозачатъчни?

Goshko
09-09-2007, 21:09
Ne cheta postove po dulgi ot 1 red sorry

Made_of_Pain
09-09-2007, 21:11
Ne cheta postove po dulgi ot 1 red sorry

:smt005

Ходи на лекар бе!
Къпани зебри....

eternity
09-09-2007, 21:11
ne e stanal gaf,spokoino,no moeto mnenie e 4e ne trqbva sled vsqko kusane na prezervativa da pie6 eskapel,za6toto sa mn vredni,a za protivoza4ata4ni po dobre idi na lekar,a ne po4vai da pie6 bez da ima6 predstava dali sa podhodq6ti za tebe :)

FuckThePolice
09-09-2007, 21:15
Знам....четох че може да се пие чак след 2 месеца или нещо такова...знам че не са хапчета за всеки ден...обаче обичам да съм сигурна...А за лекара няма как щото е една патка сладкодумна....

slOw
09-09-2007, 21:16
Отнасяйте се с уважение към бъдещата майка!!!

Made_of_Pain
09-09-2007, 21:16

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Goshko
09-09-2007, 21:17
100% e maika s toq nik `FuckThePolice` :-D

VeRdiSSima
09-09-2007, 21:19
С приятеля ми правихме секс...Обаче с нашия късмет се скъса презерватива...Скъса се горе високо...отначало не разбрахме но после се усетихме...Презерватива беше на спортекс лайт...без спермицидно бля бля бля.... На следващия ден пих ескапели ли там кво беше...Според мен няма да е станал гафа нали? И искам да питам след като съм пила ескапеле...проблем ли е ако започна с противозачатъчни? Не е станал гаф :!: Но за противозачатачните изчакай поне месец :!:

BaiboCo
09-09-2007, 21:19
Kато не искаш да се къса, използвайте 2 !!

Goshko
09-09-2007, 21:25
Фуцк тдъ полииис
еееееееее...тва вече е гадноооо :smt009 :smt009 :smt009
Jivota e nespravedliv

bulgarche
09-09-2007, 21:32
Зависи какво разбираш под "гаф". Вероятността да си бременна е нищожна. За противозачатъчните..така или инъче трябва да се консултираш с лекар ;)

FuckThePolice
09-09-2007, 21:37
"Шкембе чорба" да не говорим твоя ник колко е оригинален само като се сетя за този "вид" чорба и ми се повдига! Не ти пожелавам да направиш гаф...щото съм убедена че тогава ще потънеш в земята...Като гледам май си некфо лапе и още не си стигнал до тези неща, но нищо имай търпение ще порастнеш...и виж я спри тая шкембе чорба че ако вониш постоянно на нея аз лично не бих те погледнала не знам за другите!

FuckThePolice
09-09-2007, 21:42
И само като ти гледам остроумните мнения кадето ти ги насадил 22 на брой за днеска....ми призлява! Кат нямаш разумно мнение или поне малко смислено мнение по въпроса не се обаждай защото незнаеш до какви последици може да доведат тъпите ти тъпоумия!

Goshko
09-09-2007, 21:43
Stiga pisahte po 2-3 reda be. NIKOI ne chete pove4e ot 1!

Made_of_Pain
09-09-2007, 21:48
До авторката:
То като то, гледам постовете ти и ти не си няква супер зряла но карай
"Пих някво хапче... Там, както се казваше.... Може ли да си правя каквото си искам?"

Такива са ти въпросите.
И като те гладам с тия отговори, как си потънала в земята след гафа ... хаха ФЪН.

Ако искаш пии, каквито си искаш противозачатъчни, ако искаш на закуска, вместо витамини, Еscapelle взимай, ако искаш се самоубий със свръх доза, но моля те... опитай се да влагаш някаква мисъл в постовете си, since you're alive, тъкмо да ме улесниш.

FuckThePolice
09-09-2007, 22:02
Обесни тъпото на въпросите ми ако обичаш че аз не го виждам. след като съм пила ескапеле ми е пределно ясно че шанса да е станал гаф е минимален...Интересуваше ме нещо което не намерих никаде из форума и по точно искам да ми намериш като тема отговора на въпроса ми:
"Може ли след прием на Ескапеле да се започнат противозачатъчни!?"
А също и държа да ми кажеш какво глупаво намери в въпросите ми и в самата мен...Ако мислиш че е глупово че искам да водя напълно безопасен полов живот добре...твоя работа... ходи ти се раздавай без предпазни мерки шом смяташ че е глупаво!!!

Made_of_Pain
09-09-2007, 22:09
Обесни тъпото на въпросите ми ако обичаш че аз не го виждам. след като съм пила ескапеле ми е пределно ясно че шанса да е станал гаф е минимален...Интересуваше ме нещо което не намерих никаде из форума и по точно искам да ми намериш като тема отговора на въпроса ми:
"Може ли след прием на Ескапеле да се започнат противозачатъчни!?"
А също и държа да ми кажеш какво глупаво намери в въпросите ми и в самата мен...Ако мислиш че е глупово че искам да водя напълно безопасен полов живот добре...твоя работа... ходи ти се раздавай без предпазни мерки шом смяташ че е глупаво!!!

Тъпото в теб и във въпростите ти е , че искаш да намериш отговор на въпрос, който трябва да зададеш към реално съществуващ лекар, а не в тийн форум.
Това ти е тъпото.

Друг някакъв обществено важен въпрос да имаш?
Защо имаш уши?
Какво е звездоноса къртица?
Питай! Не се страхувай!

FuckThePolice
09-09-2007, 22:14
Ами да имам още един.. Що си такава тъпа патка?
А колкото до лекара научи се да четеш и тогава поствай ясно?
А относно мнението което търса тук може някой да се е интересувал от това и да знае...и другото което искам да ти кажа че тук влизат и сериозни хора с различни професии в различни сфери а не само патки като тебе?

Made_of_Pain
09-09-2007, 22:21
Ами да имам още един.. Що си такава тъпа патка?
А колкото до лекара научи се да четеш и тогава поствай ясно?
А относно мнението което търса тук може някой да се е интересувал от това и да знае...и другото което искам да ти кажа че тук влизат и сериозни хора с различни професии в различни сфери а не само патки като тебе?

О, да ... влизат и еноти.
Вземи си обогати речника и междувременно ми погледни аватара.
Че лекарката ти е разговорлива, пречетох, но се питам дали когато спрът да ти треперят детските ръчички над клавиатурата от яд по мен, няма да се сетиш, че има повече от един лекар, на Земята... Но ще изчакаме и ще преценим =)

FuckThePolice
09-09-2007, 22:24
Хубу де кат не те е грижа кфо правиш тука!? ОМГ сега разбирам ти май си тука само да дразниш хората а? Кат не те е грижа фаштай пътя кфо ме занимаваш с глупости!?

Made_of_Pain
09-09-2007, 22:29
Хубу де кат не те е грижа кфо правиш тука!? ОМГ сега разбирам ти май си тука само да дразниш хората а? Кат не те е грижа фаштай пътя кфо ме занимаваш с глупости!?

Ти ме занимаваш с глупости :lol:
А иначе - да. Седя, за да се присмивам на заблудени моржове ( http://torrent.teslata.net/images/smilies/stupid.gif )

П.П. Какво, как и къде да правя, си е моя работа =)

krem4et0
09-10-2007, 09:33
С приятеля ми правихме секс...Обаче с нашия късмет се скъса презерватива...Скъса се горе високо...отначало не разбрахме но после се усетихме...Презерватива беше на спортекс лайт...без спермицидно бля бля бля.... На следващия ден пих ескапели ли там кво беше...Според мен няма да е станал гафа нали? И искам да питам след като съм пила ескапеле...проблем ли е ако започна с противозачатъчни? Не е станал гаф :!: Но за противозачатачните изчакай поне месец :!:
Глупости!!! Може да почнеш противозачатъчните още първия ден на предстоящата ти менструация. Даже след употреба на спешна контрацепция е добре да се премине към регулярна, за да не става подобен гаф в близко бъдеще. Обърни се към лекар, за да ти изпише подходящите!