View Full Version : как ще реагирате ако ваш много добър фр..
predstavete si 4e va6 mnogo dobur priqtel (gotino mom4e kefite mu se ama iskate da ste si samo priqteli) ..i tak ste na disko pili ste tva onova kak 6te reagirate ako trugne da vi celuva .........
Moderated by [B]a[N]D[i]T[k]a
7 точка от правилника!
Ще му вкарам един прав в главата. Все пак не съм гей.
6te razbera,4e ima.... piqnski 4uvstva kum men i ne znae kfo prai i 6te go blusna ili plesna za da se svesti malku! :lol:
piqn e , kato otreznee go pitai dali tova e iskal i sega iili prosto togaa .
Иэключително тъп въпрос си эадала.Эа да ти отговоря трябва да съм там и да ми се случи.Човек не ги обмисля тея неща предварително.А и що питаш??навлиэаш в личното пространство на хората!Ти как би реагирала? :-D :-D :-D
авторката сигурно е момиче бре :-D
Shtom ti e tolkova dobur priqtel bi trqbvalo da go poznavash dobre ne si li razbral i neshto da ti pokaje 4e moje da e skrit gei.No vse pak pogovorete nali ste priqteli.
ama naistina ste dosta zle vsi4kite az sum mom4e imie 4udno kak te reagira edna fr koqto mnogo q haresvam ....
DivoTo_KoTe
09-09-2007, 21:49
6te razbera,4e ima.... piqnski 4uvstva kum men i ne znae kfo prai i 6te go blusna ili plesna za da se svesti malku! :lol:
а не мислиш ли,че човек когато е пиян му пада срама тей,че ако момчето е по-срамежливо няма нищо чудно да изпитва нещо повече от пр чувства.
ama naistina ste dosta zle vsi4kite az sum mom4e imie 4udno kak te reagira edna fr koqto mnogo q haresvam ....
За тази цел говори за себе си в мъжки род.
Гей....
Чуди се чедо,чуди се.
:-D :-D :-D
ama naistina ste dosta zle vsi4kite az sum mom4e imie 4udno kak te reagira edna fr koqto mnogo q haresvam ....нападай и ше разбереш :wink:
а не мислиш ли,че човек когато е пиян му пада срама тей,че ако момчето е по-срамежливо няма нищо чудно да изпитва нещо повече от пр чувства.
A ne misli6 li,4e mislq ,tova koeto sum napisala po-gore i vseki ima pravo na svoe sobstveno mnenie?
kofti_nick
09-09-2007, 22:00
predstavete si 4e va6 mnogo dobur priqtel (gotino mom4e kefite mu se ama iskate da ste si samo priqteli) ..i tak ste na disko pili ste tva onova kak 6te reagirate ako trugne da vi celuva .........
Ако е приятелка :smt008 , ако е приятел ше му чупя зъбките :smt014
cherinka
09-09-2007, 22:02
АХаххахахаха.
Автора женско ли е последно!?
АХаххахахаха.
Той е нериорентиран. Но принципно майка му го е родиал с пенис.
Авторът е едно тъпо,смотано момченце,което се чуди дали ако си набута еэика в устата на приятелката си ,тя ше го срита в ташаците (ако има такива) или и тя ше му тегли един еэик.
АХаххахахаха.
Той е нериорентиран. Но принципно майка му го е родиал с пенис.
Ama 4e tupotiq! :smt037 :smt021
ami zavisi ot situaciqta,no az s PRIQTELITE SI ne se celuvam :!:
Vij sq s " prosto poznati" ili napravo nepoznati :oops: e drugo ne6to... :twisted:
[B]a[N]D[i]T[k]a
09-11-2007, 07:40
след като искам да сме си само приятели защо ми е да го целувам?! :) дърпаш се и толкова.. :)
ama naistina ste dosta zle vsi4kite az sum mom4e imie 4udno kak te reagira edna fr koqto mnogo q haresvam ....нападай и ше разбереш :wink:
А тъй!!! 8)
VerryBerry
09-11-2007, 09:41
mi..6te go celuna(nali sam se napila..ko moga da napravq??)i az :?
Ch0c0la73
09-11-2007, 09:56
ako iskam da sum s nego samo taq no6t a i 6tom dvamata sme piinali ne bi trqbvalo da ima problem sled tova da si kajem da zabraim za slu4iloto se zakvoto sme bili na gradus :P i sled tva pak samo priqteli ko tolkoz osven ako ne prehvur4at nqkvi iskri :-D :-D
FiRe_LaDy
09-11-2007, 10:09
Ще го отблъсна .... няма смисал за една целувка да си разваляме отношенията.Едва ли на другия ден ще я помни или ако я помни ще съжелява,че го е направил и ще се чувства кофти ...
Ами на мен ми се е случвало...и двамата бяхме пийнали, целунахме се и после всеки забрави за случилото се и сега пак сме си мн добри приятели :wink: Просто като е пиян човек не знае какво върши, е зависи де..има и такива по срамежливи дето пък като пийнат и правят неща, които по принцип ги е срам да направят, но той не е такъв, познавам го :wink:
Ами ако моят приател е пил и тръгне да ме целува,бих се отдръпнала!Все пак сме били само приатели...до този момент #-o А и може би алкохола му е повлиял.Попадала съм в подобна ситуация...отблъснах го...а той започна да се смее \:D/ Не е в ред момчето
Phoenixheart
09-11-2007, 10:46
Ще му вкарам един прав в главата. Все пак не съм гей.
нека да са 2
sasha_90
09-11-2007, 11:18
Ако не искам да ме целуне едва ли ще му доставя това удоволствие.Т.е. ще се дръпна.И няма такъв случай и аз да съм пийнала-не пия.