View Full Version : Обем в корените
kajete mi pls kak da si pridam obem v korenite na kosata :? probvah razni ne6ta no ne se polu4ava neznam ve4e kakvo da pravq #-o poprincip kosata mi e prava i si q haresvam,no tova s obema mi e golqm problem i nz :roll: :-s
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!
топиране(ама леко, не в стил 80те), преса, пяна, или пък да я издухаш с кръгла четка, или да я изсушиш с наведена глава...
VaNicHkaa
09-10-2007, 08:04
От топирането много се поврежда косата..но аз си правя обем с сешоара и кръгла четка..държиж я в корените и с сешоара дърпаш нагоре, така няколко пъти и се получава
Moqta friziorka me posyvetva da natyrkam korenite, dokato e leko vlajna kosata sys sapun i posle da su6a sys se6oara s glavata nadolu; ima effect :wink:
iLoveChocolate
09-10-2007, 12:20
Moqta friziorka me posyvetva da natyrkam korenite, dokato e leko vlajna kosata sys sapun i posle da su6a sys se6oara s glavata nadolu; ima effect :wink:
тва е интересно,до сега не го бях чувала,сапуна сигурно се слага за да застопори косата,така поне си мисля :roll:
Kisses_P
09-10-2007, 17:31
пяна или лак з коса в корените и сушиш,топиране или с преса на вафлички я правиш в корените
sunsilk za obem i golemi rolki,mnogo qko se polu4ava
siLenT_scReaMs
03-28-2008, 11:39
тва е интересно,до сега не го бях чувала,сапуна сигурно се слага за да застопори косата,така поне си мисля :roll:
bratovched mi si mi kosata 1 mesec sus sapun i mu opada kosata..tova e glupost..sapuna strashno mn izsushava kojata kakto na rucete taka i na glavata..ne go pravete!
sexa_na_kompleksa
03-29-2008, 11:41
bratovched mi si mi kosata 1 mesec sus sapun i mu opada kosata..tova e glupost..sapuna strashno mn izsushava kojata kakto na rucete taka i na glavata..ne go pravete!
А защо като си мия тялото със сапун, не ми опадат космите по краката/ръцете? Нещо няма логика...
Arr0gAnT
03-29-2008, 12:34
това със сапуна не го правете наистина - ако не го измиеш добре може да вреди на косата
s3x_0n_th3_b3aCh
03-29-2008, 12:52
А защо като си мия тялото със сапун, не ми опадат космите по краката/ръцете? Нещо няма логика... :lol: To4no :D:D nqma logika..... Ina4e tfa , 4e gi izsu6ava,si e taka..ama.... :lol:
sexa_na_kompleksa
03-29-2008, 12:58
Сега като се къпах, си сложих малко сапун в корените. За сега не виждам някаква разлика, но после, ако забележа нещо, ще пиша. :)
sexa_na_kompleksa
04-01-2008, 06:49
На обема не влияе сапуна. Само не ми се омазни толкова много, кеото се очакваше, имайки впредвид, че сапуна много изсушава. За тези, които смятат да го използват, ще има кажа само да не прекаляват с него. ;)
това със сапуна не го правете наистина - ако не го измиеш добре може да вреди на косата
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
misspurple
04-01-2008, 15:25
Еми вие сте изредили всички методи :D
Най-трайния е този с пресата (с къдравите приставки правите корените)..топирането при мен пада 8-)
Разни кремове,спрейчета за обем при мен саа ефикасни за 2 часа,после ги няма...
portokalka
04-01-2008, 16:42
или да я изсушиш с наведена глава...
това помага страшно много \:D/