Влез

View Full Version : Тя е бременна от друг

Отчаяният
09-10-2007, 12:10
:? Здравейте,иска да ми дадете съвет какво да правя,защто вече не знам на кого да имам доверие и на кого не....
Та значи.... преди два дни се прибрах от почивка в Гърция,бях там на гости на брат ми.Бях там за около месец. От година и половина имам сериозна връзка с едно момиче,но сега като се прибрах и се обадих да се видим,а тя ми каза,че не иска да ме вижда,че я е срам да ме погледне в очите....и че е бременна,но НЕ ОТ МЕН и не мисли да г маха....... полудях когато разбрах и сега не знам какво да права.Ходих до тях но тя не иска да ме вижда нито да каже от кого е.Полудявам ](*,) ](*,) ](*,) моля ви дайте ми съвет какво да правя????Обичам я,искам да съм с нея. Не знам да я оставя ли или да и простя и да я обедя да се върне при мен.Моля ви помогнете ми ](*,)

VeRdiSSima
09-10-2007, 12:16
:? Здравейте,иска да ми дадете съвет какво да правя,защто вече не знам на кого да имам доверие и на кого не....
Та значи.... преди два дни се прибрах от почивка в Гърция,бях там на гости на брат ми.Бях там за около месец. От година и половина имам сериозна връзка с едно момиче,но сега като се прибрах и се обадих да се видим,а тя ми каза,че не иска да ме вижда,че я е срам да ме погледне в очите....и че е бременна,но НЕ ОТ МЕН и не мисли да г маха....... полудях когато разбрах и сега не знам какво да права.Ходих до тях но тя не иска да ме вижда нито да каже от кого е.Полудявам ](*,) ](*,) ](*,) моля ви дайте ми съвет какво да правя????Обичам я,искам да съм с нея. Не знам да я оставя ли или да и простя и да я обедя да се върне при мен.Моля ви помогнете ми ](*,) Наистина много яко те е преебала!Но щом все още искаш да си с нея значи истински я обичаш!Намери начин да и кажеш това което мислиш!И успех :roll:

savoy
09-10-2007, 12:17
я ми дай телефона на тая пикла да и званна аз ще я питам та тя ти дължи поне обяснение :evil: (макар че щом те пъди така явно те обича и не иска да те нарани което прави сега но най-добре говори с нея чрез приятелите и)

pervezna...
09-10-2007, 12:19
awe trt li kvo si ??? kvo se ebava6 s ne6tastiqta na horata mn si TUPO WEEEEEEE .. kvo mojel da napravi nqkoi da iska ne6u ot tebe deeba i kompleksiranite puberteti ... 4oveka si ima problem i prosto iska da go spodeli makar 4e tuk nqma da nameri svesten savet ot nqkvi si nevrustni de4ica .. Trqbva da si pogovori6 s neq i ako moje da si opravi6 jivota bez neq tova e koeto mislq

09-10-2007, 12:20
pomisli dali si gotov da prieme6 4ujdoto dete,6tom tq e re6ila da ne go maha.ako naistina q obi4a6 q potursi i pogovorete.

DivoTo_KoTe
09-10-2007, 12:21
я ми дай телефона на тая пикла да и званна аз ще я питам та тя ти дължи поне обяснение :evil: (макар че щом те пъди така явно те обича и не иска да те нарани което прави сега но най-добре говори с нея чрез приятелите и)

Съгласна съм,ако не те обичаше или поне не държеше на теб много лесно можеще да каже,че детето е от теб или да ти пойска поне извинение.
Бтл на колко е години?

savoy
09-10-2007, 12:21

swords1010
09-10-2007, 12:24
Ти си решаваш, аз незнам дали бих могъл да съм с момиче след подобно изпъление. :-k Ако си сигурен, че я обичаш и искаш да си с нея, както и че можеш да се грижиш за бебе, кажи и го. Кажи, че я обичаш и прощаваш, че искаш да си с нея, в противен случай я забрави. :?

Quasar
09-10-2007, 12:26
Готов ли си да отгледаш чуждо дете?
Помисли над въпроса и ще си отговориш сам на въпросите

VerryBerry
09-10-2007, 12:49
vij,ko,ostai q taq..6tom i ne6te da go maha-nqma smisal da si s neq,ta kato se rodi kop. ,(toest-deteto)kak 6te go pogledne6?!Tq kato ne e mogla da se vazdarja tokato te e nqmalo,sama si e vinovna :?

Goshko
09-10-2007, 13:13
Sega se 4ustvai svoboden da spish s koito si poiskash

`Death`Whore``
09-10-2007, 13:22
Всъщност ако оставим настрана бременността, тя е изневерила. Трябва да помислиш дали би могъл да преглътнеш това и да бъдеш с нея въпреки това. И след това се замисли дали искаш семейство, защото не можете да сте просто гаджета вече - не е задължително да се жените, но тя ще става майка и ако ти ще си с нея, ще бъдеш баща на детето. И чак след това помисли дали би отгледал детето с такава обич, с каквато би отгледал свое дете.

09-10-2007, 13:22
Трябва да намериш начин да говориш лично с нея. Всичко е възможно. Може да е била изнасилена. Аз съм момче, но мисля поне, че когато изневеряват повечето курви се предпазват. Може да е било пиянска вечер, всичко може да е било. Знаеш прекалено малко. Погрижи се да научиш повече, но лично от нея. Другите всичко може да кажат, откъде да ги знаеш, че е истина.

`Death`Whore``
09-10-2007, 13:26
Курвите точно въобще не използват предпазни средства. Една моя позната не беше чувала за интимен гел и не вярвам да беше ходила на гинеколог, а се чукаше с кого ли не. На тях не им пука.

marina star
09-10-2007, 14:47
Та значи.... преди два дни се прибрах от почивка в Гърция,бях там на гости на брат ми.Бях там за около месец. От година и половина имам сериозна връзка с едно момиче,но сега като се прибрах и се обадих да се видим,а тя ми каза,че не иска да ме вижда,че я е срам да ме погледне в очите....и че е бременна,но НЕ ОТ МЕН и не мисли да г маха....... полудях когато разбрах и сега не знам какво да права.Ходих до тях но тя не иска да ме вижда нито да каже от кого е.Полудявам ](*,) ](*,) ](*,) моля ви дайте ми съвет какво да правя????Обичам я,искам да съм с нея. Не знам да я оставя ли или да и простя и да я обедя да се върне при мен.Моля ви помогнете ми ](*,)

slojna rabota,monogo faktori vliqqt i edvali bih mogla da ti dam adekvaten savet

madoka
09-10-2007, 14:48
иди я наеби и от тебе ше е бременна :-D

09-10-2007, 14:48
иди я наеби и от тебе ше е бременна :-D хахаха ха арофл рулз :-({|=

09-12-2007, 00:26
ami ostavi q taka . Vij govori s neq i malko ot malko pone i vlez v polojenie tq ot odavna sigurno se 4uka s drug ili drugi , ama nqma smisal da i natqkva6 izli6ni ne6ta prosto pogovori vij ot kogo e tova dete overi se dali ne e tvoe vse pak .... ama netrqbva da si s neq 6tom se e ebala s drugi i ne ti e kazala...

FelisDirus
09-12-2007, 12:06
бъди до нея, ако наистина я обичаш
не я изоставяй в такъв момент

хора сме, не забравяйте, всеки греши

gavro64eto
09-12-2007, 12:16
Re6enieto zavisi edinstveno ot teb,no 6tom iska6 otnovo da si s neq-tq e 6tastlivka ti q obi4a6 istinski!

Alexy
09-21-2007, 11:03

Направо и намазвай ските и да се пуска по течението сама.
ония кат и го е бухал са е кефила нали, да си бере галето сама.

ти си бил честен с нея преполагам, кой каквото си го прави си е за негова сметка. какво ще правиш ще и помагаш да гледа чуждо бебе. обичаш я, май тя не изпитва същото към теб ми се струва. Представи си само съвмесния вижот с нея или какво ще излизане с малкия на разходки, ако искаш му сменеи пелените.

намери си свястно момиче и не си тормози живото излишно, прекалено е кратък

Radeto_
09-21-2007, 11:30
Po-dobre q zabravi.Vqrno 4e 6te te boli no bolkata vse nqkoga 6te otmine, a taka vinagi 6te znae6 kak tq se e podigrala s teb, ta dori i nesaznatelno da e bilo.6te se izma4va6,no vremeto 6te izlekuva ranite ti.Na neq edva li i e lesno -popadala sam v podobna situaciq - vinata navqrno q razqjda, no po-dobre 6te si bez neq.

HouseSoul
09-21-2007, 12:21
Мале баткас ако съм на твое място ..... бебето и тя отиват при Всевишния хич няма да ми мигне окото..... И тоз дето и го е напраил, майка му ще го търси при гробаря ...... Малеееееее ти луд ли си е .... ше ги избия кат кучета не ме ебе малеее как така щи прай бее ..... ](*,) ](*,) ](*,) :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013

Kraken
09-21-2007, 12:32
пич кофти история аз на тебе ако бях щех да я разпитам и освен ако не се е дрогирала че да ми изневери я заебавам да се опрая то ше ти мине ама след колко време зависи от теб...

Schnitzer
09-21-2007, 12:39
Забрави я и като я видиш на улицата и приложи процедурата шут-ин-хед. :evil: Не те заслужава братко,ако продължиш с нея като нищо ще те преебе пак.

heely
09-21-2007, 13:51
Съгласна.

hungry_vampire_f
09-21-2007, 13:57
Чак не мога да повярвам, че обмисляш вариант да си я върнеш при теб :shock: Ако бях на твое място щях да я убия - и нея и ТАТКОТО :evil:

Alderis
09-21-2007, 14:24

ти си бил честен с нея преполагам, кой каквото си го прави си е за негова сметка. какво ще правиш ще и помагаш да гледа чуждо бебе. обичаш я, май тя не изпитва същото към теб ми се струва. Представи си само съвмесния вижот с нея или какво ще излизане с малкия на разходки, ако искаш му сменеи пелените.

+1

Аз ако съм на тебе, даже няма и да се замислям

Spork
09-21-2007, 14:35

Аз мисля че и тя те обича...нокакто ти каза...срам я е да те погледне...срамува се от отва което е направила....опитай се да покажеш че още я обичаш и че за теб няма значение каква е...може би тогава ще се почувства по сигурна и...да...нещо такова..

успех...дано се разберете и да сте си заедно още доста време

Schnitzer
09-21-2007, 14:39

Аз мисля че и тя те обича...нокакто ти каза...срам я е да те погледне...срамува се от отва което е направила....опитай се да покажеш че още я обичаш и че за теб няма значение каква е...може би тогава ще се почувства по сигурна и...да...нещо такова..

успех...дано се разберете и да сте си заедно още доста времеТва ми се вижда малко невъзможно.Ти представяш ли си да заспиваш до някоя дето преди 1 месец е забременяла от друг?Ако не друго всеки път като се карат ще се споменава и тва и ебати кашата...

FelisDirus
09-21-2007, 14:46

+1

Аз ако съм на тебе, даже няма и да се замислям

така и не разбрах защо ме цитирахте

виж, тук няма да получиш адекватен отговор и по-добре не слушай никого

направи това, което сметнеш за разумно
вслушай се в чувствата си

bqsna_teenagerka
09-21-2007, 15:25
кво се замисляш бие6 и 6ута и дим да те няма от нея :roll:

My_Dear
09-21-2007, 18:05
Ако искаш да си с нея, а тя не желае да говори с теб... Ти си познаваш мацката, ти трябва да знаеш как можеш да достигнеш до нея и да я увериш, че искаш да си с нея.
Но не можеш да я притискаш. Може да е всичко и сега наистина да се срамува от случилото се и затова да се крие от теб. Може да не може да си представи да продължава да бъде с теб... гузната съвест е сериозно нещо.
Съществува и далеч по-кофти вариантът да ти е изневерявала... и сега да иска да бъде с другия и да роди детето му. Щом като сте били заедно толкова време, нормална реакция е да се опита да те предпази от шока на една такава новина.
Времето ще покаже.
Някой спомена, че ако си готов да гледаш чуждо дете, ще знаеш какво да правиш. Така е. Ако си с нея, ще се наложи да отгледате заедно това дете.
Помисли си обаче дали страхът ти да не я изгубиш, чувствата не замъгляват трезвата ти преценка. Изневярата е сериозно нещо и срива доверието. Понякога просто е по-добре да се разделите...

Времето ще покаже. Успех!

JoeBanana
09-21-2007, 18:08
м`че радвай се http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif
не е бременна от теб и ето ти повод да се отървеш от този бъдещ кит

rakiQ
09-21-2007, 18:17
ти може да я обичаш ала тя тебе дали те обича??????????????????????????

ledenakrasota
09-21-2007, 19:03

Щом не иска да те види,а ти тичаш след нея не те ЗАСЛУЖАВА :smt019 :-({|= След време може да осъзнае грешката си!Една жена какво ли не би дала да има сърцето и душата на един мъж...Щом с лека ръка те е зарязала по добре продълйи напред :wink: Но най-добре слушай сърцето си [-X Ние не може да взимаме решение вместо теб,нито да ти решим проблема =; Ти сам трябва да се справиш ;-)

ledenakrasota
09-21-2007, 19:08
Решението е просто-една чамова цепеница или текстолитова тръба,влизаш със вратата у тях и бой,бой,бой! :smt021

Не всичко се решава с БОЙ!! :smt019 :smt019 :smt019 :smt021

Diva4e
09-21-2007, 19:26
Ами много кофти ситуация да.Не искам да я оправдавам,но аз също съм имала връзка 2 години и след година и половина много ми се искаше да имам някаква зарибявка,искаш пак да усетя играта м/у нас,нещо ново и различно(с приятеля ми някак си всичко беше еднакво думите,местата където ходим..общо взето ме приемаше повече за даденост от колкото за нещо друго,а на мен това много ми тежеше и имах чувството,че спирам да го обичам,че сякаш свикнах и аз със него,а пък в началото на връзката ни беше много готин,интересен,винаги гледаше на мен да ми е добре интересуваше се а след това ... .. и ....) .. е да стана....след половин година искане стана ... аз сама казах на приятеля си .. тогава стана бивш.Не желаех да го лъжа и той ме заряза .. не успя да помисли защо съм направила такова нещо ... Е да тогава разбрах,че наистина много го ценя но.... та така по темата ... може и тя да е искала някакъф флирт НЕ Я ОПРАВДАВАМ и да е станала беля ...

krem4et0
09-22-2007, 09:09
Ами много кофти ситуация да.Не искам да я оправдавам,но аз също съм имала връзка 2 години и след година и половина много ми се искаше да имам някаква зарибявка,искаш пак да усетя играта м/у нас,нещо ново и различно(с приятеля ми някак си всичко беше еднакво думите,местата където ходим..общо взето ме приемаше повече за даденост от колкото за нещо друго,а на мен това много ми тежеше и имах чувството,че спирам да го обичам,че сякаш свикнах и аз със него,а пък в началото на връзката ни беше много готин,интересен,винаги гледаше на мен да ми е добре интересуваше се а след това ... .. и ....) .. е да стана....след половин година искане стана ... аз сама казах на приятеля си .. тогава стана бивш.Не желаех да го лъжа и той ме заряза .. не успя да помисли защо съм направила такова нещо ... Е да тогава разбрах,че наистина много го ценя но.... та така по темата ... може и тя да е искала някакъф флирт НЕ Я ОПРАВДАВАМ и да е станала беля ...
И ние ходим на едни и същи места и вечерите ни са почти еднакви, ама не сме тръгнали по чуждо заради това. Ако искаш да си с любимия си с него, ако щ и да обитавете 10 квадрата и да не ходите никъде. Другото са глезотии.

sasha_90
09-22-2007, 09:46
Зарежи я.Тя те е предала-няма смисъл да си с нея.