PDA

View Full Version : Пълна трагедия

Николета9878
09-10-2007, 12:14
Эдравейте.Пиша ви ,эащото искам да споделя с някого и да получа поне малко подкрепа и съвети. :?
С майка ми не можем да се траем.Тя е ужасна,държи с мен като с животно,даже по-эле!Тя е беэработна и по тоя повод кисне по цял ден вкъщи ,готви чисти и само се эаяжда с мен.не мога да дишам спокойно вече.Страх ме е да си иэляэа от стаята.Само ми крещи,ама така че я слуша целия блок и после ме е срам кат вида някой съсед...обижда ме с най-обидни думи от сорта на КОПЕЛДАЧКА :smt010 !Като иэцапам нещо ме прави на нищо...не се раэбираме по никой въпрос...ще ме побърка,станала съм ужасно нервна эаради нея :smt010 Мраэя я и само ме эаплашва..каэвала ми е дори ,че съжалява че ми е майка............а аэ се старая да и огаждам..а не го эаслужава.но на нея никога нищо не и е наред...ще полудея вече,нямам една спокойна секунда,Едничка .. :smt010
Съжалявам,че ви эанимавам,но исках да споделя тук..благодаря ви эа вниманието.

09-10-2007, 12:35
u4astvai v koi e po po nai a tq da bude v publikata i moje da se sblijite

punkrock
09-10-2007, 13:27
Наистина е много гадно майка ти да се държи толкова гадно с теб!
Опитай се да не стоиш много вкъщи.
Излизай по-често някъде навън.
Сигурно и майка ти иска да остане малко сама в къщи, а ти си все там и може би затова е така нервна.
Ако не се виждате много често може да се успокои и да не се държи толкова гадно с теб!
Ако това не помогне може да говориш с психоложката в училище(ако имате), тя може би ще ти помогне. ;-)

Успех!

VerryBerry
09-10-2007, 14:12
Predpolagam,4e tova 4e e bezrabotna q kara da se darji taka,yvi,nqmam savet s koito da ti pomogna..ostava samo da 4aka6 da si nameri rabota.. :?

^I_believe_i_can_fly^
09-10-2007, 15:55
pfff mn gadno.....emi moje6 naistina po 4esto da izliza6.......da i domu4nee malko....... :-s :smt017

swords1010
09-10-2007, 19:15
Поговори с нея, но но тихо и спокойно, за да не се влошат нещата още повече. Сподили и това което те притеснява, помоли я, да се държи малко по-добре с теб, кажи, че и ти се стараеш, попитай я като цяло, какво я дразни в теб и се опитай да го промениш. В крайна сметка трябва да стигнете до консенсус. Ако не се получи, идеята да поговорите заедно с психолог, не е лоша. :wink:
Успех! :wink: :

***BORK@***
09-10-2007, 19:25
Охх това е мн лошо,собствената ти майка да те обижда,на всеки се е случвало (дори и на мен и мойта майка) да има лош ден и мойта майка гледа да си го изкара на някой,но на теб щом е постоянно :smt011 излез навън и се позабавлявай малко със приятели ще ти помогне :smt006 !Успех! :-k

predators
09-10-2007, 21:45
ами баща ти не прави ли нищо по въпроса ...