View Full Version : Момичета, как предпочитате-бръснат или не по гениталиите?
Аве какво предпочитате бръснати по гениталиите момчета или не?
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!
karamellll
09-10-2007, 13:52
Mnogo qsno 4e brysnatiiii :)
KimBerLy1912
09-10-2007, 13:56
Предпочитаме гениталии,собственост на умно момче....Каквото явно не си....
marina star
09-10-2007, 14:36
BRASNATI,ne predpo4itam zadaljitelno e!!!!
VeRdiSSima
09-12-2007, 01:40
Ако ще и кола маска да е стига да няма косми че лошо ми става :smt078
Айде айде така пишете пък ако вашия приятел тръгнете правите секс и той нее обръснат кфо ще му кажете оооо не не може не си бръснат ест че сички предпочитат що за тъп въпрос беше това ... но има и много сте превзети бе ...
krem4et0
09-12-2007, 06:08
Изобщо не ме бърка. Пуф някакви си косми там. Голяма работа. даже по-добре да не е бръснат, че леко наболите косъмчета бодат и дращят.
Естествено,че трябва да съм бръстнат..Според мен всеки уважаващ себе си мъж трябва да няма косми никъде...Аз лично нямам абсолютно никъде..И така трябва спореде мен..
marina star
09-12-2007, 06:52
Естествено,че трябва да съм бръстнат..Според мен всеки уважаващ себе си мъж трябва да няма косми никъде...Аз лично нямам абсолютно никъде..И така трябва спореде мен..
ЦЕНЗУРА
i ti kvo?maj si za6toto si kosmat,taka li?sajalqvamte zadeto kosmite ti pridavat majestvenost,ako edin maj si e maj,toi 6te si e takav i bez kosmi,koeto e po-priqtno,kakto za nego taka i za partniorkata mu!apak 6tom obezkosmenite tela gi sravnqva6 s goli ohluvi,osven i jenite da sprem da se epilirame...dobre li e,a?
Moderated by krem4et0
т.2 от Правилата на форума!
marina star
09-12-2007, 07:00
Пък и си е педалско!
dobre,obqsni mi za6to po-to4no e pedalsko,za6toto e prieto jenite da sa obezkosmeni a majete ne,taka li?za jalost vse o6te ima mnooogo orrani4eni v razbiraniqta si hora(ne viziram nikogo)
Изобщо не ме бърка. Пуф някакви си косми там. Голяма работа. даже по-добре да не е бръснат, че леко наболите косъмчета бодат и дращят.ти с иболен мо0зък, сто процента си космата
Ми истинските жени (Не визирам никого) биха ме подкрепили.Просто немам думи [-(
sunshine0107
09-12-2007, 07:15
emmm predpo4itam priqtelq mi da e oburnat tam ama ako ne go e napravil ne e bolka za umirane ebati...
Добре бе мамаму стара обяснявам ти!!!
Така един мъж трябва да си гледа външността защото трябва да уважава жената!!!Но да почне всяка сутрин да си бръсне краката да си обръсне брадата(което няма нищо лошо просто прибавям колко време ще му отнеме всяка сутрин) та тва прави всяка сутрин към час и половина приготвяне а жената не се приготвя толкова много време!ЕЕ извинявай тоя да изхранва семейството си ли е тръгнал?Или да се конти всяка сутрин! ДА наистина трябва да има вид НО не и женски!Точка по въпроса!
Така един мъж трябва да си гледа външността защото трябва да уважава жената!!!Но да почне всяка сутрин да си бръсне краката да си обръсне брадата(което няма нищо лошо просто прибавям колко време ще му отнеме всяка сутрин) та тва прави всяка сутрин към час и половина приготвяне а жената не се приготвя толкова много време!ЕЕ извинявай тоя да изхранва семейството си ли е тръгнал?Или да се конти всяка сутрин! ДА наистина трябва да има вид НО не и женски!Точка по въпроса!
но подкрепям бръсненето по пишките
аз пък искам момчето да няма никъде косми :lol: космите са гнусни :smt012
аз пък искам момчето да няма никъде косми :lol: космите са гнусни :smt012
миличка по-малко косми незначат никаква хигиена или гнусутия някога пипала ли си баща си или и той се бръсне :shock: незнам с какви си ходела но ако не се къпат поне космите защитават данякъде мазността по тялото но аз се къпя !!! и мнооого други се къпят нз оправяй се незнам що ги мислиш за гнусни космите
marina star
09-12-2007, 07:38
NE!!!!!!!!!!!!! EDIN MAJ TRQBVA DA SI GLEDA VAN6NOSTTA,ZA DA UVAJAVA SEBE SI!!!!!!!!!!!!!
I OBEZKOSMENIQT MAJ NQMA JENSKI VID [-X
добре аз ти казах защо има женски вид ти сега докажи обратното!А уважава ли се или го прави само защото вие искате помислете малко върху това така си мислят че няма да ходите с тях и почват да се бръснат а ЕДИН МЪЖ не трябва да слуша какво казват другите защото той трябва да издържа семейство и ако утре му кажат метни се той ши се метни ли
~BoRn^InLoVe~
09-12-2007, 07:48
добре аз ти казах защо има женски вид ти сега докажи обратното!А уважава ли се или го прави само защото вие искате помислете малко върху това така си мислят че няма да ходите с тях и почват да се бръснат а ЕДИН МЪЖ не трябва да слуша какво казват другите защото той трябва да издържа семейство и ако утре му кажат метни се той ши се метни ли според зависи де ша са мята..ако е върху някоя мацка май няма да има особени пречки :lol:
добре аз ти казах защо има женски вид ти сега докажи обратното!А уважава ли се или го прави само защото вие искате помислете малко върху това така си мислят че няма да ходите с тях и почват да се бръснат а ЕДИН МЪЖ не трябва да слуша какво казват другите защото той трябва да издържа семейство и ако утре му кажат метни се той ши се метни ли според зависи де ша са мята..ако е върху някоя мацка май няма да има особени пречки :lol:
да но тия мацки нали знаеш хубавите ябъки свинете ги ядат :lol:
Naked in the wind
09-12-2007, 07:50
Предпочтам да няма косми между краката,но по самите крака повече ми харесва да си е с косми.И на мен ми се струва малко гейско да е обезкосмен по краката,стига да не е спортист естествено..
Предпочтам да няма косми между краката,но по самите крака повече ми харесва да си е с косми.И на мен ми се струва малко гейско да е обезкосмен по краката,стига да не е спортист естествено..
е тфа е ЖЕНА! :wink:
marina star
09-12-2007, 07:53
OTIVA6 MN NADALE4,moq maj naprimer az go nakarah da si mahne kosmite po krakata,edno na raka 4e sa grozni,a drugo 4e imam mn 4uvstvitelna koja i kogato pravim sex celite mi kraka,glavno bedrata ot vatre6nata strana celite se obrivat sas sitni pap4ici,a sled kato si mahna kosmite mibe6e blagodaren 4e sam go nakarala,kazva 4e mn mu haresva i 4e se 4uvstva mn po-dobre
a 6to se otnasq do otdelenoto vreme:da si obezkosmi6 krakata i polovite organi edva li 6te ti kostva pove4e vreme ot izpivaneto na edna bira 8)
а дали пъпките са ти от космите моля те не карай други хора да си мислят че е така!А ако беше казал НЕИСКАМ ДА СИ ГИ МАХНА кфо щеше да направиш ????
marina star
09-12-2007, 07:59
zna4i,pap4icite sa mi bili ot tova,poznavam tqloto si dostata4no dobre,a i ne sam gadnqrka v nikakav slu4ai ne bih si izmislqla podobni ne6ta
a do drugoto:vazkata mi e seriozna,taka 4e vseki gleda koe e nai-dobro za drugiq i se saobrazqvame pomejdu si
така е трябва да се съобразявате но пъпките можеше просто да са от обикновен обрив а не от него просто няма начин да се получи
Black_JAG_Bundy
09-12-2007, 08:12
Уууу нее!!!!!!
БРЪСНЕНЕТО Е ИЗМИСЛЕНО ОТ ЖЕНСКИТЕ ДОМИНИРАЩИ ДРОНИ ЗА ДА НИ ПРЕВЗЕМАТ ОТ ВЪТРЕ!
МЪЖЕ, ОСЪЗНАЙТЕ СЕ И СПРЕТЕ НАШЕСТВИЕТО НА ЖЕНИ И БРЪСНАТИ-ПЕДАЛЧЕТА!
Бръсненето на САПУН!!!!!! :smt013
Man Power =D> =D> =D>
marina star
09-12-2007, 08:13
така е трябва да се съобразявате но пъпките можеше просто да са от обикновен обрив а не от него просто няма начин да се получи
ima na4in estestveno,prosto kojata mi se e razdraznila,mr. dermatolog,nqma zna4enie vsa6tnost na koito mu e kef da se obezkosmqva na koto mu haresva neka da sedi kosmat,prekratqvam spora,uvajavam 4ujdoto mnenie,kogato e dobre argumentirano,taka4e za men ti si pi4 otstoqva6 si mnenieto,koeto e gotino,no teq podrobnosti ne zaslujavat takova vnimanie i sporove
мерси за компримента :lol: :lol: :lol: :wink:
Mnogo qsno 4e brysnatiiii :)
прости хора - слаба държава!
мъж който се бръсне на други места освен лицето и подмишниците (наистина там не е приятно д аимаш косми) е пълен педал, тва да си обръснеш краката е върха на педерастията за мен и още 90% от момчетата и голяма част от момичетата (не за пиклите на 15-16-17 години) истинските жени (понеже съм над 20 г) не обичат горили, но и не обичат голи охлюви бъдете сигурни - трябва да намерите баланс, там е цаката
плюс това такава си е природата на мъжа, пример от животинския свят (и човек е ивотно, ама се прави че не е :lol: - щото същом мисли само за секс и ядене) лъвът с по голяма и буйна грива (демек по космясалия) винаги има повече женски лъвици - гривата е символ на плодородие и здраве, почти като при хората , защото окосмяването се дължи на тестостерона :wink:
айде мир вам, а дечурлигата ако ще да се бръсне мене не ме интересува, аз си знам за себе си най-добре
gavro64eto
09-12-2007, 12:29
karamellll
Новак
Пуснато на: Пон Сеп 10, 2007 4:52 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Mnogo qsno 4e brysnatiiii
09-12-2007, 12:35
Изобщо не ме бърка. Пуф някакви си косми там. Голяма работа. даже по-добре да не е бръснат, че леко наболите косъмчета бодат и дращят.ти с иболен мо0зък, сто процента си космата
И, нали си имам кой да ме.........
Тебе какво те бърка?
да, във връзката трябва да се правят компромиси, но от двете страни. Ако той не го беше направил, щеше ли да спреш да правиш секс с него? Щеше ли да го зарежеш? Щеше ли ТИ да направиш компромисът да имаш обрив, но той да си е с косми. Жена съм, ама мисля, че жените прекаляваме понякога с тези си изисквания. Превръщаме мъжете си в жени. За мен по-дразнещо е черните точко по нослето на моя мъж. за това му купих 1 продукт за това. А и кожата му се успокои и сега е ОК. Не съм го карала. Просто му казах да почиства кожата си по-добре и сама у дома му я почистих, за да види ефекта. Ама няма да му дам да си бръсне космите по краката НИКОГА. За интимната област-и в 2-та вида съм го виждала. И грам не ми пука как е. Винаги го намирам за секси и се възбуждам!
FelisDirus
09-12-2007, 12:56
по принцип бръснати, но съм с приятеля си от 2г. и половина и го обичам толкова много, че не ме бърка, ако ще и като йети да ми се появи :lol:
sentient_
09-12-2007, 13:36
Изобщо не ме бърка. Пуф някакви си косми там. Голяма работа. даже по-добре да не е бръснат, че леко наболите косъмчета бодат и дращят.
+1
marakuq_baby
09-15-2007, 16:34
Бръснат!!!И по гениталиите и под мишниците и между задните части :-D
glezan4e
09-15-2007, 16:44
opredeleno DA :::
DEviL_BG
09-15-2007, 16:48
Мани бегай е, гениталийте добре, мишници добре, ма краката да си бръсна никога [-X (Раце предполагам никой не бръсне :smt005 )
glezan4e
09-15-2007, 16:52
Мани бегай е, гениталийте добре, мишници добре, ма краката да си бръсна никога [-X (Раце предполагам никой не бръсне :smt005 )[/quote]
i takiva sym vijdala.. edin poznat si BRYSNE i kosmite na gyrdite .. spored men e prekaleno ...
DEviL_BG
09-15-2007, 16:56
Ако има косми на гърдите и гаджето не и харесват разбирам да ги бръсни :wink: , аз нямам (да чукна на дърво)...
b3b1tyYy
09-15-2007, 17:06
=D>
alkobalko
09-15-2007, 17:18
Не веднъж съм казвала, че за мен това не е от чак такова значение. Аз го обичам такъв какъвто е и едни косми не биха променили чувствата ми към него.
ами мн по-хубаво е ако няма косми
qjte dreben penis
09-15-2007, 21:12
случайно да си гей? ако е така бих ти предложил безплатна и (не)хуманна евтаназия. знам че я искаш!
а останалите момиченца - вашите гаджета случайно да са тип васко педераса?
без косми не е мъж...
BRASNATI,ne predpo4itam zadaljitelno e!!!!
Значи "marina star" мисля че .ще бъде много хубаво първо да се научиш да пишеш на български език , се пак от постовете ти си личи че се имаш за много умна ( o.O !? ) поне български да знаеш де ама айде , та не мисля че мъжа е създаден случайно с окосмение все пак трябва да се различаваме мъжете и жените , ВЯРНО че едно-то окосмение не те прави повече мъж , но се пак придава някаква мъжественост за тия брънсатите момченца емм .. :smt009 . А хх и познавачката на тела как може да кажеш че се изрищваш от косми хях ти сигурно случайно нямаш косми и или само от чужди се изприщваш !? :smt017 :smt017 [-( .
hahavteen
09-16-2007, 12:41
Momi4etata haresvat mom4eta a jenite haresvat muje.Mom4etata niamat kosmi a mujete imat.To4ka. :roll:
cskamoni4ka
09-16-2007, 14:46
Предпочитам да е обезкосмен. :wink:
Ахахахаха... ебати метросексуалния тип!
А главата 0 номер бръснеш ли я?
По темата
Хич не ме боли дали некоя путка ме иска бръснат... въобще няма да си губя времето с глупости
Ако не я устройва малко растителност може да си купи вибратор
ouT-oF(coNtr0L)
09-16-2007, 14:56
Предпочитам да е обръснат.. но не ме притесняват някакви косми ..
bloodranger
09-16-2007, 15:13
Pri polojenie 4e horata se obi4at ne mislq 4e kosmite biha bili nekav problem
:smt006
Insulter
09-16-2007, 15:26
:lol:
йей кефете се на лъснати пехливани, че били по хигиенизирани ръиш'ли ^^
Momi4etata haresvat mom4eta a jenite haresvat muje.Mom4etata niamat kosmi a mujete imat.To4ka. :roll:
браво! за пръв път виждам смислен отговор в този форум, поздрави
аз специално ако някоя ме накара да си бръсна и краката(слава богу до сега никоя)-чупкката.
има такива на които космите им са малко а аз съм от тези
ако обичаш някой найстина няма значение какъв е ;)
NeKvA nIkVa
09-16-2007, 21:09
brasnat,s kola maska,s depilira6t krem se taq...vajnoto e d anqma gora :smt019
The Goodbye Girl...
09-16-2007, 21:12
На мен космите никога не са ми се виждали гнусни - нито за мъже, нито за жени. Обаче аз непрекъснато се епилирам, скубя и т.н. Това е навик, породен от чувство за естетика, от части изградено, от части вродено. Аз лично предпочитам аз да съм без косми, обаче мъжът да е със. Не че съм против обезкосмяването на мъжете, нито пък ще ми бъде неприятно.
NeKvA nIkVa
09-16-2007, 21:14
случайно да си гей? ако е така бих ти предложил безплатна и (не)хуманна евтаназия. знам че я искаш!
а останалите момиченца - вашите гаджета случайно да са тип васко педераса?
без косми не е мъж...
misli6 taka 6otto taka ti e izgodno,ama ako si s momi4e s kosmi otdolu posle 6ta vika6 "abe taq otdolu iam6e ebati gorata tolku li nemoja d agi mahne tiq kosmi ebati pfff ujas" #-o #-o #-o #-o
&ILoveU2
09-16-2007, 21:18
На мен космите никога не са ми се виждали гнусни - нито за мъже, нито за жени. Обаче аз непрекъснато се епилирам, скубя и т.н. Това е навик, породен от чувство за естетика, от части изградено, от части вродено. Аз лично предпочитам аз да съм без косми, обаче мъжът да е със. Не че съм против обезкосмяването на мъжете, нито пък ще ми бъде неприятно.
Да и аз съм така, ама приятелките ми все ми викат, че съм харесвала върколаци, щото не държа момчето, с което примерно съм, да си бръсне краката и че харесвам ако е с набола брада
{{Tonity_G1rL}}
09-16-2007, 21:20
За мен е важно аз да го обичам ... Ако не е бръснат няма да му кажа нищо нито пък ще ми направи кой знае какво впечатление . Ако е бръснат пак не бих му казала нищо :smt006
Аз не се бръсна по хуя! Защото след това откачам от сърбеж!!!!! По-добре ли е да вървя да си чеша слабините и да ми се възпалява кожата, или е по-добре да си имам косми! Дреме ми за тъпите пачи, които искат да се бръснем ние мъжете!! От космите едва ли зависи кефа от секса!!!!
johnny_depp
09-17-2007, 08:24
Ако ще и кола маска да е стига да няма косми че лошо ми става :smt078хахах ти да не искаш да кажеш, че предпочиташ бръсначка пред кола маска :lol:
Абе ти явно не си от тея истински мъже.. сигурно приличаш на гол охлюв.. момчетата трябва да имат косми иначе по кво ше се отличават от момичетата. Не говоря за долу ами попринцип.. особено по краката и ръцете е супер грозно да нямаш косми.. са не трее да не ти се вижда кожата, ама се съмнявам да имаш тоя проблем
Професорска работа! :-s
marakuq_baby
09-17-2007, 09:35
Аз не се бръсна по хуя! Защото след това откачам от сърбеж!!!!! По-добре ли е да вървя да си чеша слабините и да ми се възпалява кожата, или е по-добре да си имам косми! Дреме ми за тъпите пачи, които искат да се бръснем ние мъжете!! От космите едва ли зависи кефа от секса!!!!
така ли? Ми айде и ние да кажем така? ! ?
Да не се оплаквате,че плювате косми само... :smt011
+1 :smt019
Няма кой-знае-какво значение дали е с косми или без.
Обаче ако е обръснат, трябва да се бръсне всеки ден. Иначе косъмчетата набождат и боцкат и драскат и е много кофти.
Ако е чак толкова космат, може просто с ножичка да се подстригва отдолу... Обаче пак не е от някакво съществено значение.