Влез

View Full Version : Предложение ? и после ?

проблем
09-10-2007, 23:02
здравейте на всички доста теми изчетох но не открих отговор на проблема си ... Та в най-скоро време мисля да предложа на 1 момиче което мн харесвам и тя ме харесва ... Проблема е там че незнам как да го направя , също така и ако се съгласи :roll: какво да направя ? и не само в конкретната ситуация до сега несъм имал приятелка (сериозна) такава на която да предложа . И не искам нещо просто от рода на " та искаш ли да има нещо повече между нас ... " и т.н :wink:

Актрис х.Х
09-10-2007, 23:05
И не искам нещо просто от рода на " та искаш ли да има нещо повече между нас ... "

Винаги може да добавиш и обръщение към по-горното изречение...

naMy4Ho_KoTe
09-10-2007, 23:14
здравейте на всички доста теми изчетох но не открих отговор на проблема си ... Та в най-скоро време мисля да предложа на 1 момиче което мн харесвам и тя ме харесва ... Проблема е там че незнам как да го направя , също така и ако се съгласи :roll: какво да направя ? и не само в конкретната ситуация до сега несъм имал приятелка (сериозна) такава на която да предложа . И не искам нещо просто от рода на " та искаш ли да има нещо повече между нас ... " и т.н :wink:

Да ти имам кахърите.

Прочети някоя романтична драма, препиши най-лигавото любовно обяснение, замести с подходящото име където трябва и го научи наизуст. Остава само да й го изрецитираш като сричащ първокласник. :|

inSane_baby
09-10-2007, 23:25
може би вече има нещо повече между вас и е много по важно да и покажеш че я обичаш от колкото да и го кажеш с едното изр искаш ли да станем гаджета(което звучи супер банално) и все пак ако толкова държиш просто и го кажи и ако каже да я целуни ;)

проблем
09-10-2007, 23:35
леле още немога да заспя само тва ми е в главата :-s ... А след целуфката, какво ? Смисал няма да е "айде лека отивам си" :|

mr0b1
09-10-2007, 23:36
Абе брат просто и кажи нещо примерно много си готина днеска и я целуни бе няма да й предлагаш мляскайте се 15 минути и после и кажи нещо мило :)

09-11-2007, 07:00
това с предложенията никога не съм го разбирала.... :roll: в смисъл, изллизайте, кани я навън, целуни я ( :-D ), въобще дръж се като "нейното момче". действията са по-силни от думите :wink:

miloto_girl_4e
09-11-2007, 12:47
Абе, хора, такова нещо като предлагане още ли съществува? :shock:
Няма смисъл да умуваш какво да и кажеш ..
Просто излезте(на разходка, на кино, на кафенце), дръж се мило с нея, ако сте на кино я гушни по време на филма, както ти казаха по-горе и кажи, че днеска е много хубава(сладка и т.н)и я целуни :wink: Ако ти отвърне си знаеш работата по-натам :wink:

GregoryHouse
09-11-2007, 12:55
Падаш на колене вадиш 1 пръстен и казваш "Искам ти да си гаджето на живота ми" :-D

Сега сериозно...мисля че трябва да действаш наистина дръж се все едно си й гадже целуни я вкарай малко романтика тя да не е тъпа,че да не се сети..."Любовта не се казва,тя се доказва"

sasha_90
09-11-2007, 12:59
Съгласна съм с miloto_girl-4e.Послушай я!Няма да сбъркаш.

heartless*charm
09-11-2007, 13:55
ако си сигурен, че тя те харесва, тогава се дръж мъжки, за да не намалиш интереса й... не познавам момиче, което иска лигав дечко, така че работата с "предлагането" самоще ти навреди.
не говори много-много, а действай. колкото по-мъжки, толкова по-добре. можеш да вкараш и някой комплимент, но само когато тя не го очаква.

sh3_1s_7h3_0n3
09-11-2007, 14:00
аз си мислех, че се чудиш как да й предложиш брак :shock:

к'ви са тия предлаганки... заклещи я до някоя стена...целуни я... и ако ти отвърне, значи 'е Твоя' :lol:

...ако пък ти удари шамар.... то никога няма да бъде... [-(

koalka
09-11-2007, 18:29
Целуни я, това е.Не е голяма философия. :wink:

~BoRn^InLoVe~
09-11-2007, 19:19
последния път ми предложиха така:абе ко да обяснявам направо ми предложи брак :smt005 идиота :smt013 ами и ти можеш да напраиш така ама на шега нали така дори да ти откаже няма да се спичаш много :lol: :smt005 ох зех да говоря глупости извинете 8-[

09-12-2007, 09:27
скии ся водиш я на някво кафе ама да не е някво пълно и там ще видиш по действията и дали те харесва и дали може да се получи нещо след тва се разхождате някъде сядате на някоя пейка ама да няа мн хора покрай вас целувате се там 10-15 мин и после се ше измислиш нещо според ситуацията... само гледай да не изръсиш нещо тъпо :>