View Full Version : Как да спра кървенето първия път?
zdr. imam edin problem i bih jelala da mi pomognete .Stava duma za parviq pat pri momi4etata .mnogo me e sram ot gajeto mi zastoto ima veroqtnost da mi pote4e krav i ste mi e mn neudobno.ta iskam da vi popitam - momi4etata dali im e teklo mn krav i ima li na4in da q spra i da ne mi te4e .blagodarq predvaritelno!!!!
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!
Sweet__baby
09-11-2007, 05:59
Ами аз доколкото знам.. не е задължително първия път да има кръв... :roll:
(девствена съм и не съм наясно, но така съм чела из тоя форум) :wink: :roll: :smt016 :smt006 O:)
krem4et0
09-11-2007, 06:16
Едно е ясно-малка си. Ти секс ще правиш с някой, ще си интимна, а пък се притесняваш от кръв. И не се тревожиш за себе си, а какво би казал той. И да има кръв, тя ще е малко. Няма да оплескаш цялото легло!
mi she ima krav no ti moje da zapushush poroq s prust :-k :-k
InLovE_91_f
09-11-2007, 07:41
Едно е ясно-малка си. Ти секс ще правиш с някой, ще си интимна, а пък се притесняваш от кръв. И не се тревожиш за себе си, а какво би казал той. И да има кръв, тя ще е малко. Няма да оплескаш цялото легло!
Сагласна съм! Няма от какво да се притесняваш \:D/ :wink:
4e ti na kolko god. si 4e ni ti e teknalo
Mimka_sweet
09-11-2007, 08:28
Ауе то и аз не съм праила още секс ,ама кви са тея глупости?!?!На мен кръвта ще ми е най-малкият проблем :lol:
pInK-mOOn
09-11-2007, 08:42
различно е може и да ти тече може и да не ти тече ... може да ти е еластичНА ЦИПАТА и когато те отворят да не тече кръв но ще боли много ...и със всеки изминал път когато правиш секс тя се разширява.. и така болаката ще спре (аз бях така)
мм но не виждам нищо срамно ж това да ти текне кръв когато те отворят
(девствена съм и не съм наясно, но така съм чела из тоя форум) :wink: :roll: :smt016 :smt006 O:)браво
gavro64eto
09-11-2007, 14:27
spri dokadeto si stignala za6toto neznae6 dali 6te bade mn ili malko ktravta.Ima vreme drugiqt pat 6te prodalji6 pove4e.
marina star
09-11-2007, 14:32
ne e zadaljitelno da ima krav,pri men nqma6e nqma6 nikakav povod za pritesnenie,tova e ne6to napalno estestveno
Dark_Angel_F
09-11-2007, 14:33
zdr. imam edin problem i bih jelala da mi pomognete .Stava duma za parviq pat pri momi4etata .mnogo me e sram ot gajeto mi zastoto ima veroqtnost da mi pote4e krav i ste mi e mn neudobno.ta iskam da vi popitam - momi4etata dali im e teklo mn krav i ima li na4in da q spra i da ne mi te4e .blagodarq predvaritelno!!!!
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!
ЩЕ ТИ ПОДГИЗНАТ ЧАРШАФИТЕ ОТ КРЪВ.....
Да бе направо...ще умре от загуба...споко не е много
screwtheroses
09-11-2007, 19:26
с бинт можеш..
sexy_for_you
09-11-2007, 19:41
На колко си?Може да ти тече кръв,може да не ти тече.Но щом не си готова да понесеш това пред гаджето ти,не рискувай.Не можеш да я спреш по никакъв начин.Но не виждам повод за притеснение.
Carrie`Bradshaw
09-11-2007, 19:48
При мен имаше супер много кръв и беше съпроводено с наистина кофти болка, но аз си бях подготвена за това, някак си знаех, че ще е мн зор, но мисля, че съм един от редките такива случаи. А той не само, че не се смути от кръвта, ми се зарадва, щото в крайна сметка той ми показва какво е секса и с каквито и хора да имам отношения в живота си най-върховното удоволствие ми го е показал той, дори съпроводено с малко неприятни емоции ( макар, че те го правят дори по- де да знам и аз еротично хах )
pri men parvite 3-4 pati ima6e krav...no ne be6e mn...nqma smisul da se pritesnqva6 tfa ne e ne6to sramno..tfa si e normalno ne6to...a i nqma kak da spre6 kravta...osven ako se otkaje6 da se otvarq6 :lol: :lol: pak i ne pri vseki ima kruv ti moje da si ot kasmetliikite... \:D/ \:D/ aide...stiskam palci..i nqma da ti puka.. :-k \:D/ \:D/
Maimunche_f
09-11-2007, 20:37
От думите ти оставам с впечетление, че се притесняваш повече от това че си девствена отколкото от това че ще има кръв....Ако приятеля ти не знае, че ти е за първи път може би няма да е лошо да му кажеш, не виждам нищо лошо и срамно в това. Успехче :smt006
ZaHaRcHe
09-11-2007, 20:42
ми при мен имаше кръв но не мн след това може би 3-4 дена след това пак имах но съвсем малко това си е нормално и няма за какво да се притесняваш това си е нормално
CuteBaby
09-11-2007, 22:59
1.Не виждам от какво се притесняваш..от това,че си девствена..пфф..?!?
2.При някой момичета има кръв,при други няма-при мен също нямаше..може и при теб да няма.И да има кръв предполагам няма да е много..сигурно ще са няколко капки..
3.Кръвта няма как да я спреш !
Vij sq kvo na4i !
Emi pone mu pomaga6 s perspektivite na mom4eto ako iska da sledva medicina 6toto ima 23-a vida momi4eta ednite kyrvqt kato zaklani i posle izlgejda6 se edno izliza6 ot operacinnata ima i drugi stinati nedavat ni6to na avanta D