- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да спра кървенето първия път?
zdr. imam edin problem i bih jelala da mi pomognete .Stava duma za parviq pat pri momi4etata .mnogo me e sram ot gajeto mi zastoto ima veroqtnost da mi pote4e krav i ste mi e mn neudobno.ta iskam da vi popitam - momi4etata dali im e teklo mn krav i ima li na4in da q spra i da ne mi te4e .blagodarq predvaritelno!!!!
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!
Ами аз доколкото знам.. не е задължително първия път да има кръв...![]()
(девствена съм и не съм наясно, но така съм чела из тоя форум)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Едно е ясно-малка си. Ти секс ще правиш с някой, ще си интимна, а пък се притесняваш от кръв. И не се тревожиш за себе си, а какво би казал той. И да има кръв, тя ще е малко. Няма да оплескаш цялото легло!
mi she ima krav no ti moje da zapushush poroq s prust![]()
![]()
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
Сагласна съм! Няма от какво да се притесняваш \Първоначално написано от krem4et0
/
![]()
4e ti na kolko god. si 4e ni ti e teknalo
Ауе то и аз не съм праила още секс ,ама кви са тея глупости?!?!На мен кръвта ще ми е най-малкият проблем![]()
различно е може и да ти тече може и да не ти тече ... може да ти е еластичНА ЦИПАТА и когато те отворят да не тече кръв но ще боли много ...и със всеки изминал път когато правиш секс тя се разширява.. и така болаката ще спре (аз бях така)
мм но не виждам нищо срамно ж това да ти текне кръв когато те отворят
бравоПървоначално написано от Sweet__baby
spri dokadeto si stignala za6toto neznae6 dali 6te bade mn ili malko ktravta.Ima vreme drugiqt pat 6te prodalji6 pove4e.
ne e zadaljitelno da ima krav,pri men nqma6e nqma6 nikakav povod za pritesnenie,tova e ne6to napalno estestveno
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
ЩЕ ТИ ПОДГИЗНАТ ЧАРШАФИТЕ ОТ КРЪВ.....Първоначално написано от raisa
Да бе направо...ще умре от загуба...споко не е много
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
с бинт можеш..
На колко си?Може да ти тече кръв,може да не ти тече.Но щом не си готова да понесеш това пред гаджето ти,не рискувай.Не можеш да я спреш по никакъв начин.Но не виждам повод за притеснение.
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
При мен имаше супер много кръв и беше съпроводено с наистина кофти болка, но аз си бях подготвена за това, някак си знаех, че ще е мн зор, но мисля, че съм един от редките такива случаи. А той не само, че не се смути от кръвта, ми се зарадва, щото в крайна сметка той ми показва какво е секса и с каквито и хора да имам отношения в живота си най-върховното удоволствие ми го е показал той, дори съпроводено с малко неприятни емоции ( макар, че те го правят дори по- де да знам и аз еротично хах )
pri men parvite 3-4 pati ima6e krav...no ne be6e mn...nqma smisul da se pritesnqva6 tfa ne e ne6to sramno..tfa si e normalno ne6to...a i nqma kak da spre6 kravta...osven ako se otkaje6 da se otvarq6![]()
pak i ne pri vseki ima kruv ti moje da si ot kasmetliikite... \
/ \
/ aide...stiskam palci..i nqma da ti puka..
\
/ \
/
От думите ти оставам с впечетление, че се притесняваш повече от това че си девствена отколкото от това че ще има кръв....Ако приятеля ти не знае, че ти е за първи път може би няма да е лошо да му кажеш, не виждам нищо лошо и срамно в това. Успехче![]()
ми при мен имаше кръв но не мн след това може би 3-4 дена след това пак имах но съвсем малко това си е нормално и няма за какво да се притесняваш това си е нормално
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
1.Не виждам от какво се притесняваш..от това,че си девствена..пфф..?!?
2.При някой момичета има кръв,при други няма-при мен също нямаше..може и при теб да няма.И да има кръв предполагам няма да е много..сигурно ще са няколко капки..
3.Кръвта няма как да я спреш !
Vij sq kvo na4i !
Emi pone mu pomaga6 s perspektivite na mom4eto ako iska da sledva medicina 6toto ima 23-a vida momi4eta ednite kyrvqt kato zaklani i posle izlgejda6 se edno izliza6 ot operacinnata ima i drugi stinati nedavat ni6to na avanta D