View Full Version : Първият път-епилирана или не?
iskam da vi popitam kogato vi bese parviq pat epilirahte li se - se6tate se kade.i kak?i molq bez obidi
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!
Dark_Angel_F
09-11-2007, 06:11
Аз не съм се е**ла но пак се бръсна , а за секс е почти задължително нали не искаш да ви се оплетат космите и после да не можете се раплете :lol: :lol: :lol:
`Death`Whore``
09-11-2007, 06:12
Аз не съм се е**ла но пак се бръсна , а за секс е почти задължително нали не искаш да ви се оплетат космите и после да не можете се раплете :lol: :lol: :lol:Много смешно. Но всъщност не се случва.
Dark_Angel_F
09-11-2007, 06:40
Аз не съм се е**ла но пак се бръсна , а за секс е почти задължително нали не искаш да ви се оплетат космите и после да не можете се раплете :lol: :lol: :lol:Много смешно. Но всъщност не се случва.
М важно е да убедя момичето :-D :-D :-D :-D пък и малко смях да пада
Мисля,че е по-добре да си епилирана... :wink:
InLovE_91_f
09-11-2007, 07:26
Ами да по-добре,ама не епилирана щот, ако се епилира меко казано ще си умре от болки :-D \:D/
marina star
09-11-2007, 07:31
epilirana estestveno!!!Bez zna4enie dali mi predstoi da pravq sex i;i ne,za men tova si e 4ast ot higiennite pravila,no ako na teb ti e priqtno da si kosmata moje i kosmata da si sedi6,kvo ti puka :lol:
И аз така мисля.. :wink:
InLovE_91_f
09-11-2007, 07:50
Препоръчвам ти кола маска, доста по-добре е от бръсненето :wink: :)
Аз първият път си одрязах крака по погрешка
pInK-mOOn
09-11-2007, 07:52
епилирана е по добре мен ако питаш
Аз не съм се е**ла но пак се бръсна , а за секс е почти задължително нали не искаш да ви се оплетат космите и после да не можете се раплете :lol: :lol: :lol:
хахаха нали знаеш винаги може да се уреди нещо хахаха ( казвам го в рамките на майтапа )
CuteBaby
09-11-2007, 22:40
Мисля че е по-добре епилирана..и на двамата ще ви е по-приятно,а и е по-хигиенично ;)
освен веждите май и миглите трябваше бе пич :))
бах какво лошо намирате в прилично направена причесчица....
Emi 4esno da ti kaja pyrviq pyt mi be6e predi 2 godini ... Da epilirah se s pinseta na dupeto !gluposti na kola maska ili s epilatora. Abe kvo ti puka bydi si mata kosmata i hi4 da ne ti dreme toi 6te sre6i dupkata nqma de da izbqga apyk ako ne nameri ednata davai
Emi 4esno da ti kaja pyrviq pyt mi be6e predi 2 godini ... Da epilirah se s pinseta na dupeto !gluposti na kola maska ili s epilatora. Abe kvo ti puka bydi si mata kosmata i hi4 da ne ti dreme toi 6te sre6i dupkata nqma de da izbqga apyk ako ne nameri ednata davai
VeRdiSSima
09-12-2007, 01:18
epilirana estestveno!!!Bez zna4enie dali mi predstoi da pravq sex i;i ne,za men tova si e 4ast ot higiennite pravila,no ako na teb ti e priqtno da si kosmata moje i kosmata da si sedi6,kvo ti puka :lol: \:D/
Обръсната епилирана се тая... само да нямаш косми щото няма да му е приятно на приятеляти .... си спестя по нататъчен коментар :-D
DivoTo_KoTe
09-12-2007, 14:57
Мисля че е по-добре епилирана..и на двамата ще ви е по-приятно,а и е по-хигиенично ;)
=D> =D>
paola_Rey
09-12-2007, 15:04
mi i az sam na mnenie 4e po dure da sa epilira6 6toto ako sam na tvoe mqsto 6e mie nepriqtno da sa raskra4a i da sam cqlata v kosmi [-X [-X [-X
iskam da vi popitam kogato vi bese parviq pat epilirahte li se - se6tate se kade.i kak?i molq bez obidi
Moderated by krem4et0
Неискам да те засегна...,но от какво значение е това...първият ти път ли ще е или просто един обикновен ден...Мисля,че това си е въпрос на гледна точка и на хигиена....Извинявай,ама ти като започнеш да водиш полов живот...само като правиш секс ли ще се епилираш/бръснеш и прочие...?
Tomi-stile
09-12-2007, 16:14
хехехе :smt005 :smt005 +1
gret4ety
01-07-2009, 13:34
Az mislq s lenti4ki 6toto s epilator e stra6na m1ka :sad: ama nz tiq lenti4ki da nqma nekfi vredni :-o
Абе няма значение - друго е важно -как ще го направите грубо или приятно /изживяването/ имам предвид.
epilirana estestveno!!!Bez zna4enie dali mi predstoi da pravq sex i;i ne,za men tova si e 4ast ot higiennite pravila,no ako na teb ti e priqtno da si kosmata moje i kosmata da si sedi6,kvo ti puka :lol:
Daa,imenno.Tva e 4ast ot higienata i vsa6tnost nqma zna4enie dali pravi6 sex ili ne.
fashion4etyy
01-07-2009, 14:22
не епилирана е по добре..но епилирана също. не ми пречи даже ме възбужда :-D :oops:
тва си е мое мнение
zizita_88
01-07-2009, 15:24
аз пък се епилирам там с епилатора и не ме боли. само първите 1 2 пъти. амам сега нямам проблеми жъна си и съм готова :-D
ne samo pri polov akt a VINAGI trqbva da si epilirana...pone za men tova e zakon...ne dopuskam kosmi po sebe si osen kosata,vejdite i miglite!
mysterious93
01-07-2009, 15:33
temata e ot 2007..momi4eto ve4e sigurno 93231 puti se eepilirala i si e napravila purviq put :D
PiruBloodz
01-07-2009, 20:07
Джунгла?
distinctive
01-07-2009, 20:16
НЕНЕНЕНЕЕ само не бръсненеееее!!Когато започнат да растат косъмчетата стават по две или три от коренче или просто казано ДВОЙНО ПОВЕЧЕ!На всичкото отгоре в началото много сърби!момчетата могат да си чешат топките на публични места или просто често го правят,ама момиче с ръка в гащите.... 8-)
по-добре да кресваш веднъж веднъж месечно,отколкото да си досаждаш,порязваш с бръснача или да се чешкаш 8-) тайно в час :razz:
bqsna_teenagerka
01-07-2009, 20:20
еми въпрос на вкус аз лично съм твърдооо за епилирана :X
Darkstep
01-07-2009, 20:24
не виждам какво е значението
angelcheeee_93
01-07-2009, 20:47
НЕНЕНЕНЕЕ само не бръсненеееее!!Когато започнат да растат косъмчетата стават по две или три от коренче или просто казано ДВОЙНО ПОВЕЧЕ!На всичкото отгоре в началото много сърби!момчетата могат да си чешат топките на публични места или просто често го правят,ама момиче с ръка в гащите.... 8-)
по-добре да кресваш веднъж веднъж месечно,отколкото да си досаждаш,порязваш с бръснача или да се чешкаш 8-) тайно в час :razz:
мен само при първото махане с бръснач ме сърбеше и беше некомфортно,но не съм се чесала 8-)
по темата:
естествено,че трябва да си епилирана,не трябва да има косми по тялото ти.Момичето трябва да бъде чисто ,като сълзичка и поддържано.Особено при нас,момичетата...хигиената трябва да е на 1-во място и не бива да остава на заден план.
EroSennin
01-07-2009, 21:19
Не съм връщал момиче защото е имало косълчета :D
И аз така мисля.. :wink:
ме тоо
i az se brysna,to epiliraneto....ujas ujas,4ak sylzi padat ot bolka.... :razz:
shokoto91
01-10-2009, 22:32
az bqh epilirala nai neobhodimoto i bqh ostavila malko kolkoto da ne e bez hi4 :P
не виждам какво е значението все пак
BoBa4eWeR
01-10-2009, 22:38
ако съм на ваше място ще си пускам коса и ще си правя готини прически постоянно :)
Daa,imenno.Tva e 4ast ot higienata i vsa6tnost nqma zna4enie dali pravi6 sex ili ne.
kofti_nick
01-10-2009, 22:58
+1
LadyRoshawka
01-10-2009, 23:06
Ами ддз.Не съм правила секс обаче мисля, че е по-добре епилирана.Особено ако имате нещо наклонности към френска любов!! ;)
kofti_nick
01-10-2009, 23:21
Moderated by krem4et0
1вия път рошава ... много рошава :-P
Weakness
01-11-2009, 20:18
по-добре да,не рискувай да те помисли за някоя космата :D пък за следващия път зависи дали и той се обезкосмява,ще си прецениш :)
SoFarSoG00d
01-11-2009, 20:36
Жената трябва да е винаги добре епилирана,никакво бръснене,повярвайте ми познавам много момчета,които се дразнят от обръсната кожа,все пак си личи.Препоръчвам бразилска кола-маска :) яко е и гладко.Относно крака и други проблемни части-епилатор или кола.Бръсначът е примитивно средство за обезкосмяване,което е враг на кожата!!!!