PDA

View Full Version : Сестра ми... гтгнщгт

screwtheroses
09-11-2007, 12:01
хммм има един много голям проблем при мен... та направо ще карам направо - спах със сестра си :shock: но преди да почнете да разправяте, че темата е ебавка или че съм ненормален ще кажа, че това ми е доведена сестра и не сме една кръв 8)

ами всичко започна преди няколко месеца(аз съм на 18, тя - 17), когато се целунахме за пръв път, а преди 3 дни спахме заедно.. имаше ремонт в нас и трябваше да спим на едно лего, а тя е мила,сладка и красива... и има невероятно тяло! направо не издържах и .... тая част ще ви е спестя не е толкова важно в момента... а до преди това въобще не мислехме и да го правим.. някак си извратено изглеждаше, ноо...

та работата е там, че се обичаме и въобще не знаем не знаем какво да правим.. дали да кажем на наще ??? ама това не ми се струва добра идея като се има на предвид, че наще са женени, а и въобще не знаем как ще го приемат. последните няколко месеца постонно се крием от тях ..

иначе като изключим това ще наще са женени и се брят и сестра няма никакво проблеми и бихме могли да бъдем най-нормална двойка :smt005 ама точно това ни спира :( :(

Phoenixheart
09-11-2007, 12:03
дам все още не ми звучи правилно колкото и да се обичате

VeRdiSSima
09-11-2007, 12:05
хммм има един много голям проблем при мен... та направо ще карам направо - спах със сестра си :shock: но преди да почнете да разправяте, че темата е ебавка или че съм ненормален ще кажа, че това ми е доведена сестра и не сме една кръв 8)

ами всичко започна преди няколко месеца(аз съм на 18, тя - 17), когато се целунахме за пръв път, а преди 3 дни спахме заедно.. имаше ремонт в нас и трябваше да спим на едно лего, а тя е мила,сладка и красива... и има невероятно тяло! направо не издържах и .... тая част ще ви е спестя не е толкова важно в момента... а до преди това въобще не мислехме и да го правим.. някак си извратено изглеждаше, ноо...

та работата е там, че се обичаме и въобще не знаем не знаем какво да правим.. дали да кажем на наще ??? ама това не ми се струва добра идея като се има на предвид, че наще са женени, а и въобще не знаем как ще го приемат. последните няколко месеца постонно се крием от тях ..

иначе като изключим това ще наще са женени и се брят и сестра няма никакво проблеми и бихме могли да бъдем най-нормална двойка :smt005 ама точно това ни спира :( :( :lol: Щом ти е доведена сестра не виждам защо да не кажете на вашите и да се обичате без притеснения :wink:

HagpycaH
09-11-2007, 12:34
АКо ви е кеф давайте не сте една кръф ко ти пука :-D :mrgreen:

naMy4Ho_KoTe
09-11-2007, 13:01
Аз не бих им казала. Успех в любовта. Ако ”връзката” ви издържи повечко време - тогава може и да им кажете. Засега съветвам да не научават.

mon4eto
09-11-2007, 13:30
6tom ti e dovedena sestra nqma problem da se obichate no nqkak si si milsq 4e ako nqkoi den se razdelite moje da se namrazite i togava stava zle :roll: A po vaprosa dali da kajete na va6te spored men zadrajte malko 6ot ne se znae kak 6e reagirat...parvo dobre go obmislete i se opitaite da im nameknete po nqkakav na4in :-k

swords1010
09-11-2007, 13:51
Ами попринцип, щом не сте една кръв, проблем няма, но все пак ми свучи някак странно, незнам дали бих го направил. Щом се обичате, не мисля, че това трябва да ви спре. За начало можете да спестите на родителите си тази информация, поне докато видите докаде ще стигнете. Ако пък решите, че трябва да знаят, кажете им по много деликатен начин, за да не си създадете проблеми.
Успех! :wink:

marina star
09-11-2007, 14:26
Аз не бих им казала. Успех в любовта. Ако ”връзката” ви издържи повечко време - тогава може и да им кажете. Засега съветвам да не научават.

i az mislq sa6toto

sexy_tigar4e_MM
09-11-2007, 14:34
Vie po mejdu si nqmate nikakva vruzka rodninnska , nqma NIKAUV PROBLEM. Vuprosa e samo kak 6etgo priemay va6te- vie po- dobre gi poznavate, sami trqbav da precenite dali da im kazvate :wink: \:D/

sexy_tigar4e_MM
09-11-2007, 14:35

i az mislq sa6toto

Da suglasna sum \:D/

09-11-2007, 14:45
Абе зимайте се. Няма лошо. Всичко е нормално. Родителите ви няма сигурно да имат проблем. Те може и да са го очаквали, че ще се случи един ден. Че това е чудесно. Много сложности в една връзка ги пропускате, защото сте си едно семейство. По-скоро бих се притеснявал приятелите ви и другите роднини как ще гледат на вас, но не е нужно да знаят.

Брънзо
09-11-2007, 14:50
ебете се и да не ви пука аз мисля да изчукам братовчетка ми не бих слизал от нея 1 седмица

Blab
09-11-2007, 15:25

иначе като изключим това ще наще са женени и се брят и сестра няма никакво проблеми и бихме могли да бъдем най-нормална двойка :smt005 ама точно това ни спира :( :(

мен малко ме озадъчи, но както и да е...sexita извади законите...

naMy4Ho_KoTe
09-11-2007, 15:38
Чл. 23. Забранено е встъпването в брак с роднини по права линия, с роднини по съребрена линия до четвърта степен и по сватовство до трета степен, между осиновител и осиновен, както и между единия от тях и съпруга или роднините по права линия на другия.

3. ЛИЦА, МЕЖДУ КОИТО ОСИНОВЯВАНЕТО
СЪЗДАВА ОТНОШЕНИЯ НА РОДНИНИ ПО ПРАВА
ЛИНИЯ И НА БРАТЯ И СЕСТРИ.

Съжалявам,ама това е против закона.Не трябва да встъпвате в брак...ако вашите изобщо приемат новината...

Eдва ли искат да се женят... Според мен просто искат да имат една хубава връзка. Пък след време може чувствата да охладнеят и тогава да се задоволят с приятелство. Знае ли човек :::

nekaduren
09-11-2007, 15:49
Чл. 23. Забранено е встъпването в брак с роднини по права линия, с роднини по съребрена линия до четвърта степен и по сватовство до трета степен, между осиновител и осиновен, както и между единия от тях и съпруга или роднините по права линия на другия.

Съжалявам,ама това е против закона.Не трябва да встъпвате в брак...ако вашите изобщо приемат новината... awe ti suvsem ne si nared purvo ne stiga 4e hodish s tur4in ami i tova :D koi e kazal neshto za brak sa kato se obi4at neka budat zaedno nema losho ne sa kruvni rodnini puk koi znae po natatuk kvo she stava :) ta za mom4eto koeto eba sestra si :) az bih kazal na vashe miasto 4e se obi4ate :) uspeh :wink:

Panther
09-11-2007, 15:58
Това не важи в случая, освен ако единият от родителите изрично не е осиновил детето на другия. Втория брак е нещо различно от осиновяването.
Така че законово могат и да се оженят дори.
Но нямам предствава как биха го приели родителите им. Ама че каша сте забъркали ...

09-11-2007, 17:37
razbra li ma ovtzo turska :D

sexy_tigar4e_MM
09-11-2007, 18:39

Съжалявам,ама това е против закона.Не трябва да встъпвате в брак...ако вашите изобщо приемат новината...

Edva li pri tqh e imalo osinovqvane ot strana na edin ot drugiq roditel, taka 4e nqma problem ;P ;)

koalka
09-11-2007, 18:47
Дори и да не е от твоята кръв...гадно е, каквото и да казваш.Не казвайте на вашите и по-добре приключете с това, че големи проблеми ви очакват.

evilkaAaAa
09-11-2007, 18:52

каде отиди ве?? кав е тоя филм ? ](*,) брак.. омГГ.. никой не е казал, че ще се женят или каквото и да е.. първо един бог знае дали ще се стигне до брак, второ и да стане никой няма да тръгне да ги обвинява, а даже и да има такива идиоти (в което се съмнявам) хората могат да си бъдат заедно и без брак :wink: има много такива семейства, така че недей да хвърчиш толкова на високо :wink:

пп: изчакайте малко да видите, как ще потръгне връзката ви и тогава вече може и да им кажете, за сега ви саветвам да не им казвате :roll: Успех! :smt006

screwtheroses
09-11-2007, 19:06
ами аз и "сестра ми" говорихме и взехме единодушно решение да кажем на наще какво е положението и да ги насилим да се разведат :smt005 :smt005

09-11-2007, 19:08
това беше шегичка.. сега сериозно
ами мерси за мненията... нещо много съм объркан...
иначе родителите ни не са някакви уграничени и консервативни и може би... де да знам как ще го приемат ако им кажем.. ама ни е страх да им го кажем :(

Тука явно имате проблеми
09-11-2007, 19:08
Мечтата ми, хиляди красиви доведени сестри.

09-11-2007, 19:17
deba izruda ! :shock:

VeRdiSSima
09-11-2007, 19:18

Съжалявам,ама това е против закона.Не трябва да встъпвате в брак...ако вашите изобщо приемат новината... awe ti suvsem ne si nared purvo ne stiga 4e hodish s tur4in ami i tova :D koi e kazal neshto za brak sa kato se obi4at neka budat zaedno nema losho ne sa kruvni rodnini puk koi znae po natatuk kvo she stava :) ta za mom4eto koeto e** sestra si :) az bih kazal na vashe miasto 4e se obi4ate :) uspeh :wink: :-k Не мога да разбера какво толкова ви интересува кой с кого ходел :?: Ако ще и с арабин да ходи нейна се работа :smt016

sexy_tigar4e_MM
09-11-2007, 19:42
това беше шегичка.. сега сериозно
ами мерси за мненията... нещо много съм объркан...
иначе родителите ни не са някакви уграничени и консервативни и може би... де да знам как ще го приемат ако им кажем.. ама ни е страх да им го кажем :(

Iz4akaite da vidte dali 6te vi se razvie dobre vruzkata i togava ;) USPEH !

09-11-2007, 19:59

иначе като изключим това ще наще са женени и се брят и сестра няма никакво проблеми и бихме могли да бъдем най-нормална двойка :smt005 ама точно това ни спира :( :( qkoooo :smt007 :D

ByBoLe4kY
09-11-2007, 20:00
nz nz ama na men mi zvu4i izvrateno ..no ot dr stana kat poglednem 4e ste dovedeni brat is estra za6to da ne moje :D :D :D

menta_loverka
09-11-2007, 21:50
Za kazvane na va6te ne ama produljavaite 6tom ste po4nali 6te e mn interesno kato "skusate"

09-11-2007, 21:56
Za kazvane na va6te ne ama produljavaite 6tom ste po4nali 6te e mn interesno kato "skusate"

В това положение скъсване няма. Няма как да разкараш другия. Заедно си остават за цял живот. Не можете да се измъкнете. :twisted:

09-11-2007, 22:12
probwaite.. ako wi izgonqt shte trugnete po sobsstweniq si put:)

09-11-2007, 22:18
si4ko 6te ti e ok ako va6te priemat vraskata vi. :roll:

DoomShadow
09-11-2007, 22:20
sas sigurnost :D

rihannka
09-12-2007, 10:54
nz moje da ste dovedeni ama vse pak e nenormalno za men..kakvo shte otidete pti vashte i shte im kajete"mamo.tate nii se obichame"i kvo sha stane...ne mi se misli..nz kakvo shte pravite ama e mn kofti polojenieto vi