Влез

View Full Version : Извънземни в България

sexy_sladuranka___
09-11-2007, 14:15
Naskoro mi kazaha 4e po BTV davali reportaj za iv1nzemni v bg , ima li nqkoi koito znae pove4e ? Neznam no mene mn me e strah kolkoto i sme6no da zvu4i :oops:

Заглавията на темите трябва да са на кирилица!
Кремчето

Obsession
09-11-2007, 14:32
Хич не звучи смешно и аз умирам от страх, бе, хора! :shock: Виж в сайта на бтв, там има инфо. :-({|=

MajeStic
09-11-2007, 16:49
автора..... не се крии ти си извънземного :Р

chefzz
09-11-2007, 19:24
всъщност от пътя за каварна до балчик или обратното има едни планини там... и ени кръгове по тях дето поече не расте трева и си седят там .. баща ми вика няя кой да ги е напрайл и че можело да е кацала летяща чиния..

http://btv.bg/news/?magic=curious&story=60323

BLacK_JoKeR
09-12-2007, 01:25
всъщност от пътя за каварна до балчик или обратното има едни планини там... и ени кръгове по тях дето поече не расте трева и си седят там .. баща ми вика няя кой да ги е напрайл и че можело да е кацала летяща чиния..

Само 1 господ знаа кво е станало тама...

sexy_sladuranka___
09-12-2007, 10:34
ne naistina i mene mn me e strah 6toto az spq sami4ka v staq na vtoriq etaj i ](*,)

Михаил Горбачов
09-12-2007, 10:41
Всичко е истина :(
Под обсада смеее :smt010

miloto_girl_4e
09-12-2007, 21:23
Стига сте се филмирали, бе хора :-D И да има извънземни, те надали са опасни, много по-опасни са ненормалните типове, които се разхождат навън, а не малките зелени човечета :-D

Плякам Майки
09-12-2007, 21:47
Тва са едни приятели се правят. Хората им се връзват :-D

RAWRRR
09-13-2007, 04:52

Баща ти би трябвало да е по-умен за възрастта си!!!!

09-13-2007, 04:57
вярата в извънземни под тази форма е глупост..пък и да не са "божества", че да се вярва в тях :roll: бтв са понабрали рейтинг, тва е :lol:

NightSky
09-13-2007, 07:44
Тва е глупав медиен трик. Сега има да ги обсъждат тез извънземни...

moncho
09-13-2007, 10:19
, а не малките зелени човечета :-D
ами може и да не са зелени

ziumbul
09-13-2007, 17:32
az puk vqrvam 4e ima izvunzemni, no ne mislq 4e sa vrajdebni - 6tom sa ni namerili zna4i sa po-napred s tehnologiite i sa imali vuzmojnost da ni izbiqt... :twisted: , no ne sa go napravili...

09-15-2007, 23:14
айде сега цяла нощ ще чакаме извънземното
глупави сте щом ви е сстрах от тях.

Punkstyle
09-16-2007, 19:12
[quote=chefzz]всъщност от пътя за каварна до балчик или обратното има едни планини там... и ени кръгове по тях дето поече не расте трева и си седят там .. баща ми вика няя кой да ги е напрайл и че можело да е кацала летяща чиния..

пфффф ахаха да ве каам ви всяка нощ едно дето е смеска между охлюв, костенурка, сова, Хамелеон и лазаер от магазина за левче всяка нощ лъска пот джамовете на така забравящите мангали!
Sо be afraid be very afraid !!! А пък и така да е тази полиция (http://vbox7.com/play:5569dbe0) ли ще ни помогне?

_BoSSy_
09-17-2007, 14:10
Честно казано аз вярвам,че има извънземни-съмнява ме да сме единдтвени индивиди в тая Слънчева система,а пък за Вселената..да не говора... :) Може да има същества, които са приспособени да живеят в коренно различни условия от нашите..А представете си са мн по-развити от нас... :?: :?: :mrgreen:

Punkstyle
09-19-2007, 18:11
Честно казано аз вярвам,че има извънземни-съмнява ме да сме единдтвени индивиди в тая Слънчева система,а пък за Вселената..да не говора... :) Може да има същества, които са приспособени да живеят в коренно различни условия от нашите..А представете си са мн по-развити от нас... :?: :?: :mrgreen:

Дам както казах те са различни смески като например:
Охлюв, Костенурка, Сова, Хамелеон и лазер от магазина за левче:
Това са Чикибойците който главната им цел е да лъскат под джамците на "забравящите мангали"

Другия вид са:
Смеска от: матрак, фар за колело, метълска кубинка и сапун сейфгард-Те са наименувани Скачащи дрисни

А има и още един вид който се е приспособил на живот на земята а те са смеска от: Прасе, Зелена боя, кубинки и са най-умните същества в галактиката. Наричат ги Куки, Ушев или името на тяхното племе: полиция (http://vbox7.com/play:5569dbe0)

kael
09-19-2007, 20:54
извънземни на ПЛАНЕТАТА НЕ са стъпвали - ТОВА Е УМЕЛ ТРИК НА САЩ да прикриват военнитеси изследвания ........ елементарната логика показва че ако бяха идвали щяха да ни се покажат не да се крият ..... ( единствения смисъл който виждам да се крият е ако твърдението на един учен ( то и филм имаше ) че хората са част от древна цивилизация населяваща марс и сега нашите батковци идат да ни видят ко си праим )

FrosTDeViL
09-21-2007, 14:38

Дам както казах те са различни смески като например:
Охлюв, Костенурка, Сова, Хамелеон и лазер от магазина за левче:
Това са Чикибойците който главната им цел е да лъскат под джамците на "забравящите мангали"

Другия вид са:
Смеска от: матрак, фар за колело, метълска кубинка и сапун сейфгард-Те са наименувани Скачащи дрисни

А има и още един вид който се е приспособил на живот на земята а те са смеска от: Прасе, Зелена боя, кубинки и са най-умните същества в галактиката. Наричат ги Куки, Ушев или името на тяхното племе: полиция (http://vbox7.com/play:5569dbe0)

ти освен глупости друго неможеш да напишеш .Аз вярвам че има живот извън нашата планета, но едва ли са толкова коравосърдечни, безчувствени и безрасъдни като нас, и едва ли са толкова напред с тегнологиите кактно нас. Същи така мисля че надали са констроирали космически кораб който да ги докара до нашата слънчева система "камо ли" да кацнат точно на нашата планета.
мое менние :)

iNl0Ve_wItX_liFe
09-22-2007, 07:57
Интересно ми е :-) Иска ми се и аз да го вида... смисъл... ухх... и мене ме е страх малко, ....

moncho
09-22-2007, 11:27
Преди години бяха открили живот на марс ,някаква бактерия или нещо подобно
защо да няма друг живот някъде в космоса та тои си е безкраино огромен

quench
09-22-2007, 11:43
Преди години бяха открили живот на марс ,някаква бактерия или нещо подобно
защо да няма друг живот някъде в космоса та тои си е безкраино огромен

т.нар. баткерия беше ужким фосил, но се оказа, че е структурен дефект в строежа на скалата

така че все още нямаме живот другаде, доказан поне - макар че на Европа може да има анаеробни, а и на Марс може да има оставащи колонии по полюсите

но едва ли интелигентен живот

moncho
09-22-2007, 11:52
Това Европа беше спътник нали
не съм много информиран за това какво точно са открили на Марс
и всичко е възможно защо не
учените търсят живот в наща слънчева система
все още не разполагаме с технологии да изучим и изследваме по далечни системи и галактики къде може и да има някакъв житот дори и примитивен

MiMcHeToOo
09-22-2007, 12:35
И аз вярвам, че има извънземни.. А може би ни е страх просто, защото не сме ги виждали, не знаем какво представляват.. Може да не искат да ни направят лошо.. Кой знае :wink:

bloodfrozen
09-22-2007, 14:11
Страхът е от неизвестното, защото не знам първо - дали съществуват, и второ - ако съществуват, с какви цели идват точно на нашата планета, как са устроени и т.н. И аз си мисля, че е прекалено егоистично да смятаме, че единствено на нашата планета има живот, като имаме в предвид, че Вселената има огромни размери..

quench
09-23-2007, 13:52
Страхът е от неизвестното, защото не знам първо - дали съществуват, и второ - ако съществуват, с какви цели идват точно на нашата планета, как са устроени и т.н. И аз си мисля, че е прекалено егоистично да смятаме, че единствено на нашата планета има живот, като имаме в предвид, че Вселената има огромни размери..

проблемът е, че тези извънземни могат дори в момента да са тук, но по техните стандарти ние да не сме живи или да не сме разумни изобщо

и второ, евентуалната комуникация - представи си как се опитваш да говориш на един октопод в аквариума, например

така че да - те вече може да са тук ;)

mtg1992bg
09-30-2007, 14:47
Тоя репортаж като са го давали по ТВто и не можах да го гледам...нз къде отивах. Като се върнах и баба ми го разказа. Сега го прочетох и съм на същото мнение: Въпросните "Великан" и "Джудже" най-вероятно са някои анти-ромски настроени хора, а може и психопати, които се навличат като кукери и *дран* по вратите и прозорците на хората. Разбира се в Аспарухово има и българи и хората вече се объркват - всеки видял нещо...какво е не се знае и...чакат Извънземните да ги отвлекат... И кви са тия извънземни , дето оставят бележки на български език бе :lol: ?
Сигурно има такива същества, не съм такава егоистка че да мисля че сме сами във Вселената, ама това НЕ са извънземни...

gotinia_niki
10-01-2007, 09:51
Гледах някво предаване на бтв документите дет приказваха за няква дупка с много силна енергия и че в нея имало някво тракийско намерено съкровище и бил гроба на първото разумно двуполово същество на земята и секви такива глупости, няква жена на около 30-40 год разказваше как е видяла как кацнал косм.кораб и разни такива неща после били ходили при баба ванга бе направо секви измишльотини, но е направено толкова реално, че едва не ме накараха да повярвам :shock: :shock: Става дума за т.нар. филм "Феноменът Царичина", 100 процента го има качен някъде и който иска нека му хвърли едно око.

http://zazz.bg/play:4eb0ff86 - тва вече е пълна глупост личи се че снимката където се вижда "извънземното" е правена от някой, който разбира фотошоп :D

FrosTDeViL
10-01-2007, 09:55
Това Европа беше спътник нали
не съм много информиран за това какво точно са открили на Марс
и всичко е възможно защо не
учените търсят живот в наща слънчева система
все още не разполагаме с технологии да изучим и изследваме по далечни системи и галактики къде може и да има някакъв житот дори и примитивен

И мисля че скоро няма да разполагаме с технолигии с които да изследваме по далечни системи и галактики :-({|=

UnaBletoLoVeU
10-02-2007, 12:03

проблемът е, че тези извънземни могат дори в момента да са тук, но по техните стандарти ние да не сме живи или да не сме разумни изобщо
и второ, евентуалната комуникация - представи си как се опитваш да говориш на един октопод в аквариума, например

така че да - те вече може да са тук ;)

С червеното съм съгласна 100%, обаче за това, че може вече да са тук..не знам, не мога да повярвам

everything_ends
10-10-2007, 05:14
http://vbox7.com/play:cd30a723

ей го.. :-k

според мене има извънземни ама едва ли е тва :-D

nO3Hau*
10-13-2007, 14:17
хаха глупаци какво се връзвате за извънземното дори не съм ви исчел темата просто знам че говорите за Извънземното-Батман или Пружинкото или както му казват там мангалите от циганската махла на Аспарухово ( Варна) не вярвайте на тези простотии

много е готин извънземния , ходихме вчера на кафе в Авангард и много добре се държи пада си само по бой над мангали..... :lol: :lol:

лелеее тъпи хора колко много има .... :-k .... #-o

UtkaCHeNa_BaBy_
11-17-2007, 17:03
na4i az sam ot Shumen i naskoro bqha pisali vav vesnika 4e imalo izvanzemni v Shumen i vav Varna i tiq izvanzemni sa tarisli nqkakva jena a nqkfi dr izvanzemni sa otvlqkli 17 godi6no momi4e i sa q varnaloi bremenna tiq izvanzemni sa bili mn visoki i negovorili .. daje imalo nqkvi cigani i vsqka ve4er nqkoi 4ukal na prozoreca im i nz si kfo daje vikaha i policiq tfa unuva .. az kat razbrah ve4erta ne sam spala men mn ma e strah ot takiva ne6ta :-# no dali ima edin gospod znai

DisciplineAndOrder
11-17-2007, 17:40
^ :razz: Дали не са били изнасилвачи?

Стига сте се филмирали, бе хора :-D И да има извънземни, те надали са опасни, много по-опасни са ненормалните типове, които се разхождат навън, а не малките зелени човечета :-D

Правилно.
А и да има извънземни те далеч не са зелени и с антенки,както малките дечица си мислят... :?

HePeAJIeH
11-18-2007, 17:52
Не трябма да се страхуваме от извънземните.Ако не им правим зло и те на нас няма да направят нищо лошо! :wink:

KAKASHI SENSEI
11-18-2007, 18:03
правси сигорно извън земните со попечени и от нас

03-26-2008, 10:44
Of samo gluposti ! Nqma izvanzemni a i ne se intaresuvam ! No ako ima i napadnat mislite li 4e babadji 6te dopusne tova ?

nazistka
03-26-2008, 15:00
В България всички са извънземни! 8-)

qvniq
03-26-2008, 15:55
абе хората вселената няма край сигорно има милярди галактики ,кой знае какви същества има и колко за по-напред или по-назад от нас ,такаче неможе да се отрича че те съшествуват , и защо когато чуете ИЗВЪНЗЕМЕН се сещате за някое недобронамерено зелено човече с голяма глава.Те може и да са идвали тук , но едвали с лоши намерения.

LeAv3 m3 Al0n3
03-26-2008, 17:38

може да са като хората :shock: :shock: :shock: може да има и сред нас от тех .... :shock:

qvniq
03-26-2008, 19:26
аз съм най-голямото извънземно обаче :D :grin:

nazistka
03-27-2008, 04:46
naj- sladkoto :-)

evi_vd
04-28-2008, 09:12
абе хората вселената няма край сигорно има милярди галактики ,кой знае какви същества има и колко за по-напред или по-назад от нас ,такаче неможе да се отрича че те съшествуват , и защо когато чуете ИЗВЪНЗЕМЕН се сещате за някое недобронамерено зелено човече с голяма глава.Те може и да са идвали тук , но едвали с лоши намерения.
точно.. мен не ме е страх от тях, мен по би ме био страх ако ги няма..я си представете ние сами в цялото тва огромно безкрайно нещо-Вселената 8-) +тва ако е имало некви извънземни, които са стигали до планетата ни, значи те са много по-напреднали от нас.. и без проблем могат да си ни избият кат мравки, но явно не искат .. защо-не знам :-o така че .. споко хора! мен по ме е страх от човеците, щото ако некой ненормалник пусне някоя атомна бомба.. свършено е с нас, ма вие па за извънземни се притеснявате.. ние хората по-скоро ше се избиеме взаимно, от колкото някои извънземни .. :?

PuhkaFelka
04-28-2008, 09:28
Аз го гледах този репортаж по БТВ .. колко е вярно не знам, ама доста страшничко си беше :D :D

Timbaland
04-28-2008, 16:15
Винаги съм казвал ,Да дойдат пред мен да се представят и докажат за извънземни и тогава ще повярвам,........ :smt088 :smt072
В тоя филм има едно много смислено изречение дето казва един от актиорите,,Някой неща съществуват при нас открай време,въпреки,че ние неможем да ги видим и обясним това са като микровълните,виолетовите лъчи,,........или нещо такова...ето го и филма по действителен случай е:http://zamunda.net/details.php?id=89043&comments=1

04-30-2008, 16:07
ем аз мисля че съществуват,има време всичко да се докаже- и аз мисля кат тоя пич като ги видя тогава ще съм убеден че има.

Anabel
04-30-2008, 18:59
Аз също вярвам,че има такива същества.Все пак няма как да сме единствените в космоса и по планетите.Може и да има,може и да няма-всеки има различно мнение по въпроса все пак.Аз лично си мисля,че не са опасни за хората и дано наистина да е така.

fire_of_dreams
05-05-2008, 17:59
Простотии! Те извънземните ще тръгнат точно нас да нападат! А пък ако съществуват, да дойдат при мене, та да им повярвам.

shmurkam
05-10-2008, 14:21
Naskoro mi kazaha 4e po BTV davali reportaj za iv1nzemni v bg , ima li nqkoi koito znae pove4e ? Neznam no mene mn me e strah kolkoto i sme6no da zvu4i :oops:

Заглавията на темите трябва да са на кирилица!
Кремчето
Ми те сиг са ме видели да се разхождам в тъмното и са решили,че съм от друга планета. :lol: Няа такива екстри като извънземни. Те трябва да са наистина мн тъпи,че да дойдат точно в България. Може и да са ни посетили,но после съм сиг,че са се изнесли набързо с всичките си антенки и слузища. 8-) :lol:

Ruthless
05-10-2008, 16:06
Вие го обърнахте на майтап, но нека попитам какво мислете за следното:
http://news.bbc.co.uk/2/hi/programmes/click_online/4977134.stm

Съвсем на кратко за какво става въпрос: Хакер прониква в докладите на Наса за НЛО и вижда много секретна информация, след което бива арестуван от FBI.

1-ви въпрос: При положение, че няма НЛО и Наса не крие нищо, защо има доста подробна информация за тях, според хакера в докладите на Наса?
2-ри въпрос: Ако това е лъжа защо FBI ще искат да го арестуват и по-точно защо ще му дават толкова години затвор? Че това си е доживотен затвор?

Разбирам, че е пробив в Наса, обаче все пак.... Толкова документални филми, снимки, чак пък всичко това е лъжа..

xaxa
05-11-2008, 11:18
http://prikachi.com/files/169211S.jpg "хаха" по темата
Има извънземни но незнам дали ги има в Бг както Ruthless каза
2-ри въпрос: Ако това е лъжа защо ' ще искат да го арестуват и по-точно защо ще му дават толкова години затвор? Че това си е доживотен затвор?
:)

DenitoOoO
05-12-2008, 05:06
Az p1k vqrvam 4e ima izv1nzemni s16testva, koito imat pr1st v jivota ni.... :?
No 4e sa do6li na Zemqta i vse takiva gluposti koito gi davat po BTV...nem-p1lni gluposti spored men... ;) Toest te moje i da sa do6li na Zemqta, no za da ni izbivat, ubiva i t.n. :o -mislq 4e-nee!!!

HePeAJIeH
05-13-2008, 10:08
Докато не ги видя с очите си на живо няма да повярвам в тях

Lucho
05-13-2008, 13:59
Извънземни.... :-D :-D

Няма да кацнат из Америка или из Русия,тука ще дойдат... :D :D :D
хаха....

xaxa
05-13-2008, 18:02
Докато не ги видя с очите си на живо няма да повярвам в тях
to ustana i na ne jivo da gi vidi6

[anonymous RENT addict]
05-13-2008, 19:48
Не вярвам и това си е. :) Докато не го видя с очите си кфото и да стаа си оставам на мнение, че извънземни не съществуват, на други планети може и да се съглася, но по специално на земята и в бг твърдо не 8)

xaxa - картинката е страшна :razz:

laila_94
05-24-2008, 09:58
:D :D съмняват ме :D , но все пак може всичко е възможно,аз си мислих ,че просто медията се базика и даже изгасих телевизора ;д

Valhala
05-24-2008, 23:46
Абе вие сега ли разбирате?Те са тук от много години...То това Слави Трифонов,Гацо Бацов,Сашо Диков,Азис,Иван и Андрей,Вучков и не на последно място учителката ми по ЦС... :D

ReaLLy_SweeT
05-25-2008, 00:11
2-ри въпрос: Ако това е лъжа защо ' ще искат да го арестуват и по-точно защо ще му дават толкова години затвор? Че това си е доживотен затвор?
:) не се сдържах във варна няма ромски квартали момиче има квартали в който живеят роми това не ги прави ромски квартали уфф младежтааа...

xaxa
05-26-2008, 19:19
:) не се сдържах във варна няма ромски квартали момиче има квартали в който живеят роми това не ги прави ромски квартали уфф младежтааа...
xqxq ae stiga s1m momi4e, v varna IMA romski kvartali :] nesam gi vijdal daje mislq 4e sa to4no 2 kvartala deto ima 98% romi i 2% ustanalo :D tfa normalni kvartali li gi pravi {}

ni_my_gledyi
05-27-2008, 06:58
Абе хора вий с всичкия ли сте :D Извънземни няма.. :razz: Ай хванете библията в ръце и ми покажете в коя част пише за извънземните и в кой ден Бог ги е създал :D

Christ
05-27-2008, 08:03
Абе хора вий с всичкия ли сте :D Извънземни няма.. :razz: Ай хванете библията в ръце и ми покажете в коя част пише за извънземните и в кой ден Бог ги е създал :D Битие 6:1-4

Демоните от онова време сега са извънземните. :) И недей се оповава на Библията. Малко зачитат Бог в наши дни.

Spider4eto
05-27-2008, 09:13
Абе хора вий с всичкия ли сте :D Извънземни няма.. :razz: Ай хванете библията в ръце и ми покажете в коя част пише за извънземните и в кой ден Бог ги е създал :D Битие 6:1-4

Демоните от онова време сега са извънземните. :) И недей се оповава на Библията. Малко зачитат Бог в наши дни. вчера дадоха по новините че Ватикана е признал извънземните 8-)

xaxa
05-28-2008, 16:14
Абе хора вий с всичкия ли сте :D Извънземни няма.. :razz: Ай хванете библията в ръце и ми покажете в коя част пише за извънземните и в кой ден Бог ги е създал :D
ako bix mog1l da si pogovorq s teb o4i v o4i mislq 4e 6te si promeni6 mnenieto za tezi ne6ta koito si napisal :) seriozno govorq :!:

ni_my_gledyi
05-30-2008, 05:45
Ами нямам нищо против да си поговорим, и все пак съм момиче :P

Ivalinka
06-02-2008, 10:07
не ме плаши това,че някой си ги е видял..аз съм сигурна,че често ни посещават...

ivana0895
07-21-2008, 21:59
i mene me e strah ot izv1nzemni ... a tez tam y4eni v nasa deto sa naskoro 4etoh interviy i nqk1kav si tam kazva , 4e nqma izv1nzemni 6toto na dr planeti nqmalo kislorod voda svetlina i podhodq6ta temperatyra , e dobre de , ot k1de znaete 4e na i na tqh sa im neobhodimi teq ne6ta , te moje da ne di6at da ne se hranqt li da se hranqt s metan . olovo ili kakvi li o6te ne ne6ta . :-o

4eere6ka_kiss
07-26-2008, 18:08
Може и да не са малки ! :shock:

LadyCarameL
07-27-2008, 07:19
Искам да ги видя :-D Ама откъде тоз късмет.. ;[

AdmiralJohn
08-01-2008, 15:29
Така...извънземен живот има!
Нашата галактика е пълна с живот.Много от този живот е разумен и може да се впише поне в "цивилизация 2" ,а някои даже и "цивилизация 3".Всъщност може да се окаже,че в някоя близка система е най-голямата галактическа магистрала,ама това вече е друг въпрос.
Много извънземни биха били заинтерисовани от науката и могат да започнат изследвания и изучаване на човешкия вид.Това означава,че на Земята има мнооого извънземни.Само да ви питам-защо като някой каже извънземни се сещате само за един вид-враждебно малко зелено човече?Може да има много видове на Земята.Те естествено биха били много близки до земния вид-човека, тъй като ще трябва да се справят с кислорода,земната гравитация ,нашите микроби и т.н...
Ако се появат и ни се разкрият ще променят всичко из основи.Това е недопостимо.
Сигурно има много цивилизации,които живеят като империи.Тоест превземат всичко наред,но щом досега не сме се натъкнали на тях,малко вероятно е да се случи скоро.
В България може да са идвали извънземни същества.Аз не виждам какъв е проблема и какво му е страшното.Какво толкова?Да взема да изперкам като видя ли?Еми,че то толкова много видове има различни от човека-кучетата например-ама не крищя като ги видя.
Учените наскоро откриха непозната форма на живот,която живее дълбко в пещерите и се храни чрез тях-досега не сме виждали този тип,ама не съм видял да има паника. :)

sweet_nothings
08-02-2008, 20:02
Аз ги сънувах :-D беше като истина 8-)

pifiella
08-04-2008, 17:19
а знаете ли за някакви житни кръгове,които всяка година се появявят на различни места в света,и друга цивилизация се опитва да ни каже нещо,чрез тях и аз нз къде се,дали е вярно каза ми учителката по география

pifiella
08-04-2008, 17:25
и аз си мисля,че ''извънземни''съществиват,н найстина никой не знае дали не са като нас,дали имат история,богове,дали се хранят и т.н. откаде знаете,че светът не се управлява от извънземни.Духове има и някакви такива форми на живот след смъртта значи и същества от друга планета има.Аз съм виждала светлини в небето близо до дупката в царирина :-D

pifiella
08-04-2008, 17:30
az puk vqrvam 4e ima izvunzemni, no ne mislq 4e sa vrajdebni - 6tom sa ni namerili zna4i sa po-napred s tehnologiite i sa imali vuzmojnost da ni izbiqt... :twisted: , no ne sa go napravili... и аз така мисля,ако са искали да ни изтребят да са го направили и още нещо според мен те ни дават някави знаци,че самите ние се избиваме(воините,колите,за ърсяването,парниковият ефект и т.н.)

pifiella
08-04-2008, 17:50
Гледах някво предаване на бтв документите дет приказваха за няква дупка с много силна енергия и че в нея имало някво тракийско намерено съкровище и бил гроба на първото разумно двуполово същество на земята и секви такива глупости, няква жена на около 30-40 год разказваше как е видяла как кацнал косм.кораб и разни такива неща после били ходили при баба ванга бе направо секви измишльотини, но е направено толкова реално, че едва не ме накараха да повярвам :shock: :shock: Става дума за т.нар. филм "Феноменът Царичина", 100 процента го има качен някъде и който иска нека му хвърли едно око.

http://zazz.bg/play:4eb0ff86 - тва вече е пълна глупост личи се че снимката където се вижда "извънземното" е правена от някой, който разбира фотошоп :D тва не е никакъв феномен,баба ми и дядо ми живеят там в Царчина,дядо е бил пазач на мините и е започнало да се говори, че там има злато и дошли иманяри започнали да копаят и той се е криел в гората за да не го хванат,след това 1 месец по-късно,дошли военните и обградили местността,уволнили пазачите и сега се говори,че са намерили следа от друга цивилизация и военните са прекратили изкопноте работи,защото се е сменил министара на мвр и държавата нямала пари това е "оригиналната версия",а дядо ми казва,че са намерили златен орел,който е бил радеоактивен и е повлиал на всичките уреди на военните и затова,ако сега отидете при така наречената дупка ще видите една голяма скала и цимент,целият тунел,които е бил изкопан е запечатан с цимент никой не знае защо и сигурно няма и да разберем.Но много хора от Царичина са виждали странни светлини в небето късно вечер,които отиват към дупката....да много странно и до някаде страшно е това какво всъщност са намерили военните,защо са спрели да копаят и как само за 1 ден всичките военни си трагват от Царчина,странно но факт и не си мислете,че си измислям,няма за каво да ви лъжа и аз знам,че всичко е възможно такаче:Истина или не,Вие преценете сами(така винаги завършват бтв документите :-D )

Mooo6no
08-06-2008, 07:32
Юлиян Вучков и Васа Ганчева са неоспоримо доказателство, че извънземни в България има. 8-)

bebochky
08-06-2008, 20:55
Ууу и мене многу ме е страаах :shock: :( :shock: :( :shock: :( :shock: :( но има хора които казват че ако са с лоши намерения до сега да ни нямя на тоя свят...може и да са прави хората но самата мисъл за съществуванито им е малко плашеща :shock: :shock: :shock: :( :(