.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 78

Извънземни в България

Naskoro mi kazaha 4e po BTV davali reportaj za iv1nzemni v bg , ima li nqkoi koito znae pove4e ? Neznam no mene mn me e strah kolkoto i sme6no da zvu4i

Заглавията на темите трябва да са на кирилица!
    Кремчето

Хич не звучи смешно и аз умирам от страх, бе, хора! Виж в сайта на бтв, там има инфо.
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

автора..... не се крии ти си извънземного :Р
    Клик ми (:

всъщност от пътя за каварна до балчик или обратното има едни планини там... и ени кръгове по тях дето поече не расте трева и си седят там .. баща ми вика няя кой да ги е напрайл и че можело да е кацала летяща чиния..

http://btv.bg/news/?magic=curious&story=60323
    Impossible is nothing ;] ^^

^^

Град
    По Света и у Нас
    Цитирай Първоначално написано от chefzz
    всъщност от пътя за каварна до балчик или обратното има едни планини там... и ени кръгове по тях дето поече не расте трева и си седят там .. баща ми вика няя кой да ги е напрайл и че можело да е кацала летяща чиния..

Само 1 господ знаа кво е станало тама...

ne naistina i mene mn me e strah 6toto az spq sami4ka v staq na vtoriq etaj i

Всичко е истина
    Под обсада смеее
    [color=red][b]У нас перестр

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Стига сте се филмирали, бе хора И да има извънземни, те надали са опасни, много по-опасни са ненормалните типове, които се разхождат навън, а не малките зелени човечета
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Град
    Пловдив
    Тва са едни приятели се правят. Хората им се връзват
    РУТИ ДОВАРО!

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София

Баща ти би трябвало да е по-умен за възрастта си!!!!
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Guest
    вярата в извънземни под тази форма е глупост..пък и да не са "божества", че да се вярва в тях бтв са понабрали рейтинг, тва е

Тва е глупав медиен трик. Сега има да ги обсъждат тез извънземни...

Голям фен Аватара на moncho
    Град
    Истината е някъде там.
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    , а не малките зелени човечета
    ами може и да не са зелени

:P

az puk vqrvam 4e ima izvunzemni, no ne mislq 4e sa vrajdebni - 6tom sa ni namerili zna4i sa po-napred s tehnologiite i sa imali vuzmojnost da ni izbiqt... , no ne sa go napravili...
    (\__/)
    (='.'=)
    ('')*('') - Това е Хасан. Копирайте го в профила си, за да му помогнем да стане баничар !!!

http://mitaka.mybrute.com <- dosta zaribena igra

Guest
    айде сега цяла нощ ще чакаме извънземното
    глупави сте щом ви е сстрах от тях.

[quote="RAWRRR"]

пфффф ахаха да ве каам ви всяка нощ едно дето е смеска между охлюв, костенурка, сова, Хамелеон и лазаер от магазина за левче всяка нощ лъска пот джамовете на така забравящите мангали!
    Sо be afraid be very afraid !!! А пък и така да е тази полиция ли ще ни помогне?
    ///GEGEN NAZIS\\\

Честно казано аз вярвам,че има извънземни-съмнява ме да сме единдтвени индивиди в тая Слънчева система,а пък за Вселената..да не говора... Може да има същества, които са приспособени да живеят в коренно различни условия от нашите..А представете си са мн по-развити от нас...
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

Цитирай Първоначално написано от _BoSSy_
    Честно казано аз вярвам,че има извънземни-съмнява ме да сме единдтвени индивиди в тая Слънчева система,а пък за Вселената..да не говора... Може да има същества, които са приспособени да живеят в коренно различни условия от нашите..А представете си са мн по-развити от нас...

Дам както казах те са различни смески като например:
    Охлюв, Костенурка, Сова, Хамелеон и лазер от магазина за левче:
    Това са Чикибойците който главната им цел е да лъскат под джамците на "забравящите мангали"

Другия вид са:
    Смеска от: матрак, фар за колело, метълска кубинка и сапун сейфгард-Те са наименувани Скачащи дрисни

А има и още един вид който се е приспособил на живот на земята а те са смеска от: Прасе, Зелена боя, кубинки и са най-умните същества в галактиката. Наричат ги Куки, Ушев или името на тяхното племе: полиция
    ///GEGEN NAZIS\\\

Град
    Търново.... Велико Търново
    извънземни на ПЛАНЕТАТА НЕ са стъпвали - ТОВА Е УМЕЛ ТРИК НА САЩ да прикриват военнитеси изследвания ........ елементарната логика показва че ако бяха идвали щяха да ни се покажат не да се крият ..... ( единствения смисъл който виждам да се крият е ако твърдението на един учен ( то и филм имаше ) че хората са част от древна цивилизация населяваща марс и сега нашите батковци идат да ни видят ко си праим )

Цитирай Първоначално написано от Punkstyle
    Цитирай Първоначално написано от _BoSSy_

Дам както казах те са различни смески като например:
    Охлюв, Костенурка, Сова, Хамелеон и лазер от магазина за левче:
    Това са Чикибойците който главната им цел е да лъскат под джамците на "забравящите мангали"

Другия вид са:
    Смеска от: матрак, фар за колело, метълска кубинка и сапун сейфгард-Те са наименувани Скачащи дрисни

А има и още един вид който се е приспособил на живот на земята а те са смеска от: Прасе, Зелена боя, кубинки и са най-умните същества в галактиката. Наричат ги Куки, Ушев или името на тяхното племе: полиция
    ти освен глупости друго неможеш да напишеш .Аз вярвам че има живот извън нашата планета, но едва ли са толкова коравосърдечни, безчувствени и безрасъдни като нас, и едва ли са толкова напред с тегнологиите кактно нас. Същи така мисля че надали са констроирали космически кораб който да ги докара до нашата слънчева система "камо ли" да кацнат точно на нашата планета.
    мое менние

Интересно ми е Иска ми се и аз да го вида... смисъл... ухх... и мене ме е страх малко, ....

Град
    Истината е някъде там.
    Преди години бяха открили живот на марс ,някаква бактерия или нещо подобно
    защо да няма друг живот някъде в космоса та тои си е безкраино огромен

Мега фен Аватара на quench
    Цитирай Първоначално написано от moncho
    Преди години бяха открили живот на марс ,някаква бактерия или нещо подобно
    защо да няма друг живот някъде в космоса та тои си е безкраино огромен
    т.нар. баткерия беше ужким фосил, но се оказа, че е структурен дефект в строежа на скалата

така че все още нямаме живот другаде, доказан поне - макар че на Европа може да има анаеробни, а и на Марс може да има оставащи колонии по полюсите

но едва ли интелигентен живот
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Град
    Истината е някъде там.
    Това Европа беше спътник нали
    не съм много информиран за това какво точно са открили на Марс
    и всичко е възможно защо не
    учените търсят живот в наща слънчева система
    все още не разполагаме с технологии да изучим и изследваме по далечни системи и галактики къде може и да има някакъв житот дори и примитивен

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    И аз вярвам, че има извънземни.. А може би ни е страх просто, защото не сме ги виждали, не знаем какво представляват.. Може да не искат да ни направят лошо.. Кой знае

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си